2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bulgur pilavı gibi çok benziyor, yalnız iyice yıkaman lazım dışındaki zarı gitsin yoksa acımsı bir tat olabilir. Sevmesende besin değeri çok yüksek, ilaç niyetine. Umarım oğlun da sever.
Merak ettim cnm alacagim gorunce cok sagol

Vay buda birtosudukkk
Masallah
Ne guzel beslemissin iste annesi
Tebriklerr :)
Gecmis olsun, asi ates yapabilir, aksam en son yatisinda atesini bir olc cnm 38,5 uzeri ise ates dusurucu verirsen gece rahat uyur
Tabi doktorunuzun soyledikleri esastir
Ama ben oyle yapiyrm :)

Hangi ateş düşürücüyğ kullanıyosun canım .

Yaw bitek benim sıpa mi 2 saatte bir kalkiyo gece. Hortlak gibi geziyorum yahu.

Kızlar şuan oturma odasındayiz kizimla tv açtım izliyorum kızım da izliyor ya anliyormus gibi gözünü ayırmıyor ters yöne çevirdim izlemesin diye tersten bakcam diye uğraşıyor
Görmeleri çok ilerledi gerçekten. Maaşallah hepsine. Benim kızım da tvye bana ellerime falan dikkatle bakıyor artık. Göz göze geliyoruz birkaçgündür. Bir de ablasının kıyafetlerine bayılıyor. Pullu taşlı süsleri dakikalarca izliyor ablasının elbisesinde

Kızlar çok saçma olacak ama nicklerinizin anlamı ne:)
Mesela Lilipit. Heksi.degemen.beat.
Yani neden esinlendiniz:)
Benım annem severken sacma sapan şeyler söyler
İşte nini, nino, piti, badö, lili gibi
Ben onlardan esınlendım :) mesela bende buyuk ogluma kosmi ve kosbik diyorum
Annemın kızı

6 aydan önce kullanmayın dıyorlar ama ben mustelanın gunes kremi ve after sun nını almıştım. Henuz kullanmadım eşim kullanıyor çocugunkini neymiş güneş lekesi varmış :)
çok hoş.. benimkide ben alırken ,bunlara bu kadar para verilir mi der; sonrada orasını burasını nemlendirmek için yüzüne gözüne boca eder

saol canım bebeğim de bende iyiyiz çok şükür, 5 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyor ama diyelim ki bu durum bebeği çok rahatsız ediyor doktora götürmekte fayda var altta yatan bir sıkıntı var mı diye, mama mı veriyorsun anne sütü mü? 2 aylık aşılarından bağımsız bir durum bu

Yok canım benimkşde aynı. Benim artık psikolojim bozuldu sürekli aglıyorum sinirden

Bari tek değilmişim. Pifff.

Kızlar ben kanguru alicam. Çok konuşuldu ama şimdi her sayfaya tek tek bakamicam. Birde kaynim ogluna chicco kullandi kasik fitigi oldu 1 yasinda ameliyatla duzelttiler. Malum benimki de erkek 2 aylik olduk ayın 1 inde. Alıp kullananlar önereceğiniz biseyler var mı?

bende oyun halısı bakıyorum ama karar veremedim sizin halınızın markası ne memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…