2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim 16 haftam bitti bugün ben 3 buçuk kilo aldım 4 ayda. Normal mi sizde durumlar nasıl? 54,5tan 58 oldum

Canım ben yaşadım. Kalkamıyordum yerimden. Berbat bişey. Bebek büyüdükçe siyatik sinirine baskı yapıyor. Ben süt içmeye ara vermiştim. Bir de magnezyum ilacını gündüz içmeye başlamıştım. Eski sistemime geri döndüm düzeldi. Magnezyumu gece yatmadan içiyorum. Hergün de mutlaka süt unutma. 1 hafta da geçti.

Canım tam olarak dedigin bolge degil de sol arka kalca tarafm siddetli ağrıyo yuruyemiyorum topalliyorum bugun öğrenciler bile öğretmenim siz sakat mı oldunuz diyip gülüstuler:) kontrolume var daha gitsemmi pazartesi bilemedim bende dr umda ters bi kadın erken gidince gıcık oluyo ne yapacağımı bilemedim bende

Kızlar benim dr bana magnezyum falan başlamadı henüz kaçıncı haftalarda verdi doktorunuz?

Sorunun hakkında pek bir fikrim yok,doğum yapmış arkadaşlara sorarsan yardımcı olacaklardır. Ama bebeğinin kilo alması için nacizane fikrim; bol bol kaşar yemeye çalış,birinden duymuştum belki işe yarar. Şimdi bile bebeğinin kilosu kötü değil ama 2 kiloyu geçerse daha da iyi olur.

Kızlar iki üç gündür mide bulantılarım oluyor şiddetli baş ağrısı da var benim gibi olan var mı neden olabilir

Mide bulantım yok, çok şükür baş ağrım da olmadı ama baş ağrısını duymuştum.
Ben de beyaz azıcık akıntı oluyo, sizde var mı?

progestan en nefret ettiğim ilaç oldu...ama iyi geldiği de inkar edilemez.İnşallah sana da şifa olur

progestan en nefret ettiğim ilaç oldu...ama iyi geldiği de inkar edilemez.İnşallah sana da şifa olur

Allah sağlıkla mutlulukla giydirmeni nasip etsin canım
hepsi çok güzel...

Veririz inşallah, ben oruç tutsam hemen veririm ramazanda hep kilo verenlerdenim

Mrb kizlar benim de bel kasik ve kalca agrilarim.iyice artmaya basladi calcium demir hapi ve balık hapi kullanıyorum simdilik bakalim insallah ilerlemez daha fazla bu agrilar..

canım ben de hergün içiyorum benim de eksiklik vardı
artı damla da kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…