2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben 17.haftaya girdim ve normalde zayıf olduğumdan mıdır bilmiyorum ama şimdiden 4 kilo aldım aldım ve kocaman bir göbeğim oluştu, çatlama problemi için krem yada tavsiyesi olan var mı?

Hic bilmiyorum dr a srcm gttgm zmn ins

canım şuan tartıldım 4 kg almış görünüyorum
güya diyet yaparak bu kadar kilo
bir de diyet yapmasam yarım dünya olurum herhalde
ben normalde iştahlı biriyim zaten kilolu başladım gebeliğe. ilk haftalar 2 kilo almıştım tabi şimdi onları da verdim. ama iştahım açılırsa ben de diyet yaparım senin gibi :)) yoksa yandım

Kızlar karnınız ne kadar büyüdü ya ben çok pimpirikli biriyim daha geçen perşembe gittim doktora iyiydi çok şükür ama sonra kahverengi akıntılarım kontrole gitmeden de vardı o yüzden gittim zaten sonrasında da yani hala daha az az var buda beni iyice telaşlandırıyor kurdukça kuruyorum sanki karnım da daha yeterince büyümedi gibi degemen arkadaşınki gibi benim boy 160 58 ile hamile kaldım sonra iki kilo verdim ve şimdi yine 58 kiloyum

Bir garip, kacinci cocugun bilmiyorum ama ben ilk cocugumda 172 cm ve 49 kg ile hamile kalmistim 5 ay sonra anca karnim cikmaya baslamisti. Yani eger ilk cocugunsa karninin gec cikmasi normal.

Hoşgeldin canim aramiza ikinci çocuğun sanırım.. nerdensin.. nasıl geçiyor hamilelik cinsiyetin belli mi

Ucuncu cocugum canim.
Hatta ucuncu haziran cocugum.
5 gun calistigim icin pek fazla anlamiyorum hamileligi. 13uncu haftaya kadar bulantilarim coktu ilac kullaniyordum simdi azaldi cok sukur. Cinsiyeti de henuz belli degil bakalim merak ediyorum.

Ucuncu cocugum canim.
Hatta ucuncu haziran cocugum.
5 gun calistigim icin pek fazla anlamiyorum hamileligi. 13uncu haftaya kadar bulantilarim coktu ilac kullaniyordum simdi azaldi cok sukur. Cinsiyeti de henuz belli degil bakalim merak ediyorum.
ne güzel maşallah :)

Hayırlısı canım ya kendimden geçtim bebeğim iyi olsunda bi ağrım sızım olsa enfişeleniyorum bide düştüm bugün dairede sandalye altımdan kaydı yere oturdum bişi yok ama içim
içimi yedi
Owwwww bu olmadı. Çok üzüldüm gerçekten . Annenin vucut hassasiyeti çok fazla zaten. Bi de extra düşme bebişe Bişey olmamıştır buyuk ihtimalle ve inş diye dua ediyorum yine de. Çok geçmiş olsun.

Günaydın hanımlar, herkese merhaba.. Size bi sorum olacak.. Makyaj yapıyo musunuz şu an? Özellikle de çalışan anneler? Çünkü evde zaten çok makyaj yapılmıyo.. Ben 3 aydır sadece 1 kez bir akrabamın kınası için makyaj yaptım.. Sonuçta kimyasal madde diye makyaj yapmak istemiyorum. Bu konuda bilginiz ya da fikriniz var mı?

Bir garip, kacinci cocugun bilmiyorum ama ben ilk cocugumda 172 cm ve 49 kg ile hamile kalmistim 5 ay sonra anca karnim cikmaya baslamisti. Yani eger ilk cocugunsa karninin gec cikmasi normal.
İlk çocuğum canım biliyorum ama galiba hareketlerini hissedinceye kadar böyle geçecek
Hayırlı olsun siz de sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza

Ben yapiyorum canim ama haftada 1 kere falan dışarı çıkıp özendiğim zamanlar ama fondöten sürmüyorum gerek duymuyorum normalde de çok sürmezdim hem de hamilelik ten sonra cildim daha canlı görünmeye başladı gibi geliyor göz altı kapatici rimel ruj allık bazen de eyeliner.. ama ilk 3 aylık gelisim döneminde daha çok dikkat etmeye çalıştım yine de yaptım mi yaptım.. henüz kanıtlanmış bir zararları yok makyaj malzemelerinin ve ben d3 evhamlı ve dikkatli bir hamile olarak bu konuya çok hassas bakmıyorum.. yediklerine içtiklerime daha çok dikkat ediyorum. Ama cildime çok ucuz içeriği belli olmayan markalar surmuyorum.

canım ben bu zamana kadar sadece 3 defa yaptım ama ilk 3 aydan sonra, su bazlı fondöten kullanabilirmişiz tabi iyi bir markanın, ben çok bitkin gözüküyorum, sabah işe gelmek için çok erken kalkıyorum, bir türlü uykumu alamadığımdan göz altlarım sürekli mor yada şiş geziyorum, akşam hamilelik izni olan yarım saati kullanıyorum ama nafile, İstanbul trafiği saolsun, dinlenmeye vakit kalmıyor

ogretmenlık işte burada baslıyor
benım sandıgım sandıgın cocuk profılı dolu bır sınıfta herkes ogretmenlık yaparbılır
fark yaratan ogretmenlere ıhtıyac var
pedogojık acıdan alınan egıtımler yeterlı degıl galıba ogretmenlere verılen
zaten iş eğiticinin eğitilmesinden başlıyor ya
Allah cocuklarımızı ıyı ogretmenlerle karsılastırsın

Ben çalışmıyorum ama hergün allık göz kalemi ve ruj sürüyorum. Kendimi daha iyi hissetmek için... çok sorun olacağını sanmıyorum. Nelere maruz kalıyoruz deterjanlar hava kirliliği v.s

kızlar merhaba haftasonu anne bebek fuarı vardı ona katıldık eşimle, çok mutlu olduk, süt sağma makinesi ve süt saklama kabı aldım, birde ıslak mendil, bebek deterjanı ve bebek yumuşatıcısı aldım, ilk alışverişimizi yaptık , çok heyecanlıydı

Owwwww bu olmadı. Çok üzüldüm gerçekten . Annenin vucut hassasiyeti çok fazla zaten. Bi de extra düşme bebişe Bişey olmamıştır buyuk ihtimalle ve inş diye dua ediyorum yine de. Çok geçmiş olsun.
Sağol canım Teşekkür Ederim Allah Korusun Bebişlerimizi İnşaallah Dua Et Bize Ben Hepimize Dua ediyorum Allahım Kabul Eder İnşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…