2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

İnşallah Can'ım çok teşekkürler,sana da bol tekmeli günler

İnşallah Can'ım çok teşekkürler,sana da bol tekmeli günler

Her ay bir kilo :) 9 ay 9 kilo . Doğum da 5 kg ı gitse geri kalır 4 kg oh mis.
..tabi hayaller hayatlar

Kızlar oruç demişken, şimdi oruç tutsak sakıncası olur mu? İlk 3 ay iyi değil diye biliyorum ama artık doldurduk. Malum bebekler Ramazan ayına denk geldiği için 30 gün kalacak,benim geçen seneden de borcum kalmıştı. Seneye kış hepsini bitiremem ki emzirdiğimiz için tutamayadabiliriz. Acaba geçen seneden kalanları bari ara ara tutsam mı diyorum

Canım tutabiliyorsan tut valla ben her saat başı bişi yemesem midem bulanıyor

İşte size bir Dr. Banu Çifti bilgisi daha paylaşıyorum

http://www.drbanuciftci.com/gebeler-emziren-anneler-oruc-tutabilir-mi/

Kadının takipçisi oldum ya
Bi bakın isterseniz ilgilenin diğer konuları da çok faydalı
Belki sizinde sormak istediğiniz soruları cevaplandırır.

D vitamini eksikliği bende de yüksek çıkmıştı devit verdi doktor 20 damla kullanacaksın dedi,kadın doğum doktoruna sordum hamileyken en fazla 9-10 damla kullanıyoruz dedi,bir buçuk ay böyle kullandım,şimdi kalsiyum verdi bunun içinde de D vitamini var o yüzden deviti kesti.

yani çok aç kalmadığım için ben de vücudumun vereceği tepkiyi bilemiyorum,günler kısa olduğu için ona güveniyorum ama bir gün deneyeyim diyorum sonra gözüm korkuyor. Bakalım gözüm alırsa bir kaç gün de olsa tutarım,olmadı seneye tutarım artık

Canim ben yaşıyorum ayni problemlemi doktor dedi ki muhtemeln belinde daha once de sorun vardir hamilelik aciga cikarmistir ileriki aylar da daha cok sorun yasatir sana dedi
aslinda doktorun sana soyledigi cok mantikli canim.simdi dusunuyorumda benim ara ara bel agrilarim oluyodu.ozellikle supurgeyle is gordukten sonra..demekki bizde onceden bi sikinto varmis

olmazmi canım ben varim..kabus oldu bana yurumek.yurumezsende cok kilo alirim.cok kafam karisik..bazen yatamiyorum geceleri agridan.belimi nasıl rahat ettirecegimi bulmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…