bende ole dusnuyordum aynı dusuncede olan bırılerı olunca rahatlıyyrmCanim turk kahvesinde 50 mg var nescafe de daha cok ama bende kasik ucuyla yapıp iciyorum her gun o kadardan bi sey olmaz kasmayalim cok
Geçmiş olsun canım....inşallah önemli bir sorun yokturGunaydin kizlar 13 haftalik hamileyim nasipse haziran annesi olucam bi kac gundur afedersiniz vajinamda kasinti var doktoru aradim krem ve fitil verdi mantar olmussun dedi kremi kullaniyorum ama fitili kullanmaktan korkuyorum ve bu sabah sag kasigim inanilmaz agridi cok korktum bacama kadar vurdu bu neden olmus olabilir
Randevun inşaallah güzel geçer canim bizi de haberdar etay benimde randevum bugun.. ödevlerden giremedim.
geçmişi okuyup yıne yazacam...
10001000.sayfamızda hayırlı olsun kızlar.
Saol cnm insallahGeçmiş olsun canım....inşallah önemli bir sorun yoktur
Kendini çok mu yoruyosun canım,eğer çalışıyorsan bütün gün oturmaktan da olabilir arada küçük yürüyüşler yapabilirsin.Bir de senin haftalarında ben de kasık ve bel ağrısı olmuştu rahim büyüyor ondan olur diye okudum.Hala ara ara ağrıyor benim de özellikle kasık
bel ve kasık ağrısı rahim genişlediği için..ben de bel ve kalça ağrısı çok oluyordu hele merdiven çıkarken kıyafet giyip çıkarırken
d vitaminimi ölçtürdüm o düşük çıktı d vitamini kullanalı ağrılarım azaldı
bence gayet normal canım benimkiler 15. haftada 109 ve 120 çıktılar. tombiş dendi burda :) demek ki seninki gayette normal ah bu doktorlar
Ahh canım ben mesleğe başlarken asla bagirmayacagima vurmaycgima hakaret etmeyecegime yemin etmiştim bunu yapabilmek için belirli kurallar koyuyorum sınıfta senin öğretmenin gibi ahlak konuşma iyi insan olma benim için daha ön planda fakat bazı veliler bunu da istemiyor çocukları sikistiriyomusum.baskı uyguluyomuşum defter kitap getirmek zorunlu mesela tek tek bütün çocuklarla ilgileniyorum çocuklarla aramız çok iyi ama bazı veliler cocuklarina her seyi hazir onune sunup gorev nedir ogretmedikleri gibi bide biz evde bile böyle zorlamiyoruz çocuğu diye beni müdüre şikayet etmiş çocuğu tahtaya çıkıp metin okuyamıyorDu şimdi utangacligini yendi çok. Güzel. Okuyo sevincinden her ders parmak kaldırıyor okumak icin bunu yaptım diye şikayet etmiş bu devirde öğretmenlik çok zor eskisi gibi değil ne kadar uğraşsan da bazen kıymet bilmediğin zamanlar oluyor bütün azmin sevkin kırılıyor tabi bi de iyi örnekler de var o eski kötü okulumda okuttuğum çocuklardan fen lisesine gidenler ziyaretime gelince gözlerim doldu sanki kendi çocuğum okul kazandı öyle duygulandım her meslegin zorluklari var ama ogretmenlik artik cok farklilasti oyle iste kizlar paylaşmak istedim dusuncelerimiya sunu anlamakta nıye dırenıyorsunuz anlamıyorum
ben anneler babalar egıtmemelı mı dıyorum
ısın kolay oldugunu falanda ıddıa etmıyorum
ısın ıcınde olmayabılırım ama bende okudum, bende gordum etrafımda ogretmenler
ben dusundugumde ılkokul ogretmenım gelır aklıma hep
her ılkokulda oldugu gıbı her kesımden, fakırı, zengını, kulturlusu, ahlaklısı, ahlaksızı her kesımden cocuk vardı sınıfta
ama oyle guzel yetıstırmıstı kı bızı ogretmenımız
cok baskaydı, ustelık bagırmazdı...
neden bu kadar alınıyorsunuz anlamıyorum vıcdanınız rahat, davranıslarınızda pedogojık acıdan dogru dıyorsanız
devam edın bıldıgınız yolda
benım dusuncem degısmeyecek, psıkoljık sıddet uygulayan, bagıran cagıran ogretmenlere hayır dıyorum
bbuna aslaaa gerekcede gormuyorum
sız yapmıyorsanız müsterih olun
bınlerce ogretmene bısey deme sansım zaten yok
benım fıkrım bu
sadeece dua edebılıyorum Allah ıyı ogretmenlerle karsılastırsın evlatlarımızı dıye
hıc unutmam kardesımle aynı okuldaydık, ben 4, o bırıncı sınıftaydı onun erkek ogretmenı yaramazlık yaptıklar dıye kardesımı ve arkadaslarına sopa ıle vurmus, annemın farketmesı ıle bacaklarında morluklar ortaya cıkmıstı
ona sorsan oda kendınce haklıydı
tabı bu uc ornek.. farkındayım...
