Benim gebelikten önce Tsh 6 ydı. Hamile kalınca doktorum yüksek olması çok zararlı gerekirse 0 a insin ama düşük olması gerek dedi. Ben 100 mg ilaç kullanıyorum. Tsh 1e düştü ve gerçekten normal yiyerek kilo verdim. Tsh düşükse metabolizma çok hızlı çalışıyor.
Daha önce böyle birşey yaşamadığım için değerlendirilmesini de bilmiyorum doktor değerlendirdi ama tam bilmiyorum canım hamilelik öncesi hiç problem yaşamadım bu konuda aynı zamanda karaciğer fonksiyonlarımda bozuktu onlar düzeldi ama bı tsh lar için iyot folic asit uzak duracaksın diyor.ama canım tsh ın yüksek değil ki düşük...
yüksek olunca kilo verilir düşük olunca kilo alınır diye biliyorum
burada bir arkadaşın daha çok düşüktü çğköfte ydi sanırım..
İnş. Canım saolasınİnşallah bizim o kadar sürmez çünkü dayanması zor bir ağrı sana da geçmiş olsun
Kızlar günaydın.
1 saatir yatağın içindeyim bebegimi hissetmek için hergun bu saatler kesin ardarda vururdu istisnasız bugün vurmuyor. Başkası yazsa hergun vurmaz zaten falan yazardım ama kendim yaşayınca çok telaş yaptım.
Dün de ilişki oldu ve ben nedense bi zarar mi verdim diye düşünüyorum ister istemez.
Banada ilaç kullanmanın aksine kullanmıcaksın dikkatli olacaksın dedi. Bazen beta hcg tsh ları etkiliyor ama 3 aydan sonra beta hcg düştüğü zaman oda normale dönüyormuş bakalım bir ay daha bekleyip tekrar bakıcak. Birde ikizlerde beta hcg daha yüksek olduğu için yavaş düşüyor diye düşünüyorum inş. Farklı birşey cıkmaz canım sanada geçmiş olsun...
mcrhelena Dün doktora gittim Maşaallah bebeğim iyiymiş teyzesi doktora bulantım kesilmişti ama ara ara sabahj bulantılarım oluyo dedim:) normal dedi ara ara olur dedi korkma canım normalmiş
Daha önce böyle birşey yaşamadığım için değerlendirilmesini de bilmiyorum doktor değerlendirdi ama tam bilmiyorum canım hamilelik öncesi hiç problem yaşamadım bu konuda aynı zamanda karaciğer fonksiyonlarımda bozuktu onlar düzeldi ama bı tsh lar için iyot folic asit uzak duracaksın diyor.
canım telaş yapacak bırsey yok ilişkide zaten serbest.
bosuna kendını uzme.
bazen duyulmuyor canım.bende hissedemeyince heralde uyuyor minnos diyorum..stres yapma birazdan hissedersin minnosu
Kızlarcanım yorgunlukta etkiliyor
3 gündür pıt pıt yapan bebeğim dün hiç kıpırdamadı hem de 2 mandalina yememe rağmen..
daha küçükler hergün kıpraşmazlar
Canım Hurma yeme Kaç Haftalık hamilesin normal doğum düşünüyosan gebeliğin sonuna doğru ye ve yürü çünkü hurma rahim açıyo.doktoruna sor bebek küçükse bence yeme şimdi hareket halindeyiz çünküBende 14.Haftamdayım kilo almadım ama dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek az yiyorum dilimleri sayarak bol su içiyorum kaliteli gıda yiyorum işe yarayacak olanlardan(süt badem peynir hurma...)tabi dozunu kacırmadan :))
Bende bebek sahibi olup bu şikayetleri yaşamak isteyen doktor yolunu yol etmiş insanları düşünüyorum canım şikayet etmeyelim ama dikkat edelim önemli sağlık açısından sonuçta doğuma kilolu girmekte sakıncalı sonrası günlük yaşamdada sıkıntılı dün doktorum zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyo 30 kilo alan var dedi. Tırstım Hamilelikte metabolizma değiştiği için ne yeyip içsen yarar vücuda dedi o yüzden dikkat edelim kaliteli besin alalım sağlıklı gıda alalım abur cubur şeker hamur işi kaçınalım zaten yararı yok bebeğede bizedeBen böyle durumlarda bişi yiyemeyip serum la destek alanları düşünüyorum Allah sağlık sıhhat versin kilolar gider bi şekilde olmadı hatıra kalır hamileliğimizden
Allah hepimizden razı olsun canım. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. Birbirimize bol bol dua edelimAllah senden razı olsun canım çok teşekkür ederim.Bebeğinin iyi olmasına da çok çok sevindim.İnşallah Allah tamamına erdirir sağlıcakla kucağına da alırsın
Kızlar yardım edinultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.
Bende şuan 16 haftalığım son adetime göre ama en baştan beri bi hafta geriden takip ediyor muş doktor ilk 6 haftada gelişmemiş çok küçük diyordu ama şimdi iyi gayet diyor bizim bebeler geç dollenme sıkıntı etme zamanla arayı kapatıyorlarmışKızlar yardım edinultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.
Kızlar ben 17+5 'teyim ama hala bebişi hissetmedim. Endişeleniyorum. Sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?