2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar şu bebek arabası fikirlerinizi dikkatle okuyorum. Almaya karar verdiklerinizi de yazmayı unutmayın. Hatta onlarıalışveriş başlığımıza yazalım, belki burda arada kaynar.

Cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz kızlar.
Ben 11 haftaligim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsunda tabiki inşallah ama ilk bebiş insan merak ediyor
11+2 de alttan muayenede erkek olduğunu gördük. Genetik tarama testinde 13.haftadayken % 98 erkek olduğunu söylediler

Cok iyiymis canim bu demekki iyice arastrmak lazim fiyati da gayt uygun tesekkurler canim benkm
Canım bak bu da aklında bulunsun biri sürü rengi var bu da n11 de yorumlar çok güzel oldukça kullanışlı gibi.. rica ederim birbirimize yardımcı olarak fikir vererek güzelleşecek bu grup

Eklentiler

• 20161222_224538.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 74
@TuruncuHayal nirdesinnnnn ????????
Ben dayanamadım 31 aralık saat 11:20 randevu aldımmmmmm

beni beklicen mi nasıl bulucam ben seni orda
ben saat 11de gelebilirim erkenden yani..

Ay ne guzelsiniz siz ya.. burdan güzel arkadaşlıklar cikacak sanki

Kızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....

Kan ilacı ve vitamini acaba gece alsak nolur gündüz içince midem kötü oluyor.. Nasıl kullanıyorsunuz

Canım ben ikili test yatırmadım çünkü gerçekten hata payı yüksek bir test olduğunu biliyordum. Hasta denip sapasağlam çıkan çocuklar mi dersin sağlıklı diyip down sendromlu çıkan çocuklar mi. Bu yüzden hiç yaptırmadım. Zaten aldırmayacağım kiymayacagim meleğime.
O sağlık ocagindaki insan ! A gelince sabret canim allah sabrının karşılığını verecek inşallah böyle insanlara da cezasını. Sen içini ferah tut bebisine sarıl herşey güzel olacak inşallah..

Canım çok geçmiş olsun . Benim de doktorum amniyon sıvısı bir daha gelmezse sorun olmaz dedi.
Bir çatlak olma ihtimaline karşı antibiyotik verdi
Yeşil akıntım varmış eğer bebeğe çatlaktan enfeksiyon geçerse tehlikeli dedi.
Bir de rahim de açılma var mı diye baktı eğer açılma olsaymış ozaman erken doğum tehlikesi oluyormuş.
sadece istiharat etmelisin...yapacağımız pek birşey yok..Bir de bol bol su içiyorum canım.
Benim bebeğin sıvısı varmış inşallah seninki de çarçabuk toparlar da bir daha böyle bir sıkıntı yaşamayız.

canım hiç takma kafana herkesin düşüncesi kendine...Senin anne olarak baktığın gibi kimse bakamaz..
İnsanların 20 yaşına kadar zorlukla büyüttükleri evlatları bir hain bombayla can verirken kimse garantiden bahsetmesin.
Kaldı ki bebeğin tamamen sağlıklı da doğabilir bu durumda bu cinayet olmuyormuymuş?
İnşallah meleğin sapasağlam doğar da bebişinle gidersin o lafları bir bir yutturmak için...

Kan ilacı ve vitamini acaba gece alsak nolur gündüz içince midem kötü oluyor.. Nasıl kullanıyorsunuz

kan ilacını süt ürünleri ile tüketmemelisin.. Ben vitaminde de Ca olduğu için eş zamanlı almıyorum. Vitamini sabah Kan ilacını öğle yada akşam alıyorum..Çünkü ara öğünlerde süt içiyorum.en az iki saat geçmesi gerekiyor ilaç ile arasında..
bir de kan ilacını c vitaminiyle birlikte alın diye öneriyorlar

Günaydın kızlar, ben kan ilacını sabah erken kalkıp (5 gibi) portakal suyu sıkarak içiyorum,
gece yatmadan süt içiyorum çünkü
vitamin var onu da öğle yemeğinden sonra içiyorum :)
Bu arada hala hissetmiyorum bi kelebek hareketi

İnsanlar abuk subuk konuşmaya bayılıyo gerçekten. Doğurmak mı o cana kıymak mı günah ? bu bence kesinlikle annenin vereceği karardır. Ben de yaptırmadım testleri. Yaptıranlara da saygı duyuyorum tabiki.Sonuçta 1/1000 çıksa sonuç yine risk taşıyor olacak anne. Bunun garantisini kimse veremez. İçini ferah tut, allah hepimize sağlıklı bebekler versin.

Ne konuştuğunu bilmiyor onlar gerçekten nasıl insanlar var ya ailede genetik problemi olan insanlar napsin hiç çocukları olmasın mı hem bu testler riski gösteriyor iki çocuğun sapasağlam inşallah bebeğin de öyle olacak Rabbim e emanetiz
Keşke sağlık ocağındakilere yaşayan canlı bebeği risk üzerine ben öldüremem siz kim oluyorsunuz deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…