ıyı ogretmenler ıyı nesıller ıcın aıle kadar onemlı.. BITTI..
Günaydın cnm, bozulmasın lütfen moralin, benim 170 gr ama biz 17. haftada gittik.
Sen şimdi bol bol süt iç, hem daha çok erken
http://www.sehrinisa.com/2013/08/bebege-kilo-aldirici-besinler.html
Benimde 3 gündür sırtım çok ağrıyor. Ama sadece yatakta iken. Yüzü koyun yatış şeklimi değiştirmek zorunda kaldım göbek ve ağrıdan dolayı. Yan yatıyorum yastık desteğiyle. Her döndüğünde ağrıdan uyanır mı insan. Hastalıklı mor gözlerle dolanıyorum bütün gün işte. Neden böyle anlamadım ki
bakmanı tavsıye derım:)
bugun gozume kestırdıgım baska gomlegı daha alacagım
hamılelere cok uygun:)
https://www.ipekyol.com.tr/cicek-baskili-gomlek_p_29355
Mine1907 cnm yanlış alıntı yapmışım. Yukarıda yazmıştım buraya da yazayım
Burda yazılanlara bakınca snn normal görünüyor cnm. Hadi diyelim minik kalmış. Doktor onunda çaresine bakar mrk etme cnm. Bnm komşunun bebeği 8.ayında şu an. ufak kalmış diye doktor ya ilaç verdi ya serum. bebiş topaç gibi olmuş. bulantıların olduğu vakit iyi beslenememen de normal. ben hep ilaçla geçirdim. hala ara ara kullunıyorum da. 1 haftadır yemem düzeldi sayılır. kilo da aldım. az daha sabır kuzum
Canım Doktor bişey yok dediyse rahat olmaya çalış pozitif düşün. Bende progestan hap kullanıyorum düşük önleyici benim doktorumda korkulacak bişey yok ben önlem almayı severim dedi . O yüzden rahat ol Allah nasip ederse sağsalim doğcak evlatlarımızBugun hafif kahverengi leke olmuş çamaşırım hemen doktora gittim hersey normal bebiş hareketli ama ister istemez korktum proluoton iğne verdi vurulan var mı?(12. Hafta bitti)
Ben Vayııımmmm Elimi Kasıklarıma koyup dikkatlice dinliyorum kıpır kıpır bişeyler hissediyorumGünaydın güzel anneler2 gündür pıt pıt bişiler oluyo sanki acaba tekmelermi yumruklarmı? yoksa banamı öyle geliyo :)
Böyle hisseden varmı???
Ben karar verdim ama doğumdan önce alirim canim su an çok erken gibi. Daha kızıma bile bisey almadım sadece geçen gün cinsiyetini öğrenmeniz şerefine ikili önlük aldım. O kadar. Ben alışverişi ne kadar ertelersem o kadar iyi diyetlerdenim. Biraz planlı programlı olmayı seviyorum önce oturup liste cıkartıcam ve o listeye göre en erken şubat mart gibi başlarım diyorum.kızlar bebek arabasına karar verenler var mı aranızda? yeni yıl yeni zam demek :)
oyyyyyyyyyyy canım benim nasıl da moral oldun bana, sağolasın :) Kan hapı ve folik asit kullanıyorum hala, lakin decavit alıcam. normalde doktor bana ilk folik yerine decavit vermişti. decavit bitti foliğe geçtim, biraz ters oldu ama şimdi yine alıcam, takviye olsun. yedilerime biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum. yani sadce bebeğe yarayacak şeyler yiyorum. onun dışında hala iştahsızım. ama 5. aydan sonra zaten kilo almaya başlayacakmışız
Canım doktor kullan dediyse kullan enfeksiyon ilerlemesin kullanmamazlık etme eşinde kullancak onu kremlerden ilişki varsada yoksadaGunaydin kizlar 13 haftalik hamileyim nasipse haziran annesi olucam bi kac gundur afedersiniz vajinamda kasinti var doktoru aradim krem ve fitil verdi mantar olmussun dedi kremi kullaniyorum ama fitili kullanmaktan korkuyorum ve bu sabah sag kasigim inanilmaz agridi cok korktum bacama kadar vurdu bu neden olmus olabilir
Canim, benim de ilk bebis, yeni yeni bilgileniyorum bu konularda :) istersen özelden konusalim ben ögrendiklerimi/tecrübelerimi seve seve paylasirim. Insallah saglikla kucaklayalimşimdi gördüm Almanyadaymışsın :) biz de kısmetse eşimin iş durumdan dolayı taşınacağız oraya. benimki ikiz gebelik ve daha önce 25. haftalık kaybım var merak ediyorum perinatolog bulmak kolay mı? sezeryanla doğuma nasıl bakıyorlar? fiyatlar falan nasıl? ah kafamda deli sorularözelden de konuşabiliriz istersen. yardımcı olursan çok sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?