Az once netten batim.
Saglikli bilgi olmayabilir.imkani olanlar dr.larina danissin.
Haziran bebekleri 6. Ayini gectigi icin yaziyorum.
Ceviz melatonin hormonu salgiliyormus.uykuya meyil veriyormus.
Yuksek oranda ALERJEN mis.ucgun kuralli yarim ceviz toz haline getirip denenebilir.
Aman diyim tozda olsa nefesine kacmasin.birseye bulamac yapip deneyin.
Ben de bugun deneyecegim.meyve peresine azcik katip verecegim.enerjisi yuksekmis.
Canim biz 2 aydir yasiyoruz yani ek gidaya gectigimizden beri. Basta hep kabizdi haftada 1 aglayarak yapti. Simdi gunluk afedersin keci boku gibi yapiyor buna bile raziyim. 2 3 gunu bulursa yine zorlaniyor agliyor bazen katilastigi icin oluyor endiselenme bence zor yapiyorlar ama alisacaklar.
Canm bizimki suyu günde en az 30 ml içiyo. Bazen fazlada içtiği oluyo.Kızlar size iki sorum olacak.birincisi gün boyu bebisler ne kadar su iciyorlar ve ne şekilde iciriyorsunz
Digeride uykuya yaptırdıktan sonra gece hiç alt alıyor musunuz.kaka yapma durumu hariç.
Ben akşam 9 9 buçuk gibi altını alıp sonra uyutuyorum bazen 12 saat almadigim oluyor.bezi çok dolu oluyor sabah
Ama gece mama için uyandığında alinxada bu sefer uykusu çok açılıyor ve 2 saatten fazla uyumuyor.acaba almam gerekir mi siz napıyonuz
Bu arada wee nin minik 30 milimlik su biberonu var cam. Ben onunla veriyorm şimdilik.Kızlar size iki sorum olacak.birincisi gün boyu bebisler ne kadar su iciyorlar ve ne şekilde iciriyorsunz
Digeride uykuya yaptırdıktan sonra gece hiç alt alıyor musunuz.kaka yapma durumu hariç.
Ben akşam 9 9 buçuk gibi altını alıp sonra uyutuyorum bazen 12 saat almadigim oluyor.bezi çok dolu oluyor sabah
Ama gece mama için uyandığında alinxada bu sefer uykusu çok açılıyor ve 2 saatten fazla uyumuyor.acaba almam gerekir mi siz napıyonuz
Su ne kadar iciyor bilmiyorum ama sabah uyandiginda verdigimde baya iciyor susuyor muhtemelen bir yarim saat sonra kahvaltisinda ihlamur ya da rezene icmeyi seviyor baya sivi aliyor sabahlari yani sonra emzirme falan devam. Gun icinde de birsey yedikten ve emdikten sonra 2 yudum da olsa ben teklif ediyorum ictigi kadar.Kızlar size iki sorum olacak.birincisi gün boyu bebisler ne kadar su iciyorlar ve ne şekilde iciriyorsunz
Canm ben wee nin alıştırma bardağını kullanıyorum kulplu 2-3günde bi dolduruyorum şişesini 125ml lik şişe.Kızlar size iki sorum olacak.birincisi gün boyu bebisler ne kadar su iciyorlar ve ne şekilde iciriyorsunz
Ihlamuru nasıl yapıyorsunuz? 7 aylik olduuk bisıvısını işlerken kullanmak istiyorum. Her gün veriyor musunuz? Kaç ml veriyorsunuz? Teşekkür ederim:))Su ne kadar iciyor bilmiyorum ama sabah uyandiginda verdigimde baya iciyor susuyor muhtemelen bir yarim saat sonra kahvaltisinda ihlamur ya da rezene icmeyi seviyor baya sivi aliyor sabahlari yani sonra emzirme falan devam. Gun icinde de birsey yedikten ve emdikten sonra 2 yudum da olsa ben teklif ediyorum ictigi kadar.
Altini da 8 gibi aliyorum uyuyor sonra gece 4 gibi kalktiginda aliyorum karanlikta ve konusmadan dagilmiyor uykusu emdikten sonra ozellikle zaten mayismis oluyor..
