2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

öyle mi enteresan benim de tsh yüksekti ve hep sıfır bedendim...hem de çok fazla yiyerek
şimdi gebelik için ilaç kullanıyorum tsh düşüyor
ama çok hızlı kilo alıyorum dün tartıda 5 kg aldığımı gördüm
şimdi kahvaltıdan kalktım
2 iki insanın doyacağı şekilde omletler salatalar tatlılar yedim. 1 ekmek yedim puf
inanır mısın hala açım aç kalktım...
benim metabolizma tersinee işliyor ozaman fener50

Son düzenleme:
ama canım tsh ın yüksek değil ki düşük...
yüksek olunca kilo verilir düşük olunca kilo alınır diye biliyorum
burada bir arkadaşın daha çok düşüktü çğköfte ydi sanırım..
Daha önce böyle birşey yaşamadığım için değerlendirilmesini de bilmiyorum doktor değerlendirdi ama tam bilmiyorum canım hamilelik öncesi hiç problem yaşamadım bu konuda aynı zamanda karaciğer fonksiyonlarımda bozuktu onlar düzeldi ama bı tsh lar için iyot folic asit uzak duracaksın diyor.

canım yorgunlukta etkiliyor
3 gündür pıt pıt yapan bebeğim dün hiç kıpırdamadı hem de 2 mandalina yememe rağmen..
daha küçükler hergün kıpraşmazlar

H hilalkrvn canim benimde tsh 0.01 cikiyo anliycagin baya dusuk.ama t3 ve t4 degerim normap.endokrin doktpruna ve dahiliyeye gorundum.iki deger nprmal oldugu icin ilac filan vermedi.doktor sana nasil bi uygulama onerdi acaba
Banada ilaç kullanmanın aksine kullanmıcaksın dikkatli olacaksın dedi. Bazen beta hcg tsh ları etkiliyor ama 3 aydan sonra beta hcg düştüğü zaman oda normale dönüyormuş bakalım bir ay daha bekleyip tekrar bakıcak. Birde ikizlerde beta hcg daha yüksek olduğu için yavaş düşüyor diye düşünüyorum inş. Farklı birşey cıkmaz canım sanada geçmiş olsun...

mcrhelena Dün doktora gittim Maşaallah bebeğim iyiymiş teyzesi doktora bulantım kesilmişti ama ara ara sabahj bulantılarım oluyo dedim:) normal dedi ara ara olur dedi korkma canım normalmiş

Allah senden razı olsun canım çok teşekkür ederim.Bebeğinin iyi olmasına da çok çok sevindim.İnşallah Allah tamamına erdirir sağlıcakla kucağına da alırsın

canım bak Cgkfte de yazmış değerleriniz aynı sizin belki tedavileriniz de aynıdır. Benim ki yüksek olduğu için düşürmek için ilaç kullanıyorum. Biz de de iyot kullanılması gerekiyor mesela

canım telaş yapacak bırsey yok ilişkide zaten serbest.
bosuna kendını uzme.

bazen duyulmuyor canım.bende hissedemeyince heralde uyuyor minnos diyorum..stres yapma birazdan hissedersin minnosu

canım yorgunlukta etkiliyor
3 gündür pıt pıt yapan bebeğim dün hiç kıpırdamadı hem de 2 mandalina yememe rağmen..
daha küçükler hergün kıpraşmazlar
Kızlar tam size cevap yazarken 3 tane güzel tekme yedim
Amma da kandırdım anne seni dedi sanırım.. çok şükür nasil da korktum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatladım ya stres gitti ondan vurdu sanırım hepinize teşekkürler. Hep kiprassinlar bizi telaslandirmasinlar yahu.

