Canım dikkat et yediklerine değişik bişey yerken araştır öyle ye rahim kasılmalarını artttıran yiyecek içecekler var. benimde çok ağrım var dı bende progestan kullanıyorum 1 hafta oldu hafifledi ağrılarım dikkat et ağır kaldırma ayakta çok kalmamaya çalış2 gündür çok ağrım vardı canım kasıklarımda gittim doktora hiçbir sorun yokmuş,rahim kasılmaları için proluotion iğne verecem dedi bir doz, ileriki haftalarda kötü birşeye sebep olmasın diye.benim de 14.haftam yarılandı.
Canim ne cok ortak yönümüz cikti ben de Adana'liyim, Ankara'da okudum ailemden uzak. Simdi daha da uzaktayim, Almanya'da. Seni cok iyi anliyorum. Allahtan annem geldi bir ayligina yanima, sadece onun yemeklerini yiyebiliyorum, o geldi geleli rahatladim. Sen yine cogu seyi bulursun Ankara'da, damak tadina da uyar ins :)Canım ben Adanalı olduğum için ve Ankara'da annemden uzakta yaşadığım için canımın çektiği pek çok şey oluyor. Ama öyle rüyalarımda göreceğim kadar değil neyseki şimdilik :)
Saol cnm krem ise yaradi sanki biraz hafifledi bakalim gecmezse kullanicam fitiliCanım doktor kullan dediyse kullan enfeksiyon ilerlemesin kullanmamazlık etme eşinde kullancak onu kremlerden ilişki varsada yoksadaüzüldüm be Nazli gelin ne oldu bize böyle biz kaçtıkça Geçmiş olsun bol su iç
Benim beğendiğim arabalar çok pahalı. Inglesina trilogy, mamas papas urbo 2, peg prego ve bugaboo bee beğendiklerim arasında. Bebek arabasına o kadar para verilir mi bilmiyorum ama. Tek elle açılır kapanır olması, hafif olması, çift yönlü olması ve kumaşının silinebilir olması önemli benim için. Karar vermek zor. Karar verenler yazsın, bize de fikir olsun.kızlar bebek arabasına karar verenler var mı aranızda? yeni yıl yeni zam demek :)
Kizlar deyatli usg hangi.haftalarda cekiliyo.ya doktor kagit yazmis goruntuleme.merkezinden randevu al.diye.bende.goturdum.kagidi 4 gun sonraya.randevu verdiler.16+5 im bugun
Fakat doktor.kagida not.dusmus 2 hafta sonrasi.için randevu verilmesi.rica olunur.diye..sanirim.tekrar.gidip.randevumu duzeltmem.lazim hastaneye
Kızlar yazılanları okumayı yeni bitirebildimSalı günü doktora gittim. Kız olduğu kesinleşti ama bize yüzünü göstermedi. Poposunu döndü, doktor baya uğraştı ama kızım inat etti. Doktora sorduğum bazı şeyler sizinle de paylaşim. Karnıma baze kramp giriyor dedim, soda içmemi önerdi. Arada fast food yiyorum dedim, canın istiyorsa yiceksin dedi. Çay içiyorum bazen dedim, iç dedi Çatlak kremi önermedi, doğal yağları kullan dedi, ben 4 yağın karışımını kullanıyorum ama bacaklarımda alerji oldu. Sebebi yağlar olabilirmiş. Yatma pozisyonunu sordum. Kitaplarda sola yatın denir ama nasıl rahat ediyosan öyle yat, kendini sıkma dedi. Detaylı ultrason o hastanede yokmuş. Bana 5 dr ismi önerdi ya da araştırma hastanesine git dedi. Kanuni sadece riskli gebeliklere bakıyomuş, elendi mecbur. Bakırköy Devlet Hastanesine gidicem ben sanırım ama sizin için diğer doktorların fiyatlarını paylaşıyorum. Belki gitmek isteyen olur. Dr Recep Has 550tl, dr İbrahim Kalelioğlu 350, Dr Rıza Madazlı 550tl, Dr Ahmet Gül 450 tl. Bir doktor daha vardı ama ona ulaşamadım. Devlet hastanesinde yaptırmak için sizin fikriniz nedir?
