2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hisseden annelerimize maşallah hep böyle hareketli olsunlar inşallah.. hissetmeyen annelerimize de darısı en yakın zamanda başınıza diyorum. Ben de 10 günden fazladır hissediyorum aslında hep kelebek kanat çırpacak diye bekledigim için ilk günler pıt pitları gaz sandım ama bende kelebek falan yok bende kızım ayağını kafasını kolunu bana vurmaya bayiliyo yirimmm

Evet cnm olabilir bu sabah doktorun yanindaydim tansiyonum normal cikti kalbimde hizli carpiyor ve cok normal dedi ve guldu bana cok pipiriksin diye napiyim ilk defa hamile kaldim bu ilk bebegim nasil rahat olabilirim ki
Pimpirik olur mu yahu. Kalbim boğazımda atıyor güm güm. Nasıl yok sayayım bu durumu

kizlar merhaba bugun kontrolumuz vardi bizimki gosterdi pipisini bu sefer erkek oldugundan emin olduk yuzu koyun yatiyordu ufakligim birde uzun zamandir gecmeyen bel agrim icin kalsiyum ilaci verdi sanirim o iyi gelecekmis gebeligi sıkıntıli gecen annelerimizede Rabbim sifalar versin insallah

hangı degerın yuksek cıktı canım?

Canım inşallah Allahım o günleri de göstersin doğum hikayemizi bebeğimizin kime benzediğini falan konuşalım gerçekten insan doktor bile dese tereddüte düşüyor ama burdan birisi bende de oldu diyince içimiz rahatlıyor.iyiki varsınız

Seninle zamanlarımız aynı canım ben de bugün tam anlamıyla hissettim.Gazla fark var arasında dimi içerden bişey vuruyor gibi okadar değişik harika bi duygu ki Allahım isteyen herkese nasip etsin

Evet gaz gibi değil daha farklı, pıt pıt vuruyor gibi, ben burdayım dermişcesine

herkese hayirli cumalar arkadaslar.kontrolden geldim.cok sukur hersey yolundaydi.en gec 22 mayista alirim dedi doktor bebegi sezeryan oldugu icin.tsh dusuk oldugu icin endokrin doktorunun ilqc verip vermedigini sordu.vermedi takibe aldi dedim.mutlaka takibini yaptir tsh cok onemli dedi.dort boyutlu ultrasonlada bakti bebegin omurgasuna idrar kesesisine midesine yuzune filan.cok guzel bi duyguydu.rabbim herkese yasatsin.saglik ocaginin decawit verdigini soyledim.haftada iki kez kullan dedi.ayrica magnezyum ve demir hapina dewam dedi.kansizligim var cunku.saglik ocagindaki bayanda bol bol cekirdekli kuru uzum ye dedi .simdilik bu kadar benden:)

Galiba bu haziran erkek patlaması olacak :) hayırlı oslsun cnm, bel ağrısı için eğilip kalkarken doğru hareketlerle eğilmeye çalış, inşallah geçer, oğluşunda destek olur

Hayırlı cumalar cnm, Oooh maşallah, benim de 2 hafta sonra inşallah detaylı ultrason olacak, ben de demir hapı ve kalsiyum kullanıyorum (her gün değil) kanszılık için pekmez de dene

Decaviti ben her gun içiyorum d vitamini eksikliğim çok yüksek çıkmıştı ama çok mu fazla kullanıyorum acaba kontrolüme de daha iki hafta var kızlar sizin d vitamini eksikliğiniz var miydi. Bi de akdeniz anemisi (talesemi) olan var mi aranızda bizde kan hapı bize yaramıyor ama bebise yarıyormuş aman nasil olsa bize yaramıyo diye kullanmaktan vazgecmeyin

Kızlar Merhaba,

4 gündür bel çukuru kalça kemiği çevremde müthiş bi ağrı var ne yataktan kalkabiliyorum ne adım atabiliyorum. İşe gelmek eğilmek işkence.Sol ayağımla adım atınca belim müthiş ağrıyor.Topallaya topallaya yürüyorum. Deliricem benimle aynı problemi yaşayan var mı acaba?

Canim yasamadim ama yaşayanlardan duyduğum kadarıyla siyatik gibi duruyor bu aylarda çok sık karşılaşıyor bol dinlenmeyle geçebiliyor doktoruna danışmalısın bence ya da en azından saglik ocağına bir görün

D vitamin değerim 20 ydi, o yüzden özellikle D vitamini yazmadı doktor, sizin kaç değeriniz?
Sadece Kalsiyum Magnezyun D vit var onda
Beslenemediğin kalsiyum alamadığın günlerde içersin dedi. Akdeniz anemisi değilim çok şükür, pek bilgim yok o konuda.
Bi de balık hapı var o da balık yiyemezsen iç dedi
Bi de size göbüş resmi atayım :)
4 kilo aldım

Eklentiler

• unnamed.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 88

Bence doktora görünmelisin, randevuna daha varsa özele git bi sor istersen
Geçmiş olsun

Benim d vitamini değerim 10 çıkmıştı o yüzden ben her gun kullanıyorum sanırım..
Bende akdeniz anemisi var bana bir zararı olmuyor sadece kan değerlerim hep düşük çıkar ve kan hapı verilmez çünkü ise yaramaz.
Bu arada tatlı gobuse bak yaa
Kocaman olmuş ne güzell

Canim ben yaşıyorum ayni problemlemi doktor dedi ki muhtemeln belinde daha once de sorun vardir hamilelik aciga cikarmistir ileriki aylar da daha cok sorun yasatir sana dedi

canim o agridan bendede vardi ozellikle alsamlari yoruldugum zaman sanki belim kopacak gibi yada orda bi oyuk olusmus gibi acayip bi agri oluyordu doktora soyledim bugun bana calsiyum magnezyum verdi duzenli kullanirsan agrilarin buyuk olcude azalir dedi sende doktoruna ile bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…