- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Ben de o ultrasonda biraz iri durduğu için erkek demiştim canim ama en başından beri içime kız doğuyor.. Allah saglik versin inşallah bebeklerimize gerisi hiç önemli değilaaaaa çok şaşırdım valla... ben pipi sanmıştım o çıkıntıyı ))
her neyse sağlıklı olması en önemlisi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim çıktı canim belli baya..senin de ilk hamileligin miCinsiyeti öğrenen arkadaşlarım ne mutlu size. Çok sevimdim hepinizin adına.darısı benim ve öğrenmeyenlerin başına
Ya ben şeyi çok merak ediyorum karnım ne zaman çıkacak. Her gün aynaya bakıyorumyok arkadaş çıkmamış hala. Kalça kısmım geniş ondan mı acaba ?
Sizde durumlar nedir?
Dr a 3 haftada gelsem olur muuuuu desem diyorum :))))) sence kabul eder mi yoksa antipatik mi bulur beni. Ya gerçekten benim gibi pimpirikli biri için 1 ay çok uzun anacım
Benim çıktı canim belli baya..senin de ilk hamileligin mi
Bi de bisey sorucam kızlar benim adet tarihine göre bugün 16+2 Ama gec dollenme olmus demişti doktor 16+0 di onun dediğine göre tahmini doğum tarihimi de ona göre vermişti. Bugün doktor 16+4 dedi.. Ben kaç haftalıgim allasen
kızlar iyi akşamlar bugün kontrolümüz vardı oğluşlarım 15. haftasında çok şükür. biri 109 diğeri 120 gr :)
inşallah canım :)) çok sağolasın.Maşallah canım ikiz olmalarına rağmen kiloları çok iyi
inşallah tombik tombik doğarlar
o günleri görebilecek miyim ah midem ah
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım ne mutlu size. Çok sevimdim hepinizin adına.darısı benim ve öğrenmeyenlerin başına
Ya ben şeyi çok merak ediyorum karnım ne zaman çıkacak. Her gün aynaya bakıyorumyok arkadaş çıkmamış hala. Kalça kısmım geniş ondan mı acaba ?
Sizde durumlar nedir?
ah ah benim de kafam bu konuda bi dünyaBi de bisey sorucam kızlar benim adet tarihine göre bugün 16+2 Ama gec dollenme olmus demişti doktor 16+0 di onun dediğine göre tahmini doğum tarihimi de ona göre vermişti. Bugün doktor 16+4 dedi.. Ben kaç haftalıgim allasen
öyle mi dersinbu sefer de sürekli yemek yemek isteyeceksin canım
göreceksin tabi canım o tombişler sana rahat vermeyecek :)
bir hafta sonra cagırdı benı doktor ort o kadar surede cıkıyor sanırımSelam ikili testi devlet Hastanesi'nde yaptıranlar sonucu kaç günde aldınız?
öyle mi dersin
Aynen...öğrenci profili olarak çok kötü bir okulda çalışıyorum öğrencilerin çoğu aile ilgisizliği yaşadığı çevre,kültürleri Vs. sebepler yüzünden zorlayan tipler. çoğu zaman bağırmak zorunda kalıyorum akşama kadar zaten laf anlatmaktan sürekli konuşmaktan yapma etme demekten bitiyorum kendi çocuğumla ilgilenecek halim kalmıyorkizlar sinif ogretmeniyim ve bazen cocuklara bagirmam gerekiyor.acaba bebege zarari olurmu
canım ne güzel işte karnın büyük olmayacak benimki benden 1 adım önde gidiyor
erken çatlayacağım bu hafta da bu kadar şiş olduğuna göre
Aramızda yaklaşık 1 hafta kadar var bende 3,800 gr almışım ama ilk hamileliğime göre bana iyi gibi geliyor çünkü oğlumda ilk 4 ayda 7 kg almıştım. 20. Haftada 13 kg oldu hemşire ben bu haftada bu kadar kilo alan bi tek seni gördüm demişti unutmuyorum canım şuan tartıldım 4 kg almış görünüyorum
güya diyet yaparak bu kadar kilo
bir de diyet yapmasam yarım dünya olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?