2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı ben şimdi onu yazcaktm canım demir hapinin içinde yazio dışkı rengi koyulasir içindeki demir varya ondan diye ama gittikçe koyulasio korkuom bende gece 4 kez kalkiom nerdeyse sizde yokmu boyle olan dicektm neyse ki varmış

Son düzenleme:
Dualarımız seninle canim.. inşallah güzel haberler alicaksin

Ilaclari 1 aydir kullaniyorum ama nedense 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ve icime korku girmis acaba bebegime bisey mi oldu hani doktora da gitmeyince daha da pimpirkli oluyorum ve korkuyorumda

Kizlar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? bana bugun doktor gyno ferro sanol verdi bilen var mi nasil,

Bana da vermişti demir hapı ferro sanol.Ben normalde de hap içemem midem bulanır onu bi de aç almak gerekiyor bana işkence oluyor.Onun yanında bi de imom omega kullanıyorum canım

Demir ilacını kacıncı haftada başladınız ?
Ben 13.haftadayım hala elevit kullanıyorum

kızlar benim de ilk hamileliğim 16. haftaya giriyoruz 15 e girmeden erkek olduğunu öğrendik hissettiğin çıkar ve çin takvimi yanılmaz diyenler fena yanılıyor bilin istedim

Çok iyi yapmışsın. En azından ikilemden kurtulacaksın. Sonucun iyi olması halinde de hamileliğinin geri kalanını boşuna üzülmeden geçireceksin. Umarım herşey yolundadır. Güzel sonuçlar alırsın. Hepimiz iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle...

Hayirli haberlerle gel insallah canim dualarimiz seninle Rabbim neylerse guzel eyler...

kızlar benim de ilk hamileliğim 16. haftaya giriyoruz 15 e girmeden erkek olduğunu öğrendik hissettiğin çıkar ve çin takvimi yanılmaz diyenler fena yanılıyor bilin istedim

Bana da çin takvimi kız diyordu,erkek oldu:) ama otomatik çin takviminde erkek çıkıyordu otomatiğe baksın bakanlar

Benimde aylardir cok koyu ve degisikti, gece sabaha dogru kalkinca içip yatiyorum. sabah kalktigimda kahvaltimi ediyorum normale döndü neredeyse. Hem de etkisi baska bi gidayla karismadigi için daha faydali olur. Oyle dene. Ama cok sikinti yaparsan dr randevusunu beklemeden bi kadın doğum hastane aciline veya herhangi bir acile de gidebilirsin☺

otomatik olanı da liste halinde olanı da baktığımda kız gösterdi ama ultrason tam tersini söylüyordu canım demek ki herkesin tutmuyor

Ayy deme cnm ya ben zaten tirsarim çok pis şeyler anlattılar normal doğumla ilgili o yüzden sezaryen tercihim seni hazırlıyolarmış ebe gelip Afedersin karistjriyomus hemşiresi geliyormuş aynen arkadaş anlatıyor doğum yaparken bana gelmez öyle şeyler

otomatik olanı da liste halinde olanı da baktığımda kız gösterdi ama ultrason tam tersini söylüyordu canım demek ki herkesin tutmuyor
Valla otomatik manuel cin takvimi yalan bana da erkek arkadaşıma kız çıktı. benimki kız onunki erkek olacak Allahın izniyle bana rus takvimi tuttu.

Kizlar aranizda decavit ve ferrumfort kullanipda diskisinin rengi degisen var mi ? Cok afedersiniz 3 haftadir kullaniorum ama 2 gundur acayip karin agrisi var ve 2 gundir surekli wc deyim ve rengi simsiyah korkuorum acabalar beynimde zikzak edio

eshma
Bence biz daha çok etkileniyoruz bu yıl. Okuldan eve gelince soğuktan kıpırdayamıyorum. Eşime de çok sıcak. Ben sıcak su torbamla ısınıyorum.
Bu hafta gidince doktora söyleyeceğim.
Ayağım buz gibi sürekli...

Ben kotondan beli lastikli pantolon almıştım bide lcw den onları giyiyorum. Ama külotlu çorap artık sıkmaya başladı. Pentide hamile çorabı varmış onu alacağım hafta içi. Ben giymeden dışarı çıkamıyorum. Elbise filan hiç giyemem donarım.

Kizlar aranizda decavit ve ferrumfort kullanipda diskisinin rengi degisen var mi ? Cok afedersiniz 3 haftadir kullaniorum ama 2 gundur acayip karin agrisi var ve 2 gundir surekli wc deyim ve rengi simsiyah korkuorum acabalar beynimde zikzak edio
Ben varım canim decavit kullanoyorum yediklerim ayni dedogin gibi renk koyu benimde öyle ne var canım insanlık hali karın ağrım var gaz yapıcı şeyler yeme dikkat et

aman lireac-a dikkat..
çok fazla kimyasal bulundurduğunu duydum çok yerden..

öyle mi...hımm ozaman bu kullandığıma devam ederim Bilemedim şimdi
açıkçası çok da bilgi sahibi değilim çatlak kremleri hakkında...
Doktorum da pregnacare önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…