2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
lilipit şimdi part time çalışmak için işyerine sözlü bildirmem yeterli mi? Bir de alacağım ücret part time çalışma ücreti mi olacak? beatrices
Cnm yari zamanli calisma icin dilekce veriliyor bi hafta on gun onceden
İsyeri kabul edip sgk bildiriyor
Aldigin maasin yarisini isveren oduyor
Sgkda standart hesapladigi bir ucret var 893
Tl mi oyle birsey, oda onu veriyor

Kesinlikle bizimde oyle
Cok guzel denge kurmussunuz
Ben evliligimin ilk zamanlarinda cok catisma yasadim
Sonradan ogrendim mutlulugun sirrini
Ne ekersen onh biciyorsun
Sevgi sevkat ve ilgi varsa fazlasini goruyorsun
Bidi bidi soylenirsen, elestirirsen adam uzaklaşıyor daha çekilmez hal aliyor

Kızlar bebeğim 30 günlük oldu çok şükür...sağlık ocağına gidicez bu denilen 3 aşı şimdimi vurulacak. Gitmeden calpol versemmiki. Ayrıca ben idrar yolu enfeksıyobu oldum sanırım...idrara yaparken çok acıyo..benım gıbı olan varmı

Neden uyamadim
Oglum u cise kaldirdim
Uykulu haliyle banyoda birakiverdi
Gerildim sinirim bozuldu
Heryeri daha dun domestoslamistim ya
Bitmiyor is bitmiyor
Gelecekten size goruntu
Yattim
Oglum uyandi (bebek olan)
Gelde uyu

Neden uyamadim
Oglum u cise kaldirdim
Gerildim sinirim bozuldu
Bitmiyor is bitmiyor
Gelecekten size goruntu
Yattim
Gelde uyu
2 cocuk olunca,hele ki 1. De kucuk olunca normal..anne olmak zor gercekten..

Aynen öyle..

Gecmis olsun
Bizim bebikler kadar kucuk bebeklerde ates oldu mu doktor mutlaka geleceksin diyor

Sen danismanlik almissin atlatmissiniz cok sukur
Benim dr da gel dedi ama 2 aydan sonra şurup fitil kullanabilirsin dedi. O yuzden 2. Ay aşısı için şurup ve fitil yazdı evde duesun diye.

Aman canım verme önceden falan. 2. Aydan bahsediyoruz

Uykuluyken gogsune almayi denedin mi hic?
Emer belki

Uykuluyken daha çok almıyor ağzını bile açmıyor ters benim kız valla

3 asi olan ikinci ayda. Birinci ay aşısı hafif genelde ateş yapmıyor .asilardan önce ateş düşürücü vermek iyi değil aşınin etkisi kırılıyor
Neden uyamadim
Oglum u cise kaldirdim
Gerildim sinirim bozuldu
Bitmiyor is bitmiyor
Gelecekten size goruntu
Yattim
Gelde uyu

Hep derler ya tek çocuk hiç çocuk Diye bunu ikinci olunca anladim.ilk kızım çok zor bı bebekti kolik gaz reflü hepsi vardı ama tüm ılgım onun üstündeydi şimdi büyüğü belli etmese de küçükle ilgilenmemi kıskanıyor sürekli tepemde.surrkli oyun istiyor tam küçügu beslerken yok kakasi geliyor yok çiş geliyor.soz hiç dinlemiyor beni kizdirarak ilgi çekmeye çalışıyor.kucugunu besle altını al gazını çıkar uyut modu sadece.ama oda kucak istemeye başladı büyüğü daha hırçın oldu.iki çocuklu hayat ciddi zormuş

Bizim oyun halimiz playgro mutlu çiftlik ilk kızım çok sevmişti bunu gorucez bakalım.ben bide çıngıraklı bilrklik ve çorap almıştım e bebekten onu da deniycem . biz büyük kizla şarkı açıp dans ediyoruz artık küçüğünü de dahil ediyorum benim kucağımda oda dans ediyor birde büyüğe hikaye okurken küçük olanda otomatik olarak dinliyor şimdiden alissin.

