Kızlar benim dr bana magnezyum falan başlamadı henüz kaçıncı haftalarda verdi doktorunuz?
fatmurcan çok geçmiş olsun canim.. inşallah en yakın zamanda atlatırsın.. Bu grupta güzel haberler duyalım herkesten. Hasret kaldık güzel haberlere ama bir dahaki kontrollerinde herkesten gzuel haberler duyucaz inanıyorum.
Ben de yaklaşık bir haftadır kızımın pıt pitlarini dinlenir haldeyken hissediyordum. Ama bugün ben bulaşık yıkarken tekmeledi. Önce inanmadım işine devam ettim 2. Kere olunca hemen işimi bırakıp elimi karnıma koydum ve ilkdefa atisini gerçekten elinde hissettim güçlü bir şekilde. Eşime kostum hemen elini koydurdum baya bekledik bizimkinden ses seda yok. Bu kiz beni babasına hep yalancı çıkartıyor ya neyse
fatmurcan çok geçmiş olsun canim.. inşallah en yakın zamanda atlatırsın.. Bu grupta güzel haberler duyalım herkesten. Hasret kaldık güzel haberlere ama bir dahaki kontrollerinde herkesten gzuel haberler duyucaz inanıyorum.
Ben de yaklaşık bir haftadır kızımın pıt pitlarini dinlenir haldeyken hissediyordum. Ama bugün ben bulaşık yıkarken tekmeledi. Önce inanmadım işine devam ettim 2. Kere olunca hemen işimi bırakıp elimi karnıma koydum ve ilkdefa atisini gerçekten elinde hissettim güçlü bir şekilde. Eşime kostum hemen elini koydurdum baya bekledik bizimkinden ses seda yok. Bu kiz beni babasına hep yalancı çıkartıyor ya neyse
Her ay bir kilo :) 9 ay 9 kilo . Doğum da 5 kg ı gitse geri kalır 4 kg oh mis.
..tabi hayaller hayatlar
Maşallah hepsi çok güzeller,güle güle giysin paşamızEki Görüntüle 1932118 tam hepsi kareye girmedi :)
Cok gecmis olsnnn insallah atlatirsnz guzel bir sekilde
Canım tutabiliyorsan tut valla ben her saat başı bişi yemesem midem bulanıyorKızlar oruç demişken, şimdi oruç tutsak sakıncası olur mu? İlk 3 ay iyi değil diye biliyorum ama artık doldurduk. Malum bebekler Ramazan ayına denk geldiği için 30 gün kalacak,benim geçen seneden de borcum kalmıştı. Seneye kış hepsini bitiremem ki emzirdiğimiz için tutamayadabiliriz. Acaba geçen seneden kalanları bari ara ara tutsam mı diyorum
Kızlar oruç demişken, şimdi oruç tutsak sakıncası olur mu? İlk 3 ay iyi değil diye biliyorum ama artık doldurduk. Malum bebekler Ramazan ayına denk geldiği için 30 gün kalacak,benim geçen seneden de borcum kalmıştı. Seneye kış hepsini bitiremem ki emzirdiğimiz için tutamayadabiliriz. Acaba geçen seneden kalanları bari ara ara tutsam mı diyorum
Decaviti ben her gun içiyorum d vitamini eksikliğim çok yüksek çıkmıştı ama çok mu fazla kullanıyorum acaba kontrolüme de daha iki hafta var kızlar sizin d vitamini eksikliğiniz var miydi. Bi de akdeniz anemisi (talesemi) olan var mi aranızda bizde kan hapı bize yaramıyor ama bebise yarıyormuş aman nasil olsa bize yaramıyo diye kullanmaktan vazgecmeyin
progestan en nefret ettiğim ilaç oldu...ama iyi geldiği de inkar edilemez.İnşallah sana da şifa olur
bende senin gibiyim canim.gorende beni 9 aylik gebe sanir.inanirmisin bazem yurumekte zorlaniyorum.Mrb kizlar benim de bel kasik ve kalca agrilarim.iyice artmaya basladicalcium demir hapi ve balık hapi kullanıyorum simdilik bakalim insallah ilerlemez daha fazla bu agrilar..
aslinda doktorun sana soyledigi cok mantikli canim.simdi dusunuyorumda benim ara ara bel agrilarim oluyodu.ozellikle supurgeyle is gordukten sonra..demekki bizde onceden bi sikinto varmisCanim ben yaşıyorum ayni problemlemi doktor dedi ki muhtemeln belinde daha once de sorun vardir hamilelik aciga cikarmistir ileriki aylar da daha cok sorun yasatir sana dedi
olmazmi canım ben varim..kabus oldu bana yurumek.yurumezsende cok kilo alirim.cok kafam karisik..bazen yatamiyorum geceleri agridan.belimi nasıl rahat ettirecegimi bulmaya calisiyorumKızlar Merhaba,
4 gündür bel çukuru kalça kemiği çevremde müthiş bi ağrı var ne yataktan kalkabiliyorum ne adım atabiliyorum. İşe gelmek eğilmek işkence.Sol ayağımla adım atınca belim müthiş ağrıyor.Topallaya topallaya yürüyorum. Deliricem benimle aynı problemi yaşayan var mı acaba?
Formülü yıllarca çubuk kraker gibi dolaşmak canım:))) ben ilk kez 58i gördüm hayatımda. Onun mutluluğu içindeyim şuan:)Nasıl beslendin canım formülü var mı
56 mıydın sen canım hamile kalmadan önce?Yı
Formülü yıllarca çubuk kraker gibi dolaşmak canım:))) ben ilk kez 58i gördüm hayatımda. Onun mutluluğu içindeyim şuan:)
Aynen canim bende zorlaniyorum.esim diyo yurumen de degistibende senin gibiyim canim.gorende beni 9 aylik gebe sanir.inanirmisin bazem yurumekte zorlaniyorum.
Ahh kuzum kilo deyince içimden bir şey ler cızlıyor inş çok kilo almayızHer ay bir kilo :) 9 ay 9 kilo . Doğum da 5 kg ı gitse geri kalır 4 kg oh mis.
..tabi hayaller hayatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?