Aynen,yeni basliyor.off icim acidi. Bebise.kormustur da.gecmis olsun.Gecmis olsun tatlim bizimki simdiye kadar 1 kere koltuktan 1 kere yataktan dustu bakamayacagimi bile dusundum cok agladim en son dusmesinde o devir zaten coktan bitti hep yerde artik ama.bu sefer de kafayi vuruyor bir yerlere. Su onumuzdeki 1 yili saglikla atlatsak baska birsey istemiyorum en zor donemimiz. Benimki de cok hareketli butun gun ya kucakta ya pesindeyim. Artik cok.yoruldum ama yeni basliyor aslinda..
Sabah kalkinca veriyorum.temizligini yapip kahvalti yapiyor.ben bitki caylari yerine kendi sıktıgim meyve suyu veriyorum icecek olarak,sudan başka.Kızlar size iki sorum olacak.birincisi gün boyu bebisler ne kadar su iciyorlar ve ne şekilde iciriyorsunz
Biskuvisini kendi hazirladiginiz meyvesuyuyla islatin.armut,ayva,elma gibi.Ihlamuru nasıl yapıyorsunuz? 7 aylik olduuk bisıvısını işlerken kullanmak istiyorum. Her gün veriyor musunuz? Kaç ml veriyorsunuz? Teşekkür ederim:))
Sabah kalkinca veriyorum.temizligini yapip kahvalti yapiyor.ben bitki caylari yerine kendi sıktıgim meyve suyu veriyorum icecek olarak,sudan başka.
Gece alt acmasi ise,aksam uyumadan once bezini degistiriyorum.molfix veya primanin uzun sure 12 saat kuru kalanlarindan gece kullaniyorum.zaten sabaha karsi islaniyor.yada uyaninca.gece hep kuru yani ciş yapmamis oluyor.gunduz se molfix,v.b. kullaniyorum.sık sık aciyorum.islakligi hic semiyor.eskiden cok fazla kaka sayisi vardi.iki aydir gunde bir en fazla iki defa. Daha hic kabiz olmadi.bir sabah kahvalti sonrasi.birde besbucuk gibi uyaninca eger evdeysek yapiyor.disarda falansak o saatlerde aksam kakasi olmuyor.ertesi sabaha kaliyor.
Yani gece hic,gunduz sık degistiriyorum.
Tabi coook zor oluyor.durmuyor,kaciyor dönuyor falan.
Aynen,cok zor oluyor.ilerde giydirilen bez kullanicaz heralde
Canim bir tutam ihlamuru 5 dk falan demliyorum koyu olursa su ilave ediyorum. Hem biskuvisini islatirken kullaniyorum hem de bir kahve fincani kadar kahvaltisini yerken iciyor bazen daha fazla ictigi de oluyor. Genelde 1 gun ihlamur ertesi gun rezene sonraki gun sadece su seklinde gidiyorum. Yani haftada 2-3 kez iciyor.Ihlamuru nasıl yapıyorsunuz? 7 aylik olduuk bisıvısını işlerken kullanmak istiyorum. Her gün veriyor musunuz? Kaç ml veriyorsunuz? Teşekkür ederim:))
Biz de 2 haftadir cok sik uyaniyoruz dedigin gibi bazen 5 bazen daha fazla. Mama denedim gercekten uyanmadi verdikten sonra ama sutum varken istwmiyorum sabret diyorum. Dis baya kabardi bekliyorum artik umatim ondandir.
Aynen bizde oto koltugu aldık ama oyıncaklara güdemedim sanırım bür daha var oyuncak indE bebegin indirimleri çok iyi oldu.ilk gün Prima bezlerde indirim vardı 4-5 numara bez aldım iyi oldu
Bugunde oyuncaklarda indirim vardı fisherprice eğitici tırtıl ,eğitici köpeğin dünyası küçük hayvanlı bı piyano ve cee diye kitaplar var kızım çok sevmişti ondan aldım.bakalim İnsAllah kızım sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?