Aynı ben şimdi onu yazcaktm canım demir hapinin içinde yazio dışkı rengi koyulasir içindeki demir varya ondan diye ama gittikçe koyulasio korkuom bende gece 4 kez kalkiom nerdeyse sizde yokmu boyle olan dicektm neyse ki varmışIyi aksamlar kizlar cok acil bisey sormak istiyorum size cok afedersiniz ama 2 gundur lawaboya cok sk cikiyorum ve diskinin rengi siyah dikkat ettim smdi yine karnim agridi ve yine siyahti sizce neden ? Cok korktum doktor randevuma da 10 gun varictigim ilaclarin yan etkisi olsa 3 haftadir kullaniorum ndn 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ilaclarda biri decavit biride ferrumford
Dualarımız seninle canim.. inşallah güzel haberler alicaksinMerhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
Ilaclari 1 aydir kullaniyorum ama nedense 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ve icime korku girmis acaba bebegime bisey mi oldu hani doktora da gitmeyince daha da pimpirkli oluyorum ve korkuyorumdaAynı ben şimdi onu yazcaktm canım demir hapinin içinde yazio dışkı rengi koyulasir içindeki demir varya ondan diye ama gittikçe koyulasio korkuom bende gece 4 kez kalkiom nerdeyse sizde yokmu boyle olan dicektm neyse ki varmış
Kizlar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? bana bugun doktor gyno ferro sanol verdi bilen var mi nasil,
Merhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
Hayirli haberlerle gel insallah canim dualarimiz seninle Rabbim neylerse guzel eyler...Merhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
Demir ilacını kacıncı haftada başladınız ?
Ben 13.haftadayım hala elevit kullanıyorum
kızlar benim de ilk hamileliğim 16. haftaya giriyoruz 15 e girmeden erkek olduğunu öğrendikhissettiğin çıkar ve çin takvimi yanılmaz diyenler fena yanılıyor bilin istedim
Iyi aksamlar kizlar cok acil bisey sormak istiyorum size cok afedersiniz ama 2 gundur lawaboya cok sk cikiyorum ve diskinin rengi siyah dikkat ettim smdi yine karnim agridi ve yine siyahti sizce neden ? Cok korktum doktor randevuma da 10 gun varictigim ilaclarin yan etkisi olsa 3 haftadir kullaniorum ndn 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ilaclarda biri decavit biride ferrumford
Demir hapı kullanıyorum benimde aynı canım. Normal sıkıntı yapma.Ilaclari 1 aydir kullaniyorum ama nedense 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ve icime korku girmis acaba bebegime bisey mi oldu hani doktora da gitmeyince daha da pimpirkli oluyorum ve korkuyorumda
Ayy deme cnm ya ben zaten tirsarim çok pis şeyler anlattılar normal doğumla ilgili o yüzden sezaryen tercihim seni hazırlıyolarmış ebe gelip Afedersin karistjriyomus hemşiresi geliyormuş aynen arkadaş anlatıyor doğum yaparken bana gelmez öyle şeylerKızlar dün arkadasım doğum yaptı. Çarşamba 1cm açıklığı varmış. Doktor bu gece yada yarın sabah gelebilir hazırlıklı olun demiş. Gece sancının çoğunu evde çekmiş. Hastaneye gittiklerinde 7 cm açılma varmış. Epidural de yapmamışlar. Kız öyle doğurmuş. Gözüm korkmadı desem yalan olur
Valla otomatik manuel cin takvimi yalan bana da erkek arkadaşıma kız çıktı. benimki kız onunki erkek olacak Allahın izniyle bana rus takvimi tuttu.otomatik olanı da liste halinde olanı da baktığımda kız gösterdi ama ultrason tam tersini söylüyordu canımdemek ki herkesin tutmuyor
Canim ben folio decavit premesis kullanıyordum.premesis kesti folio nun icinde iyot var arada al dedi efa daily omega 3 verdi.decavit devamKizlar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? bana bugun doktor gyno ferro sanol verdi bilen var mi nasil,
Ben varım canim decavit kullanoyorum yediklerim ayni dedogin gibi renk koyu benimde öyle ne var canım insanlık hali karın ağrım var gaz yapıcı şeyler yeme dikkat etKizlar aranizda decavit ve ferrumfort kullanipda diskisinin rengi degisen var mi ? Cok afedersiniz 3 haftadir kullaniorum ama 2 gundur acayip karin agrisi var ve 2 gundir surekli wc deyim ve rengi simsiyah korkuorum acabalar beynimde zikzak edio
aman lireac-a dikkat..
çok fazla kimyasal bulundurduğunu duydum çok yerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?