Aynı fikirdeyim. Hatta bazı arabalar baston mantığında yapılmış. Sonradan baston almaya gerek kalmıyor.Bizim quinny zapp extra ve maclaren baston puset olmak üzere iki arabamız var. Quinnye maxi cosi ana kucağı takılıp ilk aylar öyle kullanıcaz. Sonra arabanın kendi koltuğuna geçicez. 1-1.5 yaşından sonra da maclaren baston pusete devam ederiz. Maclarenimizi iki çocuğumda kullandım 3.de de rahatlıkla kullanabilirim hala sapasağlam. Aslında göze çok pahalı gibi geliyor ama ucuz arabalarında ömrü çok kısa oluyor.özellikle ilk hamileliği olanlar kaliteli, kullanışlı ve hafif arabalara yönelsinler ki 2. Çocuk kısmet olursa onda tekrar masrafa girmek zorunda kalmazlar.
ben karar verdım pıercardın twıst modelı :)Benim beğendiğim arabalar çok pahalı. Inglesina trilogy, mamas papas urbo 2, peg prego ve bugaboo bee beğendiklerim arasında. Bebek arabasına o kadar para verilir mi bilmiyorum ama. Tek elle açılır kapanır olması, hafif olması, çift yönlü olması ve kumaşının silinebilir olması önemli benim için. Karar vermek zor. Karar verenler yazsın, bize de fikir olsun.
Tabiki az daha buyusun karnım cekeyim şimdi biraz bol geliyor göbek kısmıee foto gorelım o zaman:)
sağol canım valla hem iş hayatı hem ev işi derken sanırım fazla yıprandım anlamadım ki bende herşey yolundaydı ama hala ağrılarım var işte dikkat edecem bakalım :)Canım dikkat et yediklerine değişik bişey yerken araştır öyle ye rahim kasılmalarını artttıran yiyecek içecekler var. benimde çok ağrım var dı bende progestan kullanıyorum 1 hafta oldu hafifledi ağrılarım dikkat et ağır kaldırma ayakta çok kalmamaya çalış
Aynen bende oyle yapıcam evlenirken de oyle yapmıştım hepsinin yanına fiyatlarını falan yazmışım iyi oluyor aldıkça tik koyuyorumBen karar verdim ama doğumdan önce alirim canim su an çok erken gibi. Daha kızıma bile bisey almadım sadece geçen gün cinsiyetini öğrenmeniz şerefine ikili önlük aldım. O kadar. Ben alışverişi ne kadar ertelersem o kadar iyi diyetlerdenim. Biraz planlı programlı olmayı seviyorum önce oturup liste cıkartıcam ve o listeye göre en erken şubat mart gibi başlarım diyorum.
bu sene oruç kalacak malesef hamilelik doğum derken. valla bizim beklenen doğum 20 haziran ilk doğumum normal olduğu için eğer bi aksilik olmazsa ve buda normal olursa gecikme ihtimali de olabilir. eşimdeki endişede ya gecikir de bayrama gelirse doğum doktorumuz falan gelmezse.
Bende oyle düşünenlerdenim ilk olacağı için amaBizim quinny zapp extra ve maclaren baston puset olmak üzere iki arabamız var. Quinnye maxi cosi ana kucağı takılıp ilk aylar öyle kullanıcaz. Sonra arabanın kendi koltuğuna geçicez. 1-1.5 yaşından sonra da maclaren baston pusete devam ederiz. Maclarenimizi iki çocuğumda kullandım 3.de de rahatlıkla kullanabilirim hala sapasağlam. Aslında göze çok pahalı gibi geliyor ama ucuz arabalarında ömrü çok kısa oluyor.özellikle ilk hamileliği olanlar kaliteli, kullanışlı ve hafif arabalara yönelsinler ki 2. Çocuk kısmet olursa onda tekrar masrafa girmek zorunda kalmazlar.
Ben de evlenirken böyle yapmıştım canim hatta aynı deftere devam etmek istiyorum bebek listesine.. bana da hatıra defteri gibi olduAynen bende oyle yapıcam evlenirken de oyle yapmıştım hepsinin yanına fiyatlarını falan yazmışım iyi oluyor aldıkça tik koyuyorumŞubat Mart en güzeli bide mobilyayı da o donem almalı ki temizlensin sık sık boya ve dolap kokusu cıksın
Canim 20. 22. Haftalarda detayli yapiliyo sen degistir onuKizlar deyatli usg hangi.haftalarda cekiliyo.ya doktor kagit yazmis goruntuleme.merkezinden randevu al.diye.bende.goturdum.kagidi 4 gun sonraya.randevu verdiler.16+5 im bugun
Fakat doktor.kagida not.dusmus 2 hafta sonrasi.için randevu verilmesi.rica olunur.diye..sanirim.tekrar.gidip.randevumu duzeltmem.lazim hastaneye
Travel sistemler genellikle Yenidoğan'daki başlayıp 3 yaşına kadar tek araba olarak kullanılabiliyor. Ama ne yazık ki çoğu travel sistem araba kasası hafif olmuyor. İlk dönemlerde bebek hafifken çok hissetmiyorsunuz ama 3 yaşından sonra hem arabanın hem bebeğin ağırlığını itmek sizi bayağı yoruyor. O yüzden 2,5- 3 yaşından sonra baston puset kullanmak daha rahat oluyor. Baston pusetler genelde tam yatar olmuyor ama zaten büyüyen çocuğunda tam yatar arabaya çok ihtiyacı kalmıyor.Bende oyle düşünenlerdenim ilk olacağı için ama
Tamamen bilmediğim için soruyorum tek arabayla bütün dönem geçirilen araba var mı mesela yeni doğan için takılan ilerleyen zamanda cıkarıp buyugunu takıp kullanmak gibi
Tekrar gittim.degistirmeye.en fazla 1 hafta ilerisine.randevu veriyorlarmis.sonra gel dediler.inanin deli.oldum yaaa onceden deseler bunu bana bende bos yere gitmezdim.tekrar.hastaneyeCanim 20. 22. Haftalarda detayli yapiliyo sen degistir onu
Bi de not dusmus yani doktor onu da gormemisler neyse kuzum halledilsin de biraz ugrastiracak amaTekrar gittim.degistirmeye.en fazla 1 hafta ilerisine.randevu veriyorlarmis.sonra gel dediler.inanin deli.oldum yaaa onceden deseler bunu bana bende bos yere gitmezdim.tekrar.hastaneyeneyse hayirlsi.ben 20.haftada.gideyim.tekrar nasipse..
Gözünüz aydın..Sevgili annislerrr bebisimin cinsiyeti bugun netlesti %80 kizben kiz annesi ya da oglan annesi olmak istemiyordum anne olmak yeterdi benim icin ama yine de kiza coookk sevindiiimmm
Gözunuz aydın. Hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inşallahSevgili annislerrr bebisimin cinsiyeti bugun netlesti %80 kizben kiz annesi ya da oglan annesi olmak istemiyordum anne olmak yeterdi benim icin ama yine de kiza coookk sevindiiimmm
Tesekkur ederim caniimm bu arada esin doktordu sanirim istanbul da misiniz benim de abim istanbul da doktor detayli icin oraya gitmeyi düşünüyorum da tavsiyen var mi diye sormak istedimGözünüz aydın..
Amiinn canim hepimiz kucagimiza alalim saglikla insallah cok tesekkur ederimGözunuz aydın. Hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?