2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben hamileliğimin 6.haftasında İtalya'ya seyahate gittim. Yanımda doktordan yazı vardı. Bakmıyorlar gerçi. Her yerde de özel olarak arandım x-rayden geçmedim. Yurtdışında bile sıkıntı yapmadılar.

Canım ben bu siteden değil de onun muadili bir siteden Lierac krem aldım ve http://checkcosmetic.net/ buradan barkod numarasını kontrol ettim kesinlikle sahteydi. Ayrıca ürünün üzerindeki ithalatçıyı aradım biz o sitelere ürün vermiyoruz dediler.
Diğer bir husus da yurtdışından aldığım kremle ikisinin kokularını karşılaştırdım. İnternetten aldığıma resmen parfüm koymuşlardı hoş kokusu vardı. Dikkat edin aman kızlar. Özellikle gebelik döneminde sahte ürünlere daha çok dikkat etmeliyiz. Zaman bulduğumda ben gerekli yerlere şikayetimi de yapacağım. Ama bu internet üzerinden satışlar konusunda aktif bir denetimin olmadığını biliyorum çünkü benzer bir alanda çalışıyorum kamuda.

çok şaşırdım şuan... ben internetten pek alışveriş yapmam aslında ama yapacak olursam da markafoni,trendyol,sefamerve den alırım muhakkak. başka siteye de güvenemem. demek ki güvensek bile temkini elden bırakmamak lazım

Evet canım birkaç arkadaşım var yurtdışından biliyorum. Senin işin daha zor. Allah yardımcın olsun.

Canim turk kahvesinde 50 mg var nescafe de daha cok ama bende kasik ucuyla yapıp iciyorum her gun o kadardan bi sey olmaz kasmayalim cok

Benim salopetim bu kızlar.. Bu 5 ya da 6 hafta önceki karnım ve ben.. netten orjinal fotosunu bulamadım..

Eklentiler

• 20161221_171237.webp
    16 KB · Görüntüleme: 66
Hiç sormadım canım ama bence var... Doktor zaten 20 ve 22. haftalar arasına veriyor günü. Şubat başı ocak sonu da olabilir

nasıl yani? sizin orası neresi ki? cinsiyetini 20. haftada mı öğreniyorsunuz ?

söylediğin iyi oldu

canım sen bu gittiğinde sorar mısın? bana da söylersin sonra... unutma ama bebişi görünce herşeyi unutuyoruz malum

Bugun hafif kahverengi leke olmuş çamaşırım hemen doktora gittim hersey normal bebiş hareketli ama ister istemez korktum proluoton iğne verdi vurulan var mı?(12. Hafta bitti)

Geçmiş olsun canım sebebi neymiş acaba? İlk 12 hafta zaten lekelenme çok görülüyor bundan sonra hiç kalmaz inşallah

Ben burdayım hep :)
Bu arada benim aldığım çatlak yağı bitmek üzere bi tane daha alacağım
Bu gidişle doğuma kadar 5-6 şişe bitecek gibi
Bol bol sürüyorum, inşallah çatlamam yani az olur
Selam canım :)
Birşey sorucam devlet hastanesi nde muayene eucreti ne kadar öylesine soruyorum normalde özele gidiyorum ama doktorum ikili test burda 75-100 lira devlette yaptır ben bakarım dedi. Yinede devlette memnun kalırsam devlete gidicem özelde beni 3 haftada bir çağırıyor her gidişte 50 lira pahalı bence gerçi zaten 2 kez gittim daha 11 haftaligim henüz

Canım devlette muayene ücreti ilaç aldığında eczanede karşına çıkıyor, 5 tl gibi bişeydi sanırım.
Ben hep devlette yaptırıyorum testleri. İkili testi de orda yaptırmıştım. Detaylı ultrasonu da devlette yaptıracağım.
Özel durumlarda cinsiyeti eşimle görmek için özel hastaneye gidiyorum.
Bence de her seferinde özele gitmek pahalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…