- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Bende eşimde uzunuzHİÇ HİSSEDEMEYENLERDE VAR :)) BEN GİBİ.
dr birşey yapmıyor yapamıyor ilaç kullanmıyorsun.
bol dinlenme nar,kivi
bal,tarcın. bunlarla geçti benımkı.
ama en onemlısı nardi
bir sitede 20.haftaya kadar normal diyordu.
sonra bol bol hissedeceksin zaten. hele ılk gebelıkse onlar ıste gec hıssedermıs yazıyordu.
huzurla kucagına al inşallah.
sizin ailede uzun var mı? sen yada eşin.
senin bebişte iri sanırım.. maşallah
Canım ağrıları olana verilir. Hergün 1 bardak süt 1 kase yoğurt ye muhakkak. Kalsiyumu emiyor bebiş kemik ağrısı oluyor. Magnezyum da kramplar için. Eksikliği olan herkese veriyorlarkizlar bi sorum olacak ben doktora belim agriohr dedigim icin mi magnezyum calsiyum ilaci verdi bana yoksa zaten gebelikte herkese verilen bisey mi kafama takildi sizlerde kullaniyormusunuz calsiyum magnezyum
1 bardak süt 1 kase yoğurt ve her sabah peynirle yumurta. Eğer yoğurt yemezswn 2 bardak süt dedikızlar kaç bardak süt içmenizi önerdi doktorunuz?
benimki hiç birşey demedi de
Ben efahamli bir anneyim hissetmek istiyorum.durup dururken icime bir korku giriyor ya bir sey olmuşsa diye.ilk cocugumuz olacak ondan belki.Stres yapıyorum durduk yere.
Benim kız gümbür gümbür artık.
Ama hem rahim ters hem bebek uzun ve tombiş ondan olabilir benimki. Birde artik 17+1 iz
Merhaba herkese, biz de sonunda hayatımıza minik bir prenses katılacağını geçen hafta öğrendik şükürler olsun... öğrendiğimiz günden beri kendimi de annemi de alışveriş konusunda frenlemekte çok zorlanıyorum Şimdiden minnak pembe eşyalar doldurmaya başladı evimizi... allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... bakalım nasıl geçecek Haziran'a kadar zaman
Affına sığınarak bişey sorucam? ? Bebeğinin haberin olması niye bu kadar uzun sürdü?? Gerçekten merak ettim yanlış anlama. Biz neler çekiyoruz kaşınma kasılma kusma vs. Bunlardan birini bari yaşamadın mı meselaMerhaba herkese, biz de sonunda hayatımıza minik bir prenses katılacağını geçen hafta öğrendik şükürler olsun... öğrendiğimiz günden beri kendimi de annemi de alışveriş konusunda frenlemekte çok zorlanıyorum Şimdiden minnak pembe eşyalar doldurmaya başladı evimizi... allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... bakalım nasıl geçecek Haziran'a kadar zaman
Affına sığınarak bişey sorucam? ? Bebeğinin haberin olması niye bu kadar uzun sürdü?? Gerçekten merak ettim yanlış anlama. Biz neler çekiyoruz kaşınma kasılma kusma vs. Bunlardan birini bari yaşamadın mı mesela)))) hayırlı olsun her şeyden önce .
Canim siz ceyizi duzmussunuzBen kalsiyum olarak sabah akşam 1 er bardak süt, öğlen ayran veya yoğurt, sabah peynir. Yiyemediğim günlerde kalsiyum magnezyum ve d vit olan hapım var.
Ben 2-3 gündür pıt pıt hissediyorum göbeğimden biraz aşağıda, gazdan farklı bi his
Ayrıca oğluşumuza aldığımız şeylerin fotosunu paylaşıyorum.
Mutlu seneleeeeeer
Ya çok güldüm kendime. kafam çok ağrıyınca malum algı da düşüyor. Kusura bakmayın. Tşk düzeltme için . Ben biraz daha GüleyimCanım cinsiyeti geçen hafta öğrenmiş sanırım arkadaş bebeğinin olacağını değil :)
Benim de rahim ters. Hamile kalmadan önce hamile kalmaya engel mi diye çok takıyordum şimdi 2 kişi birden duyunca şaşırdımBenim kız gümbür gümbür artık.
Ama hem rahim ters hem bebek uzun ve tombiş ondan olabilir benimki. Birde artik 17+1 iz
Ya ayniyiz halbusi ilk çocuğunmu bide zayıfmsn pekiBenim kız gümbür gümbür artık.
Ya çok güldüm kendime. kafam çok ağrıyınca malum algı da düşüyor. Kusura bakmayın. Tşk düzeltme için . Ben biraz daha Güleyim
Eşimle hala gülüyoruz sorma:)):) okuyunca bende baya güldüm...
bebeğim olacağını biliyordum ama inatçı doktorum cinsiyeti 20.haftadan önce söylememe konusunda oldukça ısrarcıydı... hastane ile ilgili sebeplerden dolayı dr değişikliği yapmak durumunda kalınca geçen hafta gittiğim ve bundan sonra devam edeceğim doktorum 17.haftada söyledi cinsiyetini...
Ben kalsiyum olarak sabah akşam 1 er bardak süt, öğlen ayran veya yoğurt, sabah peynir. Yiyemediğim günlerde kalsiyum magnezyum ve d vit olan hapım var.
Ben 2-3 gündür pıt pıt hissediyorum göbeğimden biraz aşağıda, gazdan farklı bi his
Ayrıca oğluşumuza aldığımız şeylerin fotosunu paylaşıyorum.
Mutlu seneleeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?