2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar

Gunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar

2'li 3'lu tarama mi deniyor TrDe galiba o testlerden yaptirdin mi? Down sendromu var mi diye bakiliyor? O testte cinsiyet de belli oluyor. Ben panoramik test(harmony) ile ogrendim cinsiyeti 11. haftada.

Aynen arkadaşımla doktorumuz aynı. Doktor kesiksiz çok rahat doğurursun demiş. Dediği gibi de olmuş. Bakalım bana ne dicek
Kesiksiz ise olur İnşaallah öyle olur çünkü kesik olunca ilerki yaşlarda sıkıntı oluyo Annem hala çekiyo duyduğum çok kişi var. O yüzden ben sezeryancıyım Allah bilir ama öyle istiyorum acı yok gözüm baka baka güle güle gelsin kızım

Arkadaşlar bu konu gerçekten çok fazla uzadı. Sürekli gerginlik olmasından rahatsız olduğumuzu defalarca dile getirdik. Gebelikte en zararlı şey gerginliktir. Ben de öğretmenim ve bu konuyla ilgili sayfalarca yazı yazabilirim ama burası yeri değil. Lütfen artık birbirinize cevap vermeyin. Bebişlerimizi stresten uzak tutalım. Kimse kimseyi yargılamasa, işine karışmasa bu sorunları yaşamayız. Hepimizin için huzurlu, bol paylaşımlı ve yeni arkadaşlıkların başlangıcı olan bir forum olsun

Canım. Ben de aynı durumdayım erkek diyen devletti kız diyen özeldi on gün sonra gene devlete gidicem doktorum ne diyecek bakalım

Kızlar nefesi daralan var mı acaba ara ara nefesim daralıyor ıh tıs ıh tıs oluyorum 80 yaşında nine gibi

Herkese gunaydin guzel anneler..
Biz kontrolumuzu one cektik dun aksam muayene olduk.. bi kizimiz olacak Allahin izniyle
90 gr hanimefendi su an, gelisimi guzelmis hatta one gecmisiz. Doktorumuz uclu ya da dortlu testten bahsetmedi bundan sonra sirada detayli ultrason var dedi. Ocagin ucuncu haftasi cagirdi sonrasinda da detayli ultrasona yonlendiricek sanirim. Bizim cephede haberler boyle.. Sukurler olsun.
O onurumbenim cnm bi kizim oluyo insallah listeyi guncelleyebilir misin? Bi de kilo aldim 51.3 oldum

Günaydın kızlar mutlu haftasonları olsun herkese bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah benimde 2de randevum var yine heyecan bastı :)
Ben bir haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum yumuşak yumuşak dokunuyor yavrum çok güzel bi his Allah herkese nasip etsin en kisa surede inşallah

Günaydın kızlar mutlu haftasonları olsun herkese bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah benimde 2de randevum var yine heyecan bastı :)
Ben bir haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum yumuşak yumuşak dokunuyor yavrum çok güzel bi his Allah herkese nasip etsin en kisa surede inşallah

Bana da doktor % 80 erkek dedi 3hafta önce bende oran büyük değişmez diye herkese ilan ettim demekki değişebiliyor hayırlısı olsun inşallah bugün randevum var sanırım kesinleşir bugün

Bana 11haftada kan testinden 13.haftada da ultrasondan erkek dediler. Bir yüzde vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…