Canım ben hamileliğimin 6.haftasında İtalya'ya seyahate gittim. Yanımda doktordan yazı vardı. Bakmıyorlar gerçi. Her yerde de özel olarak arandım x-rayden geçmedim. Yurtdışında bile sıkıntı yapmadılar.Gebişler, siz x-ray cihazlarından geçiyormusunuz? ben avm'de geçmiyorum ama nette araştırdım geçebilirsiniz diyorlar. yanlış mı biliyormuşuz? ben uçak yolculuğu yapıcam önümüzeki günlerde. havaalanındaki x-ray'lerden geçiriyorlar mı acaba? Var mı bilgisi olan?
Canım ben bu siteden değil de onun muadili bir siteden Lierac krem aldım ve http://checkcosmetic.net/ buradan barkod numarasını kontrol ettim kesinlikle sahteydi. Ayrıca ürünün üzerindeki ithalatçıyı aradım biz o sitelere ürün vermiyoruz dediler.kızlar genellikle oluyor ama yine de haber edeyim markafonide de indirim var,ben bebek için bişey almayı düşünmüyorum ama kendim için çatlak kremi alsam mı diye düşündüm. bio-oil ve sabemed in ki var ikisi de fiyat olarak bizim buradaki eczanelere göre uygun. faydalanmak istersiniz belki
http://www.markafoni.com/kampanya/her-sey-21-tl-bebekcocuk-17605/ (21 tl üstü kargo bedava)
http://www.markafoni.com/kampanya/bebeginiz-icin-15127/ (100 tl üstü kargo bedava)
çok şaşırdım şuan... ben internetten pek alışveriş yapmam aslında ama yapacak olursam da markafoni,trendyol,sefamerve den alırım muhakkak. başka siteye de güvenemem. demek ki güvensek bile temkini elden bırakmamak lazımCanım ben bu siteden değil de onun muadili bir siteden Lierac krem aldım ve http://checkcosmetic.net/ buradan barkod numarasını kontrol ettim kesinlikle sahteydi. Ayrıca ürünün üzerindeki ithalatçıyı aradım biz o sitelere ürün vermiyoruz dediler.
Diğer bir husus da yurtdışından aldığım kremle ikisinin kokularını karşılaştırdım. İnternetten aldığıma resmen parfüm koymuşlardı hoş kokusu vardı. Dikkat edin aman kızlar. Özellikle gebelik döneminde sahte ürünlere daha çok dikkat etmeliyiz. Zaman bulduğumda ben gerekli yerlere şikayetimi de yapacağım. Ama bu internet üzerinden satışlar konusunda aktif bir denetimin olmadığını biliyorum çünkü benzer bir alanda çalışıyorum kamuda.
Canim sen yine iyisin, bizim burda gebelik boyunca sadece 3 defa ultrason'a giriyorsun. Ikinci cocugum buyuk oldugu icin bana fazladan 1 tane daha yapicaklar yoksa normalde. 10. Hafta 20.hafta ve 30.hafta bana da fazladan 35.haftada yapicaklar ama baska girmiyorsun ultrason'a.
Canim turk kahvesinde 50 mg var nescafe de daha cok ama bende kasik ucuyla yapıp iciyorum her gun o kadardan bi sey olmaz kasmayalim cokkızlar kahve mıdeme cok ıyı gelıyor
cok az kasık ucuyla nescafe yapıyrm ısyerınde
bnm bıldıgım kadarıyla 200 mg kafeın sıkıntı yok
ve bı fıncanda 50 mg kafeın var
sızın bu konuda bılgınız var mı?
Benim salopetim bu kızlar.. Bu 5 ya da 6 hafta önceki karnım ve ben.. netten orjinal fotosunu bulamadım..Nasıl bişey aldın?resmini/linkini atsana cnm. Ben biraz bekliycem sanırım. 2 beden büyük hamile kotu almıştım kilo alınca giyerim diye. Kotlar salıyor kendini, çuval gibi oldu. Belinde ayarıda yok. 1-2 aysonra alırım ben onu. Bi kilo gidişatımı göreyim.
