2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O onurumbenim Bugun randevum vardı 13.haftada %80 kız demişti doktor simdi erkek gorduk pipisini. Sanıyorum ki değişmez artık boyumuz 17 cm kilomuz 160 gr olmuş büyümüşüz baya. alışverişe başlamak istiyorum artık iyiyken bazen ayakta kalınca cok ağrım oluyor. Decavit e devam Demir ilacına başlıyoruz. Birde ilaçtan dolayı mide bulantım olursa zencefilli bi hap verdi onu kullanıcam. Pilates hareketleri içeren bir brosur verdi egzersizlere de baslıyorum inş bu hafta

kızlar doktorumun 12. haftada yaptığı tahmin doğru çıktı..İnşallah siz de en yakın zamanda öğrenirsiniz..
insan merak ediyor
dahası bebişine alışveriş yapamıyor daha 1 zıbın bile almadım ben

Geçmiş olsun cnm bnm bol bol sıvı al bi de havuç suyuydu sanırım rahimde sıvı az olunca içilir diye okumuştum günde bir bardak havuç suyu içebilirsin

İnşallah bir daha olmaz hemen iyileşirsin canım. Allah korusun seni ve bebeğini..

Kızlar, hamilelik nasıl gidiyor , kaçar kilo aldık, ben 16.haftadayim 4 kilo almışım ve normalde zayıf olduğumdan önümde kocaman bir göbeğim oluştu bile şimdiden

Zaten izliyormuşum s
Zaten izliyormuşum sizi hatırlıyorum bi ara hamile gibi hissediyorduk kendimizi demek aynı anda kalmışız:)

Kızlar ben her kontrole gittiğimde eşime videoya çektirdim bebişi. Bazen hani insan endişe ediyor ya acaba nasıl diye bi de özlüyor ya hemen açıp seyrediyorum. Tabi sadece manevi tatmin ama insan iyi hissediyor. Tavsiye ederim.

Kizlarr devlet haatanesinde cinsiyet soylerler mi ki 17.haftada filan.16 da doktorum net bir sey goremedi cok merak ediyorum bende artik

Can'ım merhaba, broşürün fotosunu atman mümkün mü acaba? Normalde ben pilates yapıyordum ama hamilelikte sakıncalı hareket var mı bilmiyorum.doktoruma da sormayı unuttum. Seninki hamileler içinse gönül rahatlığıyla yapabilirim diye istiyorum

kizlar bugun kontrolum vardi doktor erkek olacak buyuk ihtimalle dedi suanda 16. haftamizdayiz 13. haftada gittigimdede erkege benziyor demisti sizce yanilma payi varmidir 2 ayri doktorda erkek dedi ama yinede emin olamiyorum

Kızzzlaaarrr GEBE OKULU bilgilerini paylaşıyoruummm. Bu linkten bilgisayarınıza indirebilrsiniz

https://drive.google.com/open?id=0B1DSyd9TawxCaURsa1l2S0Q2Um8

Faydalı bilgiler için sağol cnm

Sağlıkla kucağına al fıstığını ins

Kızlar bizim de bugün cinsiyet belli oldu

Oğlumuz geliyor inşAllah
En başından beri snn oğlun olacakmış gibi geliyordu. Keşke soyleseydim

Geçmiş olsun cnm. Bi arkadas sormuş gerçi bende sorayım. Sürekli olan hafif ıslaklık gibi bişey değil herhalde o sızıntı dimi?

kizlar bugun kontrolum vardi doktor erkek olacak buyuk ihtimalle dedi suanda 16. haftamizdayiz 13. haftada gittigimdede erkege benziyor demisti sizce yanilma payi varmidir 2 ayri doktorda erkek dedi ama yinede emin olamiyorum
Resmi yok mu cnm ? 16.haftadan sonra değişmez kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…