2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

inşallah sonuçların iyi çıkar canım. Allah tüm gözyaşlarını sevince çevirsin

Ben doktoruma güveniyorum da kendime güvenmiyorum. Allahım gücünü kuvvetini verir inşallah. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Allahım.

Valla ben de ara sıra doğum videoları izliyorum biliyorum yapmamam gerekiyor ama duramıyorum sonra da diyorum ben nasıl yapacam Allahımm
Şimdiden düşünüp de zehir etmeyelim hamileliğimizi. İzlemiyorum ben yoksa hiç cesaret edemem

Canım pentiden çorap aldım çok rahat göbeği geniş 11 liraydı galiba büyük bedeni aldım daha iyi oluyor aklında olsun

Kizlar aranizda decavit ve ferrumfort kullanipda diskisinin rengi degisen var mi ? Cok afedersiniz 3 haftadir kullaniorum ama 2 gundur acayip karin agrisi var ve 2 gundir surekli wc deyim ve rengi simsiyah korkuorum acabalar beynimde zikzak edio
Çok normal canım bende decavit kullanıyorum aynı şekilde. Zaten demir hapının yaptığını söylemişlerdi

Ben de alışayım diye izleyeyim dedim daha da korktum açıkçası.En iyisi bakmamak zamanı gelince zaten doktorumuz bilir nasıl geleceğini
Aynen arkadaşımla doktorumuz aynı. Doktor kesiksiz çok rahat doğurursun demiş. Dediği gibi de olmuş. Bakalım bana ne dicek

Kızlar iyi geceler..
Hapsurdugumda kasigima bir şancı giriyor ki çok fena yatar pozisyondayken özellikle.. hapsuracagimi anlayınca hemen doğruluyorum.. Canım yanmasın diye.. aranızda bunu yaşayan var mi..

Kızlar bide bi sorum olucak bugün akşam karnım sanki sertleşti mi desem kasıldı mı öle bişey oldu kabızlık da var bu iki gündür wc de uzın süre cakit geçirince rahatladım ama acaba de a gitsem mi off iki hafta gecince böle oluom ben ya

İçim gayet rahat sadece, bağıran öğretmen kötü bağırmayan öğretmen iyi muamelenize takıldım. Hep bağıran, her problemi bağırarak çözen öğretmen profili ima etmenizi çok yanlış buldum. Bunların okul ortamında olabileceğini örneklerle anlattım ki öğretmen sadece kızmak içim değil zaman zaman sınıfta sesini duyurmak için de yüksek sesle konuşabilir sizin ilk yorumunuz bile ön yargılı geldi. allah bizi iyi niyetli velilerle karşılaştırsın diyorum. kibar bir dille yazılmış bir yorumda bile öğretmenliğim hakkında olumsuz düşünceler var...(velim olmadığı halde yine önyargı) konu uzadığı için de diğer arkadaşlardan özür diliyorum bu konu hamilelik ile ilgili bir soru ile başladı verilen cevapla boyut değiştirdi. Bende arkadaşın bebeği için değilde öğretmenlik ile ilgili yorumunu görünce öğretmenlik mesleği adına fikrimi belirtmiştim.

Insallah Rabbim Hayirlisiyla Nasip Etsin,, Hayirli Bir Sekilde "ol" emrini versin mutlu haberi alin..

Bende doktordan geldim cok sukur bir sıkıntı yokmus.ve cinsiyetimizi de ogrendik bi prensesim olacakmis acayip bir duygu anlatılmaz.Rabbim evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.
Ohh masallahh Hayirli Saglikli Gelsin insallah.. Aminn..

Kızlar iyi geceler..
Hapsurdugumda kasigima bir şancı giriyor ki çok fena yatar pozisyondayken özellikle.. hapsuracagimi anlayınca hemen doğruluyorum.. Canım yanmasın diye.. aranızda bunu yaşayan var mi..
Ara sıra bana da oluyor. Hızlı kalktığımda da oluyor. Doktora sordum kramp gibi dedim. Soda iç dedi.

Niye zararlı olsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…