Kızlar Merhaba,
4 gündür bel çukuru kalça kemiği çevremde müthiş bi ağrı var ne yataktan kalkabiliyorum ne adım atabiliyorum. İşe gelmek eğilmek işkence.Sol ayağımla adım atınca belim müthiş ağrıyor.Topallaya topallaya yürüyorum. Deliricem benimle aynı problemi yaşayan var mı acaba?
İyi geceler kızlar bende 2 gündür karnımda pıtpıt bi atma hissedioruö sanırım büyüyoruz anneler :))) hepimiz saglıkla hissedelim inş @fatmurcan çok geçmiş olsun canım
Canım tam olarak dedigin bolge degil de sol arka kalca tarafm siddetli ağrıyo yuruyemiyorum topalliyorum bugun öğrenciler bile öğretmenim siz sakat mı oldunuz diyip gülüstuler:) kontrolume var daha gitsemmi pazartesi bilemedim bende dr umda ters bi kadın erken gidince gıcık oluyo ne yapacağımı bilemedim bendeKızlar Merhaba,
4 gündür bel çukuru kalça kemiği çevremde müthiş bi ağrı var ne yataktan kalkabiliyorum ne adım atabiliyorum. İşe gelmek eğilmek işkence.Sol ayağımla adım atınca belim müthiş ağrıyor.Topallaya topallaya yürüyorum. Deliricem benimle aynı problemi yaşayan var mı acaba?
Seninle aynı gidiyoruz hemen hemenBenim 18 bitti 4 kilo
Sorunun hakkında pek bir fikrim yok,doğum yapmış arkadaşlara sorarsan yardımcı olacaklardır. Ama bebeğinin kilo alması için nacizane fikrim; bol bol kaşar yemeye çalış,birinden duymuştum belki işe yarar. Şimdi bile bebeğinin kilosu kötü değil ama 2 kiloyu geçerse daha da iyi olur.Canım demedi birsey ben sigarada kullanmıyorum bazı hastalarda karşılaşa biliyoruz bu durumu sesi sadece ve bebegım bu ay sadece 600 gram almiş bundan kaynaklımı bilemedim inşallah bı sorum olmaz ne bulursam sağlıklı yemeye başladım ınşallah kilo alır bıraz
Nasıl beslendin canım formülü var mı18. Haftanın içindeyiz 2 kilo aldık. İyi böyle :)
Seninle aynı gidiyoruz hemen hemenkan ilaçları mı yapıyo bu kadar kiloyu anlamıyorum her zamanki gibi yiyorum halbuk
İyi akşamlar arkadaşlar,benimde birkaç gündür sancım vardı bugün artık dayanamadım doktora gittim ultrasonla baktı,kasılmalarım varmış,progestana başladık tekrRar sabah akşam fitil olarak al dedi,haftalık iğneyi zaten vuruluyordum ona da devam edeceğim,bol su iç ve yat dinlen dedi Çarşamba tekrar gidicem kasılmalara tekrar bakıp duruma göre ilacın dozunu değiştirecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok sık değil ama arada oluyor akıntım dr normal demiştiMide bulantım yok, çok şükür baş ağrım da olmadı ama baş ağrısını duymuştum.
Ben de beyaz azıcık akıntı oluyo, sizde var mı?
Galiba o yüzden bende aynı daha iyi besleniyorum ondan galibaBen de aynı yiyorum da eskisi gibi hareket etmiyorum, meyveyi ve sütü arttırdım ondan da olabilir
İyi akşamlar arkadaşlar,benimde birkaç gündür sancım vardı bugün artık dayanamadım doktora gittim ultrasonla baktı,kasılmalarım varmış,progestana başladık tekrRar sabah akşam fitil olarak al dedi,haftalık iğneyi zaten vuruluyordum ona da devam edeceğim,bol su iç ve yat dinlen dedi Çarşamba tekrar gidicem kasılmalara tekrar bakıp duruma göre ilacın dozunu değiştirecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Eki Görüntüle 1932118 tam hepsi kareye girmedi :)
Decaviti ben her gun içiyorum d vitamini eksikliğim çok yüksek çıkmıştı ama çok mu fazla kullanıyorum acaba kontrolüme de daha iki hafta var kızlar sizin d vitamini eksikliğiniz var miydi. Bi de akdeniz anemisi (talesemi) olan var mi aranızda bizde kan hapı bize yaramıyor ama bebise yarıyormuş aman nasil olsa bize yaramıyo diye kullanmaktan vazgecmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?