- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Merhaba sevgili arkadaslarUmarim hepiniz iyisiniz.
Ben bir kan testi yaptirmistim gecen hafta direkt bebisin Dnasina bakiliyor herhangi bir sorun olup olmadigini anlamak icin (Down sendromu, diger genetik sorunlar vs). Bugün sonuclar geldi, hicbir sorun yok cok mutluyum.
Bu testle beraber cinsiyeti de kesin olarak ögreniyoruz ama 14. hafta bitince söyleyeceklermis yasal olarak. Olsun bekleriz, saglikli ya en önemlisi o
Haftaya da burada noel tatili oldugu icin 3 ocakta kontrolde bildirecek doktorum cinsiyeti. Nub tahminlerinde cogunuz kiz demistiniz bakalim
Bu arada benim 4 haftada bir konrollerim var ve maalesef her seferinde ultrasonla bakmiyor doktor. Bakmasini istersem kendim ödemem gerekiyor. Sigorta hamilelik boyu 3 tanesini karsiliyor maalesef.
Herkese mutlu-saglikli günler, hamilelikler dilerim.
Sevgiler :)
saygısızlık hakkı tabıkı yok, ama unutmamak gerekırkı onlar cocuklarBence çok hassas bi konu bu bende öğretmenim cok seviyorum ogrencilerimi yeri gelince de tatli sert de oluyosun kontrol saglamak icin ses de yukseltiyosun evet bagirma hakkimiz yok belki ama yetistirilen çocuklarında saygısızlık yapma hakki yok onlara emek verip yetistiren eve gidince kendi çocuğuna sabrı tahammülü kalmayan öğretmenlerine..isin icinde olmayana bunu anlatmak zor tabi ama içiniz rahat etsin simdiki öğretmenler herseye ragmen daha dostane daha anlayışlı daha nazik..
Canim cok sagol, hepimizin insallah, aminÇok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına.Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah
Ben tutumumu 1ay önceden aldım ama daha giymedim. Azcik daha göbeklenmeyi bekliyorum
Kadın doğumcu 14-15.haftada dişçiye gidebilirsin dedi. 15. haftada dişçiye gittim, dişçi de 1 ay sonra gel içimize sinsin dedi. Bence 16.dasın endişelenme cnm.Kizlar selam ben disimden film cektrdim onluk giydrdiler zarari olmasin diye ama cok tedrgin oldum ya bi zarari olmusmudr pisman oldum simdi
Ayy nasıl net bi foto. Ayakları da dayamış anneye, gel keyfim gel. Bnm doktorda aynı hafta bana bi foto verdi, ancak seçiliyor yaniEki Görüntüle 1928081 Eki Görüntüle 1928081 Kızlarr bikaç gündür oynamasına acaba diodum ama bugün tam anlamıyla bi tekmik yedim İkinci gebeliğim olduğundan biraz erken hissettim herhalde kızımda 16 haftalıkkrn ilk hissetmiştim sol tarafımda bu sefer sağdan geldi ilk bakalım nasip cinsiyette ayrıntılı ultrasona girdiğim halde erken dediler daha bakalım bidaha ter ayın 10 da kontrolüm
Gebişler, siz x-ray cihazlarından geçiyormusunuz? ben avm'de geçmiyorum ama nette araştırdım geçebilirsiniz diyorlar. yanlış mı biliyormuşuz? ben uçak yolculuğu yapıcam önümüzeki günlerde. havaalanındaki x-ray'lerden geçiriyorlar mı acaba? Var mı bilgisi olan?
Gebişler, siz x-ray cihazlarından geçiyormusunuz? ben avm'de geçmiyorum ama nette araştırdım geçebilirsiniz diyorlar. yanlış mı biliyormuşuz? ben uçak yolculuğu yapıcam önümüzeki günlerde. havaalanındaki x-ray'lerden geçiriyorlar mı acaba? Var mı bilgisi olan?
Lütfen Mine hanım, o kızın başka talipleri de var en başta BEN !
bnm bıldıgım kadarıyla gecılıyor ama ben rıske atrmıyrmGebişler, siz x-ray cihazlarından geçiyormusunuz? ben avm'de geçmiyorum ama nette araştırdım geçebilirsiniz diyorlar. yanlış mı biliyormuşuz? ben uçak yolculuğu yapıcam önümüzeki günlerde. havaalanındaki x-ray'lerden geçiriyorlar mı acaba? Var mı bilgisi olan?
Ay ne güzel olur..
Sabah 10:00 randevu saatim cnmmm
Hemen al randevuyu, yarım gün yaaa
bnm bıldıgım kadarıyla gecılıyor ama ben rıske atrmıyrm
ucaga bınerken mecbur gectım
havalımanında gecmek zorundayız
avmler onemlı degıl
ben bınmeden arastırmıstım sınyal sevıyesı dusuk oldugundan sorunolmuyor dıyeBen uçakta geçmedim bir kaç kere bindim, hamileyim deyince geçmiyorsun. Hatta yurtdışından dönerken de geçmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?