2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

bana 20-24 arası ayrıntılı ultrason dedi

Bu durumla ilgili yazışmıştık ya 1 gün sonra benim başıma da geldi
Ben de enfeksiyon da var
Antibiyotik fitil ve rapor verdi bana da...
neden oldu anlamadım kendimi de çok yormamıştım

Can'ım merhaba çok geçmiş olsun , ne oldu sana su geldi mi , yada bebeğin suyu azaldı mı , nasıl anladın. Enfeksiyonun suyun azlığına mı bağlı.

Can'ım merhaba çok geçmiş olsun , ne oldu sana su geldi mi , yada bebeğin suyu azaldı mı , nasıl anladın. Enfeksiyonun suyun azlığına mı bağlı.

Bebeğin suyu azalmadı ve tekrarlamadı. Doktor bana da antibiyotik fitil verdi. senin yaşadıklarının aynısı gibi oldu ama çok şükür öyle bir durum şuan yok. Doktor turnusol kağıdı ile de baktı

Kizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum

yeşil elma ve ananas :))) vazgeçilmezim oldular.

Beniki

Benimkiler de normal erken oluyor ama doğurmam 3 hafta falan.dr 25 Haziran dedi bakalım ne olacak.bu arada yaz ayında doğan bebeğe ne kıyafet almalıyım bilmiyorum.iki doğumum da kısa gelmişti
şimdi mağazalarda alacak kıyafet bulamıyorum.
penye ve zıbınlar kurtarıcımız olacak sanırım:)

gercekten sizi tebrik ediyorum.
ben çok utangactım,toplumda konusamazdım.
malesef hala öyleyım.

Masallah bebise canim ama su gercekten cok onemli balik normalde sevmiyosan firinda terbiyeli yap balik tadını cok almazsin tarif vermeyeyim simdi cani ceken olabilir ama istersen ozelden yaz tarif vereyim

kuzum çok saol çok iyi niyetlisin.
ama o kokudan nefret edıyorum.
3 yılı gectı evımde 1 kez balık yapmadım.
evımde amerıkan mutfak.o kokuya nasıl dayanayım.
dısarda yemeyi deniycem artık...

kızlar avm de xray cihazından geçmiyorum..
ben eşeğimi sağlama bağlayımda....
hatta işyerındede öyle bir sistem var çok az radyasyon varmış ordanda gecmıyorum.
zaten bebişler tlf bılgısayardan yeterınce radyasyon alıyorlar zaten

Cok tesekkur ederim bu bilgileri aklima not ediyorum kesinlikle ona gore alacagim

Canım aşağı yukarı ayirabilecegin bütçe aralığını soyle istersen ona göre öneride bulunalım ben de uygun fiyatlı baktığım için araştırmıştım biraz bilgim olustu
Canim en fazla 500 tl ayirabilirm diye dusunuyorum canim fiyatlar ne bilmiyorum ama vardir heralde her butceye gore arabalar

D Degemen okadar baktım bu hoşuma gitti sanki bi ara da gidip yerinde kullanacağım nasıl sence

Eklentiler

• 20161222_203411.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar ikili testi aldım bugün sukur temiz çıktı.Darisi bekleyen arkadaslara inş.
Çatlak için çok kararsız kaldım , mustela , bio oil,lierac, badem yağı ,palmers,bella b butter.Acikcasi çok seçenek var.Sizler neler kullanıyorsunuz ?

degemen senın arabayla ılgılı yorumlarını favorılere ekledım lazım olacak nasıl olsa.

Bu zamana kadar devlete gittim açıkçası bekledigim ilgi yok , hatta o kadar kalabalık ki bi yandan bakıp bi yandan asistanı sonuç bakıyor. Özelde arastirana kadar bu haftaya geldik Bundan sonra ozele devam edicem o yuzden.Testlerini devlette yaptirabilirsin.Butcen için uygunsa bnce özelde devam et.Tabi benn İstanbul dayim burası kalabalık devlet.Sizn yaşadığınız yerde önemli bu konuda

ayrıca sunuda demeden gecemeyecegım
oyle bı uslubunuz var kı
nezdımde hıssettıgım
cok tahammulsuz bırı oldugunuz...
burada fıkır beyan ederken bıle gergınlık var..
sakin biraz... hanfendiiii
Bilakis sizde bunu daha ilk yorumunuzda ben hissettim arkadaş bağırınca bebeğime bişey olur mu diye sormuş siz bebeğe değil bağırmaya takılarak tahammül sınırlarınızı fazlaca belli etmişsiniz. Sizin üslubunuzla size karşılık verdim neden bu kadar gerildiniz acaba???

