HİÇ HİSSEDEMEYENLERDE VAR :)) BEN GİBİ.Kızlartam size cevap yazarken 3 tane güzel tekme yedim
Amma da kandırdım anne seni dedi sanırım.. çok şükür nasil da korktum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatladım ya stres gitti ondan vurdu sanırım hepinize teşekkürler. Hep kiprassinlar bizi telaslandirmasinlar yahu.
dr birşey yapmıyor yapamıyor ilaç kullanmıyorsun.Slm gebişler. Bi haftadır grip olmamak için savaşıyordu vücudum. Maalesef sık aralıklarla şiddetli hapsirik, kapalı geniz ve burun, sıcak basması ile yeni yıla giriyorum. Gribe yakalanan arkadaslar, nasil atlattiniz. Doktora gitmeme gerek var mı?
bir sitede 20.haftaya kadar normal diyordu.Kızlar ben 17+5 'teyim ama hala bebişi hissetmedim. Endişeleniyorum. Sizce normal mi?
Herkese musmutlu yıllar dilerim kızlar
Beybimizi gördük.
15 cm 180 gr olmuşuz
Maşallah canim nasıldı hareketleri falan benim daha 2 haftam var beklemek zor..Herkese musmutlu yıllar dilerim kızlar
Beybimizi gördük.
15 cm 180 gr olmuşuz
Slm gebişler. Bi haftadır grip olmamak için savaşıyordu vücudum. Maalesef sık aralıklarla şiddetli hapsirik, kapalı geniz ve burun, sıcak basması ile yeni yıla giriyorum. Gribe yakalanan arkadaslar, nasil atlattiniz. Doktora gitmeme gerek var mı?
Bayanlar 15-16 haftalarda bebegini hisseden var mı?
Kızlartam size cevap yazarken 3 tane güzel tekme yedim
Amma da kandırdım anne seni dedi sanırım.. çok şükür nasil da korktum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatladım ya stres gitti ondan vurdu sanırım hepinize teşekkürler. Hep kiprassinlar bizi telaslandirmasinlar yahu.
Slm gebişler. Bi haftadır grip olmamak için savaşıyordu vücudum. Maalesef sık aralıklarla şiddetli hapsirik, kapalı geniz ve burun, sıcak basması ile yeni yıla giriyorum. Gribe yakalanan arkadaslar, nasil atlattiniz. Doktora gitmeme gerek var mı?
Canim bnde griptim yeni atlattim eşim dr allahtan cefax antibiyotik kullandim sadece bol bol limonlu ilik su ic burun tikanikligin için sprey kullanamiyorsun zaten. Tuzlu su yapip burnuna cek yatarkende yastigini yüksek tut bol bol dinlen meyve takviyesi 3 gunde atlattim cok gecmis olsunSlm gebişler. Bi haftadır grip olmamak için savaşıyordu vücudum. Maalesef sık aralıklarla şiddetli hapsirik, kapalı geniz ve burun, sıcak basması ile yeni yıla giriyorum. Gribe yakalanan arkadaslar, nasil atlattiniz. Doktora gitmeme gerek var mı?
Benim değerim düşükken gittiğim Dr yanlış uygulama yaptı 0,01 den 1,.. Çıkarsa yetecek ki çok az bir süre ilaç başlasa çıkardı ya da hamilelik sonrası belkide kendiliğinden normale gelecekti bilemiyorum bana tiroit hormonlarının az üretecek metabolizmayı yavaşlatacak ilaç verdi adını hatırlayamıyorum 1,5 aylığına kullanmamı istedi 1,5 ay sonunda değerim 80,7 ye çıktı bu kadar arttırması bana garip geldi normal mi diye sordum evet şimdi tam tersi ilaç vericem (levotron) düşürcem dedi yükselt düşür çocuk oyuncağı sanki... Başka Dr anlattım dediklerini s..çtım batırdım demedi de böyle mi dedi dedi :) bir kaç Dr geziyorum o yüzdenfener50 canim senin tsh dusukken doktor herhangi bi ilac filan verdimi.ben iki doktora gorundum ijiside vermedi takip edilecek dedi.hatta birisi prof.du.dun kadin dogum doktorumaxsoyleyince biraz sasirdi neden ilac verilmedi diye.anliycagin iyice endise etmeye basladim.prof olan ultrasonla boynumada bakmisti.cok kucuk tiroid nodulleri var onemsiz demisti:/
Canim ben sut icemedigim.icin kalsiyum.takviyesi verdi.bir de onceden kasik agrim.oluyordu.bunun icin mg verdi..dun de mesaj attim bel kasik kalca agrim cok oluyo hocam dedim.dedi ilaçlarını gunde 2 ye cikar.bol su.ic.istirahat et..kizlar bi sorum olacak ben doktora belim agriohr dedigim icin mi magnezyum calsiyum ilaci verdi bana yoksa zaten gebelikte herkese verilen bisey mi kafama takildi sizlerde kullaniyormusunuz calsiyum magnezyum
Canim gunde 2 bardak dedi ben.icemiyirum süt. 2 kase.yogurt.ye dedi. Veya ayran.olarak icebilirsin dedikızlar kaç bardak süt içmenizi önerdi doktorunuz?
benimki hiç birşey demedi de
Canım ben 15.haftadan beridir hissediyorum diyordum, internet yorumlarina göre gaz olabilir yazıyordu, şimdi 19.a giriyorum ve anladim ki benim hissettiğim bebisimmis, yani hissedebiliyoruzBayanlar 15-16 haftalarda bebegini hisseden var mı?
Canım bende kız olduğunu öğrendim ama başta erkek dediği için renkli ultrasyonu bekliyorum ondan sonra önce isim sonra alışverişMerhaba herkese, biz de sonunda hayatımıza minik bir prenses katılacağını geçen hafta öğrendik şükürler olsun... öğrendiğimiz günden beri kendimi de annemi de alışveriş konusunda frenlemekte çok zorlanıyorum Şimdiden minnak pembe eşyalar doldurmaya başladı evimizi... allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... bakalım nasıl geçecek Haziran'a kadar zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?