Bende 14.Haftamdayım kilo almadım ama dikkat ediyorum tatlı yemiyorum ekmek az yiyorum dilimleri sayarak bol su içiyorum kaliteli gıda yiyorum işe yarayacak olanlardan(süt badem peynir hurma...)tabi dozunu kacırmadan :))
Canım Hurma yeme Kaç Haftalık hamilesin normal doğum düşünüyosan gebeliğin sonuna doğru ye ve yürü çünkü hurma rahim açıyo.doktoruna sor bebek küçükse bence yeme şimdi hareket halindeyiz çünkü

Slm gebişler. Bi haftadır grip olmamak için savaşıyordu vücudum. Maalesef sık aralıklarla şiddetli hapsirik, kapalı geniz ve burun, sıcak basması ile yeni yıla giriyorum. Gribe yakalanan arkadaslar, nasil atlattiniz. Doktora gitmeme gerek var mı?

Ben böyle durumlarda bişi yiyemeyip serum la destek alanları düşünüyorum Allah sağlık sıhhat versin kilolar gider bi şekilde olmadı hatıra kalır hamileliğimizden
Bende bebek sahibi olup bu şikayetleri yaşamak isteyen doktor yolunu yol etmiş insanları düşünüyorum canım şikayet etmeyelim ama dikkat edelim önemli sağlık açısından sonuçta doğuma kilolu girmekte sakıncalı sonrası günlük yaşamdada sıkıntılı dün doktorum zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyo 30 kilo alan var dedi. Tırstım Hamilelikte metabolizma değiştiği için ne yeyip içsen yarar vücuda dedi o yüzden dikkat edelim kaliteli besin alalım sağlıklı gıda alalım abur cubur şeker hamur işi kaçınalım zaten yararı yok bebeğede bizede

Allah senden razı olsun canım çok teşekkür ederim.Bebeğinin iyi olmasına da çok çok sevindim.İnşallah Allah tamamına erdirir sağlıcakla kucağına da alırsın
Allah hepimizden razı olsun canım. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. Birbirimize bol bol dua edelim

Kızlar yardım edin ultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.

Kızlar ben 17+5 'teyim ama hala bebişi hissetmedim. Endişeleniyorum. Sizce normal mi?

Canım ilk başlarda bebeğin zamanından küçük kalması normal ama sen yine de betahcg takibini yaptır mutlaka.Olması gerektiği gibi artıyorsa sorun yoktur.İnşallah herşey yolunda gider tutunur bebeğin sana

Bende şuan 16 haftalığım son adetime göre ama en baştan beri bi hafta geriden takip ediyor muş doktor ilk 6 haftada gelişmemiş çok küçük diyordu ama şimdi iyi gayet diyor bizim bebeler geç dollenme sıkıntı etme zamanla arayı kapatıyorlarmış

Kızlar ben 17+5 'teyim ama hala bebişi hissetmedim. Endişeleniyorum. Sizce normal mi?

Ben de hissetmiyorum geçen hafta doktora gittiğimde daha bir ay var dedi. Hisseden arkadaşlarma çok özeniyorum. İnşallah o günleri görücez bizde merak etme :)
Benim karnım bile daha çıkmadı. Sadece bi ayva göbek gibi bişey oldu daha.
Bebeğin gelişimi iyi olduğu için telaşlanmıyorum . Ama dört gözle beklemedeyim yani..

Kızlar ben kan hapına pazartesi başladım. Sabahları aç karna içilsin yazıyodu. Dün bi istifra ardından ishal halsizlik neye uğradığımı şaşırdım. O yüzden artık gece yatarken içtim dün gece. Şimdi iyiyim bakalım. Kansızlık yok ama demir depom alt sınıra gelmiş. İnşallah bi daha öyle bişey yaşamam feleğim şaştı vallaçünkü ben hiç bulantı yaşamadım başlarda.

momocan
Hurma ile ilgili cok yazı var bende sordum doktora günde 1 hurma yiyorum bişi olur mu?güldü:) 1kilo yemiyosun ki bişey olsun:) her gıdadan ye ama kararında ye normaldede olması gereken budur dedi.
Kan şekerimi düzenliyo tatlı yrmiyorum sayede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…