Bunu basarabıldıysen ne guzels
sabır taşının kokusunun ağırlığından ötürü çocujkların akciğerlerinde zararlı olduğunu okumuştum bir yerlerde. Haberiniz olsun. Biz hiç böyle şeyler yapmadık. konuşarak iletişim kurarak öperek ve koklayarak ilay kendi isteği ile bıraktı. Bence en iyi yol süt kesme olayında iletişim kurarak bıraktırmak. Çünkü çocukta travma etkisi bile yaratabiliyor memenin elinden gitmesi diye okudum çoğu yerde
Bnm pregnancy log kayıtlarımda 9 mart adet gunumde hamıle olduugumu ogrendım, 23 mıde bulantısı yazmısımben hemen söyliyim hazır sistemdeyken yoğun bir şekilde bulantılarım dünden beri var. yani son adet tarihinden tam 15 gün sonra başlamış. Ben inanıyorum valla bence bebeğin kalp atışları başlayınca mide bulantıları da yoğun bir şekilde başlıyor. İlay'da da böyle olmuştu. Zaten medipolde ki doktorumda öyle söylemişti o zamanlar. kasıklarımda ki kasılmalarım bitti demiştim merak etme yakında bulantıların başlayacak demişti neden ki demiştim genelde bebeğin kalp atışları başladığında bulantılarda başlar demişti. Ve son gittiğim doktorda sormuştu bana bulantıların başladı mı diye. ben de yok hayır daha başlamadı demiştim. Muhtemelen kalp atışlarını teyit etmek amaçlı sordu. gerçi sinir bir adamdı son gittiğim doktor ama neyse
Bnm pregnancy log kayıtlarımda 9 mart adet gunumde hamıle olduugumu ogrendım, 23 mıde bulantısı yazmısım(
Sayılı gunlerrr off suan 4 gun gectı 10 gune baslar
Felaket bısey ya
Yarın eczaneye gideyim de baslayim oglumda hangi marka folikasit kullandım hatırlamıyorum hamilelik düşünmeden 3 ay hamilelikte ilk 3 ay içilmesi gerekiyo diye hatırlıyorum sadecebence başla arkadaşım sonuçta bünyeye bir zararı yok...
gebeysen erkenden kullanmış olursun
erken dönemde kese görünmüyor canım en az 6000 civarı olması lazım hcgnin
Doktora muhakkak gidecem tabi de değerim çok düşük henüz gitsem de gün verecek gibi geliyor oyüzden kendimde de anormal bi durum gornedikte 2 hafta beklemek istiyorum ilacın adını kaydettim soracam yarın eczacıyaCnm folik asiti gebelikten oncede kullanmak lazim zaten, sen her ihtimale karsi al kesin, solgar folacin al bence o kalitelisenin kese gozukur bence doktoru da ihmal etme yani cnm
Domates bende tuketiyorum ama avakado bulunduğum şehirde henüz göremedim zaten oğlum için her kış siparis veriyorum antalyadan oda 1 ay sonra satışa basliyormus.sonuç sanırım yarın folikasit alacagimcanım bence hiç erkenden gidip kendini strese sokma. bırak 1 hafta sonra falan gidersin. Hem o zaman belki bebeği de görürsün için rahatlar. Folikasite ben bir şey dieyemeyeceğim 1-2 gün kullandım doktora gittiğimde doktor bırakabilirsin artık bir etkisi yok sana dedi. Zaten bol bol domates ve avakado yediğim için bir eksiklik yaşadığımı sanmıyorum
Cocugu icin her şeyi yapabiliyor insan :)maşallah arkadaşım sana
Allah gönlünce versin...Allah yardımcın olsun
Çok dirayetli birine benziyorsun...
bence başla arkadaşım
ben folbiol kullanıyorum
doktor yarımını içeceksin dedi
Folik asite basla bencede doktor bana gemen iciyor musun diye sordu bilimsel olarak hicbi zarari yok aksine icilmesi gerekmis hamileligin ilk zamanında yetmiyomus bide sen emziriyosun ben folik trio aldim iciyorum
Ben de eczaciyim ondan direkt marka soyledim cnmDoktora muhakkak gidecem tabi de değerim çok düşük henüz gitsem de gün verecek gibi geliyor oyüzden kendimde de anormal bi durum gornedikte 2 hafta beklemek istiyorum ilacın adını kaydettim soracam yarın eczacıya
Ayy hayirli olsun cnm. Cok sevindim yeni bebek gelio grubumuzakızlar galiba ben de aranıza katılıyorum emin değilim ama yarın sağlık ocağına gideceğim
Hayirli olsun canimkızlar galiba ben de aranıza katılıyorum emin değilim ama yarın sağlık ocağına gideceğim
Hosgeldin aramiza hayirli olsun bebisin :)Arkadaşlar merhaba ben de salı gidicem doktora. Kan tahlilimi bu hafta başında yapmıştık. Biraz bekledik ultrasonda görünmesi şçin. Umsrım herşey yolunda gider
aminnn teşekkür ederim ama emin değilim işte dün çoksilik çizgi vardı adetim bugün 2 gün geçti yarın sabah kahvaltıdan sonra sağlık ocağına gidicem o sen gel ben burda yaparım testi demişti önce idrar testi yapacak galiba inşallah olur normalde korunuyorduk ama işte bu ay kaçak oldu kaçaktan sonra da yumurtlama olmuştu varsa mucize gibi bişiy olurAyy hayirli olsun cnm. Cok sevindim yeni bebek gelio grubumuzasaglikli gebelikler olsun hepimize aminn
ay hadiinşallah oğluşum kardeş istiyorHosgeldin aramiza hayirli olsun bebisin :)
İşcanım 6+3 başladı benim ama sadece sabah ezanında ilaç içiyorum ozaman oluyor
çok şükür diğer zamanlarda henüz yok
sadece su içerken sabahları zorlanıyorum
mrbBen de eczaciyim ondan direkt marka soyledim cnm
Nemutlu sana cnm, insallah bende duyarimcok heyecanli ama beklemekde cok zormuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?