ne güzel haberValla herkes yanıldı sadece bir kişi bildi.
Kızım oluyor kizlaarr...
cnm baya duzeldım, 2-3 haftadır yemek yıyebılıyrmlilipit geçti mi bulantıların? nasılsın
cnm baya duzeldım, 2-3 haftadır yemek yıyebılıyrm
sabahları kusuyorum hala
sende kusuyor musun_=?
ılk bebegımde 16 haftada duzelmıstı baya
yılbasında 2017 yılı ıle bırlıkte guzel gunler yasacagıma ınanıyrm
:)
sımdı 15 + 2 gunluguz
az kaldı ALlahın ıznıyle :)
o günleri görebilecek miyim ah midem ahİyi canım en azından yemek yiyebilmek de büyük nimet
inşallah en yakın zamanda tamamen biter
benim 15. haftadan sonra kusmalar bitti aşırı iştah başladı..
herşeyi yemek görüyorum
MasAllah canim ikiz miydi senin deeeekızlar iyi akşamlar bugün kontrolümüz vardı oğluşlarım 15. haftasında çok şükür. biri 109 diğeri 120 gr :)
yok canım geçen hafta öğrendim cinsiyetlerini ama sanırım erkekler daha hızlı belli ediyorlar :)) sağolasın buaradaMasAllah canim ikiz miydi senin deeeebgn mu öğrendin cinsiyetleri.ben 15+5 de hala net ogrenemedim.biri kiz.digeri de kiz a benziyo dedi ama kesin bir.sey.soyleyemem dedi
Bende oluyor canım daha randevuma var ama neden oluyor bende bilmiyorumkızlar sizde de idrarını yaparken kasıklarınıza batma oluyor mu?
yaşasın kabızlık sonrası ishal ))))Kabızlıktan şikayet eden ben İshal olmuşum
Müthiş bir karın ağrısıyla wc ye koştum
Ne garip bişey bu hamilelik...
Rahatladığıma sevinemiyorum çünkü o karın ağrısı çok korkuttu beni.
Uyusam uyansam ve hemencecik kontrol günüm geliverse ama nerdeeee daha 10 gün var pof
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım ne mutlu size. Çok sevimdim hepinizin adına.darısı benim ve öğrenmeyenlerin başına
Ya ben şeyi çok merak ediyorum karnım ne zaman çıkacak. Her gün aynaya bakıyorumyok arkadaş çıkmamış hala. Kalça kısmım geniş ondan mı acaba ?
Sizde durumlar nedir?
Ben toplamda 3 kilo aldım, popom büyüdü :)
Göbeğim de dar giyince belli oluyor, gömlek giyince bişey yok gibi.
Bence bu hafta kesin çıkar, 1 haftada bile çok belli oluyor fark, kardeşim büyümüş dedi göbek deliğin
Çok büyümüş çok hareketliydi maşallah kızım benim.. doktor iç organlarına baktı parmaklarını saydı herşey yolunda dedi 15 cm olmus baştan popoya kadar.. midesi var dedi bendeki sevinci görmelisiniz eşime midesi varmış midesi diyorumBebek nasıl annesi büyümüş mü?
Dr a 3 haftada gelsem olur muuuuu desem diyorum :))))) sence kabul eder mi yoksa antipatik mi bulur beni. Ya gerçekten benim gibi pimpirikli biri için 1 ay çok uzun anacımyaşasın kabızlık sonrası ishal ))))
haline şükret 10 gün ne ki, şafak 18 olanlar napsın ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?