2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Maalesef hastaneler keşke böyle duyarlı olsa. Biz de hastanede evolvia kullanmistik kusma vs olmadı. Küçük boy ile başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü mamalar bazı çocuklarda kusma kabızlık yapabiliyor. Sorun yasamazsaniz devam edersiniz. Rica ederim ayrıca :)

Igrenc olan sey sabah kahvaltıları
Bebe bıskuvısı, pekmez, yumurta, cevız, peynir, formül mama allah ne verdıysee sacma sacma karısımlar
Ben sevmıyrm o ıslerı valla
Corba farklı bı olay

Son düzenleme:
BLW de tek korkum boğaza takılma olayı. Şimdi emzirirken bile çok kaçırıyor boğazına elim ayağıma dolaşıyor.
Bogazına takıldıgında kontrollu beklemek lazım
Mudahale edebılmek icin
Allah yardım edıyor nasıl kurtarıyor kendını var ya

Meyve fılelerı var bu arada
Araştırırsınız

Kızlar bızım kasım annelerı dönemınde çoğu arkadasımızı doktoru mama alıyorsa dört aylıkken tattırmalara başlatmıştı
Esas olan doktorunuzun yönlendırmesi tabı kı

O gunler gelsınn konusuruz detaylı
Uc gun kurall falan var, hangı gıdaları vermelıyız, nasıl hazırlamalıyız, hangı kasıkları kullanmalıyız
Hepsını konusuruz :)

Ben herşeyi yerken kilo alımı çok iyiydi, ama diyete başladığımdan beri durdu kilo alımı. Ama doktor diyete devam et bozma diyor

Doğduğundan beri var bu şikayetler. Enfeksiyon olsa şimdiye bi sıkıntı olmaz mıydı ?

Sabirsizlikla bekliyorum.en zayif oldugum konudur.ilk kizimda cok hata yaptim.oyle ki 2,5 yasina kadar hep sivi- pure seklinde beslefim.bogulur diye korkuyorfum.cocugun cene kaslari grlismedihi icin cokk gec konusmustu.
3,5 yasinda konustu,5,5 yasinda ilkokul 1. Sinifa gityi.

Hadi ya
2,5 baya gec olmuş
Püre şeklinde 7 aya kadar ancak verılebılır, sonra ırmıklı corbalar, tel sehrıyelı corbalar ıle baslayarak katılasır gıderek, cubuk seklınde verılebılecek sebzeler elıne verılır
Tek zor tarafı mutfak fena kırlenıyor
Bıde ben herkese mama sandalyesı almalarını onerırım

Sümüksü kaka da var mı canım peki ? Asıl o sıkıntı sanırım

Bakıyorum ben çok sulu bizim kakamiz. Anlamadım gitti. Sadece anne sütü veriyorum. Doktor da gördü bi kere bisey demedi.

Bence en azından bir tahlil yaptirsan daha iyi olur.

Arkadaşlar yarın 2. Ayımız bitiyor. Doktor rotavirüs aşısı yapacağım dedi. Siz yaptırıcak mısınız ? Ne düşünüyorsunuz ? Aklım çok karışık nolur cebap yazın karar vermem lazım bu gece

Benim doktorum önerdi ilk dozunu yaptırdım ben de.
Bizim gıda alerjimiz var. İnternette goda alerjisi olan bebeklere yapılmaz yazıyor. Ama doktorum biliyor gıda alerjisini kendisi teşhis koydu buna rağmen aşıyı öneriyor. Anlamadım

Doktorunu dınle cnm
Genel olarak herkesın doktorunun onerdıgını goruyrm
Bızım doktorumuz ılk oglumda onermedı bakalım bunda ne dıyecek
Ilk ogluma yaptırmadım
Saglık ocagında hemsıre ıle konusmustuk. O da erken dogan ve premature bebeklerde yapılsa ıyı olur demıstı​

Bugün grupta gördüm yazmışlardı, Şok ta galiba naylondan piknik için sofra bezleri varmış büyük onlardan alıp sereriz altlarına bir de ikeanın antilop mama sandalyesini tavsiye ediyorlar çünkü çocukla beraber banyayo götürün ve ikisini de yıkayın diye

Yok csnm ben direk yatırıyorum hiç sıkıntı olmadı ama gözümün önünde duruyor onda yatrken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…