2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Valla bravo bende hemen kiloyu merak ettim çok güzel vermiş bende halen bir eksilme yok napıcam bilmiyorum yemeyi azalttım bi sütüm de azaldı tekrar başladım yemeye
Cnm sen sadece abut cubur ekmek falan yeme
Bol yesillik et falan yee
Sekersiz komposto ic icebiliosan

Eski sayfalarda gördüm alıntı yapamadım. Ayda kaç kg vermiliyiz bununla ilgili bir kaç şey söylecegim. Emziren annelerin ayda 2 kg den fazla yağ kaybı yasamamasi gerekiyor. Bunun nedeni hem sütun miktarının etkilenmemesi hemde yağ yakıldığında vücutta ortaya çıkan bazı maddelerin anne sütünden bebise geçerek zarar vermemesi. Fakat vücudunuzda ödem varsa ki doğum yapan kadınların çoğunda ödem hemen çözülmez, tartıda daha fazla kg kaybetmiş gorunebilirsiniz önemli olan ne kadar yağ kaybettiğiniz. Bunu sağlıklı bir şekilde anlayabilmek için diyetisyene girmelisiniz. Emzirme döneminde lütfen kendi başınıza diyet yapmayin.

Bitkisel östrojen hormonu içerdiği için östrojen hormonundaki dengesizlik hem sizi hem bebeği etkiler. Kullanmayın. Kabizlik için gün kurusu kayısı kompostosu denediniz mi ?

Ben dogum yapali 55 gun oldu 12 kg gitti, son 30 gunde 4 kg gitti
e

Çok geçmiş olsun üşütme o zaman dimi?
Özele gitmeme ragmen Acil o kadar kalabalıktı ki muayene yapamadı Dr. Bekle dedi. Bekleyemem çok kötüyüm dedim. Şikayetimi soyledim Direk serum verdirtti. Tahlil ler temiz çıktı.
Buyuk ihtimal üşütme.
Yatak odasına vantilatör koyup gece boyu çalıştırdık
Aman dikkat etsin herkes

Ben süt için GNC nın malt tableti var ondan kullanıyorum çok faydasını gördüm. Hatta yurtdışındaki arkadaşıma sezaryen olduğu için doktoru vermiş daha çabuk gelsin diye sütü. Günde 8 tane alın diyor ama ben 6 tane alıyorum. Içinde 250 tane var.

Keçi peyniri bende yemiyorum ama kuzu eti yemelisin, en azından denemelisin. Kandan net sonuc vermiyor diye biliyorum ama doktorun ne diyorsa onu yapmalısın. Bizimkine sadece deri testi yaptı. Koluna kalemle birçok çizik attı sonra o çiziklerin ucuna yumurta sarısı yumurta akı süt vs. bişeyler damlattı yumurta ve süt olan yerler kızardı. İleri derecede değil ama sonucta alerjisi var, deride döküntüler oluyor en kötüsüde o, yüzü yanık gibi gerilmişti neyseki duşlarla nemlendiricilerle iyileştirdik. Ben Bursa da yaşıyorum ama alerji formlarında mutlaka istanbuldaki en iyi doktorlar konusulmustur, bi oku derim. En cok üzüldüğüm şeyde şarıl şarıl akan sütüm artık yok. Cunku hep açım..

Bebeklerde zaten kullanilmaz,hem ciltlerini tahris ederse diye. Ama birden dusurdugu icin zararli oldugunu bilmiyirdum.sagol soyledigin icin.

Ben kasede mayalıyrm kapalı kaseler var ya
Ya geceden sabaha, ya sabahtan öğlene
Mayalandıkca vıtamın degerı dusuyormuş

Ben de uzun sure tutmam mayalannasi icin.yazin 2 saat,kisin en fazla 2 bucuk saat.
Dr. Bekleyen yogurdun bagirsak florasi icin daha faydali oldugunu soylemisti.yani taze tuketmektense birgun bekletin demisti.

Ben kafasını da ısladım. Kafası ıslanınca ne okuyor ki
Bildigim kadariyla herkes icin gecerli bu.kan akisi hizli oluyor,damarlar genlesiyor. Soguk uygulamada birden buzustugu icin damar catlamasi olabilir diye.
Atasozude uygun bence." ayagini sıcak tut,başini serin." duşunme derin.saglik senin.

Benim kız bi haftadır tek memeyi tamamen emip doyuyor. İştahı mı azaldı yoksa normal mi bu durum?

Ben dogum yapali 55 gun oldu 12 kg gitti, son 30 gunde 4 kg gitti

e

Gayet güzel son 4 kilonun bir kısmının ödem olduğunu dusunuyorum. Yine de devlet Hastanesi'nde bile olsa diyetisyene giderek ölçüm yaptırman daha sağlıklı olur. Yağ kaybı ne kadar kas kaybı var mı su kaybı var mı görmüş oluruz :)

Guzel dusunceleriniz.dilerim her birey mutlu,bilincli,saygili bir toplum icinde yasamak icin uygun ortamlarda yetisir.
Bilmedigimiz konular oluyor.paylasilmasi guzel bence.en azindan fikir oluyor.
Zaten kimsede mutlaka bunu yapin,yada bu dogrudur demiyor.
Ben cok konuda uyaniyorum acikcasi.
Sizlerin paylasimlariniz bir bakis acisi uyandiriyor bende.bazen telaslaniyorum bazen rahatliyorum.
İyi ki varsiniz

Cnm gestasyondl diyabet icin arastirma hastanesine gittigimde cok ilkeldi biliomusun, hic olcum yapmadilar. Liste verip tartiyorlar. Ama ozel olarak gidecegim doyetisyene, sen diyince korktum. Bizi aydinlatiyorsun hep, ussnmeden detayli yaziyorsun. Cok sagol

Canım hem nurse harveys hem sab simlex birlikte mi kullanıyorsun nasıl veriyorsun Ne kadar veriyorsun bizde de aşırı gaz var

Canım hem nurse harveys hem sab simlex birlikte mi kullanıyorsun nasıl veriyorsun Ne kadar veriyorsun bizde de aşırı gaz var
Bi arkadaşa hemşire komşusu bi gaz ilacı tavsiye etmiş 3 4 lira bisey mis çok iyi gelmiş adi da metsil bi dene istersen belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…