2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar göbek deligim öyle bir gergin ki sizin de öyle mı bikac haftadır farkettim ama bugün daha da bir gergin gelmeye başladı.
Bi de hamileligin son aylarında göbek deliği bazı hamilelerde dışarı firliyor bazılarında da hiç yokmuş gibi dümdüz oluyor değil mi fotoğraflarda hep öyle görüyorum. Acaba bizimki nasil olacak ikinci hamilelikleri olanlar sizde nasil oldu. Ben göbek deligime dokunamıyorum kesinlikle. Çok rahatsız olurum o yüzden umarım dışarı fırlamaz giyinerken bile mahvolurum

Mrb kizlar benim de bel kasik ve kalca agrilarim.iyice artmaya basladi calcium demir hapi ve balık hapi kullanıyorum simdilik bakalim insallah ilerlemez daha fazla bu agrilar..

aslinda doktorun sana soyledigi cok mantikli canim.simdi dusunuyorumda benim ara ara bel agrilarim oluyodu.ozellikle supurgeyle is gordukten sonra..demekki bizde onceden bi sikinto varmis

Benim belimde fıtık var. Hamileliğin 6-7. Haftasında 10 gün kalcamin sol tarafı ağrıdi, 2 gün topalladim. Rapor verdi doktor. Bi de magnezyum. Bi hafta sonra sağ kalcama ağrımaya başladı, özellikle hapsiririrken.. o bitti derken sırtım ağrıdı. Arada bir magnezyum ictim iyi geldi. Doktorda bana ağrı şişkinlik gibi konularda daha önce sıkıntı varsa artabilecegini söyledi.

Benimde bir aydır gerginlikten göbek deligim açılıyor.

Canım biraz ince bir yastığın varsa bir kısmını karnının altına diğer tarafını da bacaklarının arasına koyarsan bacak bel ağrılarına iyi geliyor. Ben öyle yapıyorum.

Önceki hamileliğimde dümdüz oldu benim. Gündüz çok gerilmiyor da akşama doğru daha çok sisiyoruz ya o zaman daha çok geriliyor.

Bende progesteron kullanıyorum kanama kesildi şükür İnş şu Amniyosentez olayını atlatırız tedirginim bugun 8 gün oldu Rabbim hayırlı sonuçlar versin umarım yeni yılda güzel haberler alırım ocağın 23 ü açıklanacak sonuçlar dua edin arkadaşlar bana inanın ben hepimize ediyorum hayırlısı ile bebişlerimizi alalım kucağımıza diye

Antibiyotik kullanıyorum acaba kan hapını içsemmi aranızda kullanan varmı bilgisi olan varmı doktora sormayı unuttuk antibiyotik bırakaman kese iltihabı korkusundan ne yapsam bilemedim

16. Ci haftamdayim hala ayni kilomdayim hic almadim bu da normalmi baslarda cok mide bulantim vardi bisey yiyemedim yeni yeni toparlandim

Bu
16. Ci haftamdayim hala ayni kilomdayim hic almadim bu da normalmi baslarda cok mide bulantim vardi bisey yiyemedim yeni yeni toparlandim
durumun örnekleri de var. Onarmal değil. Yani mide bulantısı yaşamadım . Yaşasın ve az yesem ben de almazdım büyük ihtimal