Oyle yapcam.mecburen.canim.yaa.tekrar.gidicem.hastaneye.ordaki kiz a da.sordum.hatta erken.degil.mi.henuz 17 haftanin.icindeyimnormalde 20-23. haftalar arası yapıyorlar seninkiler ikiz diye belki erken istemiştir ama doktor 2 hafta sonra dşyorsa o zaman bencede düzelt randevuyu
20-24 arası oluyor ama 21'i öneriyolar genellikle diye biliyorum.normalde 20-23. haftalar arası yapıyorlar seninkiler ikiz diye belki erken istemiştir ama doktor 2 hafta sonra dşyorsa o zaman bencede düzelt randevuyu
Evet Sadi Konuk'ta yapılıyor.sadi konukta da yapılıyor mu acaba. ben böbrek rahatsızlığım için gitmiştim oraya filmler falan baya ilgilendiler.orasıda araştırma hastanesi. ama ben sanırım özele gidicem devlete nedense güvenemiyorunm bu konuda. bu gittiğimde bizim doktorda önerir birilerini herhalde
Ne kadar rahat bi doktormuş :))Kızlar yazılanları okumayı yeni bitirebildimSalı günü doktora gittim. Kız olduğu kesinleşti ama bize yüzünü göstermedi. Poposunu döndü, doktor baya uğraştı ama kızım inat etti. Doktora sorduğum bazı şeyler sizinle de paylaşim. Karnıma baze kramp giriyor dedim, soda içmemi önerdi. Arada fast food yiyorum dedim, canın istiyorsa yiceksin dedi. Çay içiyorum bazen dedim, iç dedi Çatlak kremi önermedi, doğal yağları kullan dedi, ben 4 yağın karışımını kullanıyorum ama bacaklarımda alerji oldu. Sebebi yağlar olabilirmiş. Yatma pozisyonunu sordum. Kitaplarda sola yatın denir ama nasıl rahat ediyosan öyle yat, kendini sıkma dedi. Detaylı ultrason o hastanede yokmuş. Bana 5 dr ismi önerdi ya da araştırma hastanesine git dedi. Kanuni sadece riskli gebeliklere bakıyomuş, elendi mecbur. Bakırköy Devlet Hastanesine gidicem ben sanırım ama sizin için diğer doktorların fiyatlarını paylaşıyorum. Belki gitmek isteyen olur. Dr Recep Has 550tl, dr İbrahim Kalelioğlu 350, Dr Rıza Madazlı 550tl, Dr Ahmet Gül 450 tl. Bir doktor daha vardı ama ona ulaşamadım. Devlet hastanesinde yaptırmak için sizin fikriniz nedir?
Bence yazik canim o verilen paralara. Tabii ki durumum çok iyi diyorsan al canim gerçekten şık arabalar.. ama ben gereksiz buluyorum ve benim bütçemi hayli aşıyor. Ben bebek arabasına bütün aksesuarları araba koltuğu da dahil 1000 lira bütçe ayiricam. Zaten çoğunlukla baby sling ya da kanguruda taşımak istiyorum. Ten temasına önem veriyorum.Benim beğendiğim arabalar çok pahalı. Inglesina trilogy, mamas papas urbo 2, peg prego ve bugaboo bee beğendiklerim arasında. Bebek arabasına o kadar para verilir mi bilmiyorum ama. Tek elle açılır kapanır olması, hafif olması, çift yönlü olması ve kumaşının silinebilir olması önemli benim için. Karar vermek zor. Karar verenler yazsın, bize de fikir olsun.
Ha şöylee, sonra ay çok kilo aldım diye derdin olmayacakoyyyyyyyyyyy canım benim nasıl da moral oldun bana, sağolasın :) Kan hapı ve folik asit kullanıyorum hala, lakin decavit alıcam. normalde doktor bana ilk folik yerine decavit vermişti. decavit bitti foliğe geçtim, biraz ters oldu ama şimdi yine alıcam, takviye olsun. yedilerime biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum. yani sadce bebeğe yarayacak şeyler yiyorum. onun dışında hala iştahsızım. ama 5. aydan sonra zaten kilo almaya başlayacakmışız
cidden cok kutsal bır meslekAhh canım ben mesleğe başlarken asla bagirmayacagima vurmaycgima hakaret etmeyecegime yemin etmiştim bunu yapabilmek için belirli kurallar koyuyorum sınıfta senin öğretmenin gibi ahlak konuşma iyi insan olma benim için daha ön planda fakat bazı veliler bunu da istemiyor çocukları sikistiriyomusum.baskı uyguluyomuşum defter kitap getirmek zorunlu mesela tek tek bütün çocuklarla ilgileniyorum çocuklarla aramız çok iyi ama bazı veliler cocuklarina her seyi hazir onune sunup gorev nedir ogretmedikleri gibi bide biz evde bile böyle zorlamiyoruz çocuğu diye beni müdüre şikayet etmiş çocuğu tahtaya çıkıp metin okuyamıyorDu şimdi utangacligini yendi çok. Güzel. Okuyo sevincinden her ders parmak kaldırıyor okumak icin bunu yaptım diye şikayet etmiş bu devirde öğretmenlik çok zor eskisi gibi değil ne kadar uğraşsan da bazen kıymet bilmediğin zamanlar oluyor bütün azmin sevkin kırılıyor tabi bi de iyi örnekler de var o eski kötü okulumda okuttuğum çocuklardan fen lisesine gidenler ziyaretime gelince gözlerim doldu sanki kendi çocuğum okul kazandı öyle duygulandım her meslegin zorluklari var ama ogretmenlik artik cok farklilasti oyle iste kizlar paylaşmak istedim dusuncelerimi
sagol cnm ogle arası kaptım geldım :)zevklisin valla :)
Ay hadi ya gerçekten mi :) Demek hemşeriyiz :) Ben de Ankara'da okudum canım şimdi çalışıyorum burada işte devlet memuru olduk çakıldık. Haklısın benim işim sana göre daha kolay. Hiç olmazsa arabaya dolduruyoruz memleketten malzemeleri bir süre idare ediyor. Sana Allah kolaylık versin oralarda canım. Annenin gelmesi çok iyi olmuş ama özlemini giderirsin birazcık da olsa.Canim ne cok ortak yönümüz cikti ben de Adana'liyim, Ankara'da okudum ailemden uzak. Simdi daha da uzaktayim, Almanya'da. Seni cok iyi anliyorum. Allahtan annem geldi bir ayligina yanima, sadece onun yemeklerini yiyebiliyorum, o geldi geleli rahatladim. Sen yine cogu seyi bulursun Ankara'da, damak tadina da uyar ins :)
Bu arada tahmini dogum tarihin de benim dogum tarihim saglikla gelsin bebisin ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?