Kadın doğumcu 14-15.haftada dişçiye gidebilirsin dedi. 15. haftada dişçiye gittim, dişçi de 1 ay sonra gel içimize sinsin dedi. Bence 16.dasın endişelenme cnm.
Ayy nasıl net bi foto. Ayakları da dayamış anneye, gel keyfim gel. Bnm doktorda aynı hafta bana bi foto verdi, ancak seçiliyor yanişu haftalar geçse de biz de hissetsek..
Yani benim geline göz koymuş anlamıyorum
Hiç sormadım canım ama bence var... Doktor zaten 20 ve 22. haftalar arasına veriyor günü. Şubat başı ocak sonu da olabilirDetaylı ultrason için Şubat'ın ilk haftasını düşünüyorum ben.
Allah o günleri görmeyi nasip ederse, 21+.. da olmasını tercih ediyorum.
Peki bizim hastanede perinatoloji uzmanı varmıymış ? Bilgin var mı ?
Bana 21. Ocak a verdi randevu doktorum cnmHiç sormadım canım ama bence var... Doktor zaten 20 ve 22. haftalar arasına veriyor günü. Şubat başı ocak sonu da olabilir
nasıl yani?Canim sen yine iyisin, bizim burda gebelik boyunca sadece 3 defa ultrason'a giriyorsun. Ikinci cocugum buyuk oldugu icin bana fazladan 1 tane daha yapicaklar yoksa normalde. 10. Hafta 20.hafta ve 30.hafta bana da fazladan 35.haftada yapicaklar ama baska girmiyorsun ultrason'a.
bana da o civarda vereceğini düşünüyorum... aslında bi an önce olsa da bebişimi detaylı bir şekilde görebilsem derdindeyim benBana 21. Ocak a verdi randevu doktorum cnm
Canım ben bu siteden değil de onun muadili bir siteden Lierac krem aldım ve http://checkcosmetic.net/ buradan barkod numarasını kontrol ettim kesinlikle sahteydi. Ayrıca ürünün üzerindeki ithalatçıyı aradım biz o sitelere ürün vermiyoruz dediler.
Diğer bir husus da yurtdışından aldığım kremle ikisinin kokularını karşılaştırdım. İnternetten aldığıma resmen parfüm koymuşlardı hoş kokusu vardı. Dikkat edin aman kızlar. Özellikle gebelik döneminde sahte ürünlere daha çok dikkat etmeliyiz. Zaman bulduğumda ben gerekli yerlere şikayetimi de yapacağım. Ama bu internet üzerinden satışlar konusunda aktif bir denetimin olmadığını biliyorum çünkü benzer bir alanda çalışıyorum kamuda.
canım sen bu gittiğinde sorar mısın? bana da söylersin sonra... unutma ama bebişi görünce herşeyi unutuyoruz malumDetaylı ultrason için Şubat'ın ilk haftasını düşünüyorum ben.
Allah o günleri görmeyi nasip ederse, 21+.. da olmasını tercih ediyorum.
Peki bizim hastanede perinatoloji uzmanı varmıymış ? Bilgin var mı ?
Bugun hafif kahverengi leke olmuş çamaşırım hemen doktora gittim hersey normal bebiş hareketli ama ister istemez korktum proluoton iğne verdi vurulan var mı?(12. Hafta bitti)
Selam canım :)Ben burdayım hep :)
Bu arada benim aldığım çatlak yağı bitmek üzere bi tane daha alacağım
Bu gidişle doğuma kadar 5-6 şişe bitecek gibi
Bol bol sürüyorum, inşallah çatlamam yani az olur
Bu defa not alıyorum soracağım şeyleri :)canım sen bu gittiğinde sorar mısın? bana da söylersin sonra... unutma ama bebişi görünce herşeyi unutuyoruz malum
Selam canım :)
Birşey sorucam devlet hastanesi nde muayene eucreti ne kadar öylesine soruyorum normalde özele gidiyorum ama doktorum ikili test burda 75-100 lira devlette yaptır ben bakarım dedi. Yinede devlette memnun kalırsam devlete gidicem özelde beni 3 haftada bir çağırıyor her gidişte 50 lira pahalı bencegerçi zaten 2 kez gittim daha 11 haftaligim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?