Canim ben sormustum.doktora benim de cok agri oluyordu.hormon kaynakli.imisbu aralar çok hamile arkadaşlarımda baş ağrıları var tam olarak nedenini bilmiyorum ama haftalarımız neredeyse aynı... demek ki bu baş ağrıları bu haftalarda oluyormuş.. belki de bebişler büyüdüyü içindir... kötü şeyler getirme aklına.. kaç gündür ben de ölüyorum baş ağrısından.. geçmiş olsun
Gözünüz aydın...Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
Bebek nasıl annesi büyümüş mü?Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
Canım hayırlı olsun :)Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
ben demir hapı ve 2 günde 1 decavit alıyorum ... bu hormonlarla başımız dertde.... ne yapsaakk bilmiyoruzzzCanim ben sormustum.doktora benim de cok agri oluyordu.hormon kaynakli.imis
Arkadaşlar göbeğinde çizgi çıkan var mı? Benim daha göbeğim çok belirgin değil ama o çizgi belirmeye başladı
aaaaa çok şaşırdım valla... ben pipi sanmıştım o çıkıntıyı ))Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
sağol canım teşekkürler
Süper kız bebiş geliyor :)Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
Valla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
hadi gözün aydın canımSüper kız bebiş geliyor :)
Canim hayirli olsunValla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
kızlar sizde de idrarını yaparken kasıklarınıza batma oluyor mu?
aynen cok sıkışıp gitmişim gibi oluyor acaba bi sorun mu vardır ki hatta sonlara dogru daha cok oluyoHayır olmuyor bende... acaba çok sıkışıp mi gidiyorsun tuvalete...
aynen cok sıkışıp gitmişim gibi oluyor acaba bi sorun mu vardır ki hatta sonlara dogru daha cok oluyo
tekrar kusura bakma cnmtamam da canim 40 cocuk sinifta ve mecburen sesimi duyurmak icin veya uyarmak icin bagiriyorum.elbetteki bagirmak istemem ama bazen mecbur kaliyoruz..yoksa hepsi benim evladim gibi..bi anne adayi olarak icin rahat olsun butun ogretmenler ogrencilerine farkli bir bagla baglanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?