- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
İnşallah canım ama bir arkadaş yazmıştı az su içmekten mi acaba diye gerçekten ondan da olabilir heraldeDikkat ettim afedersin buyuk wc mi yaparkende kasigimda bi agri oluyo ozellike ikindigimda c.tesk randevum var soracagim unutmassam insallah kotu birsey degildr
bende bu konuyu merak ediyorum.ultrasyonda girunen tarihmi yoksa sat tarihimini baz alcazYani şimdi ben adet tarihimin de 2 gün önüne geçtim bundan sonra 16+4um diyebilir miyim bugün ultrasonda öyle çıktı ya
Bu arada gobusler şahane..
sanada masallah canim.benim gobusum cok az
Ben 12+2 de kontrolümüz vardı ikili test için o zaman kıza benziyor dedi ama bu bi ihtimal değişebilir kesin kız diye düşünmeyin dedi 2 hafta sonraki kontrolümüzde kesin görebiliriz dediCinsiyetikaçıncı haftada ogrendiniz kızlar.
Ben 11 haftaligim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsunda tabiki inşallah ama ilk bebiş insan merak ediyor
Yani şimdi ben adet tarihimin de 2 gün önüne geçtim bundan sonra 16+4um diyebilir miyim bugün ultrasonda öyle çıktı ya
Bu arada gobusler şahane..
Canım round ligament diye bağlar varmış rahmin etrafında. Rahim büyüdükçe o bağlar genleşir ve ağrıya sebep olurmuş. Belki o sebeptendir ağrıların. Oğlumda ben de çok ağrı ve batma hissederdim. O zaman öğrenmiştim.3. Çocuk olunca ben hamileliğe dair çoğu şeyi deneyimledim. Allah Beterlerinden korusunİnşallah canım ama bir arkadaş yazmıştı az su içmekten mi acaba diye gerçekten ondan da olabilir heralde
Canım teşekkür ederim.. kesinlikle dediğin gibi Allah beterinden korusun sağolasın :)Canım round ligament diye bağlar varmış rahmin etrafında. Rahim büyüdükçe o bağlar genleşir ve ağrıya sebep olurmuş. Belki o sebeptendir ağrıların. Oğlumda ben de çok ağrı ve batma hissederdim. O zaman öğrenmiştim.3. Çocuk olunca ben hamileliğe dair çoğu şeyi deneyimledim. Allah Beterlerinden korusun
Hayırlısı canım ya kendimden geçtim bebeğim iyi olsunda bi ağrım sızım olsa enfişeleniyorum bide düştüm bugün dairede sandalye altımdan kaydı yere oturdum bişi yok ama içimÇok yoruluyorum. BacaklarıM 10 dk aynı pozisyonda kalmıyor sürekli değişiklik istiyor. Nasıl olcek bilmiyorum böyle böyle. Benim sağlık gitti de inş bebisin iyi olur tek dileğim bu :)
Ooooo hamile moda girdik yani süper külotlu çorapta var pentide hamile çorabı ümüğüne kadar çekCnm kendi bedeninde al, çünkü onlardaki lastik kısmı karnın büyüdükçe büyüyormuş.
Ben 36 veya s beden aldım.
Pantolon Lcw çok güzel, dar paça bol paça
Çamaşır ise penti de var, ebebek ve civil inetrnet sitesinde var. Ayrıca bütün çamaşırcılarda var.
Bende özelde yaptırdım canım 2 günde çıktıSelam ikili testi devlet Hastanesi'nde yaptıranlar sonucu kaç günde aldınız?
Canim tahminin icin tesekkürler, sanirim simdiye kadar 15 kisi yorumladi, 12 kisi kiz dedi 3 kisi erkek :)) bakalim cok yakinda ögrenecegiz -sadece birkac güncük sonra :)canim bence Kiz nub a gore :)
Ayrıntılı açıklaman için çok teşekkür ederimYok canım sen son adet tarihini baz almalısın. 2 gün önde olması senin haftanı değiştirmez. Bebeğin genetik ve gelişim özelliklerinden kaynaklanabilir iki günlük fark. Uzun boylu iri yapılı anne babanın bebeği uzun, minyon anne babanın ki daha ufak ölçülere sahip olabiliyor
Bir de ultrason cihazlarının yazılımına da bağlı olarak değişebiliyor. Kimi makinenin ayarları atıyorum baş-popo mesafesi 10 cm ise 16+4 haftaya alıyor, bir başka makine bu ölçümü 16+2 ye alıyor. Küçük oynamalar olabiliyor. Mesela son hafta ölçümlerde ultrason bebeğin kilosunu 3.000 gr 49 cm olarak ölçüyor çocuk 3.400 gr 52 cm doğuyor. Diyeceğim şu ki ultrasonlar da yazılımda girilen değer aralıklarına göre ölçüm yapıyor. Eğer bebek son adet haftanızla uyumluysa veya 1 hafta gibi bir süre önde görünüyorsa siz yine de son adet tarihinize uyumlu haftayı baz alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?