Cnm yari zamanli calisma icin dilekce veriliyor bi hafta on gun onceden
Kesinlikle bizimde oyleKesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Evet erkeklerin yardımcı olması cık onemli ama zorla yapmayacak, içinden gelicek. Hamileyken eşim bana ben lohusa depresyonuna girecem dedi haberin olsub dedi, her önüne gelen uykusuz gecelerden bahsetti, daha neler neler... ve girer de ben tanıyorum eşimi... geyikle falan geçti.. inan ona hiç yük yapmamaya calısıyorum o kadar yardımcı olmaya calışıyorki, ben yoruluyorum diye elinden ne gelirse yapmaya calısıyor. Ama ben boyle davrandugım için tabi insanın çileden çıktıgı zamanlar oluyor burada bahsetmişimdir 1 günlük lohusa depresyonuna girdim akşam çıktım o gün iyi ağladım ama ne oldu adam daraldı bunaldı babam yazlıktaydı, bir baktık sevgili kocam toplanmış ben babamın yanına gidiyorum biraz denize giricem dedi.. bıraktı gitti beni... ben biliyorum kendi kocamı onu daraltırsam kaçıyor ama ona ilgi gösterirsem karşılığını fazlasıyla görüyorum. Hepsi böyledir değildir bilemem ama biz dengeyi böyle saglıyoruz. @zehrayalcin87
2 cocuk olunca,hele ki 1. De kucuk olunca normal..anne olmak zor gercekten..Neden uyamadim
Oglum u cise kaldirdim
Uykulu haliyle banyoda birakiverdi
Gerildim sinirim bozuldu
Heryeri daha dun domestoslamistim ya
Bitmiyor is bitmiyor
Gelecekten size goruntu
Yattim
Oglum uyandi (bebek olan)
Gelde uyu
Aynen öyle..Kesinlikle bizimde oyle
Cok guzel denge kurmussunuz
Ben evliligimin ilk zamanlarinda cok catisma yasadim
Sonradan ogrendim mutlulugun sirrini
Ne ekersen onh biciyorsun
Sevgi sevkat ve ilgi varsa fazlasini goruyorsun
Bidi bidi soylenirsen, elestirirsen adam uzaklaşıyor daha çekilmez hal aliyor
Benim dr da gel dedi ama 2 aydan sonra şurup fitil kullanabilirsin dedi. O yuzden 2. Ay aşısı için şurup ve fitil yazdı evde duesun diye.Gecmis olsun
Bizim bebikler kadar kucuk bebeklerde ates oldu mu doktor mutlaka geleceksin diyor
Sen danismanlik almissin atlatmissiniz cok sukur
Aman canım verme önceden falan. 2. Aydan bahsediyoruzKızlar bebeğim 30 günlük oldu çok şükür...sağlık ocağına gidicez bu denilen 3 aşı şimdimi vurulacak. Gitmeden calpol versemmiki. Ayrıca ben idrar yolu enfeksıyobu oldum sanırım...idrara yaparken çok acıyo..benım gıbı olan varmı
Hahaha pipi kapağı
Uykuluyken gogsune almayi denedin mi hic?
Emer belki
Kızlar bebeğim 30 günlük oldu çok şükür...sağlık ocağına gidicez bu denilen 3 aşı şimdimi vurulacak. Gitmeden calpol versemmiki. Ayrıca ben idrar yolu enfeksıyobu oldum sanırım...idrara yaparken çok acıyo..benım gıbı olan varmı
Neden uyamadim
Oglum u cise kaldirdim
Uykulu haliyle banyoda birakiverdi
Gerildim sinirim bozuldu
Heryeri daha dun domestoslamistim ya
Bitmiyor is bitmiyor
Gelecekten size goruntu
Yattim
Oglum uyandi (bebek olan)
Gelde uyu
İlk ay asisi ates yapmazKızlar bebeğim 30 günlük oldu çok şükür...sağlık ocağına gidicez bu denilen 3 aşı şimdimi vurulacak. Gitmeden calpol versemmiki. Ayrıca ben idrar yolu enfeksıyobu oldum sanırım...idrara yaparken çok acıyo..benım gıbı olan varmı
Baya kucuk bizimkilerUykuluyken daha çok almıyor ağzını bile açmıyor ters benim kız valla
3 asi olan ikinci ayda. Birinci ay aşısı hafif genelde ateş yapmıyor .asilardan önce ateş düşürücü vermek iyi değil aşınin etkisi kırılıyor
Hep derler ya tek çocuk hiç çocuk Diye bunu ikinci olunca anladim.ilk kızım çok zor bı bebekti kolik gaz reflü hepsi vardı ama tüm ılgım onun üstündeydi şimdi büyüğü belli etmese de küçükle ilgilenmemi kıskanıyor sürekli tepemde.surrkli oyun istiyor tam küçügu beslerken yok kakasi geliyor yok çiş geliyor.soz hiç dinlemiyor beni kizdirarak ilgi çekmeye çalışıyor.kucugunu besle altını al gazını çıkar uyut modu sadece.ama oda kucak istemeye başladı büyüğü daha hırçın oldu.iki çocuklu hayat ciddi zormuş
Tmm canım gerek duymuyırum bende o zaman. Çünkü bugün dikkat ettim abisi pepeyi izliyordu.pepenin şarkı bölümü denk geldi baktı güldü sonra ara ara. :) belki de istemsiz yaptı bunu. Ben zaten bu dönemde karşıyım tv ye bakmasına.Evet moralim cok bozuktu herkes olumsuz biseyler soyleyince sinirlendim. Ben o gunden beri oglumun goz hareketlerini istemsiz takip ediyorum elimde degil renkli basortuler salliyorum dikkatini cekiyor takip ediyor ama yoruluyor cabuk birakiyor benimde icim az da ols arahatladi. Asm deki doktor 10 sn bile bakmadi ya ama insanin icine kurt dusmeye gorsun. Ben pişmanım asm deki doktora ugradigima en azindan sikinti etmeyecektim kendime gergin oluyrmm cunku annem de diyorki 2 aylik cocuk nereyi gorurmuste teste götürdün 5 aylik falan olunca anlasilir goz takibi diyor. Oda rahatlatti beni biraz. Bence goturme bosuna damla sıkıyorlar bebege.
Eşime 26 temmuz dan sonra alabilirsinz demişler cnm. Şansımı denesem mi.? Bi de herkes farklı mı alıyo paranın miktarı neye göre değişiyoGünaydın hanımlar... doğum paramı aldım.600 tl... 5 haziranda doğum yapmıştım. Doğum tarihi bana yakın olanlar Sizler de ptt ye uğrayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?