2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı aksamlar arkadaşlar. Uzun zamandır takip ediyorum sizi. Bende katılmak istedim araniza.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende nasipse haziran annesi olacağım. Sizlerle beraber beklemek istedim :)

kesinlikle internetten bu tarz urunler almayın, cogu sahte bben de bu alanda calısıyorum, zaten eczane ıle arasında cok fark varsa vardır brsey..

Hayirli olsun canim.saglikla gelsin bebisin insallah

Merhaba. Bilgilerimi vermek istiyorum. Yaşım 23. Kilom 61.ilk gebeliğim. Cinsiyetimiz de 14 haftalıkken kız dedi doktorumuz.

Aynen öyle canım :) ya başka türlü azda olsa yine rahat olurdum da kahverengi lekelerim çok korkutuyor sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum sonra da Allahım Sana emanet diyorum :) galiba benim kiside böyle lekeler le geçecek

8 ay korunmustum sonra bebek istedik ama olmadı. Uğraştım baya tedavi falan hatta aşılama bile oldum tutmadı. Sonra kendiliğinden hiç ummadığim bi anda oldu. Mucize gibi :) anlatmak istedim arkadaşlar neden bilmem ama heyecanliyim da anne olacağım için o yüzden galiba :)

Merhaba. Bilgilerimi vermek istiyorum. Yaşım 23. Kilom 61.ilk gebeliğim. Cinsiyetimiz de 14 haftalıkken kız dedi doktorumuz.

Hoşgeldin Gül
Üzgün değil mutlugül ol

Cinsiyet de belli olmuş , ne güzel..

Hayırlı,sağlıklı evlat olsun bebeklerimiz

Kıyamam sana ben tatlım yaa.
Hepimiz birer mucize taşıyoruz karnımızda. .
Heyecanını ve her bir duygunu paylaşabileceğin bir topiktesin.

Hoşgeldin Gül
Üzgün değil mutlugül ol

Cinsiyet de belli olmuş , ne güzel..

Hayırlı,sağlıklı evlat olsun bebeklerimiz
İki sene önce üye olmuştum. O zamanlar üzgündüm bebek olmuyor diye. Simdi de uğraştım ama degistiremedim ismimi. Şimdi tabi ki çoook mutluyum amiin inşallah sağlıklı hayırlı olsun.

Ben kendi doktorum izinde diye bi başka doktora gitmiştim devlette arkadaşlar,Ablalarım. Yasli bi doktor tabi. Hiç konuşmadı bile benimle. Bana bi ultrason çıktısı verdi. Anlayaniniz var mı burda bebek yüzüstü mü yatıyor. Bi arkadaşım yüzüstü dedi. Esim de inatla hatır normal yatiyor ve elini emiyor diye. Bende anlamıyorum merak ettim. Belki anlayaniniz vardır.

İnşallah çok tombik bi hamile olmam da o tulumlardan alabilirim benim de çok hoşuma gidiyolar

Ben ilk hamileligimde kadife etekli salopet giydim gerçekten hamile gibi hissettiriyordu beni.simdide o salopeti kullanıcam ama karnim biraZ daha büyümesi lazım

Ben hiçbir x-ray dan geçmiyor um avm lerde bile

Detayli ultrason mi diyorsun canim.benim de kendi hastanem 250 tl dedi ama.yilbasindan sonra artar.bende arayis.icindeyim

250 tl çok iyi bence ben daha 4 yıl önce 350 tl ye yaptırdım periontologa. Şimdi kaç olur hiç bilmiyorum valla

Allah sağlıkla kucağına aldirsin yavrunu inşallah .Geçti gitti hepsi şimdi mucizenin tadini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…