Maşallah hanımlar ne güzel araba , beşik markalarına bakmışsınız. Ben daha doğru düzgün bakamadım bile biraz daha zaman geçsin istiyorum.
Mart gibi kıyafet alacağım 6-9 aylık giyecek kışlıkları dönem sonu uygun olur. Yaza doğru yazlık kıyafetleri malum onun sezonu geçti. Ama çeşit çok olur diye düşünüyorum.

Bu arada bende öğretmenim. Öğretmenlik çok zor bu zamanda. Anne baba karşıma gelince söylüyorum senin evladın sana kötüsün diyemem deme hakkım yok anneliğini sorgulayamam ama üzerine düşmüyorsun demek ki diyorum. Genelde anne baba sözü bir olmuyorsa evde çok sıkıntı. Ya da baba hiç ilgilenmiyorsa. Babanın işinden dolayı gelmiyorsa eve geç geliyorsa. Çok sıkıntılı oluyor böyle çocuklar.
Ayrıca tv, internet çocuğun ahlak ve sosyal gelişimini siz fark etmesenizde aşırı derecede etkiliyor.
Bakınız biz bile artık sosyal medya üzerinden algıyla yönetiliyorux. Mesela Lezbiyen gay örgütü LGBT renkleri olan sayfaya facebook eklendi bunlar normalleştirilmeye çalışıyor.
Sadece bize düşen ilgilenebileceğimiz kadar çocuk yapmak ve kaliteli zaman geçirmek.

Benimde haftaya kontrolüm. Çok üşüyorum benim gibi sürekli üşüyen var mı.?
O onurumbenim canım daha doktora gitmedim cinsiyet belli değil. Ama yaşım 32 ekleyebilirsin hala eksikse.

Bizim zamanımızdaki öğrencilik şimdi maalesef yok hanımefendi.biz öğrenci olmadık mı öğretmenimiz bağırmasa da korkardık bir saygımız vardı.ailemiz bizi saygılı ve şımarık yetiştirmedi.sınıfımızda yok mu böyle çocuklar var ama 5 i geçmez diğerleri öğretmen kimdir saygı nedir sevgi nedir bilmiyor tatlı dille anlatıyorsun rehberlik yapıyorsun uyarıyorsun anlamıyor sessiz kalan öğretmene demediğini bırakmıyorlar aile ile konuşuyorsunuz çocuktur hoca diyor... küfür ediyor diyorsun gülüyor. Sizin zamanınızda öğrencilik böyle miydi? Yaramaz çocuk ayrı saygısız çocuk ayrı...saygısızlığa asla tahammülüm yok olamaz da.

Bebeğin suyu azalmadı ve tekrarlamadı. Doktor bana da antibiyotik fitil verdi. senin yaşadıklarının aynısı gibi oldu ama çok şükür öyle bir durum şuan yok. Doktor turnusol kağıdı ile de baktı

Can'ım bebeğin suyunda sıkıntı yoksa enfeksiyon geçer sıkıntı yapma, birsürü tanıdığım hamilede var enfeksiyon , bende bugün araştırma hastanesine gittim enfeksiyon yok ama bebeğin suyu sınırda , umutsuz konuşuyorlar, özeldeki doktorum birdaha suyun gelmezse vücut toparlar , su dolara dedi ama araştırmadakiler hiç umutlu değiller . Bana da eczaneden Amnisure Testi aldırdılar onu yaptılar , vajinal olarak yapılıyor , gebelik testine benziyor o testte 3-4 günlük amniosentez sıvısı gelip gelmediği anlaşılıyormuş, negatif çıktı o yüzden eve gönderdiler pazar günü tekrar cpr, ve beyaz kan hücrelerine bakacaklar kan testi ile, şimdi yzanıyorum evde, havuç suyu içiyorum , deveci armudu yiyorum Bekleyeceğim hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah amniosentez sıvısı nı toparlar biraz yavrum , sizinde bu konuda bildiğiniz varsa paylaşırmışsınız . D Degemen sende bisorabilirmisin sıvının artımı için ne yapılmalı ,14 haftalık gebelikte .

Arkadaşlar elinizle rahminizin yerini hissediyor musunuz bir Yazıda öyle yazıyor ama ben hiç hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…