- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Gazdan dolayı mi yani canim.. ne gazmış ya gerçekten can yakıyor sanırım hamileligin sonuna kadar bu gaz da bizle kalacakAra sıra bana da oluyor. Hızlı kalktığımda da oluyor. Doktora sordum kramp gibi dedim. Soda iç dedi.
Amiiinnn .Cümlemize İnşaallahBen doktoruma güveniyorum da kendime güvenmiyorum. Allahım gücünü kuvvetini verir inşallah. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Allahım.
Canım özele mi gittin devlette kesin emin olmadan söylemiyorlar.Gunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar
Gunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar
Kesiksiz ise olur İnşaallah öyle olur çünkü kesik olunca ilerki yaşlarda sıkıntı oluyo Annem hala çekiyo duyduğum çok kişi var. O yüzden ben sezeryancıyım Allah bilir ama öyle istiyorum acı yok gözüm baka baka güle güle gelsin kızımAynen arkadaşımla doktorumuz aynı. Doktor kesiksiz çok rahat doğurursun demiş. Dediği gibi de olmuş. Bakalım bana ne dicek
Canım. Ben de aynı durumdayım erkek diyen devletti kız diyen özeldi on gün sonra gene devlete gidicem doktorum ne diyecek bakalımGunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar
Gunaydin hanimlar doktordan geliyorum %90erkek demisti simdi kiz dedi degisrmi yine ya keske emin olmadan soylemese doktrlar
Benim durum da sizin gibi kizlarCanım. Ben de aynı durumdayım erkek diyen devletti kız diyen özeldi on gün sonra gene devlete gidicem doktorum ne diyecek bakalım
bugun gıydım aldıgım gomlegı, kırmızı rujda surdum
cok fecı ıltıfat aldım:)
ay kızlar cıdden gıdın bakın cok guzel seyler var:)
Ozel canim ayni doktor sinrlendim yani tabi her ikisi de kabulumde isim falan ayrlamistik bikac kiyafet aldik yani kesn konusmustuCanım özele mi gittin devlette kesin emin olmadan söylemiyorlar.
Aynı doktor mu bunu yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?