- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
11+2 de alttan muayenede erkek olduğunu gördük. Genetik tarama testinde 13.haftadayken % 98 erkek olduğunu söyledilerCinsiyetikaçıncı haftada ogrendiniz kızlar.
Ben 11 haftaligim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsunda tabiki inşallah ama ilk bebiş insan merak ediyor
Canım bak bu da aklında bulunsun biri sürü rengi var bu da n11 de yorumlar çok güzel oldukça kullanışlı gibi.. rica ederim birbirimize yardımcı olarak fikir vererek güzelleşecek bu grupCok iyiymis canim bu demekki iyice arastrmak lazim fiyati da gayt uygun tesekkurler canim benkm
@TuruncuHayal nirdesinnnnn ????????
Ben dayanamadım 31 aralık saat 11:20 randevu aldımmmmmm
beni beklicen mi nasıl bulucam ben seni orda
ben saat 11de gelebilirim erkenden yani..
Ay ne guzelsiniz siz ya.. burdan güzel arkadaşlıklar cikacak sankiMerhaba canım
Benim randevum 10 da ya. Birde randevudan çıkınca direk izmite gidecez.
10.30 da yok muydu randevu ki , eşimle beraber gelmesem 12 ye kadar da beklerdim. Zaten bizim Dr un odasının yanındaki bekleme sandalyeleri varya orda oluruz. Ben tesettürlüyüm, üstümde siyah uzun Montum olur. 160 boylarında beyaz tenli bir bayan ve yanında 180 boylarında esmer bi adam gördüğünde o benimdir :)
keske yakin yerlerde yasayan birkac kisi olsak da arkadas olsak. Ben yeni tasindim tuzla ya,hic arkadasim yok burda.(( ülker hariç ))Ay ne guzelsiniz siz ya.. burdan güzel arkadaşlıklar cikacak sanki
Genetik taramadan kastiniz ikili test mi?11+2 de alttan muayenede erkek olduğunu gördük. Genetik tarama testinde 13.haftadayken % 98 erkek olduğunu söylediler
Yok ben onu yaptırmadım. Benim yaptırdığım tüm DNAlar tek tek kontrol ediliyor. Sendrom vs var mı bakılıyor. Çıkan sonuç da kesin sonuç oluyor.Genetik taramadan kastiniz ikili test mi?
Ben gece yatmadan alıyorum. Demir ilacı zaten yatmadan alınıyor. Vitaminleri de öyle alıyorum ben.Kan ilacı ve vitamini acaba gece alsak nolur gündüz içince midem kötü oluyor.. Nasıl kullanıyorsunuz
Canım ben ikili test yatırmadım çünkü gerçekten hata payı yüksek bir test olduğunu biliyordum. Hasta denip sapasağlam çıkan çocuklar mi dersin sağlıklı diyip down sendromlu çıkan çocuklar mi. Bu yüzden hiç yaptırmadım. Zaten aldırmayacağım kiymayacagim meleğime.Kızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
Benim de erkek olduğu kesinleşti hep kız doğuyordu bana.bazen isteğim hislerimi etkiliyor , öyle oldu zaar:))Benim kiz oldugu kesinlesti icime hep erkek doguyordu hehe hissedememisim
Canimmm cok sevindimm saglikla gelsin insallahh
Can'ım bebeğin suyunda sıkıntı yoksa enfeksiyon geçer sıkıntı yapma, birsürü tanıdığım hamilede var enfeksiyon , bende bugün araştırma hastanesine gittim enfeksiyon yok ama bebeğin suyu sınırda , umutsuz konuşuyorlar, özeldeki doktorum birdaha suyun gelmezse vücut toparlar , su dolara dedi ama araştırmadakiler hiç umutlu değiller . Bana da eczaneden Amnisure Testi aldırdılar onu yaptılar , vajinal olarak yapılıyor , gebelik testine benziyor o testte 3-4 günlük amniosentez sıvısı gelip gelmediği anlaşılıyormuş, negatif çıktı o yüzden eve gönderdiler pazar günü tekrar cpr, ve beyaz kan hücrelerine bakacaklar kan testi ile, şimdi yzanıyorum evde, havuç suyu içiyorum , deveci armudu yiyorum Bekleyeceğim hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah amniosentez sıvısı nı toparlar biraz yavrum , sizinde bu konuda bildiğiniz varsa paylaşırmışsınız . @Degemen sende bisorabilirmisin sıvının artımı için ne yapılmalı ,14 haftalık gebelikte .
Kızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
Kan ilacı ve vitamini acaba gece alsak nolur gündüz içince midem kötü oluyor.. Nasıl kullanıyorsunuz
Kızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
Ne konuştuğunu bilmiyor onlar gerçekten nasıl insanlar var ya ailede genetik problemi olan insanlar napsin hiç çocukları olmasın mı hem bu testler riski gösteriyor iki çocuğun sapasağlam inşallah bebeğin de öyle olacak Rabbim e emanetizKızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?