Faydalı bilgiler için sağol cnm
Sağlıkla kucağına al fıstığını ins
En başından beri snn oğlun olacakmış gibi geliyordu. Keşke soyleseydim
Geçmiş olsun cnm. Bi arkadas sormuş gerçi bende sorayım. Sürekli olan hafif ıslaklık gibi bişey değil herhalde o sızıntı dimi?
Saglikla kucagina al ins. Artik papyonlu bi fotosunu atarsın ilerdeHeheheh keşke söyleseydin kuzum :)
Saglikla kucagina al ins. Artik papyonlu bi fotosunu atarsın ilerde
Merhaba canıım Dosyayı yükleyemedim bir turlu yarın tekrar deneyeyimCan'ım merhaba, broşürün fotosunu atman mümkün mü acaba? Normalde ben pilates yapıyordum ama hamilelikte sakıncalı hareket var mı bilmiyorum.doktoruma da sormayı unuttum. Seninki hamileler içinse gönül rahatlığıyla yapabilirim diye istiyorum
Çok geçmiş olsun.inşallah haftaya gittiğinizde herşey yolunda olur.bol bol su içmeye özen göstermek gerekiyor sanırım hem enfeksiyon için hem de bebeğin suyu için,ben de çok ihmal ediyorum özellikle bulantı zamanları hiç içemediğim bile oldu.Siz nasıl anladınız acaba suyun geldiğini? Çünkü bazen su gibi akıntı oluyor ve belli olmuyor hangisi olduğu.
canım inşallah kendini onarır..zaten çok kötü olsa doktor seni hastanede yatırırdı.
Mümkünse dinlen bol bol..yoruldun mu bebeğin suyu neden geldi acaba
Geçmiş olsun cnm bnm bol bol sıvı al bi de havuç suyuydu sanırım rahimde sıvı az olunca içilir diye okumuştum günde bir bardak havuç suyu içebilirsin
İnşallah bir daha olmaz hemen iyileşirsin canım. Allah korusun seni ve bebeğini..
Mine1907 hayırlısı olsun . Sağlık la kucaklarımıza da alırız inşallah bebişleri.
Mandalina :) . Bende bugün 15haftalıktım ve Allahın izniyle oğlum olacağını öğrendim. Alakası varmı bilmiyorum amabugün mandalina yedim geçen kontrolde arkasını dönmüştü . Bugün herşeyi gösterdi :)Kızlar kontrolüm var yarin.. bebisin hareketlenmesi için cinsiyetini göstermesi için fikirleriniz var mi tatlı mi yemeliyim ne kadar zaman önce.. bu arada çok heyecanlıyım ben
Maşallah canim oğluna.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.. bak mandalina kolaymış genelde de çok yerimMandalina :) . Bende bugün 15haftalıktım ve Allahın izniyle oğlum olacağını öğrendim. Alakası varmı bilmiyorum amabugün mandalina yedim geçen kontrolde arkasını dönmüştü . Bugün herşeyi gösterdi :)
:). Şimdiye kadar bende çikolata falan diye duymuştum ama pek aram yoktur tatlıyla . Mandalinayı duyunca denemek istedim. Alamet mandalinada mı yoksa bizim oğlan zaten gösterecekmiydi bilmiyorum ama mandalinadan zarar gelmez ye bakalım . :)Maşallah canim oğluna.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.. bak mandalina kolaymış genelde de çok yerim
Gerçi ben tatli diye duymuştum ama seninki turunccuymus
Kızlar kontrolüm var yarin.. bebisin hareketlenmesi için cinsiyetini göstermesi için fikirleriniz var mi tatlı mi yemeliyim ne kadar zaman önce.. bu arada çok heyecanlıyım ben
Guzel haberlerle gel insallah canim.ben 10 dk once filan tatli yemistim deneyebilirsinKızlar kontrolüm var yarin.. bebisin hareketlenmesi için cinsiyetini göstermesi için fikirleriniz var mi tatlı mi yemeliyim ne kadar zaman önce.. bu arada çok heyecanlıyım ben
güle güle mi :) çok tatlıymış.Ben de dün öğrendim :) sırtı dönüktü oğlumun, doktor Gül dedi, güle güle döndürdük. Bebeklerin en rahatsız olduğu şey gülmek. Bişey yemesen de böyle yapabilirsin, onun dışında portakal ve vişne suyu, çikolata
Ayy çok fenaymış. Allah korumuş sizi. Geçmiş olsun cnmheksi merhaba, hayır öyle olmadı sürekli akıntı değildi foş diye bi sıcaklık ve ıslaklık yarım çay bardağı kadardı .
Bende de cok oluyo canım son zamanlarda hamilelikle alakası var mıdır bilmiyorum ama..hayırlı günler kızlar.
3-4 gündür bende inanılmaz bir elektriklenme var,normalde pek olmaz da acaba hamilelikle alakası olabilir mi ki? aranızda aynı durumda olan var mı?
normal zamanda bu derece olmadığı için ben hamileliğe verdim ama doğrusu nedir bilmem. Ne yapmak lazım acaba,bu havalarda toprağa da basılmaz ,elimle oynasam işe yarar mı ?Bende de cok oluyo canım son zamanlarda hamilelikle alakası var mıdır bilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?