- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Evet canım ya benimde öyle aşırı hemen yatmam lazım yemek hazırladım oda 10 dklık aparatif yatak çarşafını falan değiştirdik eşimde yardım etti ona rağmen pert oldum hemen uzandım kaldım niye oluyo acaba
ben normalde iştahlı biriyim zaten kilolu başladım gebeliğe. ilk haftalar 2 kilo almıştım tabi şimdi onları da verdim. ama iştahım açılırsa ben de diyet yaparım senin gibi :)) yoksa yandımcanım şuan tartıldım 4 kg almış görünüyorum
güya diyet yaparak bu kadar kilo
bir de diyet yapmasam yarım dünya olurum herhalde
Hoşgeldin canim aramizaSelam hanimlar bende Allah kismet ederse haziran 2017 annesiyim
Hoşgeldin canim aramizaikinci çocuğun sanırım.. nerdensin.. nasıl geçiyor hamilelik cinsiyetin belli mi
ne güzel maşallah :)Ucuncu cocugum canim.
Hatta ucuncu haziran cocugum.
5 gun calistigim icin pek fazla anlamiyorum hamileligi. 13uncu haftaya kadar bulantilarim coktu ilac kullaniyordum simdi azaldi cok sukur. Cinsiyeti de henuz belli degil bakalim merak ediyorum.
Owwwww bu olmadı. Çok üzüldüm gerçekten . Annenin vucut hassasiyeti çok fazla zaten. Bi de extra düşme bebişe Bişey olmamıştır buyuk ihtimalle ve inş diye dua ediyorum yine de. Çok geçmiş olsun.Hayırlısı canım ya kendimden geçtim bebeğim iyi olsunda bi ağrım sızım olsa enfişeleniyorum bide düştüm bugün dairede sandalye altımdan kaydı yere oturdum bişi yok ama içim
içimi yedi
İlk çocuğum canım biliyorum ama galiba hareketlerini hissedinceye kadar böyle geçecekBir garip, kacinci cocugun bilmiyorum ama ben ilk cocugumda 172 cm ve 49 kg ile hamile kalmistim 5 ay sonra anca karnim cikmaya baslamisti. Yani eger ilk cocugunsa karninin gec cikmasi normal.
Ben yapiyorum canim ama haftada 1 kere falan dışarı çıkıp özendiğim zamanlar ama fondöten sürmüyorum gerek duymuyorum normalde de çok sürmezdim hem de hamilelik ten sonra cildim daha canlı görünmeye başladı gibi geliyor göz altı kapatici rimel ruj allık bazen de eyeliner.. ama ilk 3 aylık gelisim döneminde daha çok dikkat etmeye çalıştım yine de yaptım mi yaptım.. henüz kanıtlanmış bir zararları yok makyaj malzemelerinin ve ben d3 evhamlı ve dikkatli bir hamile olarak bu konuya çok hassas bakmıyorum.. yediklerine içtiklerime daha çok dikkat ediyorum. Ama cildime çok ucuz içeriği belli olmayan markalar surmuyorum.Günaydın hanımlar, herkese merhaba.. Size bi sorum olacak.. Makyaj yapıyo musunuz şu an? Özellikle de çalışan anneler? Çünkü evde zaten çok makyaj yapılmıyo.. Ben 3 aydır sadece 1 kez bir akrabamın kınası için makyaj yaptım.. Sonuçta kimyasal madde diye makyaj yapmak istemiyorum. Bu konuda bilginiz ya da fikriniz var mı?
canım ben bu zamana kadar sadece 3 defa yaptım ama ilk 3 aydan sonra, su bazlı fondöten kullanabilirmişiz tabi iyi bir markanın, ben çok bitkin gözüküyorum, sabah işe gelmek için çok erken kalkıyorum, bir türlü uykumu alamadığımdan göz altlarım sürekli mor yada şiş geziyorum, akşam hamilelik izni olan yarım saati kullanıyorum ama nafile, İstanbul trafiği saolsun, dinlenmeye vakit kalmıyorGünaydın hanımlar, herkese merhaba.. Size bi sorum olacak.. Makyaj yapıyo musunuz şu an? Özellikle de çalışan anneler? Çünkü evde zaten çok makyaj yapılmıyo.. Ben 3 aydır sadece 1 kez bir akrabamın kınası için makyaj yaptım.. Sonuçta kimyasal madde diye makyaj yapmak istemiyorum. Bu konuda bilginiz ya da fikriniz var mı?
ogretmenlık işte burada baslıyorSiz de her çocuğu tertemiz saygılı sevecen görüyorsunuz herhalde... Bugün küfür etmeyi marifet sanan terbiyeden yoksun ders desen hiç ilgilenmeyen öğrenciler var..aile desen çocuğunun kaçıncı sınıfta dahi olduğunu bile bilmiyor. küfür ağzında sakız...anneleri ben bununla mı uğraşacağım evde okula gitsin görüşünde...ders hiç ilgisini çekmiyor okumak birşeyler öğrenmek amacında olan öğrencilere engel oluyor böyle olunca öğretmenin sessiz kalması kusura bakmayın ama çok zor. Bende böyle bir durumun tam tersi olan sınıfta öğretmenlik yapmayı çok isterdim biraz empati yapıp anlamaya çalışmanızı dilerim.herkes merkez okullarda veli ilgisinin hiç eksik olmadığı okullarda çalışmayı ister o sınıflarda zaten çocuklar sorumluluk sahibi öğretmen sadece yol gösterici.biz ise bu sınıflarda sabır taşı...
Günaydın hanımlar, herkese merhaba.. Size bi sorum olacak.. Makyaj yapıyo musunuz şu an? Özellikle de çalışan anneler? Çünkü evde zaten çok makyaj yapılmıyo.. Ben 3 aydır sadece 1 kez bir akrabamın kınası için makyaj yaptım.. Sonuçta kimyasal madde diye makyaj yapmak istemiyorum. Bu konuda bilginiz ya da fikriniz var mı?
Sağol canım Teşekkür Ederim Allah Korusun Bebişlerimizi İnşaallah Dua Et Bize Ben Hepimize Dua ediyorum Allahım Kabul Eder İnşaallahOwwwww bu olmadı. Çok üzüldüm gerçekten . Annenin vucut hassasiyeti çok fazla zaten. Bi de extra düşme bebişe Bişey olmamıştır buyuk ihtimalle ve inş diye dua ediyorum yine de. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?