2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Masallah bebise canim ama su gercekten cok onemli balik normalde sevmiyosan firinda terbiyeli yap balik tadını cok almazsin tarif vermeyeyim simdi cani ceken olabilir ama istersen ozelden yaz tarif vereyim

maşallah kuzuya canım sende su içemiyorsan su yapan bol meyveler yemelısın bılıyorum zor ama ben 2lt içebiliyodum 1 lt anca içebiliyorum artık ama meyve falan yıyorum Rabbıme emanetız o korur bızı ınsallah bazen dıyorumm amaaann afrıkada su bulamıyolar catır catır doguruyolar bızmı nazlıyız hemen bısey olcak dıyorum ama sonra korkuyorum tabı ya doktor haklıysa dıye sen yınede dıkkat et yanı canım

Çok çok geçmiş olsun. Şu sıralar havalar soğuk ve kış ayında olduğumuz için, pek su içme ihtiyacı hissedemiyorsun. Artık kendi sağlığın ve bebeğinin sağlığı için her saat başı birer bardak su içersin..
Bende daha balık yiyemiyorum. Direkman midem bulanıyor, balık kokusunu alınca.. Nasıl olur bilemiyorum..

ben dedğiniz modelleri hiç bilmiyorum ilk çocuk oldugu ıcın sizlerin tecrubelerinle bakarak alacağım ama okdar para veremem malesef boyle hem butcemı kasmayan hemde rahat kullanabıleceğim araba ne onerirsiniz..

Yani alternatif çok tabii... eğer travel sistem almayacaksanız mutlaka tam yatabilen ve çift yönlü araba alın. Çünkü ilk aylarda oturamayacağı için bebeğin arkası dümdüz olabilen bir arabada yatması lazım. Ayrıca küçükken bebeğin yönünün dışarıya değil anneye doğru olması lazım . İlerleyen aylarda dışarı da bakabilmeli bu yüzden çift yönlü araba olmalı.bir de ön tekerleklerin 360 derece dönebiliyor olması şart. Çok hantal ve ağır olmayan bir araba olmalı.Bunlar şimdi size çok saçma ya da gereksiz detaylar gibi gelebilir ama kullanmaya başladığınızda inşallah beni daha iyi anlayacaksınız.

ben dedğiniz modelleri hiç bilmiyorum ilk çocuk oldugu ıcın sizlerin tecrubelerinle bakarak alacağım ama okdar para veremem malesef boyle hem butcemı kasmayan hemde rahat kullanabıleceğim araba ne onerirsiniz..
Canım aşağı yukarı ayirabilecegin bütçe aralığını soyle istersen ona göre öneride bulunalım ben de uygun fiyatlı baktığım için araştırmıştım biraz bilgim olustu

@TuruncuHayal nirdesinnnnn ????????
Ben dayanamadım 31 aralık saat 11:20 randevu aldımmmmmm

beni beklicen mi nasıl bulucam ben seni orda
ben saat 11de gelebilirim erkenden yani..
Merhaba canım
Benim randevum 10 da ya. Birde randevudan çıkınca direk izmite gidecez.
10.30 da yok muydu randevu ki , eşimle beraber gelmesem 12 ye kadar da beklerdim. Zaten bizim Dr un odasının yanındaki bekleme sandalyeleri varya orda oluruz. Ben tesettürlüyüm, üstümde siyah uzun Montum olur. 160 boylarında beyaz tenli bir bayan ve yanında 180 boylarında esmer bi adam gördüğünde o benimdir :)

yaa ben özellikle sordum daha erkene yok mu diye ama en erken 11:20 dedi...
olsun ama ben doktora sorarım seni ))) ama ismini de bilmiyorum. hihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…