Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallahgözun aydın tatlımmm hayırlısıyla gelsın ınşllah
Kizlar deyatli usg hangi.haftalarda cekiliyo.ya doktor kagit yazmis goruntuleme.merkezinden randevu al.diye.bende.goturdum.kagidi 4 gun sonraya.randevu verdiler.16+5 im bugun
Fakat doktor.kagida not.dusmus 2 hafta sonrasi.için randevu verilmesi.rica olunur.diye..sanirim.tekrar.gidip.randevumu duzeltmem.lazim hastaneye
Sevgili annislerrr bebisimin cinsiyeti bugun netlesti %80 kizben kiz annesi ya da oglan annesi olmak istemiyordum anne olmak yeterdi benim icin ama yine de kiza coookk sevindiiimmm
Bu durumla ilgili yazışmıştık ya 1 gün sonra benim başıma da geldi
Ben de enfeksiyon da var
Antibiyotik fitil ve rapor verdi bana da...
neden oldu anlamadım kendimi de çok yormamıştım
Can'ım merhaba çok geçmiş olsun , ne oldu sana su geldi mi , yada bebeğin suyu azaldı mı , nasıl anladın. Enfeksiyonun suyun azlığına mı bağlı.
Kizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum
şimdi mağazalarda alacak kıyafet bulamıyorum.Beniki
Benimkiler de normal erken oluyor ama doğurmam 3 hafta falan.dr 25 Haziran dedi bakalım ne olacak.bu arada yaz ayında doğan bebeğe ne kıyafet almalıyım bilmiyorum.iki doğumum da kısa gelmişti
gercekten sizi tebrik ediyorum.Ahh canım ben mesleğe başlarken asla bagirmayacagima vurmaycgima hakaret etmeyecegime yemin etmiştim bunu yapabilmek için belirli kurallar koyuyorum sınıfta senin öğretmenin gibi ahlak konuşma iyi insan olma benim için daha ön planda fakat bazı veliler bunu da istemiyor çocukları sikistiriyomusum.baskı uyguluyomuşum defter kitap getirmek zorunlu mesela tek tek bütün çocuklarla ilgileniyorum çocuklarla aramız çok iyi ama bazı veliler cocuklarina her seyi hazir onune sunup gorev nedir ogretmedikleri gibi bide biz evde bile böyle zorlamiyoruz çocuğu diye beni müdüre şikayet etmiş çocuğu tahtaya çıkıp metin okuyamıyorDu şimdi utangacligini yendi çok. Güzel. Okuyo sevincinden her ders parmak kaldırıyor okumak icin bunu yaptım diye şikayet etmiş bu devirde öğretmenlik çok zor eskisi gibi değil ne kadar uğraşsan da bazen kıymet bilmediğin zamanlar oluyor bütün azmin sevkin kırılıyor tabi bi de iyi örnekler de var o eski kötü okulumda okuttuğum çocuklardan fen lisesine gidenler ziyaretime gelince gözlerim doldu sanki kendi çocuğum okul kazandı öyle duygulandım her meslegin zorluklari var ama ogretmenlik artik cok farklilasti oyle iste kizlar paylaşmak istedim dusuncelerimi
Masallah bebise canim ama su gercekten cok onemli balik normalde sevmiyosan firinda terbiyeli yap balik tadını cok almazsin tarif vermeyeyim simdi cani ceken olabilir ama istersen ozelden yaz tarif vereyim
Cok tesekkur ederim bu bilgileri aklima not ediyorum kesinlikle ona gore alacagimYani alternatif çok tabii... eğer travel sistem almayacaksanız mutlaka tam yatabilen ve çift yönlü araba alın. Çünkü ilk aylarda oturamayacağı için bebeğin arkası dümdüz olabilen bir arabada yatması lazım. Ayrıca küçükken bebeğin yönünün dışarıya değil anneye doğru olması lazım . İlerleyen aylarda dışarı da bakabilmeli bu yüzden çift yönlü araba olmalı.bir de ön tekerleklerin 360 derece dönebiliyor olması şart. Çok hantal ve ağır olmayan bir araba olmalı.Bunlar şimdi size çok saçma ya da gereksiz detaylar gibi gelebilir ama kullanmaya başladığınızda inşallah beni daha iyi anlayacaksınız.
