Sütün azalması çok normal çünkü beslenemiyoruz. İnşallah erken kurtuluruz. Bebeğim için üzülüyorum. Kendim için de tabi. Deri testi olur mu bizde bilmiyorum. Cildinde bir şey yok çünkü. Kabak tatlısını hiç sevmem ama mecbur yerim artık. Çok sağol bilgiler için.Keçi peyniri bende yemiyorum ama kuzu eti yemelisin, en azından denemelisin. Kandan net sonuc vermiyor diye biliyorum ama doktorun ne diyorsa onu yapmalısın. Bizimkine sadece deri testi yaptı. Koluna kalemle birçok çizik attı sonra o çiziklerin ucuna yumurta sarısı yumurta akı süt vs. bişeyler damlattı yumurta ve süt olan yerler kızardı. İleri derecede değil ama sonucta alerjisi var, deride döküntüler oluyor en kötüsüde o, yüzü yanık gibi gerilmiştineyseki duşlarla nemlendiricilerle iyileştirdik. Ben Bursa da yaşıyorum ama alerji formlarında mutlaka istanbuldaki en iyi doktorlar konusulmustur, bi oku derim. En cok üzüldüğüm şeyde şarıl şarıl akan sütüm artık yok. Cunku hep açım..
Çok çok geçmiş olsunÖzele gitmeme ragmen Acil o kadar kalabalıktı ki muayene yapamadı Dr. Bekle dedi. Bekleyemem çok kötüyüm dedim. Şikayetimi soyledim Direk serum verdirtti. Tahlil ler temiz çıktı.
Buyuk ihtimal üşütme.
Yatak odasına vantilatör koyup gece boyu çalıştırdık
Aman dikkat etsin herkes
Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Maalesef 25 yıldır kronik kabızlık yaşıyorum. Beslenmeye bağlı değil. Genetik maalesef. Kalın bağırsağın genetik olarak uzun olması sebep. Babam da aynı sorunu yaşıyor. Denemediğim yiyecek kalmadı. Kayısı kompostosu, buğday kepeği, probiyotik yoğurt, zeytinyağı, sinameki çayı hepsi yediğim içtiğim sürece fayda etti ama kullanmadığım gün tuvalet ihtiyacı duymuyorum ve bu bir haftaya kadar uzuyor. Sonrası kronik anal fissür... piyasadaki bütün laksatif ilaç ve lavmanlar da cabası...keten tohumunu sabah akşam kullandığımda bol su ile çok faydalı oluyordu.
Canım keten tohumunu nasıl kullanıyosun. Benim yakın arkadasımda da kabızlık sorunu var. Onun için ögrenmek istiyorumÇok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Maalesef 25 yıldır kronik kabızlık yaşıyorum. Beslenmeye bağlı değil. Genetik maalesef. Kalın bağırsağın genetik olarak uzun olması sebep. Babam da aynı sorunu yaşıyor. Denemediğim yiyecek kalmadı. Kayısı kompostosu, buğday kepeği, probiyotik yoğurt, zeytinyağı, sinameki çayı hepsi yediğim içtiğim sürece fayda etti ama kullanmadığım gün tuvalet ihtiyacı duymuyorum ve bu bir haftaya kadar uzuyor. Sonrası kronik anal fissür... piyasadaki bütün laksatif ilaç ve lavmanlar da cabası...keten tohumunu sabah akşam kullandığımda bol su ile çok faydalı oluyordu.
Merhaba bizde 36 günlük olduk.inanılmaz gaz sancıları ve krizlerimiz vardı.sab simplex kullanıyodum tek basına faydası olmadı.aguline adlı tamamen bitkisel bir şurupla çok düzenli bir şekilde kullandığımdan beri gaz problemimiz az seviyelere indi.Canım hem nurse harveys hem sab simlex birlikte mi kullanıyorsun nasıl veriyorsun Ne kadar veriyorsun bizde de aşırı gaz var
Bizim de aguline daha iyi geldi bebegimeMerhaba bizde 36 günlük olduk.inanılmaz gaz sancıları ve krizlerimiz vardı.sab simplex kullanıyodum tek basına faydası olmadı.aguline adlı tamamen bitkisel bir şurupla çok düzenli bir şekilde kullandığımdan beri gaz problemimiz az seviyelere indi.
Kızlar lactamax kullananlar vardı ,acaba faydasını gördünüz mü ??
Laktamax ı nerden aldınız eczanelerden mi yoksa netten mi? Hangi site?
