2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim quinny zapp extra ve maclaren baston puset olmak üzere iki arabamız var. Quinnye maxi cosi ana kucağı takılıp ilk aylar öyle kullanıcaz. Sonra arabanın kendi koltuğuna geçicez. 1-1.5 yaşından sonra da maclaren baston pusete devam ederiz. Maclarenimizi iki çocuğumda kullandım 3.de de rahatlıkla kullanabilirim hala sapasağlam. Aslında göze çok pahalı gibi geliyor ama ucuz arabalarında ömrü çok kısa oluyor.özellikle ilk hamileliği olanlar kaliteli, kullanışlı ve hafif arabalara yönelsinler ki 2. Çocuk kısmet olursa onda tekrar masrafa girmek zorunda kalmazlar.

Aynı fikirdeyim. Hatta bazı arabalar baston mantığında yapılmış. Sonradan baston almaya gerek kalmıyor.

ben karar verdım pıercardın twıst modelı :)

sağol canım valla hem iş hayatı hem ev işi derken sanırım fazla yıprandım anlamadım ki bende herşey yolundaydı ama hala ağrılarım var işte dikkat edecem bakalım :)

Aynen bende oyle yapıcam evlenirken de oyle yapmıştım hepsinin yanına fiyatlarını falan yazmışım iyi oluyor aldıkça tik koyuyorum Şubat Mart en güzeli bide mobilyayı da o donem almalı ki temizlensin sık sık boya ve dolap kokusu cıksın

Ayy hiç aklıma gelmemişti bu durum. Ben bir hafta önce doğururuz diyordum aksine. Genelde doğumlar 40ı beklemiyorlar ya..

ben bu sabah göbeğimi fotoğraf çektim ama bir türlü yükleyemiyorum. benimde karnımda bazen seğirme oluyor ama daha hareketleri olduğunu zannetmiyorum.

inşallah doğdukları ay gibi ömürleride hayırlı ve kısmetli geçer yavrularımızın.[/QUOTE]

Bir ara bende yükleyemedim. Telefonun kamera pixelini düşürdüm öyle yüklendi..[/QUOTE]
amin canim insallah..bende simdilik normal dogum dusunuyorum.ama esinin dusuncesi de dogru.yaa bayrama gelirse allahim bize yardim etsin.

Bende oyle düşünenlerdenim ilk olacağı için ama
Tamamen bilmediğim için soruyorum tek arabayla bütün dönem geçirilen araba var mı mesela yeni doğan için takılan ilerleyen zamanda cıkarıp buyugunu takıp kullanmak gibi

Ben de evlenirken böyle yapmıştım canim hatta aynı deftere devam etmek istiyorum bebek listesine.. bana da hatıra defteri gibi oldu

Canim 20. 22. Haftalarda detayli yapiliyo sen degistir onu

Travel sistemler genellikle Yenidoğan'daki başlayıp 3 yaşına kadar tek araba olarak kullanılabiliyor. Ama ne yazık ki çoğu travel sistem araba kasası hafif olmuyor. İlk dönemlerde bebek hafifken çok hissetmiyorsunuz ama 3 yaşından sonra hem arabanın hem bebeğin ağırlığını itmek sizi bayağı yoruyor. O yüzden 2,5- 3 yaşından sonra baston puset kullanmak daha rahat oluyor. Baston pusetler genelde tam yatar olmuyor ama zaten büyüyen çocuğunda tam yatar arabaya çok ihtiyacı kalmıyor.

Canim 20. 22. Haftalarda detayli yapiliyo sen degistir onu
Tekrar gittim.degistirmeye.en fazla 1 hafta ilerisine.randevu veriyorlarmis.sonra gel dediler.inanin deli.oldum yaaa onceden deseler bunu bana bende bos yere gitmezdim.tekrar.hastaneyeneyse hayirlsi.ben 20.haftada.gideyim.tekrar nasipse..

Tekrar gittim.degistirmeye.en fazla 1 hafta ilerisine.randevu veriyorlarmis.sonra gel dediler.inanin deli.oldum yaaa onceden deseler bunu bana bende bos yere gitmezdim.tekrar.hastaneyeneyse hayirlsi.ben 20.haftada.gideyim.tekrar nasipse..
Bi de not dusmus yani doktor onu da gormemisler neyse kuzum halledilsin de biraz ugrastiracak ama

Sevgili annislerrr bebisimin cinsiyeti bugun netlesti %80 kiz ben kiz annesi ya da oglan annesi olmak istemiyordum anne olmak yeterdi benim icin ama yine de kiza coookk sevindiiimmm
Gözunuz aydın. Hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…