2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
is ogretmende degil ebeveynd biter. eger siz evde birbirinize saygiliysaniz cocugunuz da saygili olur. am anne yalanci baba kufurbazsa cocuktan muciz beklememk lazim.

Kızlar ben 17.haftaya girdim ve normalde zayıf olduğumdan mıdır bilmiyorum ama şimdiden 4 kilo aldım aldım ve kocaman bir göbeğim oluştu, çatlama problemi için krem yada tavsiyesi olan var mı?

Ben de biooil ve lierac kullanıyorum ama lierac biraz pahalı olduğu için onu hergün sürmüyorum bikaç güne bir duştan sonra sürüyorum.Biooil ise hergün çünkü çatlamaya çok müsait bir vücudum var bakmazsam harita gibi olurum

Ben 6 ocakta gidicem kızlar kontrole o kadar çok var ki. Tam bir ay sonra. Artık ayda bir görüşürüz dedi doktor. Önceki gebeliğimde gelişme geriliği oldugu icin baktı ben endişeliyim canın sıkılınca atla gel bakarız dedi. Kendini üzme dedi. Ama ben direniyorum simdiden adami sıkmayayim. Haklarimi son donemlere sakliyim di mi? İnşallah bütün bu süreci bu anlayışla tamamlarım.

ben hafif yapıyorum canım. Mecbur. Bir zararı yok diye biliyorum.

Cinsiyetini ogrenmeyen kaç kişi kaldı bulmuyorum ama onlardan biride benim.daha da randevuya 10 gün var. benim içime erkek doğuyor ama kızım ki diye surekli söylüyor hayırlısi olsun bakalım
Bende daha net olarak cinsiyetini öğrenmedim. Doktorum 11 haftalıkken kıza benziyor dedi. 13 haftalıkken kemikleri iri, erkeğe benziyor dedi.. Geçen hafta gittiğimin de 15 haftalıktı, o zaman da bebek kendini göstermedi poposunu döndü..
Haftaya tekrar randevum var. 17 haftalık oluyoruz, o zaman belki söyler doktorumuz..
Bende çok merak ediyorum. Rüyamda erkek gördüm.. İçime erkek doğuyor. Ama etrafımdaki dostlarım arkadaşlarımın da içinden kız geçiyor. Bakalım sağlıklı olsun da, kızı erkeği fark etmiyor.
Rabbim evladın hayırlısını nasip etsin..[/QUOTE]

Bende netlik kazanamadim

aynen katılıyorum, sabrı, beklemeyi, duayı öğretiyor. Ve sorumluluk duygusu da tavan yapıyor :)

Kizlar2. Duzey usg yaptiran yada randevu alan var mi? Ucretler ne kadardir? Kendi hastanem 250tl dedi devlet hastaneleri yapıyor mu? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim...

6 ocağa 1 ay kalmadı ki 2 hafta kaldı nerdeyse...
benim de kontrölüm 7 ocak ve 17 günüm kaldı :)

6 ocağa 1 ay kalmadı ki 2 hafta kaldı nerdeyse...
benim de kontrölüm 7 ocak ve 17 günüm kaldı :)

Canım biliyorum 15 gün önce gittiğim için toplamda 1 ay ediyor. Yani bir aydır görmemiş olucam bebeğimi

Canım biliyorum 15 gün önce gittiğim için toplamda 1 ay ediyor. Yani bir aydır görmemiş olucam bebeğimi
ama hepimiz öyleyiz
ben de bekleyemiyorum hatta 7 ocak yerine 31 aralık gitsem mi diye düşünüyorum
@TuruncuHayal 31 aralıkta saat kaçta gideceksin? ben de o saatlerde randevu alayım mı diyorum?

Ben normalde pimpirikliyim zaten. İçerik konusunda takıntılı olduğum için hep dikkat ederek almıştım. Makyaj yapıyorum o ürünlerle ama ruj sürmüyorum.Rujlarda kurşun olabiliyormuş o yüzden pek sürmüyorum

is ogretmende degil ebeveynd biter. eger siz evde birbirinize saygiliysaniz cocugunuz da saygili olur. am anne yalanci baba kufurbazsa cocuktan muciz beklememk lazim.
ben aksını ıddıa etmedım, o nerden cıktı sımdı
cocugun saygısız vs olması ogretmenın ıstedıgı gıbı davranacagı hakkını dogurmaz
ogretmenlık burada fark yaratıyor
fark yaratan ogretmenlerden olmak var...

Merhaba sevgili arkadaslar Umarim hepiniz iyisiniz.
Ben bir kan testi yaptirmistim gecen hafta direkt bebisin Dnasina bakiliyor herhangi bir sorun olup olmadigini anlamak icin (Down sendromu, diger genetik sorunlar vs). Bugün sonuclar geldi, hicbir sorun yok cok mutluyum.
Bu testle beraber cinsiyeti de kesin olarak ögreniyoruz ama 14. hafta bitince söyleyeceklermis yasal olarak. Olsun bekleriz, saglikli ya en önemlisi o
Haftaya da burada noel tatili oldugu icin 3 ocakta kontrolde bildirecek doktorum cinsiyeti. Nub tahminlerinde cogunuz kiz demistiniz bakalim

Bu arada benim 4 haftada bir konrollerim var ve maalesef her seferinde ultrasonla bakmiyor doktor. Bakmasini istersem kendim ödemem gerekiyor. Sigorta hamilelik boyu 3 tanesini karsiliyor maalesef.

Herkese mutlu-saglikli günler, hamilelikler dilerim.
Sevgiler :)

Bence çok hassas bi konu bu bende öğretmenim cok seviyorum ogrencilerimi yeri gelince de tatli sert de oluyosun kontrol saglamak icin ses de yukseltiyosun evet bagirma hakkimiz yok belki ama yetistirilen çocuklarında saygısızlık yapma hakki yok onlara emek verip yetistiren eve gidince kendi çocuğuna sabrı tahammülü kalmayan öğretmenlerine..isin icinde olmayana bunu anlatmak zor tabi ama içiniz rahat etsin simdiki öğretmenler herseye ragmen daha dostane daha anlayışlı daha nazik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…