2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bu sene oruç kalacak malesef hamilelik doğum derken. valla bizim beklenen doğum 20 haziran ilk doğumum normal olduğu için eğer bi aksilik olmazsa ve buda normal olursa gecikme ihtimali de olabilir. eşimdeki endişede ya gecikir de bayrama gelirse doğum doktorumuz falan gelmezse.[/QUOTE]

Ayy hiç aklıma gelmemişti bu durum. Ben bir hafta önce doğururuz diyordum aksine. Genelde doğumlar 40ı beklemiyorlar ya..

ben bu sabah göbeğimi fotoğraf çektim ama bir türlü yükleyemiyorum. benimde karnımda bazen seğirme oluyor ama daha hareketleri olduğunu zannetmiyorum.

inşallah doğdukları ay gibi ömürleride hayırlı ve kısmetli geçer yavrularımızın.[/QUOTE]

Bir ara bende yükleyemedim. Telefonun kamera pixelini düşürdüm öyle yüklendi..

Geçmiş olsun canım....inşallah önemli bir sorun yoktur

aynen tatlım, doktor 25. haftaya kadar kasık ağrısı normal dedi, sağlık sektöründen bir arkadaşa sordum o da normal dedi. ayrıca erkek bebek bel ve sırta çok ağrı yaparmış. onun da etkisi var dedi..

evet öyleymiş canım, ilk çocuk olunca korkuyor insan, bir de evhamım

bence gayet normal canım benimkiler 15. haftada 109 ve 120 çıktılar. tombiş dendi burda :) demek ki seninki gayette normal ah bu doktorlar

ayyy Allah razı olsun, yüreğime su serptin :) annem her aradığında yemek yedin mi dye diye bi kalıyor.. karnım tokken bile zorla yiyorum

Ahh canım ben mesleğe başlarken asla bagirmayacagima vurmaycgima hakaret etmeyecegime yemin etmiştim bunu yapabilmek için belirli kurallar koyuyorum sınıfta senin öğretmenin gibi ahlak konuşma iyi insan olma benim için daha ön planda fakat bazı veliler bunu da istemiyor çocukları sikistiriyomusum.baskı uyguluyomuşum defter kitap getirmek zorunlu mesela tek tek bütün çocuklarla ilgileniyorum çocuklarla aramız çok iyi ama bazı veliler cocuklarina her seyi hazir onune sunup gorev nedir ogretmedikleri gibi bide biz evde bile böyle zorlamiyoruz çocuğu diye beni müdüre şikayet etmiş çocuğu tahtaya çıkıp metin okuyamıyorDu şimdi utangacligini yendi çok. Güzel. Okuyo sevincinden her ders parmak kaldırıyor okumak icin bunu yaptım diye şikayet etmiş bu devirde öğretmenlik çok zor eskisi gibi değil ne kadar uğraşsan da bazen kıymet bilmediğin zamanlar oluyor bütün azmin sevkin kırılıyor tabi bi de iyi örnekler de var o eski kötü okulumda okuttuğum çocuklardan fen lisesine gidenler ziyaretime gelince gözlerim doldu sanki kendi çocuğum okul kazandı öyle duygulandım her meslegin zorluklari var ama ogretmenlik artik cok farklilasti oyle iste kizlar paylaşmak istedim dusuncelerimi

benm de yatış problemim var çünkü hep yüzüstü uyumaya alıştım, şimdi ben de yastığı yan koyup yan yatıyorum. ben de sürekli dönüyorum. zombi gibi oldum uykular haram şimdiden

oyyyyyyyyyyy canım benim nasıl da moral oldun bana, sağolasın :) Kan hapı ve folik asit kullanıyorum hala, lakin decavit alıcam. normalde doktor bana ilk folik yerine decavit vermişti. decavit bitti foliğe geçtim, biraz ters oldu ama şimdi yine alıcam, takviye olsun. yedilerime biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum. yani sadce bebeğe yarayacak şeyler yiyorum. onun dışında hala iştahsızım. ama 5. aydan sonra zaten kilo almaya başlayacakmışız

kızlar bebek arabasına karar verenler var mı aranızda? yeni yıl yeni zam demek :)

Bugun hafif kahverengi leke olmuş çamaşırım hemen doktora gittim hersey normal bebiş hareketli ama ister istemez korktum proluoton iğne verdi vurulan var mı?(12. Hafta bitti)
Canım Doktor bişey yok dediyse rahat olmaya çalış pozitif düşün. Bende progestan hap kullanıyorum düşük önleyici benim doktorumda korkulacak bişey yok ben önlem almayı severim dedi . O yüzden rahat ol Allah nasip ederse sağsalim doğcak evlatlarımız

Günaydın güzel anneler 2 gündür pıt pıt bişiler oluyo sanki acaba tekmelermi yumruklarmı? yoksa banamı öyle geliyo :)
Böyle hisseden varmı???
Ben Vayııımmmm Elimi Kasıklarıma koyup dikkatlice dinliyorum kıpır kıpır bişeyler hissediyorum

kızlar bebek arabasına karar verenler var mı aranızda? yeni yıl yeni zam demek :)
Ben karar verdim ama doğumdan önce alirim canim su an çok erken gibi. Daha kızıma bile bisey almadım sadece geçen gün cinsiyetini öğrenmeniz şerefine ikili önlük aldım. O kadar. Ben alışverişi ne kadar ertelersem o kadar iyi diyetlerdenim. Biraz planlı programlı olmayı seviyorum önce oturup liste cıkartıcam ve o listeye göre en erken şubat mart gibi başlarım diyorum.

Bence bebeğe faydalı şeyler yiyorsan kafana takmana gerwk yok. Hatta bence zayıflamak sana kar olabilir ileriki zamanlarda. Bir de doktora gidince söylersin takviye verir. Belki vermiştir bilmiyorum da bana vermişti imom ve osteocare diye. Biri balıkla ilgili vitaminleri biri de kalsiyum magnezyum d3 falan içeriyo. Hem için d daha da rahatlar.

Canım doktor kullan dediyse kullan enfeksiyon ilerlemesin kullanmamazlık etme eşinde kullancak onu kremlerden ilişki varsada yoksada üzüldüm be Nazli gelin ne oldu bize böyle biz kaçtıkça Geçmiş olsun bol su iç

Canim, benim de ilk bebis, yeni yeni bilgileniyorum bu konularda :) istersen özelden konusalim ben ögrendiklerimi/tecrübelerimi seve seve paylasirim. Insallah saglikla kucaklayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…