- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
Canim bende de 4-5 lokosit goruldu yaziyo ama doktor iyi dedi bi sey demediİdrarda lökosit değerleri kaç olmalı. Tahlilimi gösteremedim doktora. Her seferinde 2 çıkıyordu 8 çıkmış bu defa
Cook tesekkur ederim hepimize inşallahhadi hayırlı olsun canım sağlıcakla kucagına almak nasip olur inşallah
Masallah bebise canim ama su gercekten cok onemli balik normalde sevmiyosan firinda terbiyeli yap balik tadını cok almazsin tarif vermeyeyim simdi cani ceken olabilir ama istersen ozelden yaz tarif vereyimkızlar geriden geliyorum:) (990.sayfadayım.)
bugun benım muayene vardı 15+4 üm bu arada.
dr bana cok kızdı cok susuz kalmısım.
(susuzluk idrar yolu enfeksıyonu, kabızlık ve başağrısı yaparmış.)hepsi mevcut bende.
gelecek haftada cağırdı tekrar bakacakmış.
eğer boyle devam ederse serum verecekmiş.o derece ciddiymış..,ama bebege zararı yokmus bana varmış.
onun dısında haftada 1 gun balık mutlaka ye dedi,nasıl yiyecem bılmıyorum. süt yogurt yumurta et dedi.
gunluk 1kahve izni var.
elevite devam ediyorum.
dr cep telınıde verdı:)))
bebiş çok şükür iyi, cinsiyette değişme yok.net olarak erkek dedi..
makyaj konusu geçmiş bende yapıyorum, yves rocher bıraz daha doğal geliyor bana onu kullanıyorum...
bizim bebekte bıraz önde gidiyormuş.
ama iyi birşey bu dedi.
benden şimdilik bu kadar.
herkese sevgiler....
Canim benimde 6 cikmis.bol.su.ic dedi.doktorm.hafif bi.idrar yolu.enfeksiyonu varCanim bende de 4-5 lokosit goruldu yaziyo ama doktor iyi dedi bi sey demedi
Aslinda cok iciyorum su ama biraz daha icerim artik canim teşekkür ederimCanim benimde 6 cikmis.bol.su.ic dedi.doktorm.hafif bi.idrar yolu.enfeksiyonu var
Nub a göre erkek canim.. Allah saglik versin bebisineEki Görüntüle 1928552 Kızlar benimde ultrason resmim bu şekilde tahmini olan var mı
Teşekkür ederimCanim bende de 4-5 lokosit goruldu yaziyo ama doktor iyi dedi bi sey demedi
Demek ki bende de hafiften var. Bu ara suyu azalttım yine arttırayım bariCanim benimde 6 cikmis.bol.su.ic dedi.doktorm.hafif bi.idrar yolu.enfeksiyonu var
Eki Görüntüle 1928552 Kızlar benimde ultrason resmim bu şekilde tahmini olan var mı
maşallah kuzuya canım sende su içemiyorsan su yapan bol meyveler yemelısın bılıyorum zor ama ben 2lt içebiliyodum 1 lt anca içebiliyorum artık ama meyve falan yıyorum Rabbıme emanetız o korur bızı ınsallah bazen dıyorumm amaaann afrıkada su bulamıyolar catır catır doguruyolar bızmı nazlıyız hemen bısey olcak dıyorum ama sonra korkuyorum tabı ya doktor haklıysa dıye sen yınede dıkkat et yanı canımkızlar geriden geliyorum:) (990.sayfadayım.)
(susuzluk idrar yolu enfeksıyonu, kabızlık ve başağrısı yaparmış.)hepsi mevcut bende.
eğer boyle devam ederse serum verecekmiş.o derece ciddiymış..,ama bebege zararı yokmus bana varmış.
onun dısında haftada 1 gun balık mutlaka ye dedi,nasıl yiyecem bılmıyorum. süt yogurt yumurta et dedi.
gunluk 1kahve izni var.
elevite devam ediyorum.
makyaj konusu geçmiş bende yapıyorum, yves rocher bıraz daha doğal geliyor bana onu kullanıyorum...
ama iyi birşey bu dedi.
herkese sevgiler....
Çok çok geçmiş olsun. Şu sıralar havalar soğuk ve kış ayında olduğumuz için, pek su içme ihtiyacı hissedemiyorsun. Artık kendi sağlığın ve bebeğinin sağlığı için her saat başı birer bardak su içersin..kızlar geriden geliyorum:) (990.sayfadayım.)
gunluk 1kahve izni var.
elevite devam ediyorum.
ama iyi birşey bu dedi.
herkese sevgiler....
ben dedğiniz modelleri hiç bilmiyorum ilk çocuk oldugu ıcın sizlerin tecrubelerinle bakarak alacağım ama okdar para veremem malesef boyle hem butcemı kasmayan hemde rahat kullanabıleceğim araba ne onerirsiniz..
Nub a göre erkek canim.. Allah saglik versin bebisine
Teşekkür ederimBen erkek diyorum
Canım aşağı yukarı ayirabilecegin bütçe aralığını soyle istersen ona göre öneride bulunalım ben de uygun fiyatlı baktığım için araştırmıştım biraz bilgim olustuben dedğiniz modelleri hiç bilmiyorum ilk çocuk oldugu ıcın sizlerin tecrubelerinle bakarak alacağım ama okdar para veremem malesef boyle hem butcemı kasmayan hemde rahat kullanabıleceğim araba ne onerirsiniz..
Merhaba canım@TuruncuHayal nirdesinnnnn ????????
Ben dayanamadım 31 aralık saat 11:20 randevu aldımmmmmm
beni beklicen mi nasıl bulucam ben seni orda
ben saat 11de gelebilirim erkenden yani..
yaa ben özellikle sordum daha erkene yok mu diye ama en erken 11:20 dedi...Merhaba canım
Benim randevum 10 da ya. Birde randevudan çıkınca direk izmite gidecez.
10.30 da yok muydu randevu ki , eşimle beraber gelmesem 12 ye kadar da beklerdim. Zaten bizim Dr un odasının yanındaki bekleme sandalyeleri varya orda oluruz. Ben tesettürlüyüm, üstümde siyah uzun Montum olur. 160 boylarında beyaz tenli bir bayan ve yanında 180 boylarında esmer bi adam gördüğünde o benimdir :)
Sağol canım hep birlikte inşallahHayırlı uğurlu olsun oğlun canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?