ama canım tsh ın yüksek değil ki düşük...
yüksek olunca kilo verilir düşük olunca kilo alınır diye biliyorum
burada bir arkadaşın daha çok düşüktü çğköfte ydi sanırım..
Yüksek değer çıkıyorsa tiroitlerin çalışmadığı yada az çalıştığı metabolizmanın yavaş olduğunu gösterir kilo alınır vermesi zordur değer düşükse hipertiroittir yani zehirli guatrdır.metabolizma hızlıdır kilo verdirir. Benim ilk hamileliğim sonrası tsh 0,01 di zehirli guatr olduğumu öğrendim sonra seyir değiştirdi tam tersi hipotiroite döndü 2,5 yıl ilaç tedavisi oldum sonra bıraktık ilacı ama şimdi hamile kaldığım için Dr ilaç başladı kullanıyorum yeterli gelmiyor hamilelikte dozunu artırıyor.hamilelik hormonları baya etkiliyor başa döndüm. Allah çocuklarımıza ve bizlere sağlık versin dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlık.bence iyi bir endokrin Dr û bulun ne olur ne olmaz. Sizin değeriniz benim hamilelik sonrası değerim belkide hamileyken de böyleydi Dr um tahlil yapmazdı sonrasında diyetisyenin tahlili ile kendim araştırarak öğrendim o da uyarmadı ki zayıflamada kesinlikle dikkat edilmesi gereken değer...sonra dahiliye Dr una gittim o da ilaç tedavi süresini ayarlatamadı deneme tahtasına dönderdi iyice bozdu tsh değerini. Şimdi çok iyi bir endokrinci buldum. Bence 2. Bir Dr da elde olsun

fener50 canim senin tsh dusukken doktor herhangi bi ilac filan verdimi.ben iki doktora gorundum ijiside vermedi takip edilecek dedi.hatta birisi prof.du.dun kadin dogum doktorumaxsoyleyince biraz sasirdi neden ilac verilmedi diye.anliycagin iyice endise etmeye basladim.prof olan ultrasonla boynumada bakmisti.cok kucuk tiroid nodulleri var onemsiz demisti:/

Cevabım baya tuhaf olmuş pardon:)))) klavye azizliği. Normal bi durum panik yapma. Mide bulantısı yaşayanlar kilo bile verebiliyor demeye çalıştım özetle:)

Canim benim de kucuk modullerim var endokrin doktoru muayene edip demisti.senelik takip ettir dedi.hamile kalinca tsh 5.5 olmustu ilaca basladim 1 ay kullandim 0.15 oldu.sonra bir gun alip bir gun almadim ilaci 1 ay da oyle devam ettim en dusuk doz da.o zamn ds 0.5 oldu.sonra tamam em bıraktım ilaci 0.75 di en son..benim tsh gebelikden once de hep yuksek idi 4 filan çıkıyordu.simdi düştü.ilac düşürdü sanirim.ama her ay ölcturcem.yuksek olmamasi lazim dedi dahiliyeci.2.5 altinda olmali imis..

Kızlar günaydın.

1 saatir yatağın içindeyim bebegimi hissetmek için hergun bu saatler kesin ardarda vururdu istisnasız bugün vurmuyor. Başkası yazsa hergun vurmaz zaten falan yazardım ama kendim yaşayınca çok telaş yaptım.
Dün de ilişki oldu ve ben nedense bi zarar mi verdim diye düşünüyorum ister istemez.

mcrhelena Dün doktora gittim Maşaallah bebeğim iyiymiş teyzesi doktora bulantım kesilmişti ama ara ara sabahj bulantılarım oluyo dedim:) normal dedi ara ara olur dedi korkma canım normalmiş

Her ay bir kilo :) 9 ay 9 kilo . Doğum da 5 kg ı gitse geri kalır 4 kg oh mis.
..tabi hayaller hayatlar
Evet canım hayaller süper benimde hayalimde olan 9 ay dokuz kilo :) Gerçekçe 4 Ay 6 kilo Gebelik başındaki kilom 47 kilo. 15 gün önceki kontrolde kilom 50.7 dün yine kontrolde tartıldım 53 kiloyum şok oldum 15 günde 2,5 kilo Hayaller ve Gerçekler

Bende 14.Haftamdayım kilo almadım ama dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek az yiyorum dilimleri sayarak bol su içiyorum kaliteli gıda yiyorum işe yarayacak olanlardan(süt badem peynir hurma...)tabi dozunu kacırmadan :))

canım telaş yapacak bırsey yok ilişkide zaten serbest.
bosuna kendını uzme.

Ben böyle durumlarda bişi yiyemeyip serum la destek alanları düşünüyorum Allah sağlık sıhhat versin kilolar gider bi şekilde olmadı hatıra kalır hamileliğimizden

bazen duyulmuyor canım.bende hissedemeyince heralde uyuyor minnos diyorum..stres yapma birazdan hissedersin minnosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…