Canim en fazla 500 tl ayirabilirm diye dusunuyorum canim fiyatlar ne bilmiyorum ama vardir heralde her butceye gore arabalarCanım aşağı yukarı ayirabilecegin bütçe aralığını soyle istersen ona göre öneride bulunalım ben de uygun fiyatlı baktığım için araştırmıştım biraz bilgim olustu
Canim en fazla 500 tl ayirabilirim vardir heralde bizimde butcemize gore iyi biseylerCanım aşağı yukarı ayirabilecegin bütçe aralığını soyle istersen ona göre öneride bulunalım ben de uygun fiyatlı baktığım için araştırmıştım biraz bilgim olustu
Olmaz mi canim.. bak mesela bunu buldum n11 de.. yorumlar güzel gibi. Aklında bulunsunCanim en fazla 500 tl ayirabilirim vardir heralde bizimde butcemize gore iyi biseyler
Selam canım :)
Birşey sorucam devlet hastanesi nde muayene eucreti ne kadar öylesine soruyorum normalde özele gidiyorum ama doktorum ikili test burda 75-100 lira devlette yaptır ben bakarım dedi. Yinede devlette memnun kalırsam devlete gidicem özelde beni 3 haftada bir çağırıyor her gidişte 50 lira pahalı bencegerçi zaten 2 kez gittim daha 11 haftaligim henüz
Bilakis sizde bunu daha ilk yorumunuzda ben hissettim arkadaş bağırınca bebeğime bişey olur mu diye sormuş siz bebeğe değil bağırmaya takılarak tahammül sınırlarınızı fazlaca belli etmişsiniz. Sizin üslubunuzla size karşılık verdim neden bu kadar gerildiniz acaba???ayrıca sunuda demeden gecemeyecegım
oyle bı uslubunuz var kı
nezdımde hıssettıgım
cok tahammulsuz bırı oldugunuz...
burada fıkır beyan ederken bıle gergınlık var..
sakin biraz...hanfendiiii
Bizim zamanımızdaki öğrencilik şimdi maalesef yok hanımefendi.biz öğrenci olmadık mı öğretmenimiz bağırmasa da korkardık bir saygımız vardı.ailemiz bizi saygılı ve şımarık yetiştirmedi.sınıfımızda yok mu böyle çocuklar var ama 5 i geçmez diğerleri öğretmen kimdir saygı nedir sevgi nedir bilmiyor tatlı dille anlatıyorsun rehberlik yapıyorsun uyarıyorsun anlamıyor sessiz kalan öğretmene demediğini bırakmıyorlar aile ile konuşuyorsunuz çocuktur hoca diyor... küfür ediyor diyorsun gülüyor. Sizin zamanınızda öğrencilik böyle miydi? Yaramaz çocuk ayrı saygısız çocuk ayrı...saygısızlığa asla tahammülüm yok olamaz da.ya sunu anlamakta nıye dırenıyorsunuz anlamıyorum
ben anneler babalar egıtmemelı mı dıyorum
ısın kolay oldugunu falanda ıddıa etmıyorum
ısın ıcınde olmayabılırım ama bende okudum, bende gordum etrafımda ogretmenler
ben dusundugumde ılkokul ogretmenım gelır aklıma hep
her ılkokulda oldugu gıbı her kesımden, fakırı, zengını, kulturlusu, ahlaklısı, ahlaksızı her kesımden cocuk vardı sınıfta
ama oyle guzel yetıstırmıstı kı bızı ogretmenımız
cok baskaydı, ustelık bagırmazdı...
neden bu kadar alınıyorsunuz anlamıyorum vıcdanınız rahat, davranıslarınızda pedogojık acıdan dogru dıyorsanız
devam edın bıldıgınız yolda
benım dusuncem degısmeyecek, psıkoljık sıddet uygulayan, bagıran cagıran ogretmenlere hayır dıyorum
bbuna aslaaa gerekcede gormuyorum
sız yapmıyorsanız müsterih olun
bınlerce ogretmene bısey deme sansım zaten yok
benım fıkrım bu
sadeece dua edebılıyorum Allah ıyı ogretmenlerle karsılastırsın evlatlarımızı dıye
hıc unutmam kardesımle aynı okuldaydık, ben 4, o bırıncı sınıftaydı onun erkek ogretmenı yaramazlık yaptıklar dıye kardesımı ve arkadaslarına sopa ıle vurmus, annemın farketmesı ıle bacaklarında morluklar ortaya cıkmıstı
ona sorsan oda kendınce haklıydı
tabı bu uc ornek.. farkındayım...
ıyı ogretmenler ıyı nesıller ıcın aıle kadar onemlı.. BITTI..
Bebeğin suyu azalmadı ve tekrarlamadı. Doktor bana da antibiyotik fitil verdi. senin yaşadıklarının aynısı gibi oldu ama çok şükür öyle bir durum şuan yok. Doktor turnusol kağıdı ile de baktı
Cok iyiymis canim bu demekki iyice arastrmak lazim fiyati da gayt uygun tesekkurler canim benkmOlmaz mi canim.. bak mesela bunu buldum n11 de.. yorumlar güzel gibi. Aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?