2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Heheheh keşke söyleseydin kuzum :)

Merhaba canıım Dosyayı yükleyemedim bir turlu yarın tekrar deneyeyim

Çok teşekkür ederim mcrhelena , inşallah . Suyun gelmesi akıntı gibi azar azar değildi birden tahmini yarım çay bardağı kadar bi suyun gelmesiydi. Ama doktorun dediğine göre hepsi gelseydi bacaklarından aşağı inerdi su dedi.

canım inşallah kendini onarır..zaten çok kötü olsa doktor seni hastanede yatırırdı.
Mümkünse dinlen bol bol..yoruldun mu bebeğin suyu neden geldi acaba

efsunsuz inşallah Can'ım , evet muayenede aktif sızıntı göremedi, kuru içerisi dedi. Aslında o gün galiba yoruldum biraz, avm de pantolon falan denedim . giy çıkar yaptım o yüzden mi oldu bilmiyorum, yada külotlu çorap vardı o mu dar geldi karnımı sıktı , bilmiyorum olacağı vardı belki de oldu.

Geçmiş olsun cnm bnm bol bol sıvı al bi de havuç suyuydu sanırım rahimde sıvı az olunca içilir diye okumuştum günde bir bardak havuç suyu içebilirsin

Çok teşekkür ederim Princess91 havuç suyunu duydum . Saracoğlu'nun havüç kürü uygulayacağım hatta bu gece başladım içmeye .

İnşallah bir daha olmaz hemen iyileşirsin canım. Allah korusun seni ve bebeğini..

seninbenimgibi Allah razı olsun , çok teşekkür ederim Amin.

heksi merhaba, hayır öyle olmadı sürekli akıntı değildi foş diye bi sıcaklık ve ıslaklık yarım çay bardağı kadardı .

Kızlar kontrolüm var yarin.. bebisin hareketlenmesi için cinsiyetini göstermesi için fikirleriniz var mi tatlı mi yemeliyim ne kadar zaman önce.. bu arada çok heyecanlıyım ben
Mandalina :) . Bende bugün 15haftalıktım ve Allahın izniyle oğlum olacağını öğrendim. Alakası varmı bilmiyorum amabugün mandalina yedim geçen kontrolde arkasını dönmüştü . Bugün herşeyi gösterdi :)

Maşallah canim oğluna.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.. bak mandalina kolaymış genelde de çok yerim
Gerçi ben tatli diye duymuştum ama seninki turunccuymus

Maşallah canim oğluna.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.. bak mandalina kolaymış genelde de çok yerim
Gerçi ben tatli diye duymuştum ama seninki turunccuymus
:). Şimdiye kadar bende çikolata falan diye duymuştum ama pek aram yoktur tatlıyla . Mandalinayı duyunca denemek istedim. Alamet mandalinada mı yoksa bizim oğlan zaten gösterecekmiydi bilmiyorum ama mandalinadan zarar gelmez ye bakalım . :)

Kızlar kontrolüm var yarin.. bebisin hareketlenmesi için cinsiyetini göstermesi için fikirleriniz var mi tatlı mi yemeliyim ne kadar zaman önce.. bu arada çok heyecanlıyım ben

Ben de dün öğrendim :) sırtı dönüktü oğlumun, doktor Gül dedi, güle güle döndürdük. Bebeklerin en rahatsız olduğu şey gülmek. Bişey yemesen de böyle yapabilirsin, onun dışında portakal ve vişne suyu, çikolata

hayırlı günler kızlar.
3-4 gündür bende inanılmaz bir elektriklenme var,normalde pek olmaz da acaba hamilelikle alakası olabilir mi ki? aranızda aynı durumda olan var mı?

Bende de cok oluyo canım son zamanlarda hamilelikle alakası var mıdır bilmiyorum ama..
normal zamanda bu derece olmadığı için ben hamileliğe verdim ama doğrusu nedir bilmem. Ne yapmak lazım acaba,bu havalarda toprağa da basılmaz ,elimle oynasam işe yarar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…