2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben 17.haftaya girdim ve normalde zayıf olduğumdan mıdır bilmiyorum ama şimdiden 4 kilo aldım aldım ve kocaman bir göbeğim oluştu, çatlama problemi için krem yada tavsiyesi olan var mı?
Canım 17. Hafta yolu yarılamışsın nerdeyse Maşaallah aldığın kilo çok normal ayda 1 kilo oluyo süper öyle git ayda 1 kilo zayıfsan zaten dert etme doğumdan sonra gitcek onlar Allahın izniyle çatlaklar için doktorum bana bio oil tavsiye etti kullanan gebeleri memnunmuş

Dr a 3 haftada gelsem olur muuuuu desem diyorum :))))) sence kabul eder mi yoksa antipatik mi bulur beni. Ya gerçekten benim gibi pimpirikli biri için 1 ay çok uzun anacım
Yok canım sadece sen değilsin böyle. Her kese 1 ay uzun süre gibi geliyor )) ama sağlıklı durumda en doğrusu bu
Doktor hiçbişey söylemez tabi ki öyle bir huyu yok. Ama bence bu hamilelik boyunca sabretmeyi öğrenmeliyiz.
Kendimizi eğitmezsek zaman geçmez arkadaşım.. Sakinleşmek ve beklemek...
Bil ki yalnız sen değilsin böyle bekleyemeyen ... Az kaldı bu haftayı bitti zannet.. 1 haftacık kaldı sadece

Gunaydin kızlar herkes iyidir umarım.. bebeklerimız büyüyor çok şükür doğurduğumuz günleri de görürüz inşallah kiloyu kafama taktikca daha çok alıyor gibiyim canim olmadik şeyler istiyo kendimi rahat bırakmaya karar verdim abartmadan ne istersem yicm artık. beş kilo fazla alsam da gene vücudum bozulacak en azından mutlu hamilelik geciriyim sadece yağlarımızı kremlerimizi sürmeyi unutmyalim ki çatlaklarimiz dünya haritası kadar olmasın :)

Ben çalışıyorum ve göz makyajı yapıyorum yüzümü pek bişey sürmüyorum ama ben o şeylere takılmam fazla. Hem ne kadar çok makyaj yapabilir ki insan günlük? Düğün değil bayram değil hafif makyajdan birşey olmaz

İlk çocuğum canım biliyorum ama galiba hareketlerini hissedinceye kadar böyle geçecek
Hayırlı olsun siz de sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza
Benim de ilk çocuğum haftalarımız aynı :)
ben de hareketlerini hissetmiyorum.. Sabredelim biraz herşey zamanında olacak. Ben mesela dün heyecan yaptım bi telaşa kapıldım niye hareketlerini hissetmiyorum diye sonra araştırdım 20. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. Tabi ki herkes biraz önce bebeğini hissetsin ve ya büyüyen göbüşünü sevsin istiyor ama hamilelik bi yandan da insana sabırlı olmayı ve beklemeyi öğretiyor ...

Cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz kızlar.
Ben 11 haftaligim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsunda tabiki inşallah ama ilk bebiş insan merak ediyor

İkili test aonucu devlette yaptırdım 1 hafta sonra sonuç gösterdim.
Cinsiyet için de 16. Haftayı bitirmeyi bekledik, 17+1 de gördük oğlumuzu

Aynen canım ben de çok bitkin ve yorgun gözüküyorum. Zaten beyaz tenliyim hamilelikle birlikte renk falan kalmadı yüzümde, bi de bütün gün bilgisayara bakıyorum, gözlerimin altı mosmor. Normalde işe gelirken allık, ruj falan kullanıyodum yüzüme renk geliyodu en azından.. Ben de bikaç hafta daha bekleyip sonra ufaktan allık falan kullanmak istiyorum.

Kizlarr malum bem cinsiyetleri hala ogrenemedigim icin yarin a devletten randevu aldimdevlet hastanelerinin soylememe gibi bir durumu var mi.görebilir ise doktor bilgilendirir beni di mi

Kizlarr malum bem cinsiyetleri hala ogrenemedigim icin yarin a devletten randevu aldimdevlet hastanelerinin soylememe gibi bir durumu var mi.görebilir ise doktor bilgilendirir beni di mi
Canım devlet hastanesinde doktor net görür emin olursa söylüyor benı belki hatırlarsın erkek sonra kız dediler devlete gittim net görmüyorum pozisyonu uygun değil. Bu durumda bişey diyemem dedi inşallah senin bebekler gösterir de söyler sen gene de kendini şartlama bence seninkilerin biri kız öteki erkek

Bende henüz başlamadım ama bio oil li öneriyorlar deneyeceğim

Sagol canim.ayy icimden gecen de o yönde ama hayirlsii olsun bakalim

Önce erkek diye söyleyip sonra kız demesi de ilginçmiş
Yani gördükten sonra ne değişmiş, başka bir şeyi pipi olarak mı görmüş acaba :)

Ben çalışıyorum o sebeple makyaj yapıyorum göz farı kalem.rimel ve allık suruyorum.abartmiyorum o sebeple sorun olacağını zannetmiyorum

Sagol canim.ayy icimden gecen de o yönde ama hayirlsii olsun bakalim

Cinsiyetini ogrenmeyen kaç kişi kaldı bulmuyorum ama onlardan biride benim.daha da randevuya 10 gün var. benim içime erkek doğuyor ama kızım ki diye surekli söylüyor hayırlısi olsun bakalım

Ben de 17+1 de öğrenmiştim, benimde içime erkek doğmuştu ve öyle de oldu.
Hayırlısı olsun sağlıklı mutlu bebişler :)

Önce erkek diye söyleyip sonra kız demesi de ilginçmiş
Yani gördükten sonra ne değişmiş, başka bir şeyi pipi olarak mı görmüş acaba :)
İlk kez 13 lu haftada erkek dedi sonra başka doktor kız dedi aslında 13te ben sormamistim bile keşke söylemeseydi uzman yaşlı bi doktoru büyük ihtimal kızım. Olacak ama tereddütte kaldım. Bu yuzden

Cinsiyetini ogrenmeyen kaç kişi kaldı bulmuyorum ama onlardan biride benim.daha da randevuya 10 gün var. benim içime erkek doğuyor ama kızım ki diye surekli söylüyor hayırlısi olsun bakalım[/QUOTE]
Bende daha net olarak cinsiyetini öğrenmedim. Doktorum 11 haftalıkken kıza benziyor dedi. 13 haftalıkken kemikleri iri, erkeğe benziyor dedi.. Geçen hafta gittiğimin de 15 haftalıktı, o zaman da bebek kendini göstermedi poposunu döndü..
Haftaya tekrar randevum var. 17 haftalık oluyoruz, o zaman belki söyler doktorumuz..
Bende çok merak ediyorum. Rüyamda erkek gördüm.. İçime erkek doğuyor. Ama etrafımdaki dostlarım arkadaşlarımın da içinden kız geçiyor. Bakalım sağlıklı olsun da, kızı erkeği fark etmiyor.
Rabbim evladın hayırlısını nasip etsin..

bana doktor 13.haftada kiz oldugunu soyledi.hatta yuzde yuz kiz aliswerise baslayabilirsin dedi.sqnirim benim bebis iyice bacaklarini acmistiki doktor bu kadar emin konustu.bir hafta sonra tekrar gittigimde yine bakti ve yine kiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…