2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
HİÇ HİSSEDEMEYENLERDE VAR :)) BEN GİBİ.

dr birşey yapmıyor yapamıyor ilaç kullanmıyorsun.
bol dinlenme nar,kivi
bal,tarcın. bunlarla geçti benımkı.
ama en onemlısı nardi

Kızlar ben 17+5 'teyim ama hala bebişi hissetmedim. Endişeleniyorum. Sizce normal mi?
bir sitede 20.haftaya kadar normal diyordu.
sonra bol bol hissedeceksin zaten. hele ılk gebelıkse onlar ıste gec hıssedermıs yazıyordu.

Herkese musmutlu yıllar dilerim kızlar
Beybimizi gördük.
15 cm 180 gr olmuşuz

huzurla kucagına al inşallah.
sizin ailede uzun var mı? sen yada eşin.
senin bebişte iri sanırım.. maşallah

canım bolca c vitamini bol su
ıhlamur bal ile karıştır
sıcak acılı tarhana çorbası
ve bol bol yatarak ancak atlattım..ilaç kullanma canım

kizlar bi sorum olacak ben doktora belim agriohr dedigim icin mi magnezyum calsiyum ilaci verdi bana yoksa zaten gebelikte herkese verilen bisey mi kafama takildi sizlerde kullaniyormusunuz calsiyum magnezyum

Sanirim bende artık tekme tokat bi biseler istiyorum

CAnım ben 15. Haftadayım çok hafif.Dün Doktora sordum belki kelebek kıpırtısı gibi hissedebirsin dedi onuda ayırt edebilirsen dedi ama çok bariz hareket ediyo diyemezsin dedi. gerçekten öyle hafif şeyler var ama o mu bilemiyosun

Canim bnde griptim yeni atlattim eşim dr allahtan cefax antibiyotik kullandim sadece bol bol limonlu ilik su ic burun tikanikligin için sprey kullanamiyorsun zaten. Tuzlu su yapip burnuna cek yatarkende yastigini yüksek tut bol bol dinlen meyve takviyesi 3 gunde atlattim cok gecmis olsun

Ben efahamli bir anneyim hissetmek istiyorum.durup dururken icime bir korku giriyor ya bir sey olmuşsa diye.ilk cocugumuz olacak ondan belki.Stres yapıyorum durduk yere.

Benim değerim düşükken gittiğim Dr yanlış uygulama yaptı 0,01 den 1,.. Çıkarsa yetecek ki çok az bir süre ilaç başlasa çıkardı ya da hamilelik sonrası belkide kendiliğinden normale gelecekti bilemiyorum bana tiroit hormonlarının az üretecek metabolizmayı yavaşlatacak ilaç verdi adını hatırlayamıyorum 1,5 aylığına kullanmamı istedi 1,5 ay sonunda değerim 80,7 ye çıktı bu kadar arttırması bana garip geldi normal mi diye sordum evet şimdi tam tersi ilaç vericem (levotron) düşürcem dedi yükselt düşür çocuk oyuncağı sanki... Başka Dr anlattım dediklerini s..çtım batırdım demedi de böyle mi dedi dedi :) bir kaç Dr geziyorum o yüzden

Merhaba herkese, biz de sonunda hayatımıza minik bir prenses katılacağını geçen hafta öğrendik şükürler olsun... öğrendiğimiz günden beri kendimi de annemi de alışveriş konusunda frenlemekte çok zorlanıyorum Şimdiden minnak pembe eşyalar doldurmaya başladı evimizi... allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... bakalım nasıl geçecek Haziran'a kadar zaman

Herkese mutlu seneler kızlar ne güzel hissediosunuz ben yatakta denilen gibi sırt üstü yatip Sakince dinliom ama yok hissetmiom bebegimin suçu yok koca göbekle Gebis olursan anne cekicle vursam anca hissedersin diodur heralde 5 kilo almışm çok yemiom ama çok kilo aliom nedir bu anlamadım:) bende hissetmek istiomm sonra diom sağlıklı olsun da geç hissetsemde olur

kizlar bi sorum olacak ben doktora belim agriohr dedigim icin mi magnezyum calsiyum ilaci verdi bana yoksa zaten gebelikte herkese verilen bisey mi kafama takildi sizlerde kullaniyormusunuz calsiyum magnezyum
Canim ben sut icemedigim.icin kalsiyum.takviyesi verdi.bir de onceden kasik agrim.oluyordu.bunun icin mg verdi..dun de mesaj attim bel kasik kalca agrim cok oluyo hocam dedim.dedi ilaçlarını gunde 2 ye cikar.bol su.ic.istirahat et..

kızlar kaç bardak süt içmenizi önerdi doktorunuz?
benimki hiç birşey demedi de

Canım bende kız olduğunu öğrendim ama başta erkek dediği için renkli ultrasyonu bekliyorum ondan sonra önce isim sonra alışveriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…