Merak ettim cnm alacagim gorunce cok sagolBulgur pilavı gibi çok benziyor, yalnız iyice yıkaman lazım dışındaki zarı gitsin yoksa acımsı bir tat olabilir. Sevmesende besin değeri çok yüksek, ilaç niyetine. Umarım oğlun da sever.
Vay buda birtosudukkkİkinci ay aşımızı olduk geldik.
Oğlum çok ağladı.
Bizim hemşire bizim bebekle ilgilenirken başka hemşire geldi 4aylık mı bu dedi:)))
Bizimki biraz tosuncuk olma yolunda.
Mamayı sordu. Günde bir defa yatarken dedim. Onuda verme dedi.
Annesütüyle alınan kilo önemli değil ama mamayla almasın dedi.
Dogum kilosu 3.160 şimdiki kilo 6.300
Baska bebeklerde geldi. Biz onları bir aylık sanarken bizimkiyle aynılarmış.
Mamayı vermesek akşam ortalığı yıkıyor.
Eşimle kınadığımız hersey bu bebe kte toplanmış sanki:)))
Onuda deneyexegimmm :) sagol heksim :)Yok yıkamadim
Süt artırıyor diye biliyorum. Bana bı arakadasim ceviz incir ve hurmayı sıcak suda beklet taneleriyle birlikte tüketici demişti. Yapmadım gerci
Vay buda birtosudukkk
Masallah
Ne guzel beslemissin iste annesi
Tebriklerr :)
Gecmis olsun, asi ates yapabilir, aksam en son yatisinda atesini bir olc cnm 38,5 uzeri ise ates dusurucu verirsen gece rahat uyur
Tabi doktorunuzun soyledikleri esastir
Ama ben oyle yapiyrm :)
Yok canım benimkşde aynı. Benim artık psikolojim bozuldu sürekli aglıyorum sinirdenYaw bitek benim sıpa mi 2 saatte bir kalkiyo gece. Hortlak gibi geziyorum yahu.
Görmeleri çok ilerledi gerçekten. Maaşallah hepsine. Benim kızım da tvye bana ellerime falan dikkatle bakıyor artık. Göz göze geliyoruz birkaçgündür. Bir de ablasının kıyafetlerine bayılıyor. Pullu taşlı süsleri dakikalarca izliyor ablasının elbisesindeKızlar şuan oturma odasındayiz kizimla tv açtım izliyorum kızım da izliyor ya anliyormus gibi gözünü ayırmıyor ters yöne çevirdim izlemesin diye tersten bakcam diye uğraşıyor
msjla bildirim filan geliyor mu?Ben aldım cnm ıkı hafta once
Calpol ve dolven surupHangi ateş düşürücüyğ kullanıyosun canım .
Esime temmyz ayinda yatar demislerdimsjla bildirim filan geliyor mu?
Büyük kızımın adı deniz oğlumunki egemen... karışım yapınca degemen çıktı ortayaKızlar çok saçma olacak ama nicklerinizin anlamı ne:)
Mesela Lilipit. Heksi.degemen.beat.
Yani neden esinlendiniz:)
Benım annem severken sacma sapan şeyler söylerKızlar çok saçma olacak ama nicklerinizin anlamı ne:)
Mesela Lilipit. Heksi.degemen.beat.
Yani neden esinlendiniz:)
Ay cok guzel ısımlerrBüyük kızımın adı deniz oğlumunki egemen... karışım yapınca degemen çıktı ortaya
6 aydan önce kullanmayın dıyorlar ama ben mustelanın gunes kremi ve after sun nını almıştım. Henuz kullanmadım eşim kullanıyor çocugunkini neymiş güneş lekesi varmış :)
saol canım bebeğim de bende iyiyiz çok şükür, 5 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyor ama diyelim ki bu durum bebeği çok rahatsız ediyor doktora götürmekte fayda var altta yatan bir sıkıntı var mı diye, mama mı veriyorsun anne sütü mü? 2 aylık aşılarından bağımsız bir durum buslm canım nasılısın bebeğin nasıl ...ben sana bişi soracağım bebeğim 5 gündür kaka yapmadı en son 2 ay aşısını yaptırıp eve geldim yeşilimsi bi kaka yaptı o gün bugundur yok bişi....her türlü şeyi denedim ama maalesef bi bilgin var mı
Yok canım benimkşde aynı. Benim artık psikolojim bozuldu sürekli aglıyorum sinirden
bende oyun halısı bakıyorum ama karar veremedim sizin halınızın markası ne memnun musunuz?Kızıma 2 gündür oyun halısını çıkardım arada koyuyorum ama benim büyük cadı halıyı boş bulunca hemen salona getiriyor kendi yatıyor oyuncaklarını çıkarıyor .ya i kardeşe hiç bırakmıyor. Küçük kızım yandı ablası ona hiçbir oyuncağı bırakmayacak galiba şimdiden belli
6 aya kadar dolven kullanılmıyor.Calpol ve dolven surup
Dr kilo basina bir cc dedi
Siringa var ya
Mesela 6 kg cocuk icin siringada 6 olana kadar cekip verilecekmis
Bir cay kasigi diyor hemsire de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?