2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım dikkat et yediklerine değişik bişey yerken araştır öyle ye rahim kasılmalarını artttıran yiyecek içecekler var. benimde çok ağrım var dı bende progestan kullanıyorum 1 hafta oldu hafifledi ağrılarım dikkat et ağır kaldırma ayakta çok kalmamaya çalış

Canım ben Adanalı olduğum için ve Ankara'da annemden uzakta yaşadığım için canımın çektiği pek çok şey oluyor. Ama öyle rüyalarımda göreceğim kadar değil neyseki şimdilik :)
Canim ne cok ortak yönümüz cikti ben de Adana'liyim, Ankara'da okudum ailemden uzak. Simdi daha da uzaktayim, Almanya'da. Seni cok iyi anliyorum. Allahtan annem geldi bir ayligina yanima, sadece onun yemeklerini yiyebiliyorum, o geldi geleli rahatladim. Sen yine cogu seyi bulursun Ankara'da, damak tadina da uyar ins :)
Bu arada tahmini dogum tarihin de benim dogum tarihim saglikla gelsin bebisin ins :)

kızlar bebek arabasına karar verenler var mı aranızda? yeni yıl yeni zam demek :)
Benim beğendiğim arabalar çok pahalı. Inglesina trilogy, mamas papas urbo 2, peg prego ve bugaboo bee beğendiklerim arasında. Bebek arabasına o kadar para verilir mi bilmiyorum ama. Tek elle açılır kapanır olması, hafif olması, çift yönlü olması ve kumaşının silinebilir olması önemli benim için. Karar vermek zor. Karar verenler yazsın, bize de fikir olsun.

Kizlar deyatli usg hangi.haftalarda cekiliyo.ya doktor kagit yazmis goruntuleme.merkezinden randevu al.diye.bende.goturdum.kagidi 4 gun sonraya.randevu verdiler.16+5 im bugun
Fakat doktor.kagida not.dusmus 2 hafta sonrasi.için randevu verilmesi.rica olunur.diye..sanirim.tekrar.gidip.randevumu duzeltmem.lazim hastaneye

Kızlar yazılanları okumayı yeni bitirebildim Salı günü doktora gittim. Kız olduğu kesinleşti ama bize yüzünü göstermedi. Poposunu döndü, doktor baya uğraştı ama kızım inat etti. Doktora sorduğum bazı şeyler sizinle de paylaşim. Karnıma baze kramp giriyor dedim, soda içmemi önerdi. Arada fast food yiyorum dedim, canın istiyorsa yiceksin dedi. Çay içiyorum bazen dedim, iç dedi Çatlak kremi önermedi, doğal yağları kullan dedi, ben 4 yağın karışımını kullanıyorum ama bacaklarımda alerji oldu. Sebebi yağlar olabilirmiş. Yatma pozisyonunu sordum. Kitaplarda sola yatın denir ama nasıl rahat ediyosan öyle yat, kendini sıkma dedi. Detaylı ultrason o hastanede yokmuş. Bana 5 dr ismi önerdi ya da araştırma hastanesine git dedi. Kanuni sadece riskli gebeliklere bakıyomuş, elendi mecbur. Bakırköy Devlet Hastanesine gidicem ben sanırım ama sizin için diğer doktorların fiyatlarını paylaşıyorum. Belki gitmek isteyen olur. Dr Recep Has 550tl, dr İbrahim Kalelioğlu 350, Dr Rıza Madazlı 550tl, Dr Ahmet Gül 450 tl. Bir doktor daha vardı ama ona ulaşamadım. Devlet hastanesinde yaptırmak için sizin fikriniz nedir?

normalde 20-23. haftalar arası yapıyorlar seninkiler ikiz diye belki erken istemiştir ama doktor 2 hafta sonra dşyorsa o zaman bencede düzelt randevuyu

sadi konukta da yapılıyor mu acaba. ben böbrek rahatsızlığım için gitmiştim oraya filmler falan baya ilgilendiler.orasıda araştırma hastanesi. ama ben sanırım özele gidicem devlete nedense güvenemiyorunm bu konuda. bu gittiğimde bizim doktorda önerir birilerini herhalde

normalde 20-23. haftalar arası yapıyorlar seninkiler ikiz diye belki erken istemiştir ama doktor 2 hafta sonra dşyorsa o zaman bencede düzelt randevuyu
Oyle yapcam.mecburen.canim.yaa.tekrar.gidicem.hastaneye.ordaki kiz a da.sordum.hatta erken.degil.mi.henuz 17 haftanin.icindeyim
Yok yok.filan dedi

20-24 arası oluyor ama 21'i öneriyolar genellikle diye biliyorum.