İlk ay asisi ates yapmaz
Asidan once calpol verme
Saglik ocaklark boyle yönlendiriyor bence dogru degil
Gerek yok
İkinci asida her bebekte ates yapmiyor
Olursa ates verilebiliyor
Aksam yatarken vermek ikinci asida uygun olabilir
Tabi atesi kontrol altinda tutmak lazim

Baya kucuk bizimkiler
Oyle uzuluyrm ki
İlk oglum nefes aldirmazdi
Simdi bebegi besle temizle at kenara seklindeyim
İlk oglum cok zor bir bebekti
Simdi yine onunla bebekten cok ilgileniyrm
Kiskanmiyor o yuzden
Anne bebek agliyor bir sorun var galiba
Annee gelir misin bebegine bakar missiinnn agliyor
Anne karni acikmiss ben kardesime pasta yapacaamm
Aglama kardesim ben burdayimm
Gibi seyler soyluyor
Elini tutuyor beni sakin birakma diyor
Hic sikistirmiyor yumusackk dokunuyor
Bide aglayinca susun diye kucuk kurba sarkisini soyluyor :)
Bnm oglum cok sevgi dolu bidik ya
32 aylik oldu afacan
Ama ilgi onun uzerinden gitse hircinlasirdi kanımca

Günaydın hanımlar bugün 43. Günümüz oğlumla. 35 gün kadar kanamam devam etti. Sonrasında bitmişti ama dün 42. Günüm de kanamam tekrar başladı hem de çok fazla geliyor. Siz de de oldu mu normal bi durum mu acaba adet mi oluyorum ?

Günaydınlaaaarrrrr :)
lilipit kötü bir gece geçirmişsin gerçekten canım. Kontrole gittim, vajinal kontrol etti, yar. Doç. Bir dr buldum ona muayene oldum garanti olsun diye. Herşey gayet iyi sorun yok dedi. Bizim aklımıza takılan malum soruyu sordum, normal doğum olduğu için çok normal bir parçada olsa gevşeme oluyor rahimde dedi. Kegel egzersizi önerdi, hem rahim sıkılaşır hem ilişki sırasında dha çok zevk alırsın dedi.
Bizim bol bol kegel hareketi yapmamız lazım canım kısacası..

Tmm canım gerek duymuyırum bende o zaman. Çünkü bugün dikkat ettim abisi pepeyi izliyordu.pepenin şarkı bölümü denk geldi baktı güldü sonra ara ara. :) belki de istemsiz yaptı bunu. Ben zaten bu dönemde karşıyım tv ye bakmasına.

Günaydın hanımlar... doğum paramı aldım.600 tl... 5 haziranda doğum yapmıştım. Doğum tarihi bana yakın olanlar Sizler de ptt ye uğrayın
Eşime 26 temmuz dan sonra alabilirsinz demişler cnm. Şansımı denesem mi.? Bi de herkes farklı mı alıyo paranın miktarı neye göre değişiyo

lilipit
Maşallah pofuduğa, bende çocukken hiç kıskançlık yapmamışım, çok severmişim ilgilenirmişim kardeşimle belki kuz çocuğu olmakla ilgili de olabilir 4 yaş var aramızda, sonra ergenlikte kedi köpek olduk ama, şimdi de İstanbulda burnumda tütüyor...

Bu arada sizi biraz korkutayım arkadaşlar bu iş ihmale gelmiyor çünkü arkadaşımın kendisinden 2 yaş küçük kuz kardeşi oluyor, gözleri yeşil. Kendisinin kahverengi, her gelen ne güzel gözler vs.. bir gün annesi arkdasımı elinde bıçakla yatağın başında yakalıyor, kızım ne yapıyorsun diyor? Diyorki anne korkma, bebeğin gözlerini alacağım kendime takacağım benimkileride ona takacağım!!! Yani dikkatli olun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…