2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz doğduğu günden beri asprator kullanıyoruz. Hatta ilk günler emerken burnu hep tıkalıydı hergün kullandığımız bile oldu 1 hafta boyunca. Zararlı mı kullanmak ?

Uyanıkken de çok hareketli değil. Yani bize gülüyor falan ama öyle aşırı hareket etmiyor sadece ıkınıyor ayaklarını karnınaçekiyor. Hasta olup olmadığını bilmiyorum ki uyku dışında bi şikayeti yok

Cnm formatlari var. bosluklari doldurup bazi seylerin uzerini ciziyorlar. Iste mesela ekmek grubu yaninda bosluk var, oraya 11 yazmisti. Ogunlere saat yazip bir kase corba gibi dolduruyor

Annrmde diyabet icin gidiyordu, ona da ayni sekilde olcumsuz vermislerdi. Bobreklerinde protein kacsgi vardi. Yesillik falan onlarin uzerini cizerek verdiler. Enterasandi. Arastirma hastanesi boyleyse..

Kızlar burda bikaç gündür alerji olayını konuşuyoruz okumuşsunuzdur. Biliyorsunuz bizim kakada çok az mukus olduğu için doktor süt alerjisi demişti ve baya karı bir diyete doktu beni ama biçbi değişiklik olmadı. Çevremde kime sorsam bzideki şikayetler herkeste var herkeisn bebeği benimki gibi ama ben diyet yapmak zorunda kalıyorum ve sütüm hem miktar olarak hem kalite olarak azaldı aç kaldığım için. Dün 2. Ay kontrolümüz vardı. İlk ay diyet yapmıyoken çok iyi kilo alan bebeğim bu ay diyet yaptığım için az almış. Ekte izninizle kaka fotoğrafı koyucam umarım rahatsız olmazsınız bi bakar mısınız süzin bebeklerin kakası da böyle mi ?

Eklentiler

• IMG_8167.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_8299.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_8302.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_8317.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 82
Oglum kış bebegı oldugu ıcın burnu çok tıkanırdı. Otrıbebe kullandım ben önce burnuna serum damlatıp çekıyordum. Dpktorumuz sık kullanma demıstı. Ben hırıltı oldugunda, emerken befes almakta güçlük cektıgınde yapıyordum

Doktor tahlıl yapmadı mı?
Görsel olarak aynısı, bazen yeserıyor böyle, yedıklerım farklı olmasa da yeserebıkıyor

Valla canım daha önce de söylemiştim biz 25 günlükken makası mukuslu ve Yeşildi. Biraz halsizdi anladık babasıyla fazla hareketi yoktu. Hemen bayramın 3. Günü Acile gittik. Kaka tahlilinde enfeksiyon çıktı çocuk doktoru sansimiza hastanedeymis eve gonderemem dedi kuveze aldı binkac gün. Bana hiç demedi alerji falan. Sizlerin anlattığınin hepsi vardı. Sonra iyileşti çok şükür o günden veri ne mukus ne yeşil kaka var.bi yaptirsaniz keşke kaka tahlili.

Onemlı bır durum gıbı geldı. Hergun mu boyle? Bazen gun olur cok uyurlar, normaldır ama 22 saat uyuyorsa kesınlıkle dr sormalı
dur

Cok mu bunalttılar seni :)
u

Benim kızın kAkası sapsarı ve partiküllü. Parçacıklar var içinde yani... sanki biraz fazla sıvı gibi sizin bezdeki kakalar. Bez tamamen emmiş, bizim parçacıkları bezin üstünde kalıyor. Rengi de çok daha sarı dediğim gibi.

Uyanıkken elleri sürekli hareket etmiyor mu... boş mu bakıyor etrafıyla ilgili mi... kucağa aldığında başını omzuna atıp hareketsiz mi kalıyor yoksa etrafı az da olsa inceleme çabası var mı... yüzüstü yastığa yatırdığında başını kaldırmaya çalışıp debeleniyor mu...bunları gözlemle bakalım. Eğer yapıyorsa biraz tembel ve miskin olduğundan çok uyuyordur. Ama yapmıyorsa doktorla görüş bence.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim. Pazartesi eşime aldırayım. İnşallah fayda eder. Keten tohumunu almadım bu akşam yarın sabah kutu kayısı ve erik yiyeceğim aç karnına.

Merhaba hoşgeldiniz :) sorulara cevaplarınızı takip ediyorum iyiki geldiniz...
Hamilelikte ayrıntılı tartıya çıkmak mı zararlı yoksa benmi yalnış anladım? Gebelik diyabeti vardı bende ve diyetisyene yönlendirilmiştim iki kere çıktım ayrıntılı tartıya karın bölgende çok yağ var demişti ilk kontrolde iki hafta sonra yağ yakımı beklediğimden de iyi dedi tabi o zaman hamileydim doğum yaptım ve karın bölgem gerçekten canımı sıkıyor :)

Internette birkaç anne çok rahattim bebeğim hiç sorun yaşamadı falan yazmış. Kafam karıştı şimdi. Canim sen eminsin di mi eczaneden özel alınan karmanin da agri yaptığına?
canım ismini öğrenme şansın var mı aşının?

bence doktorunu değiştir, mutlaka bir tahlil yaptır, enfeksiyon odaklıda olabilir

Grip nezle bisey mi olduğu için mi annesi.
hiçbir şikayeti yoktu biranda tıkandı,bende anlamadım

Biz doğduğu günden beri asprator kullanıyoruz. Hatta ilk günler emerken burnu hep tıkalıydı hergün kullandığımız bile oldu 1 hafta boyunca. Zararlı mı kullanmak ?
emin değilim ama sanki burda konuşulmuştu,Yenidoğanlar için zararlı hastane çantasına koymaya gerek yok diye

serumdan bahsetmedi ama orda damlatarak yaptılar alsam mı ki bende.? bu arada hala hafif hırıltı var ama görünürde birşey yok,tekrar dr.a gitsem mi beklesem mi

Ben epeydir otribebe ve serum fizyolojik kullanıyorum. Otribebeyle çekmesen bile serum fizyolojik burnu yumuşatmak için çok iyi. Bana doktor hergün damlatabilirsin özellikle emmeden önce demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…