Merhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
Ben doktoruma güveniyorum da kendime güvenmiyorum. Allahım gücünü kuvvetini verir inşallah. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Allahım.Ayy deme cnm ya ben zaten tirsarim çok pis şeyler anlattılar normal doğumla ilgili o yüzden sezaryen tercihim seni hazırlıyolarmış ebe gelip Afedersin karistjriyomus hemşiresi geliyormuş aynen arkadaş anlatıyor doğum yaparken bana gelmez öyle şeyler
Şimdiden düşünüp de zehir etmeyelim hamileliğimizi. İzlemiyorum ben yoksa hiç cesaret edememValla ben de ara sıra doğum videoları izliyorum biliyorum yapmamam gerekiyor ama duramıyorum sonra da diyorum ben nasıl yapacam Allahımm
Canım pentiden çorap aldım çok rahat göbeği geniş 11 liraydı galiba büyük bedeni aldım daha iyi oluyor aklında olsun@eshma
Bence biz daha çok etkileniyoruz bu yıl. Okuldan eve gelince soğuktan kıpırdayamıyorum. Eşime de çok sıcak. Ben sıcak su torbamla ısınıyorum.
Bu hafta gidince doktora söyleyeceğim.
Ayağım buz gibi sürekli...
Ben kotondan beli lastikli pantolon almıştım bide lcw den onları giyiyorum. Ama külotlu çorap artık sıkmaya başladı. Pentide hamile çorabı varmış onu alacağım hafta içi. Ben giymeden dışarı çıkamıyorum. Elbise filan hiç giyemem donarım.
Canım merak ettim benim elimdeki eski çin takvimine bakabilmem için tam doğum tarihinive satını yazar mısın lütfenotomatik olanı da liste halinde olanı da baktığımda kız gösterdi ama ultrason tam tersini söylüyordu canımdemek ki herkesin tutmuyor
Çok normal canım bende decavit kullanıyorum aynı şekilde. Zaten demir hapının yaptığını söylemişlerdiKizlar aranizda decavit ve ferrumfort kullanipda diskisinin rengi degisen var mi ? Cok afedersiniz 3 haftadir kullaniorum ama 2 gundur acayip karin agrisi var ve 2 gundir surekli wc deyim ve rengi simsiyah korkuorum acabalar beynimde zikzak edio
Şimdiden düşünüp de zehir etmeyelim hamileliğimizi. İzlemiyorum ben yoksa hiç cesaret edemem
Aynen arkadaşımla doktorumuz aynı. Doktor kesiksiz çok rahat doğurursun demiş. Dediği gibi de olmuş. Bakalım bana ne dicekBen de alışayım diye izleyeyim dedim daha da korktum açıkçası.En iyisi bakmamak zamanı gelince zaten doktorumuz bilir nasıl geleceğini
İlk değil ikinci benimki ama bişey anlayamıyorum sanki:)Ben hissediyorum canım senin ilk bebiş mi
Bende de öle oluo canım kasılıorum resmen oturunca rahatlıorumKızlar iyi geceler..
Hapsurdugumda kasigima bir şancı giriyor ki çok fena yatar pozisyondayken özellikle.. hapsuracagimi anlayınca hemen doğruluyorum.. Canım yanmasın diye.. aranızda bunu yaşayan var mi..
Allah Sağlıcakla Yavrularımızı Kucağımıza Almayı nasip etsin canım bende kız annesi olcam Allah izin verirse İnşaallah.
Hayırlı olsun canım...ben bişi hissetmiyorum bakalım ne çıkıcak
Amin sağolasın. Sağlık ve iyi bir karakter.
İçim gayet rahat sadece, bağıran öğretmen kötü bağırmayan öğretmen iyi muamelenize takıldım. Hep bağıran, her problemi bağırarak çözen öğretmen profili ima etmenizi çok yanlış buldum. Bunların okul ortamında olabileceğini örneklerle anlattım ki öğretmen sadece kızmak içim değil zaman zaman sınıfta sesini duyurmak için de yüksek sesle konuşabilir sizin ilk yorumunuz bile ön yargılı geldi. allah bizi iyi niyetli velilerle karşılaştırsın diyorum. kibar bir dille yazılmış bir yorumda bile öğretmenliğim hakkında olumsuz düşünceler var...(velim olmadığı halde yine önyargı) konu uzadığı için de diğer arkadaşlardan özür diliyorum bu konu hamilelik ile ilgili bir soru ile başladı verilen cevapla boyut değiştirdi. Bende arkadaşın bebeği için değilde öğretmenlik ile ilgili yorumunu görünce öğretmenlik mesleği adına fikrimi belirtmiştim.ben gergın degılım, ustelık kusura bakma dıyerek kırmadan yorumumu yaptım, arkadas bunu normal algılarken onunla konuyu normal bı sekılde konusabılıyorken, sızzz cok farklı yaklastınız..
butun yazılarınızı, şöyle derın bı nefes alıp okuyun
nasıl bı his biliyor musunuz?
elini beline koymuş, hanım hanım tarzında tartışmaya meyilli teyzeler tadında..
benım ıcım rahat, sen ıstedıgını hıssedebılırsın, sorun yok...
senın hıssettırdıgınde net bu... ogrencılerıne karsı tutumunuda tahmın etmekte zorlanmıyor ve senı gayet ıyı anlıyorum...
Insallah Rabbim Hayirlisiyla Nasip Etsin,, Hayirli Bir Sekilde "ol" emrini versin mutlu haberi alin..Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Ohh masallahh Hayirli Saglikli Gelsin insallah.. Aminn..Bende doktordan geldim cok sukur bir sıkıntı yokmus.ve cinsiyetimizi de ogrendik bi prensesim olacakmis acayip bir duygu anlatılmaz.Rabbim evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.
Ara sıra bana da oluyor. Hızlı kalktığımda da oluyor. Doktora sordum kramp gibi dedim. Soda iç dedi.Kızlar iyi geceler..
Hapsurdugumda kasigima bir şancı giriyor ki çok fena yatar pozisyondayken özellikle.. hapsuracagimi anlayınca hemen doğruluyorum.. Canım yanmasın diye.. aranızda bunu yaşayan var mi..
Niye zararlı olsun ki?Arkadaşlar özel olacak biraz ama ağda yaptırmak da zararlı diye duydum çok bilmişlerdenbenim düzenli olarak gittiğim bi ağdacım var ve 7-8 yıldır giderim. Hijyenikliği konusunda güvenim tam zaten. Yani anlamıyorum ki ne zararı olacak.
Siz ne düşünüyosnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?