2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Demek öyle bilgilendirme için çok teşekkür ederim inşallah güzel bi seçim yapabilirim

Maşallah ne çok yazmışsınız ,bugün bende acayip bi halsizlik var ,sabah kalktım 1-1,5 saat ayaktaydım,kahvaltı falan yaptım sonra bu saate kadar uyudum kızlar
Olsun canim dinlenmene bak benim ilk 3 ayim hep yatarak uyuyarak dinlenerek yorgunlukla geçti daha 2 hafta oldu düzeleli hem bence yorgunsan dinlen demek ki bebeğinin de senin de buna ihtiyacın var..

Tesekkur ederim caniimm bu arada esin doktordu sanirim istanbul da misiniz benim de abim istanbul da doktor detayli icin oraya gitmeyi düşünüyorum da tavsiyen var mi diye sormak istedim
Yok istanbuldan ayrılalı 2 yıl oldu canım. İsim yapmış bilinen doktorlar dışında tavsiye edebileceğim biri yok maalesef.

Sevgili annislerrr bebisimin cinsiyeti bugun netlesti %80 kiz ben kiz annesi ya da oglan annesi olmak istemiyordum anne olmak yeterdi benim icin ama yine de kiza coookk sevindiiimmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözün aydın olsun PRENSESİMİZ GELİYOR YUHUUUUUU SENİN GİBİ KALBİ VE YÜZÜ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH! BAHTI DA AÇIK OLSUN ! AMİN !

Bende bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetinide öğrendik. Evimize bir yakışıklı delikanlı geliyor.Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşaalllaaahhh Amin

Hayırlı uğurlu olsun oğlun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

İdrarda lökosit değerleri kaç olmalı. Tahlilimi gösteremedim doktora. Her seferinde 2 çıkıyordu 8 çıkmış bu defa

ben dedğiniz modelleri hiç bilmiyorum ilk çocuk oldugu ıcın sizlerin tecrubelerinle bakarak alacağım ama okdar para veremem malesef boyle hem butcemı kasmayan hemde rahat kullanabıleceğim araba ne onerirsiniz..

kızlar geriden geliyorum:) (990.sayfadayım.)
bugun benım muayene vardı 15+4 üm bu arada.
dr bana cok kızdı cok susuz kalmısım.
(susuzluk idrar yolu enfeksıyonu, kabızlık ve başağrısı yaparmış.)hepsi mevcut bende.
gelecek haftada cağırdı tekrar bakacakmış.
eğer boyle devam ederse serum verecekmiş.o derece ciddiymış..,ama bebege zararı yokmus bana varmış.

onun dısında haftada 1 gun balık mutlaka ye dedi,nasıl yiyecem bılmıyorum. süt yogurt yumurta et dedi.
gunluk 1kahve izni var.
elevite devam ediyorum.
dr cep telınıde verdı:)))
bebiş çok şükür iyi, cinsiyette değişme yok.net olarak erkek dedi..

makyaj konusu geçmiş bende yapıyorum, yves rocher bıraz daha doğal geliyor bana onu kullanıyorum...
bizim bebekte bıraz önde gidiyormuş.
ama iyi birşey bu dedi.
benden şimdilik bu kadar.
herkese sevgiler....

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözün aydın olsun PRENSESİMİZ GELİYOR YUHUUUUUU SENİN GİBİ KALBİ VE YÜZÜ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH! BAHTI DA AÇIK OLSUN ! AMİN !
Oy benim kuzuuuummm coookk tesekkur ederim hepimizin bebislerinin bahti acik olsun mutlu olsunlar bir anne baska ne ister ki zaten yaaaa seni yerim ama yaaa fena duygulandim

Ya bana da bugün çok ağrılık bastı uykum geldi ama çalışıyorum ki yatıp uyumam mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…