Yok cnm benim ilk olcak insallah kocama benzyn bir bebek tee ne zaman koymustum benzesin die bakiom işteela32
Canım profil resmindeki senin bebeğin mi? Hep soracak oluyorum ne zamandır soramıyorum. Çok tatlı bir bebek maşallah
Ben kalsiyum olarak sabah akşam 1 er bardak süt, öğlen ayran veya yoğurt, sabah peynir. Yiyemediğim günlerde kalsiyum magnezyum ve d vit olan hapım var.
Ben 2-3 gündür pıt pıt hissediyorum göbeğimden biraz aşağıda, gazdan farklı bi his
Ayrıca oğluşumuza aldığımız şeylerin fotosunu paylaşıyorum.
Mutlu seneleeeeeer
Benim de rahim ters. Hamile kalmadan önce hamile kalmaya engel mi diye çok takıyordum şimdi 2 kişi birden duyunca şaşırdım
benimde rahim tersti bende cok arastirmistim acaba hamile kalmaya engel mi diye ama cok sukur ki engel degilmis insallah bundan sonrada bi skintimiz olmaz annelerCanim siz ceyizi duzmussunuz
Ne guzel mutlu saglikli gunlerde kullanin insallah.
Nerden aldin aceba aldiklarini, ne kadara aldin??
masallaahhh simdiden herseyini almissiniz ceyiz tamam gibi gule gule kullanin hepsini insallahBen kalsiyum olarak sabah akşam 1 er bardak süt, öğlen ayran veya yoğurt, sabah peynir. Yiyemediğim günlerde kalsiyum magnezyum ve d vit olan hapım var.
Ben 2-3 gündür pıt pıt hissediyorum göbeğimden biraz aşağıda, gazdan farklı bi his
Mutlu seneleeeeeer
Ben kalsiyum olarak sabah akşam 1 er bardak süt, öğlen ayran veya yoğurt, sabah peynir. Yiyemediğim günlerde kalsiyum magnezyum ve d vit olan hapım var.
Mutlu seneleeeeeer
E bebekten aldık bebek arabası ve park yatağı, diğerlerini de annem aldı, biz aldık öyle ufak tefek şeylerCanim siz ceyizi duzmussunuz
Ne guzel mutlu saglikli gunlerde kullanin insallah.
Nerden aldin aceba aldiklarini, ne kadara aldin??
Bebek arabası ve oto koltuğu ayrı satılıyodu indirimdeydi, nuna marka e bebek mağazasından toplamda 1000 tl gibiydiHepsi çok güzel güle güle kullanın bebişle :)Bu bebek arabalarının markalarını davyazar mısın canım. Bir de araba koltuğu gibi olanı ayrı mı aldın? Bir de beşiği :)
günde 9-10 damla mı?
Kızlar göbek deligim öyle bir gergin ki sizin de öyle mı bikac haftadır farkettim ama bugün daha da bir gergin gelmeye başladı.
Bi de hamileligin son aylarında göbek deliği bazı hamilelerde dışarı firliyor bazılarında da hiç yokmuş gibi dümdüz oluyor değil mi fotoğraflarda hep öyle görüyorum. Acaba bizimki nasil olacak ikinci hamilelikleri olanlar sizde nasil oldu. Ben göbek deligime dokunamıyorum kesinlikle. Çok rahatsız olurum o yüzden umarım dışarı fırlamaz giyinerken bile mahvolurum
Bende progesteron kullanıyorum kanama kesildi şükür İnş şu Amniyosentez olayını atlatırız tedirginim bugun 8 gün oldu Rabbim hayırlı sonuçlar versin umarım yeni yılda güzel haberler alırım ocağın 23 ü açıklanacak sonuçlar dua edin arkadaşlar bana inanın ben hepimize ediyorum hayırlısı ile bebişlerimizi alalım kucağımıza diye
Mutlu seneleeeeeer
Kizlarrr mutluu yillariniz olsunnn misafirlerim hala gitmediii bagilazammm
Evet, neden ki? Devit 3 damladan hamileler en fazla 9-10 damla kullanabilir dedi benim doktorum.
henüz hissetmiyorumBayanlar 15-16 haftalarda bebegini hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?