masallah canim karnin ne kadar büyümüş
Aramızda yaklaşık 1 hafta kadar var bende 3,800 gr almışım ama ilk hamileliğime göre bana iyi gibi geliyor çünkü oğlumda ilk 4 ayda 7 kg almıştım. 20. Haftada 13 kg oldu hemşire ben bu haftada bu kadar kilo alan bi tek seni gördüm demişti unutmuyorum 
Canım geç döllenme demek için daha kese aşamasındayken kese boyutlarının uyumlu olduğu hafta ile son adet tarihine göre olan hafta uyuşmaması gerekir.
Eğer şu anda bebeğin ölçümleri son adet tarihine göre olması gereken haftayla uyumluysa buna geç döllenme diyemeyiz.
Son adet tarihine göre 14+5 ise 15. Haftada, 15+5 isen 16. Haftadasın demektir.inşallah anlatabilmişimdir.
Siz de her çocuğu tertemiz saygılı sevecen görüyorsunuz herhalde... Bugün küfür etmeyi marifet sanan terbiyeden yoksun ders desen hiç ilgilenmeyen öğrenciler var..aile desen çocuğunun kaçıncı sınıfta dahi olduğunu bile bilmiyor. küfür ağzında sakız...anneleri ben bununla mı uğraşacağım evde okula gitsin görüşünde...ders hiç ilgisini çekmiyor okumak birşeyler öğrenmek amacında olan öğrencilere engel oluyor böyle olunca öğretmenin sessiz kalması kusura bakmayın ama çok zor. Bende böyle bir durumun tam tersi olan sınıfta öğretmenlik yapmayı çok isterdim biraz empati yapıp anlamaya çalışmanızı dilerim.herkes merkez okullarda veli ilgisinin hiç eksik olmadığı okullarda çalışmayı ister o sınıflarda zaten çocuklar sorumluluk sahibi öğretmen sadece yol gösterici.biz ise bu sınıflarda sabır taşı...kusura bakma ama yazdığın şey benı rahatsız ettı
kendı cocugumdan hayal ettım
"bagırmak" neden?
tekrar kusura bakma, gorur gormez sasırdım ve tepkı vermek ıstedım
bı cok ogretmen bunu yapıyor olabılır, gormuyoruz, bılmıyoruz, bır anne adayı olarak senin bunu yazmanı kınadım
Evet iştahım çok açıktı dünyaları yiyordum 29 kg ile hamileliği bitirdimooo kuzum 13 kg ile doğum tamamlamayı hayal ediyordum bir zamanlar
gerçekten çok almışsın..
Evet iştahım çok açıktı dünyaları yiyordum 29 kg ile hamileliği bitirdim
Dikkat ettim afedersin buyuk wc mi yaparkende kasigimda bi agri oluyo ozellike ikindigimda c.tesk randevum var soracagim unutmassam insallah kotu birsey degildrBende oluyor canım daha randevuma var ama neden oluyor bende bilmiyorum
Canim Erkek nub a gore bence :)Kızlar bu benim 13+1 deki yavrum.. tahminleri alabilir miyiz?
Ben ozelde yaptirdim 1 haftada cikti bildim kadariyla hepsi 1 haftada cikiyorSelam ikili testi devlet Hastanesi'nde yaptıranlar sonucu kaç günde aldınız?
canim bence Kiz nub a gore :)Arkadaslar önce de paylasmistim ama tahmin eden yeni isimler görüyorum, anlayan varsa benim bebisi de yorumlar misiniz(12+3'ten) En gec bir haftaya kesin sonuc gelecek, ben de bildiririm hemen :))
Evet canım olabilir. Kese boyutu başlarda küçüktür geç döllenmeyi düşündürmüştür. Ama sonraki haftalarda olması gereken boyuta ulaşmış, bebek de haftasıyla uyumlu gelişmiştir.sen yine adet tarihinle uyumlu haftayı takip etSanki başlarda gerideymis ondan sonra normale dönmüş ileri geçmiş ben öyle anladım cnm
Maaşallah bayağı büyümüş yaaa...benim daha yok bu kadar. Göbekli görünüyorum ama bilmeyen anlamaz hamile olduğumu. Üstelik 4 kilo aldım. 1 kilo almana rağmen belli hamileliğin maaşallah
Canim Gecmis olsun. Insallah duzelir herseymerhaba arkadaşlar , bende bu gün doktora gittim , cumartesi gecesi su gelmişti benden de 13+6 günlüğüz , doktor ben söylemeden bebeğin suyu az dedi, bende durumu anlattım, yavrum suyu azalmış iki büklüm duruyor , kalp atışlarını da duyduk , vajinal muayene etti aktif bir su sızıntısı ve enfeksiyon Yok dedi, antibiyotik , fitil ve rapor verdi , haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı , antibiyotik ve fitil enfeksiyona karşı tedbir amaçlı galiba. İnşallah birdaha olmaz vücut kendi kendini yenileyebiliyor , sızıntı olan yer onarılır vücut tarafından dedi , beklemek dua etmekten başka durum yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?