2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar selam ben disimden film cektrdim onluk giydrdiler zarari olmasin diye ama cok tedrgin oldum ya bi zarari olmusmudr pisman oldum simdi

Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına.Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah

saygısızlık hakkı tabıkı yok, ama unutmamak gerekırkı onlar cocuklar
farklı karakterde, farklı kulturle yetıstırılmıs cocuklar
ogretmenlerı aılesı kadar onemlı rol oynuyor
ben kolay oldugunu ıddıa etmedım
elbette tatlı sert durumlar olabılıyordur
sınıf ogretmenlıgı cok onemlı bır meslek
cocuklara travmada yasatabılır
hayatında çığır da açabılır
ben sunu kabul etmıyorum
cocuklar şöyle de boyle de, e ogretmen ne yapsın tarzı yaklasımı
senın yazdıkların ve uslubun daha farklı
bak burada bıle fark algılıyorum ben
tahammulsuz olmamak lazım...

Kızlarr bikaç gündür oynamasına acaba diodum ama bugün tam anlamıyla bi tekmik yedim İkinci gebeliğim olduğundan biraz erken hissettim herhalde kızımda 16 haftalıkkrn ilk hissetmiştim sol tarafımda bu sefer sağdan geldi ilk bakalım nasip cinsiyette ayrıntılı ultrasona girdiğim halde erken dediler daha bakalım bidaha ter ayın 10 da kontrolüm

Ben tutumumu 1ay önceden aldım ama daha giymedim. Azcik daha göbeklenmeyi bekliyorum

Nasıl bişey aldın?resmini/linkini atsana cnm. Ben biraz bekliycem sanırım. 2 beden büyük hamile kotu almıştım kilo alınca giyerim diye. Kotlar salıyor kendini, çuval gibi oldu. Belinde ayarıda yok. 1-2 aysonra alırım ben onu. Bi kilo gidişatımı göreyim.

Kizlar selam ben disimden film cektrdim onluk giydrdiler zarari olmasin diye ama cok tedrgin oldum ya bi zarari olmusmudr pisman oldum simdi
Kadın doğumcu 14-15.haftada dişçiye gidebilirsin dedi. 15. haftada dişçiye gittim, dişçi de 1 ay sonra gel içimize sinsin dedi. Bence 16.dasın endişelenme cnm.

Ayy nasıl net bi foto. Ayakları da dayamış anneye, gel keyfim gel. Bnm doktorda aynı hafta bana bi foto verdi, ancak seçiliyor yani şu haftalar geçse de biz de hissetsek..

Gebişler, siz x-ray cihazlarından geçiyormusunuz? ben avm'de geçmiyorum ama nette araştırdım geçebilirsiniz diyorlar. yanlış mı biliyormuşuz? ben uçak yolculuğu yapıcam önümüzeki günlerde. havaalanındaki x-ray'lerden geçiriyorlar mı acaba? Var mı bilgisi olan?

Ben de avmlerde geçiyorum canım ama havaalanlarındaki daha hassas olabilir orda söylesen hamileyim diye belki başka bi şekilde bakarlar üstüne

Kızlar nerdesiniz yaa hiç yazmıyosunuz artık forum a dağılmayalım.Daha bebeklerimizi görcez beraber Allahın izniyle

ben geçenlerde istanbuldan izmire uçtum, elle aranmak istiyorum dedim, sorun olmadı. 2. noktada yine öyle dedim, kadın hamile misiniz dedi, evet dedim, karnımdan belli ama her ihtimale karşı ultrason ve test kağıtlarım yanımdaydı. sıkıntı çıkartmıyorlar.

kızlar kahve mıdeme cok ıyı gelıyor
cok az kasık ucuyla nescafe yapıyrm ısyerınde
bnm bıldıgım kadarıyla 200 mg kafeın sıkıntı yok
ve bı fıncanda 50 mg kafeın var

sızın bu konuda bılgınız var mı?

bnm bıldıgım kadarıyla gecılıyor ama ben rıske atrmıyrm
ucaga bınerken mecbur gectım
havalımanında gecmek zorundayız
avmler onemlı degıl

Ben burdayım hep :)
Bu arada benim aldığım çatlak yağı bitmek üzere bi tane daha alacağım
Bu gidişle doğuma kadar 5-6 şişe bitecek gibi
Bol bol sürüyorum, inşallah çatlamam yani az olur

Ay ne güzel olur..

Sabah 10:00 randevu saatim cnmmm

Hemen al randevuyu, yarım gün yaaa

yaaaaa aradım sonra kapattım dişlerimi sıkıyorum... doktor 1 ay daha gelme dedi yaa utanıyorum yüzsüzlük yapmayaaaa

ama ikimize de muhtamelen renkli ( ayrıntılı ) ultrason için gün verecek o günü bi kaç gün arayla olursa, aynı güne denk getirir, beraber gideriz

bnm bıldıgım kadarıyla gecılıyor ama ben rıske atrmıyrm
ucaga bınerken mecbur gectım
havalımanında gecmek zorundayız
avmler onemlı degıl

Ben uçakta geçmedim bir kaç kere bindim, hamileyim deyince geçmiyorsun. Hatta yurtdışından dönerken de geçmedim.

Ben uçakta geçmedim bir kaç kere bindim, hamileyim deyince geçmiyorsun. Hatta yurtdışından dönerken de geçmedim.
ben bınmeden arastırmıstım sınyal sevıyesı dusuk oldugundan sorunolmuyor dıye
ben yıne de gecmek ıstemedıgımı bıldırmıstım
zorunlu oldugunu soylemıslerdı guvenlık acısından
tabı bu eskı hamıleligımde olan bısı
demek zorunlu degılmıs

Canım ben bu doktorun videolarını takip ediyorum, ayrıca telefon için de uygulaması var
Herkes bi baksın isterim çok faydalı, bütün soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…