Cnm gestasyondl diyabet icin arastirma hastanesine gittigimde cok ilkeldi biliomusun, hic olcum yapmadilar. Liste verip tartiyorlar. Ama ozel olarak gidecegim doyetisyene, sen diyince korktum. Bizi aydinlatiyorsun hep, ussnmeden detayli yaziyorsun. Cok sagol
Sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan bir tatlı kaşığı ağzıma atıp suyla yutuyordum. Üzerine iki bardak su içiyorum. Çok iyi geliyordu ama artık yapamam. Ne olacak bilmiyorumCanım keten tohumunu nasıl kullanıyosun. Benim yakın arkadasımda da kabızlık sorunu var. Onun için ögrenmek istiyorum
Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Maalesef 25 yıldır kronik kabızlık yaşıyorum. Beslenmeye bağlı değil. Genetik maalesef. Kalın bağırsağın genetik olarak uzun olması sebep. Babam da aynı sorunu yaşıyor. Denemediğim yiyecek kalmadı. Kayısı kompostosu, buğday kepeği, probiyotik yoğurt, zeytinyağı, sinameki çayı hepsi yediğim içtiğim sürece fayda etti ama kullanmadığım gün tuvalet ihtiyacı duymuyorum ve bu bir haftaya kadar uzuyor. Sonrası kronik anal fissür... piyasadaki bütün laksatif ilaç ve lavmanlar da cabası...keten tohumunu sabah akşam kullandığımda bol su ile çok faydalı oluyordu.
Bn de aldiriyim bari ya iyi gelir inşallah yoruldum artık gaz sancısından annem de çocuğu beni okudu sizde var bişeyler diyo çocuk zayıflamış diyo iyice moralimi bozdu nazar olmuş diyo pufMerhaba bizde 36 günlük olduk.inanılmaz gaz sancıları ve krizlerimiz vardı.sab simplex kullanıyodum tek basına faydası olmadı.aguline adlı tamamen bitkisel bir şurupla çok düzenli bir şekilde kullandığımdan beri gaz problemimiz az seviyelere indi.
Acaba neden o kadar çok uyuyor hasta falan değil dimi annesi. Benim ki gündüz pek uyumuyor bizde yarin iki aylık olacağız. O kadar aşırı uyumuyor.uyusa bende endiselenirim hareket etse oynasa diye. Uyanıkken hareketleri iyi mi annesi. Halsiz mi yoksaKızlar belki derdin bu mu diceksiniz ama benim kızım sürekli uyuyor. Hiç uyanık kalmak istemiyor. Uyanık kalsın biraz oynasın tepşnsin istiyoruz ama yok uyumak istediği için mızmızlıyo. Zaten 2 dk yatırıp bıraksak kendi kendine uyuyo. 2-3 haftadır böyle. Öncesinde ayakta saatlerce sallardık uyumazdı. Şimdi emmek için bile uyanmıyo. Zorla gözü kapalı emziriyorum 5 dk emip bırakıyo memeyi derin uykuya geçiyo. Günün 21-22 saati uyuyo uyanık kaldığı zaman çok az onda da zorla uyanık tutmaya çalışıyoruz gözleri kapanıyo kayıyo 2 aylık olduk dün. Bebeğş benden başka çok uyuyan var mı ? Neden olabilir ? Sarılığımız yok
Grip nezle bisey mi olduğu için mi annesi.Merhaba kızlar,
Bebeğimle ilk acil deneyimimizi yaşadık bugün.. banyo yaptırıp yatırdık kızı,2 saat sonra bir kalktı ki fena hırıldıyor, baktık geçecek gibi değil gittik acile.. burnunu temizlediler, 2 sefer hava verdiler,şimdi daha rahat çok şükür ama tam anlamıyla geçmiş değil. Doktor evde aspiratörle de temizle ara ara dedi.
Artık aspiratörleri kullanmaya başlayabilir miyiz ki ? Bir de şimdiye kadar bir kere bile burnu akmamıştı ama çok pislik çıktı burnu akmadan temizlemek doğru olur mu sizce?
Bu aralar online diyetisyenler çok var piyasada, sizce güvenilir midir?Yağ ölçümü hamileyken yapilmiyor vücuda az da olsa bir akım verildiği için. Fakat liste konusunda özenli olunmalı. Hele hele bir hastalık söz konusu ise. Hazır diyetleri çıktı alıp vermek pek etik değil. Bu şekilde bir muameleyle karsilasilinca aslında hemen şikayet edilmeli. Sen giderim diyorsun ama özel diyetisyene gidecek durumu olmayan bir sürü insan var.
Rica ederim ne demek mesleğimi çok seviyorum o yüzden hoşuma bile gidiyor soruları cevaplandırmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?