2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hamile çamaşırı mı. Ooooo süper. Hemen alcam . Ben XXL falan alıyordum ki karnını üstüne çıksın diye sorma:)))) hemen halletcem Sağol . Bir de nerelerde bulunuyor onu söylesen?

Cnm kendi bedeninde al, çünkü onlardaki lastik kısmı karnın büyüdükçe büyüyormuş.
Ben 36 veya s beden aldım.
Pantolon Lcw çok güzel, dar paça bol paça
Çamaşır ise penti de var, ebebek ve civil inetrnet sitesinde var. Ayrıca bütün çamaşırcılarda var.

tamam da canim 40 cocuk sinifta ve mecburen sesimi duyurmak icin veya uyarmak icin bagiriyorum.elbetteki bagirmak istemem ama bazen mecbur kaliyoruz..yoksa hepsi benim evladim gibi..bi anne adayi olarak icin rahat olsun butun ogretmenler ogrencilerine farkli bir bagla baglanir

Himm.. buralarda bi yerde bi sevgi pitircigi gordum sanki

Kızlar hastanedeyim 2.10 da randevum yarim saat kaldı.. bana dua edin inşallah herşey güzeldir ve belki de cinsiyetini gösterir
Canim sakin ol, Allahin izniyle hersey yolunda gidicek insallah.. ne guzel bebegini de gorceksin.. cinsiyetini de gosterir insallah annesine
Benim randevum taa haftaya sali.. gunler gecmiyo yil oldu sanki..

Resim Yüklemek için ,telefonundan uygulamayı indirdiğin linki tıklama.
Tarayıcıdan aç uygulamayı ve o şekilde yükle resmi. Ben böyle çözüm buldum ve ben de işe yarıyor

Arkadaşlar göbeğinde çizgi çıkan var mı? Benim daha göbeğim çok belirgin değil ama o çizgi belirmeye başladı

Ben normal iç çamaşırını XXL alıyordum hamile iç çamaşırından haberim yoktu. Senden sonra internete baktım ve baya baya keşifler bulundum bu konuda

merhaba arkadaslar.tlfndan giris zor oldugu icin cok fazla girip yorum yazamiyorum ama gunluk okuyorum yazilanlari.cinsiyet ogrenenler olmus.hayirli ugurlu olsun.hepimiz sag salim hayirli saglikli bi sekildekucaklarimiza qliriz insallh.benim kontrolde haftaya cuma yani ayin 30u.ayin 2 si gibide endokrine gidicem.artik her ay her iki doktora gidilecek tsh icin takipteyim

pipi azcık yukarda... bak nokta gibi çıkıntı var dikkatle bak göreceksin. yukarıya doğru çıkıntı var

bu aralar çok hamile arkadaşlarımda baş ağrıları var tam olarak nedenini bilmiyorum ama haftalarımız neredeyse aynı... demek ki bu baş ağrıları bu haftalarda oluyormuş.. belki de bebişler büyüdüyü içindir... kötü şeyler getirme aklına.. kaç gündür ben de ölüyorum baş ağrısından.. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…