2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
aaaaa çok şaşırdım valla... ben pipi sanmıştım o çıkıntıyı ))
her neyse sağlıklı olması en önemlisi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben de o ultrasonda biraz iri durduğu için erkek demiştim canim ama en başından beri içime kız doğuyor.. Allah saglik versin inşallah bebeklerimize gerisi hiç önemli değil

Benim çıktı canim belli baya..senin de ilk hamileligin mi

Kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için hepsini ayrı ayrı alıntılamaya çalıştım olmadi.. Allah hepimizin evlatlarına saglik versin inşallah.. doktora sordum değişir mi cinsiyet diye hayır artık kesin dedi.. artık kızım diyebiliyorum cocum yavrum diyip duruyordum

Hareketlerini hissedince rahat olduğunu bileceksin kuzum o yüzden bir ay uzun gelmez diye düşünüyorum bende bu zamana kadar iki hafta da bir gittim bir aya çıkarır bundan sonra tek tesellim hareketlerini hissedersem rahat olurum diye umut ediyorum
Dr a 3 haftada gelsem olur muuuuu desem diyorum :))))) sence kabul eder mi yoksa antipatik mi bulur beni. Ya gerçekten benim gibi pimpirikli biri için 1 ay çok uzun anacım

Bi de bisey sorucam kızlar benim adet tarihine göre bugün 16+2 Ama gec dollenme olmus demişti doktor 16+0 di onun dediğine göre tahmini doğum tarihimi de ona göre vermişti. Bugün doktor 16+4 dedi.. Ben kaç haftalıgim allasen

16+4 canım demek ki gelişimi önden gidiyo

canım ne güzel işte karnın büyük olmayacak benimki benden 1 adım önde gidiyor
erken çatlayacağım bu hafta da bu kadar şiş olduğuna göre

ah ah benim de kafam bu konuda bi dünya benim sat 9 eylül doktor 15. haftanın içindesin dedi. 15+ ? mı yoksa 14+ ? mı çözemedim

kizlar sinif ogretmeniyim ve bazen cocuklara bagirmam gerekiyor.acaba bebege zarari olurmu
Aynen...öğrenci profili olarak çok kötü bir okulda çalışıyorum öğrencilerin çoğu aile ilgisizliği yaşadığı çevre,kültürleri Vs. sebepler yüzünden zorlayan tipler. çoğu zaman bağırmak zorunda kalıyorum akşama kadar zaten laf anlatmaktan sürekli konuşmaktan yapma etme demekten bitiyorum kendi çocuğumla ilgilenecek halim kalmıyor

canım ne güzel işte karnın büyük olmayacak benimki benden 1 adım önde gidiyor
erken çatlayacağım bu hafta da bu kadar şiş olduğuna göre

İşte hevesleniyorum ondan. Krem yağ falan sürmeyi ihmal etme. Ben karnım çıkmamasına rağmen iki haftadır başladım. Yağ vardı bugünde losyon aldım gratisten palmers cocoa butter çatlak kremini. Şimdilik bunları kullanıcam.

canım şuan tartıldım 4 kg almış görünüyorum
güya diyet yaparak bu kadar kilo
bir de diyet yapmasam yarım dünya olurum herhalde
Aramızda yaklaşık 1 hafta kadar var bende 3,800 gr almışım ama ilk hamileliğime göre bana iyi gibi geliyor çünkü oğlumda ilk 4 ayda 7 kg almıştım. 20. Haftada 13 kg oldu hemşire ben bu haftada bu kadar kilo alan bi tek seni gördüm demişti unutmuyorum 

Ben daha kilo almadım ama bu haftayı bilmiyorum daha tartılmadim haftasonu tartılacam bakalım ne çıkacak tipimden anlıyorum almadım gibi ama bnm daha iştahım açılmadı açılınca belli olur alıp almayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…