2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende eşimde uzunuz

kizlar bi sorum olacak ben doktora belim agriohr dedigim icin mi magnezyum calsiyum ilaci verdi bana yoksa zaten gebelikte herkese verilen bisey mi kafama takildi sizlerde kullaniyormusunuz calsiyum magnezyum
Canım ağrıları olana verilir. Hergün 1 bardak süt 1 kase yoğurt ye muhakkak. Kalsiyumu emiyor bebiş kemik ağrısı oluyor. Magnezyum da kramplar için. Eksikliği olan herkese veriyorlar

Ben efahamli bir anneyim hissetmek istiyorum.durup dururken icime bir korku giriyor ya bir sey olmuşsa diye.ilk cocugumuz olacak ondan belki.Stres yapıyorum durduk yere.

Canım aynı ben de öyleyim.Ama hareket edince de her zaman etmiyor mesela bigün hissediyosun bigün hissedemiyosun bu sefer de ona kafa yoruyorum ya bişey olduysa diye.Bizim gibi efhamlı annelerin 9 ay sürecek sanırım

Hayırlı uğurlu olsun canım prensesin.Ne güzel telaşlar bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin.

Affına sığınarak bişey sorucam? ? Bebeğinin haberin olması niye bu kadar uzun sürdü?? Gerçekten merak ettim yanlış anlama. Biz neler çekiyoruz kaşınma kasılma kusma vs. Bunlardan birini bari yaşamadın mı mesela)))) hayırlı olsun her şeyden önce .

Ya benim bebiş çok kasılıyo sizdede varmı böyle bir durum elime geliyor top gibi sürekli oluyor normalmi acaba..

Ben kalsiyum olarak sabah akşam 1 er bardak süt, öğlen ayran veya yoğurt, sabah peynir. Yiyemediğim günlerde kalsiyum magnezyum ve d vit olan hapım var.
Ben 2-3 gündür pıt pıt hissediyorum göbeğimden biraz aşağıda, gazdan farklı bi his
Ayrıca oğluşumuza aldığımız şeylerin fotosunu paylaşıyorum.
Mutlu seneleeeeeer

Eklentiler

• IMG_2984.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_2984.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_2985.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_2986.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_2987.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_2988.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 93
kizlqr bu arada doktorum dun dediki artik sirtustu ve yuzustu yatmak yok.sizinde haberiniz olsun.ben zaten hamile oldugumu ogrendigim ilk gunden beri yatmiyodum.sol kasigimda arasira igne batmasi gibi agri oldugunuda soyledim.onun icinde bol bol su ic dedi.bir ay sonrada ayrintili ultrason dedi.20 jaftalik oluncada saglik ocaginda tetenoz asisi vurulqcakmis

Canım cinsiyeti geçen hafta öğrenmiş sanırım arkadaş bebeğinin olacağını değil :)

Canim siz ceyizi duzmussunuz
Ne guzel mutlu saglikli gunlerde kullanin insallah.
Nerden aldin aceba aldiklarini, ne kadara aldin??

Ya çok güldüm kendime. kafam çok ağrıyınca malum algı da düşüyor. Kusura bakmayın. Tşk düzeltme için . Ben biraz daha Güleyim

:) okuyunca bende baya güldüm...
bebeğim olacağını biliyordum ama inatçı doktorum cinsiyeti 20.haftadan önce söylememe konusunda oldukça ısrarcıydı... hastane ile ilgili sebeplerden dolayı dr değişikliği yapmak durumunda kalınca geçen hafta gittiğim ve bundan sonra devam edeceğim doktorum 17.haftada söyledi cinsiyetini...

Eşimle hala gülüyoruz sorma:))
Doktorunun ısrarını anlayamadım.
15. Haftada tahmin, 16-17 gibi kesin sonuç ... neyse kız bebek haberi için bu kadar beklemek değer doğrusu:)

Hanımlar cinsiyete belli olduğuna göre isimler ve seçenekleri alabilir miyiz... bana da fikir olur ne güzel gerçi nihai sorma sebebim bu

Cok guzelleeer. Gule gule eskitsin bebis. Sana ve tum gebislere mutlu yillar

Kızlar merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda çok şükür. Bebek iyi gelişimi iyi çok şükür.
Bu doktor da kız dedi. Emin olamadığım için hiçbirşey alamıyordum. Artık pembeleri almaya başlayabilirim
Bebiş bayağı büyümüş maşallah.
Bir sonraki kontrol 4 hafta sonra.
İnşallah sizler de güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…