2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar sata göre 15+3 de doktora gittim ama ultrasona göre 14.+3 çıktı, o da geç döllenmeden. Lakin 14. hafta olmama rağmen bebek 95 gr dedi doktor ve zayıf olduğunu söyledi. Ultrason kağıdınıza bakıp, 14. haftada sizin bebişler kaç gramdı, bana yazabilir misiniz? Çünkü internette 45 gr olması gerektiğini yazıyor normal şartlar altında. Moralim bozuldu..

Kızlar dün akşam başıma olumsuz birşey geldi...Dün gece yatmak için hazırlanıyordum ayaktaydım birden sıcak bir su geldi... İdrar kaçırdım sandım.Ama öncesinde lavaboya gitmiştim.Berrak su gibi bir sıvı...sancım falan olmadı
O saatte kadın doğum uzmanı bulamayacağım için mecburen bugünü bekledim
Doktor tam tanı koyamadı bebeğin amniyon sıvısı olabilir dedi.
Yeşil akıntın var dedi fitil antibiyotik verdi tahlil yaptı...Muayene etti çok şükür bebeğim iyi sıvısı da var

pazartesi doktora gitmiştim oysa
herşey güzel demişti...
gene başladı riskler

Benim cinsiyet %80erkek ama bu cumartesi netlik kazanacak ismi ömer aras olacak :) 66kiloyla başladım 60kiloya düştüm şuan 62 kiloyum ilk bebeğim beklenen dogum tarihi 15mayıs çünkü sezeryan :) yaşım 33

12+6 da gittim bana gram dan falan bahsetmedi ama umdugumdan etli bu demişti maşallah ona bu haftasonu bakalım ne diyecek 14+6 olacam inşallah

Geçmiş olsun tatlım inşallah bir daha yaşatm
asın

Bence bu haftalarda zayıflığın pek önemi yoktur ya,bozma moralini..son ultrason fotolarını gönderiyorum,ben göremedim gramını doktor da söylememişti..

Eklentiler

• IMG_6086.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6087.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 49
Evet haklisiniz. Çok teşekkürler.

geçmiş olsun canım,inşallah ciddi bir şey değildir. Bebek iyiyse üzme kendini bu kadar,sonra o da üzülür annesi

Bence bu haftalarda zayıflığın pek önemi yoktur ya,bozma moralini..son ultrason fotolarını gönderiyorum,ben göremedim gramını doktor da söylememişti..

sağol tatlım, ben de göremedim. İşthım kesildi çok. 3.5 aylık olduk ama 4 kilo verdim. kusmam olmamasına rağmen . inşAllah toparlanır. karnım aç olmamasına rağmen zorla yemek yiyorum.

Kizlar2. Duzey usg yaptiran yada randevu alan var mi? Ucretler ne kadardir? Kendi hastanem 250tl dedi devlet hastaneleri yapıyor mu? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim...

Araştırma hastaneleri yapıyormuş
özeller burda 800tl 400 tl arası

Ben de 15+5 de gittim 14+6 çıktı. fark hep aynı gittiği için son adet tarihimi değiştirdi. Ağırlıkta da 112 gr yazıyor. Bence bu haftalarda ölçümler çok değişiyor canını sıkma

Canım geçmiş olsun... o sıvının amniyon sıvısınolup olmadığını anlamak için turnusol kağıdı kullanıyor doktorlar. Sana vermediyse amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyor demekki. Bebeğin suyu azalmadığına göre tehlikeli bir durum yoktur üzülme

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım şimdikiler biraz nazlı bizim de 1 sene sonra oldu.Allah onları bize bağışlasın inşallah

@TuruncuHayal ya sen ne kadar tatlı, ne kadar güzel kalplisin ya
Senin kalbin güzel olmasa bunları yazmazdın çok teşekkür ederim

Moralini sakın bozma. Bebeklerimiz Bizden daha güçlü inan buna. Zayıf olsa bile toparlar ilerleyen haftalarda. Bana hiç bebeğin kaç gr olduğunu söylemedi Dr. Ultrason kağıdında da yazmıyor walla.
Rabbim korusun oğluşunu

havaalanlarındakiler zararlı canım öyle biliyorum
avm dekiler değil diye okudum

umarım toprlar, annem hergün arayıp yemek yedin mi diyor, zorla yiyorum. napalım, katlanıcaz, yeter ki onlr iyi olsun :) Rabbim hepimizin, tüm hamilelerin ve annelerin yavrularını korusun

Geçmiş olsun cnm. Bebeğin iyi olması ve amniyon sıvısının da kararında olması zaten senin içini rahatlatmıştır. Önemli olan da bu. Degemen çok güzel açıklamış , üzülme strese gitme. Allah a emanetler kuzular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…