2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bana da kesim erkek, eminim dedi, eşim %100mü diye sordu, evet %100 dedi. ben de ilan ettim, eğer kıza dönerse nasıl açıklama yapıcam bilmiyorum

Bana da doktor % 80 erkek dedi 3hafta önce bende oran büyük değişmez diye herkese ilan ettim demekki değişebiliyor hayırlısı olsun inşallah bugün randevum var sanırım kesinleşir bugün
Bende herkese soylemistim canim hatta isim konusunda baya diretmistik falan simdi tuhaf oldu erkek kesin diye kis olursa siz verirsnz ismi demistik kv kb ya uyuz oldum o yuzden

Ozel canim ayni doktor sinrlendim yani tabi her ikisi de kabulumde isim falan ayrlamistik bikac kiyafet aldik yani kesn konusmustu
Evet sinir bozucu çünkü isim olmak üzere tasarlıyosn aklında biseyler kaçıncı haftada erkek yorumu yapmıştı suan kaçıncı haftadasin kesin mi dedi peki?

2'li 3'lu tarama mi deniyor TrDe galiba o testlerden yaptirdin mi? Down sendromu var mi diye bakiliyor? O testte cinsiyet de belli oluyor. Ben panoramik test(harmony) ile ogrendim cinsiyeti 11. haftada.
Evet yaptrdim canim ama kana bakti sadece oyle asiri bi ultrasyonla bakmadi acaba yanlis mi yaptrdim

Canım. Ben de aynı durumdayım erkek diyen devletti kız diyen özeldi on gün sonra gene devlete gidicem doktorum ne diyecek bakalım
Hayirlisi bakalim canim ben simdu bununda degismesinden korkuyorum 1 ay sonra gidicem cunku yine degisrse bu sefer doktora guvenim kalmaz ki

Evet yaptrdim canim ama kana bakti sadece oyle asiri bi ultrasyonla bakmadi acaba yanlis mi yaptrdim

Yanlış değildir de o testlerin cinsiyeti vereni var vermeyeni var. Doktorun söylemiş miydi cinsiyette öğrenebiliriz bu testlerin sonucunda diye ?

Bana da kesim erkek, eminim dedi, eşim %100mü diye sordu, evet %100 dedi. ben de ilan ettim, eğer kıza dönerse nasıl açıklama yapıcam bilmiyorum

Gunaydin canım doktor işini ne yaptın iyi bi doktor bulabildin mi, bu arada oglum hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Evet sinir bozucu çünkü isim olmak üzere tasarlıyosn aklında biseyler kaçıncı haftada erkek yorumu yapmıştı suan kaçıncı haftadasin kesin mi dedi peki?
12.haftada demisti canim o zaman kesin demisti simdi de artik kiz olarak bakabilirz dedi yani bilemedim bidaha degstrmez diye umuyorum

Bende herkese soylemistim canim hatta isim konusunda baya diretmistik falan simdi tuhaf oldu erkek kesin diye kis olursa siz verirsnz ismi demistik kv kb ya uyuz oldum o yuzden

çocuğunuzun ismine kv kp mi karışıyor? ayrıca istersen devlette başka bi doktora randevu al tatlım git bi baktım bakalım..

Yanlış değildir de o testlerin cinsiyeti vereni var vermeyeni var. Doktorun söylemiş miydi cinsiyette öğrenebiliriz bu testlerin sonucunda diye ?
Hayir soylemedi ya bide okdar para veriyorum ne kdar sacma ya bunlari bana soylemesi lazim sizden ogreniyorum suan

çocuğunuzun ismine kv kp mi karışıyor? ayrıca istersen devlette başka bi doktora randevu al tatlım git bi baktım bakalım..
Ayy sorma canim karismiyolar ama surat yaptilar anladik yani bozuldular bizde kiz olursa siz erkek olursa biz veririz diye ama tabi ben karar vericem sonucta ben cocugm yani

Gunaydin canım doktor işini ne yaptın iyi bi doktor bulabildin mi, bu arada oglum hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

günaydın kuzummmm, doktor işi hala muallak, şimdi ümreniyede afiyet hastanesinde kuzenim çalışıyor, laboratuar sorumlusu, o hastanede bi doktora gidiyorum ama memorial ya da koşuyolu medipole bakıcam bakalım..

Ayy sorma canim karismiyolar ama surat yaptilar anladik yani bozuldular bizde kiz olursa siz erkek olursa biz veririz diye ama tabi ben karar vericem sonucta ben cocugm yani

kuzum sakın taviz verme, onların hakkı kendi çocukları üzerindeydi. sen de kendi çocuğuna kendi istediğin ismi verme hakkına sahipsin. isterse kızsın isterse küssün. bu kp ve kv ler haddini bilsin ya. senin annen baban karışmıyorsa onlar da karışamaz. bu hak ana ve babaya aittir. çok kızdım ya

Aynen canim iste anlamalari lazim ama bilmiyorrum nasil dusunuyolar bariz surat yaptilar Allahtan esim de onlar gibi dusunmuyo onlar soylesin fikrini begenmessek vermeyiz dedi bakalim bekleyim gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…