Evet Sadi Konuk'ta yapılıyor.

Ne kadar rahat bi doktormuş :))
Bence de kasmaya gerek yok... ben mesela sola yatarken rahat etmiyorum hiç... sağa yatarken uykuya gidiyorum hemen... yemekler konusunda da kasmamak lazım canın istedğini abartmadan tabi yemek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta hasta değil, hamileyiz

Bence yazik canim o verilen paralara. Tabii ki durumum çok iyi diyorsan al canim gerçekten şık arabalar.. ama ben gereksiz buluyorum ve benim bütçemi hayli aşıyor. Ben bebek arabasına bütün aksesuarları araba koltuğu da dahil 1000 lira bütçe ayiricam. Zaten çoğunlukla baby sling ya da kanguruda taşımak istiyorum. Ten temasına önem veriyorum.

Ha şöylee, sonra ay çok kilo aldım diye derdin olmayacak Kesinlikle bu aylarda çok kilo almamak bir avantaj. Benim gebelik öncesi kiloma ulaşmama 500 gr kaldı. (3 kilo vermiştim) Bundan sonrası allah kerim Bnm doktor folik asiti bıraktırdı. Başkada hiçbişey vermedi. Omega 3 tavsiye etti. 2 günde bir içiyorum, bazen 3 günde bir.

cidden cok kutsal bır meslek
hakkınız odenmez cnm
ne guzel anlatmıssın

kizpqr bende henuz arabaya karar vermedim fakat elim durmayip bazi seyler aldim.bebegin esyalarini koymak icin canta,sut sagma pompasi,agiz silme tulbenti,bes tane zibin,kullan at alt acma bezi:)halbuki ilk kizimdan kalma bi suru sey var ama nedense bunlari gorunce magazada hewes edip aldim.bi dahaki ciktigimdada emzirme onlugunu ve bi kac bebek onlugu alicam:)

Ay hadi ya gerçekten mi :) Demek hemşeriyiz :) Ben de Ankara'da okudum canım şimdi çalışıyorum burada işte devlet memuru olduk çakıldık. Haklısın benim işim sana göre daha kolay. Hiç olmazsa arabaya dolduruyoruz memleketten malzemeleri bir süre idare ediyor. Sana Allah kolaylık versin oralarda canım. Annenin gelmesi çok iyi olmuş ama özlemini giderirsin birazcık da olsa.
Demek doğum tarihinde 13 Haziran vay bee

Kızlar ben travel sistem aldığımı yazmıştım konusu gelmiş tekrar yazayım. Casual solo comfort diye bir marka. Piyasanın en hafif arabasıymış. Birkaç tanesini denetti bana taşıtarak, gerçekten de en hafifi oydu. Ana kucağı da söylediğine göre ayarlanabilen ender modellerdenmiş. (tabi ben adamın yalancısıyım.)Ana kucağı 3 seviyeye ayarlanabiliyor. Yatak gibi de oluyor böylece çok küçük bebek için ideal. hem de anne yanı gibi beşik olarak kullanılabiliyor.

Doktorum unuttu galiba bebeğimizin görüntüsünü vermedi ama. Çok güzel ilgilendi. Esimle bize tek tek bebeğimizin ellerini ayaklarını poposunu midesini kalbini gösterdi anlattı.kalbini az dinletti hareketli dedi :) bide bebeğimiz yüzüstü yatiyormus . nasıl öyle duruyorsa. Cinsiyet belli mi dedim tahminim var dedi bacak arası boş dedi kız dedi yüzüstü yatarken nasıl görüyorsa bana gördün mu diyo evet diyorum halbuki göremiyorum bile ama çok güzeldi keşke hergun cagirsa öyle incelesek .yüzüstü yatmış bize bakıyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…