2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

günde 9-10 damla mı?

Kızlar iki üç gündür mide bulantılarım oluyor şiddetli baş ağrısı da var benim gibi olan var mı neden olabilir
Benimde bulantılar gitti ve 3 gündür başım 2 yandan zonkluyor malesef. Bir arkadaşımın 1 ay sürekli agrıdı bende korkuyorum

ama canım tsh ın yüksek değil ki düşük...
yüksek olunca kilo verilir düşük olunca kilo alınır diye biliyorum
burada bir arkadaşın daha çok düşüktü çğköfte ydi sanırım..

aslinda doktorun sana soyledigi cok mantikli canim.simdi dusunuyorumda benim ara ara bel agrilarim oluyodu.ozellikle supurgeyle is gordukten sonra..demekki bizde onceden bi sikinto varmis
Aynen benim de hep oluyodu simdi daha da aciga cikti olsun ya bu kadarla kalsin

Orucu düşünürken 2 kişilik oldugunuzu unutmayın
Bu bana kredi cekerek kurbanlik almak gibi geliyor.
Ama tabiki bu benim düşüncem
alllah kazasınıda vermiş şükür yapamadıklarımızın:)

İyi akşamlar kızlar, bu akşam yok yere bir ağlama krizi tuttu beni,ağla ağla bir hal oldum..eşimde çok üzüldü,ne yapacağını şaşırdı. duygusallık tamam da bu boyutu bi anda fazla geldi

Orucu düşünürken 2 kişilik oldugunuzu unutmayın
Bu bana kredi cekerek kurbanlik almak gibi geliyor.
Ama tabiki bu benim düşüncem
alllah kazasınıda vermiş şükür yapamadıklarımızın:)

Ben de katılıyorum canım sana hamilelikte beslenme çok önemli hatta ana öğünlerin yanında ara öğün bile almamız gerekiyor.Normalde alınan kalsiyum demirin vs nin iki katı almamız gerekiyor.O yüzden uzun süre aç kalmak çok da iyi olmayabilir.

İyi akşamlar kızlar, bu akşam yok yere bir ağlama krizi tuttu beni,ağla ağla bir hal oldum..eşimde çok üzüldü,ne yapacağını şaşırdı. duygusallık tamam da bu boyutu bi anda fazla geldi
Bu ara bende de var zırlaklık. Bugün haberlerde 6 yaşında bir çocuk gece uyanıp evlerinde sobadan sızan gazdan zehirlenmek üzere olan ailesini kurtarmış. Kimseyi uyandıramayınca camları açmış komşuları çağırmış annesi babası ablasını kurtarmış. Bu haberi izledim tv de. Ağladım ben de. Çok duygulandım. Şehit cenazeleri haberlerinde falan zaten tamamen iptal oluyorum da buna kendim de şaşırdım

Kızlar benim de cok belim ağrıyor. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum ve bu sabah uyandığımda bütün vücudum ağrıyodu. Hamile yastıklarına baktım. Kullanların yorumları da olumlu yönde. Çevrenizde kullanan var mı?

ama canım tsh ın yüksek değil ki düşük...
yüksek olunca kilo verilir düşük olunca kilo alınır diye biliyorum
burada bir arkadaşın daha çok düşüktü çğköfte ydi sanırım..
Benim gebelikten önce Tsh 6 ydı. Hamile kalınca doktorum yüksek olması çok zararlı gerekirse 0 a insin ama düşük olması gerek dedi. Ben 100 mg ilaç kullanıyorum. Tsh 1e düştü ve gerçekten normal yiyerek kilo verdim. Tsh düşükse metabolizma çok hızlı çalışıyor.

H hilalkrvn canim benimde tsh 0.01 cikiyo anliycagin baya dusuk.ama t3 ve t4 degerim normap.endokrin doktpruna ve dahiliyeye gorundum.iki deger nprmal oldugu icin ilac filan vermedi.doktor sana nasil bi uygulama onerdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…