2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Eğer ki sen istemezsen zorunlu geçiremiyorlar seni oradan, elle arama isteyebilirsin. Aklında olsun. Ters birine denk gelmişsin sen.

Kizlar2. Duzey usg yaptiran yada randevu alan var mi? Ucretler ne kadardir? Kendi hastanem 250tl dedi devlet hastaneleri yapıyor mu? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim...
Detayli ultrason mi diyorsun canim.benim de kendi hastanem 250 tl dedi ama.yilbasindan sonra artar.bende arayis.icindeyim

Cekilmesi gerekiyormus canim doktorumdan imzali onay istiyor off canim cok skildi ya ama kalirsa bebege cok zarar verir dedi enfrksiyon varmis

Ben de avmlerde geçiyorum canım ama havaalanlarındaki daha hassas olabilir orda söylesen hamileyim diye belki başka bi şekilde bakarlar üstüne

bnm bıldıgım kadarıyla gecılıyor ama ben rıske atrmıyrm
ucaga bınerken mecbur gectım
havalımanında gecmek zorundayız
avmler onemlı degıl

Ben uçakta geçmedim bir kaç kere bindim, hamileyim deyince geçmiyorsun. Hatta yurtdışından dönerken de geçmedim.

Canım ben bu doktorun videolarını takip ediyorum, ayrıca telefon için de uygulaması var
Herkes bi baksın isterim çok faydalı, bütün soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Eğer ki sen istemezsen zorunlu geçiremiyorlar seni oradan, elle arama isteyebilirsin. Aklında olsun. Ters birine denk gelmişsin sen.

yoo bir zorlama yok, ben x rayden geçmedim.

Testlerimi yanıma alıp mümkünse o cihazlardan geçmeyeceğim. Sağolun kızlar..

Cekilmesi gerekiyormus canim doktorumdan imzali onay istiyor off canim cok skildi ya ama kalirsa bebege cok zarar verir dedi enfrksiyon varmis
Çekilmemesi daha büyük zarar ise doktorun onay verecektir zaten. Ne oldu ki dişine?

Ben burdayım hep :)
Bu arada benim aldığım çatlak yağı bitmek üzere bi tane daha alacağım
Bu gidişle doğuma kadar 5-6 şişe bitecek gibi
Bol bol sürüyorum, inşallah çatlamam yani az olur
Sür Sür Çatlak Kötü Geçmiyo İnşaallah Çatlamaz

Gerektiğinde karın bölgesine kurşun yelek giydirilerek çekilebilirmiş ve bebeğe zararı olmazmış canım. İçin rahat olsun

Detaylı ultrason için Şubat'ın ilk haftasını düşünüyorum ben.
Allah o günleri görmeyi nasip ederse, 21+.. da olmasını tercih ediyorum.
Peki bizim hastanede perinatoloji uzmanı varmıymış ? Bilgin var mı ?

Canım biliyorum 15 gün önce gittiğim için toplamda 1 ay ediyor. Yani bir aydır görmemiş olucam bebeğimi
Canim sen yine iyisin, bizim burda gebelik boyunca sadece 3 defa ultrason'a giriyorsun. Ikinci cocugum buyuk oldugu icin bana fazladan 1 tane daha yapicaklar yoksa normalde. 10. Hafta 20.hafta ve 30.hafta bana da fazladan 35.haftada yapicaklar ama baska girmiyorsun ultrason'a.

Bugun hafif kahverengi leke olmuş çamaşırım hemen doktora gittim hersey normal bebiş hareketli ama ister istemez korktum proluoton iğne verdi vurulan var mı?(12. Hafta bitti)

Teşekkürler bilgi verdiğin için
Ben de paylaşıyım o zamn pantolon aldım şimdilik, üstte daha var gibi :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 67
  • g.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
  • h.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 53
Çekilmemesi daha büyük zarar ise doktorun onay verecektir zaten. Ne oldu ki dişine?
canım bi ara bi agrıdı karanfille geçti ama sonra şişti cenem sanki erik var dişimin altında elimle hissetiyorum dişin kökü erimiş enfeksiyon yapmış çekmessek ilerde çok sıkıntı olur dedi ama korkuyorum bebege zarar verir diye

Gerektiğinde karın bölgesine kurşun yelek giydirilerek çekilebilirmiş ve bebeğe zararı olmazmış canım. İçin rahat olsun
bende giydim işte canım ama ınsan korkuyor ıste bide agrıymıyor dısım agrısa en azından derım kurtulcam cok tuhaf agrımadan okdar zararlı bi diş olması

Bende hafta sonu turkiyeye gidecegim ucakla bizim burda iki cesit cihaz var, biri normal xray ondan geciyorum digeri ise kabine giriyorsun etrafindan alet donuyor icinin resmini cekiyor ona girmiyorum. Ozaman elle arama yapiyorlar ama zorlama yapamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…