Maşallah barekallah cnm yavruna rabbim sağlık sıhhat versin. Büyüyolar inş azalacak sıkıntılar :)@beatrices canım kulak arkasında dökülme yok ama doğduğu zamandan itibaren kaş bölgesin katman gibi birşey vardı bu aralar o dökülüyor, de normal demişti.
Canım ben de bu yöntemi denemiştim başardıysan ne mutlu ancak bende katareri çekmekte zorlanınca da çığlığı bastı bir de biberona başlamıştık bu yöntemi öğrendiğimdeGünaydın kızlar. eshma ben de kızımı meme +mama şeklinde beslemek zorunda kaldım. Ama geçen hafta çocuk sadece memeyi değil beni reddetti. Korkunç bir haftaydı. Çocuğumu beslemeliyim, ama süt az, biberon artık kullanamazdım tamamen benden kopardı. Fincan ya da kaşıkla beslenmek saatler sürüyor çocuğa ve bana eziyet oluyor derken beslenme destek sistemini gördüm. Bir haftadır uyguluyoruz ve sanırım başardık . Bunlar da linkleri. Umarım işine yarar.http://www.lllturkiye.org/2015/09/emzirme-destekleyici-sistem.html?m=1
2. Çocuğa ne kadar canım3.cocuga 600 tl..ilki 300 tl..22 haziran benim yatmadi
Canım 1 aydır biberon kullanıyorduk, 1 haftadır ağzımıza sürmedik. Karnı doyunca kateteri çekmek zor olmuyor. Ben de sütümü artırmak için uğraşıyorumCanım ben de bu yöntemi denemiştim başardıysan ne mutlu ancak bende katareri çekmekte zorlanınca da çığlığı bastı bir de biberona başlamıştık bu yöntemi öğrendiğimde
İnşallah canım, hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat, uzun, güzel ömürler versin allahım.Maşallah barekallah cnm yavruna rabbim sağlık sıhhat versin. Büyüyolar inş azalacak sıkıntılar :)
Selamlar, ciğerleri gelişim aşamasında olduğu için rahat nefes alamayabilir riskine karşılık konulabilir ama gönlününüzü ferah tutun küvözde kalması kötü birşey değil. Sağlıkla gelsin inşallahmerhaba hanımlar, kardeşim 35+1 günlük hamile ve sanırım doğuma alacaklar, bu haftada doğum yapanlar bebeğiniz kuvöze alındı mı?
Allahımmmmm çok korkunççç@lilipit
Maşallah pofuduğa, bende çocukken hiç kıskançlık yapmamışım, çok severmişim ilgilenirmişim kardeşimle belki kuz çocuğu olmakla ilgili de olabilir 4 yaş var aramızda, sonra ergenlikte kedi köpek olduk ama, şimdi de İstanbulda burnumda tütüyor...
Bu arada sizi biraz korkutayım arkadaşlar bu iş ihmale gelmiyor çünkü arkadaşımın kendisinden 2 yaş küçük kuz kardeşi oluyor, gözleri yeşil. Kendisinin kahverengi, her gelen ne güzel gözler vs.. bir gün annesi arkdasımı elinde bıçakla yatağın başında yakalıyor, kızım ne yapıyorsun diyor? Diyorki anne korkma, bebeğin gözlerini alacağım kendime takacağım benimkileride ona takacağım!!!Yani dikkatli olun bence...
400 tl..naptin sunnet isini?doktoru arastirdim dedigin bnde onu dusunuyorum..hakkinda olumlu yorumlar okudum ve duydum.2. Çocuğa ne kadar canım
Bana da 25 temmuz demişlerdi ama erken yatmış. Benim 3. Çocuk o yüzden 600 tl. İlk çocuk 300 ikinci 400 tl sanırımEşime 26 temmuz dan sonra alabilirsinz demişler cnm. Şansımı denesem mi.? Bi de herkes farklı mı alıyo paranın miktarı neye göre değişiyo
Eşimin köyüne gideceğiz canım 9 ağustos ta 2 aylık aşımız var. Ateş yapar belki onun için baya bi erteledim gibi. Ama gün alırsam buraya yazarım canım. Sen ne zamana düşünüyorsun. Arayıp bilgi aldın mı?400 tl..naptin sunnet isini?doktoru arastirdim dedigin bnde onu dusunuyorum..hakkinda olumlu yorumlar okudum ve duydum.
Hmm sağol canım pazartesi günü bi bakayım :)Bana da 25 temmuz demişlerdi ama erken yatmış. Benim 3. Çocuk o yüzden 600 tl. İlk çocuk 300 ikinci 400 tl sanırım
Aynı ben canım ya gece oğlanı çişe tutuyorum çoğunluk babası yaptırıyo ama uyanık oluyorum. Tam yatağıma kurulıyorum ohhhh diye iç çekecekken bi vıyaklama sesi ile tekrar kalkıyorum. Güzel bi duygu bu yaNeden uyamadim
Oglum u cise kaldirdim
Uykulu haliyle banyoda birakiverdi
Gerildim sinirim bozuldu
Heryeri daha dun domestoslamistim ya
Bitmiyor is bitmiyor
Gelecekten size goruntu
Yattim
Oglum uyandi (bebek olan)
Gelde uyu
Ayy gozumde canlandi dikkat etmek gerek kesinlikle.@lilipit
Maşallah pofuduğa, bende çocukken hiç kıskançlık yapmamışım, çok severmişim ilgilenirmişim kardeşimle belki kuz çocuğu olmakla ilgili de olabilir 4 yaş var aramızda, sonra ergenlikte kedi köpek olduk ama, şimdi de İstanbulda burnumda tütüyor...
Bu arada sizi biraz korkutayım arkadaşlar bu iş ihmale gelmiyor çünkü arkadaşımın kendisinden 2 yaş küçük kuz kardeşi oluyor, gözleri yeşil. Kendisinin kahverengi, her gelen ne güzel gözler vs.. bir gün annesi arkdasımı elinde bıçakla yatağın başında yakalıyor, kızım ne yapıyorsun diyor? Diyorki anne korkma, bebeğin gözlerini alacağım kendime takacağım benimkileride ona takacağım!!!Yani dikkatli olun bence...
Peki başvuru tarihi var mı geç mi kaldım acaba? 12 Mayıs doğumlular.Aile bakanlığı nin büroları var oraya başvuru yapıyorsun bir ay sonra PTT ye yatıyor
3 tane iğne ve bir tane antibiyotik kullandık
Ben kullandım sonuçta vajinadan kullaniyoruz bir sorun olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?