2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani şimdi ben adet tarihimin de 2 gün önüne geçtim bundan sonra 16+4um diyebilir miyim bugün ultrasonda öyle çıktı ya
Bu arada gobusler şahane..

Cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz kızlar.
Ben 11 haftaligim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsunda tabiki inşallah ama ilk bebiş insan merak ediyor

Kızlar benim kontrolüm pazartesi ama çok sabırsızlanıyorum sizce yarın çıkıp gitsem mi cinsiyet belli olur mu ki

Cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz kızlar.
Ben 11 haftaligim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsunda tabiki inşallah ama ilk bebiş insan merak ediyor
Ben 12+2 de kontrolümüz vardı ikili test için o zaman kıza benziyor dedi ama bu bi ihtimal değişebilir kesin kız diye düşünmeyin dedi 2 hafta sonraki kontrolümüzde kesin görebiliriz dedi

Yani şimdi ben adet tarihimin de 2 gün önüne geçtim bundan sonra 16+4um diyebilir miyim bugün ultrasonda öyle çıktı ya
Bu arada gobusler şahane..

Yok canım sen son adet tarihini baz almalısın. 2 gün önde olması senin haftanı değiştirmez. Bebeğin genetik ve gelişim özelliklerinden kaynaklanabilir iki günlük fark. Uzun boylu iri yapılı anne babanın bebeği uzun, minyon anne babanın ki daha ufak ölçülere sahip olabiliyor
Bir de ultrason cihazlarının yazılımına da bağlı olarak değişebiliyor. Kimi makinenin ayarları atıyorum baş-popo mesafesi 10 cm ise 16+4 haftaya alıyor, bir başka makine bu ölçümü 16+2 ye alıyor. Küçük oynamalar olabiliyor. Mesela son hafta ölçümlerde ultrason bebeğin kilosunu 3.000 gr 49 cm olarak ölçüyor çocuk 3.400 gr 52 cm doğuyor. Diyeceğim şu ki ultrasonlar da yazılımda girilen değer aralıklarına göre ölçüm yapıyor. Eğer bebek son adet haftanızla uyumluysa veya 1 hafta gibi bir süre önde görünüyorsa siz yine de son adet tarihinize uyumlu haftayı baz alın.

İnşallah canım ama bir arkadaş yazmıştı az su içmekten mi acaba diye gerçekten ondan da olabilir heralde
Canım round ligament diye bağlar varmış rahmin etrafında. Rahim büyüdükçe o bağlar genleşir ve ağrıya sebep olurmuş. Belki o sebeptendir ağrıların. Oğlumda ben de çok ağrı ve batma hissederdim. O zaman öğrenmiştim.3. Çocuk olunca ben hamileliğe dair çoğu şeyi deneyimledim. Allah Beterlerinden korusun

Canım teşekkür ederim.. kesinlikle dediğin gibi Allah beterinden korusun sağolasın :)

Çok yoruluyorum. BacaklarıM 10 dk aynı pozisyonda kalmıyor sürekli değişiklik istiyor. Nasıl olcek bilmiyorum böyle böyle. Benim sağlık gitti de inş bebisin iyi olur tek dileğim bu :)
Hayırlısı canım ya kendimden geçtim bebeğim iyi olsunda bi ağrım sızım olsa enfişeleniyorum bide düştüm bugün dairede sandalye altımdan kaydı yere oturdum bişi yok ama içim
içimi yedi

Ooooo hamile moda girdik yani süper külotlu çorapta var pentide hamile çorabı ümüğüne kadar çek

Ayrıntılı açıklaman için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…