Hamile çamaşırı mı. Ooooo süper. Hemen alcam . Ben XXL falan alıyordum ki karnını üstüne çıksın diye sorma:)))) hemen halletcem Sağol . Bir de nerelerde bulunuyor onu söylesen?
tamam da canim 40 cocuk sinifta ve mecburen sesimi duyurmak icin veya uyarmak icin bagiriyorum.elbetteki bagirmak istemem ama bazen mecbur kaliyoruz..yoksa hepsi benim evladim gibi..bi anne adayi olarak icin rahat olsun butun ogretmenler ogrencilerine farkli bir bagla baglanirkusura bakma ama yazdığın şey benı rahatsız ettı
kendı cocugumdan hayal ettım
"bagırmak" neden?
tekrar kusura bakma, gorur gormez sasırdım ve tepkı vermek ıstedım
bı cok ogretmen bunu yapıyor olabılır, gormuyoruz, bılmıyoruz, bır anne adayı olarak senin bunu yazmanı kınadım
Himm.. buralarda bi yerde bi sevgi pitircigi gordum sankiarkadaşlar yaa nası güzel bir ortam olustu burda herkes farklı şehirlerde farklı kişilikte farklı hayatlar yaşıyor ama tek bir şey var ki hepimiz aynı şeyi düşünüp aynı şeyi hayal ediyoruz meleğimizi, midemiz aynı zamanlrda bulanıyor aynı zamanlarda yanıyor aynı şeylerden tiksiniyoruz bebeklerimiz fotoları bile aynı bu bir mucize değilde neydir Rabbim bize nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşaAllah burda yazılanları okumak bana huzur veriyor neden bilmiyorum ama hepimiz anne olacağız farklı meleklere aynı duyguyla şükranla bakacağız hepinize çok sevgiler içimden geldi yazmak istedim güzel haberlerde buluşmak ümüdiyle çok öpüyorum güzel bebişlerimizn güzel annişleri :)
Canim sakin ol, Allahin izniyle hersey yolunda gidicek insallah.. ne guzel bebegini de gorceksin.. cinsiyetini de gosterir insallah annesineKızlar hastanedeyim 2.10 da randevum yarim saat kaldı.. bana dua edin inşallah herşey güzeldir ve belki de cinsiyetini gösterir
Kızlar hastanedeyim 2.10 da randevum yarim saat kaldı.. bana dua edin inşallah herşey güzeldir ve belki de cinsiyetini gösterir
İnşallah canım herşey güzel olsun çıkınca yaz cinsiyetide :)Kızlar hastanedeyim 2.10 da randevum yarim saat kaldı.. bana dua edin inşallah herşey güzeldir ve belki de cinsiyetini gösterir
Resim Yüklemek için ,telefonundan uygulamayı indirdiğin linki tıklama.Kızlar resim yukleyemedim bir türlü normalde dosya yükle ye tıklayınca açılan pencereden resmi bulup dosya seç diyordum oluyordu şimdi hem tel. Den hem tabletten deniyorum yok öylece bekliyor ekranda sistemde mi bende mi sorun acaba
Ben normal iç çamaşırını XXL alıyordum hamile iç çamaşırından haberim yoktu. Senden sonra internete baktım ve baya baya keşifler bulundum bu konudaCnm kendi bedeninde al, çünkü onlardaki lastik kısmı karnın büyüdükçe büyüyormuş.
Ben 36 veya s beden aldım.
Pantolon Lcw çok güzel, dar paça bol paça
Çamaşır ise penti de var, ebebek ve civil inetrnet sitesinde var. Ayrıca bütün çamaşırcılarda var.
Arkadaşlar göbeğinde çizgi çıkan var mı? Benim daha göbeğim çok belirgin değil ama o çizgi belirmeye başladı
Ben de bugun itibariyle başlayım senin paylaştığın hareketlere, çok sağol paylaşım için cnmmmm
Hadi ya..
Allah bagislasin canim oglusunu
Pipiyi nerden gordun kız bacakları var pipi nerde
Terbiyeli yavrum benim
Herkes erkek demiş ben kız hissediyordum ama sanki siskolugundan ben de erkek gibi düşündüm bak şimdi
@TuruncuHayal senin yorumun ne
Nasıl oldu doktor ne dedi ? cinsiyet ne?? erkek doğru mu bildim ?Kızlar hastanedeyim 2.10 da randevum yarim saat kaldı.. bana dua edin inşallah herşey güzeldir ve belki de cinsiyetini gösterir
bu aralar çok hamile arkadaşlarımda baş ağrıları var tam olarak nedenini bilmiyorum ama haftalarımız neredeyse aynı... demek ki bu baş ağrıları bu haftalarda oluyormuş.. belki de bebişler büyüdüyü içindir... kötü şeyler getirme aklına.. kaç gündür ben de ölüyorum baş ağrısından.. geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, bir çok arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyetleri belli olmuş. Rabbim sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin..
Bende 16. haftamın içerisindeyim, daha cinsiyetimiz net belli değil.. Sağlıklı olsun da kızı erkeği fark etmiyor..
Bu arada da arkadaşlar, benim şu sıralar başım da ağrı var... Üzerimde de sürekli yorgunluk ve halsizlik var.. Ama baş ağrım daha fazla..
Doktor randevum da pazartesi günü. Sizce ne yapsam. Ağrı kesici de kullanmak istemiyorum..
Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?