- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
18. Haftadan sonra hissedersin dedi doktorum canim az kalmis sanaMaşallah prensese o zaman :)
Benim oğlum olacak ilk gebeliğim, evet anne olmak daha doğmadan bile değişik bi duygu, bi de hissetsem hareketleri
Aynen canimBi de not dusmus yani doktor onu da gormemisler neyse kuzum halledilsin de biraz ugrastiracak ama
Demek öyle bilgilendirme için çok teşekkür ederim inşallah güzel bi seçim yapabilirimTravel sistemler genellikle Yenidoğan'daki başlayıp 3 yaşına kadar tek araba olarak kullanılabiliyor. Ama ne yazık ki çoğu travel sistem araba kasası hafif olmuyor. İlk dönemlerde bebek hafifken çok hissetmiyorsunuz ama 3 yaşından sonra hem arabanın hem bebeğin ağırlığını itmek sizi bayağı yoruyor. O yüzden 2,5- 3 yaşından sonra baston puset kullanmak daha rahat oluyor. Baston pusetler genelde tam yatar olmuyor ama zaten büyüyen çocuğunda tam yatar arabaya çok ihtiyacı kalmıyor.
Olsun canim dinlenmene bak benim ilk 3 ayim hep yatarak uyuyarak dinlenerek yorgunlukla geçti daha 2 hafta oldu düzeleli hem bence yorgunsan dinlen demek ki bebeğinin de senin de buna ihtiyacın var..Maşallah ne çok yazmışsınız ,bugün bende acayip bi halsizlik var ,sabah kalktım 1-1,5 saat ayaktaydım,kahvaltı falan yaptım sonra bu saate kadar uyudum kızlar
Yok istanbuldan ayrılalı 2 yıl oldu canım. İsim yapmış bilinen doktorlar dışında tavsiye edebileceğim biri yok maalesef.Tesekkur ederim caniimm bu arada esin doktordu sanirim istanbul da misiniz benim de abim istanbul da doktor detayli icin oraya gitmeyi düşünüyorum da tavsiyen var mi diye sormak istedim
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSevgili annislerrr bebisimin cinsiyeti bugun netlesti %80 kizben kiz annesi ya da oglan annesi olmak istemiyordum anne olmak yeterdi benim icin ama yine de kiza coookk sevindiiimmm
Bende bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetinide öğrendik. Evimize bir yakışıklı delikanlı geliyor.Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşaalllaaahhh Amin
ben dedğiniz modelleri hiç bilmiyorum ilk çocuk oldugu ıcın sizlerin tecrubelerinle bakarak alacağım ama okdar para veremem malesef boyle hem butcemı kasmayan hemde rahat kullanabıleceğim araba ne onerirsiniz..Travel sistemler genellikle Yenidoğan'daki başlayıp 3 yaşına kadar tek araba olarak kullanılabiliyor. Ama ne yazık ki çoğu travel sistem araba kasası hafif olmuyor. İlk dönemlerde bebek hafifken çok hissetmiyorsunuz ama 3 yaşından sonra hem arabanın hem bebeğin ağırlığını itmek sizi bayağı yoruyor. O yüzden 2,5- 3 yaşından sonra baston puset kullanmak daha rahat oluyor. Baston pusetler genelde tam yatar olmuyor ama zaten büyüyen çocuğunda tam yatar arabaya çok ihtiyacı kalmıyor.
hadi hayırlı olsun canım sağlıcakla kucagına almak nasip olur inşallahSevgili annislerrr bebisimin cinsiyeti bugun netlesti %80 kizben kiz annesi ya da oglan annesi olmak istemiyordum anne olmak yeterdi benim icin ama yine de kiza coookk sevindiiimmm
gözun aydın tatlımmm hayırlısıyla gelsın ınşllahBende bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetinide öğrendik. Evimize bir yakışıklı delikanlı geliyor.Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşaalllaaahhh Amin
Cok tesekkur ederim canimYok istanbuldan ayrılalı 2 yıl oldu canım. İsim yapmış bilinen doktorlar dışında tavsiye edebileceğim biri yok maalesef.
Oy benim kuzuuuummm coookk tesekkur ederim hepimizin bebislerinin bahti acik olsun mutlu olsunlar bir anne baska ne ister ki zatencanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın olsun PRENSESİMİZ GELİYOR YUHUUUUUUSENİN GİBİ KALBİ VE YÜZÜ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH! BAHTI DA AÇIK OLSUN ! AMİN !
Gozunuz aydin caniimmBende bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetinide öğrendik. Evimize bir yakışıklı delikanlı geliyor.Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin inşaalllaaahhh Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?