2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ela32
Canım profil resmindeki senin bebeğin mi? Hep soracak oluyorum ne zamandır soramıyorum. Çok tatlı bir bebek maşallah

Hepsi çok güzel güle güle kullanın bebişle :)Bu bebek arabalarının markalarını davyazar mısın canım. Bir de araba koltuğu gibi olanı ayrı mı aldın? Bir de beşiği :)

Benim de rahim ters. Hamile kalmadan önce hamile kalmaya engel mi diye çok takıyordum şimdi 2 kişi birden duyunca şaşırdım
Canim siz ceyizi duzmussunuz
Ne guzel mutlu saglikli gunlerde kullanin insallah.
Nerden aldin aceba aldiklarini, ne kadara aldin??
benimde rahim tersti bende cok arastirmistim acaba hamile kalmaya engel mi diye ama cok sukur ki engel degilmis insallah bundan sonrada bi skintimiz olmaz anneler

masallaahhh simdiden herseyini almissiniz ceyiz tamam gibi gule gule kullanin hepsini insallah

canım hepsi birbirinden güzel
Allah hep sağlıkla mutlulukla kullanacağınız günler nasip etsin

Canim siz ceyizi duzmussunuz
Ne guzel mutlu saglikli gunlerde kullanin insallah.
Nerden aldin aceba aldiklarini, ne kadara aldin??
E bebekten aldık bebek arabası ve park yatağı, diğerlerini de annem aldı, biz aldık öyle ufak tefek şeyler bazıları e bebek bazıları civilim mağazası

Hepsi çok güzel güle güle kullanın bebişle :)Bu bebek arabalarının markalarını davyazar mısın canım. Bir de araba koltuğu gibi olanı ayrı mı aldın? Bir de beşiği :)
Bebek arabası ve oto koltuğu ayrı satılıyodu indirimdeydi, nuna marka e bebek mağazasından toplamda 1000 tl gibiydi
Park yatak da e bebek mağazasından o da 460 veya 470 gibi bişeydi, ateş ölçeri internetten söyledim denedik beğendik, orta kaliteli bi cihaz 65 tl di onun fiyatı

Benim ilk hamileliğimde dümdüz olmuştu,etrafı gerildiği için acı oluyordu,ben de bol bol yağlanıyordum

İnşallah güzelim,güzel haberler alacaksın,ben de dua ederken hepimize ediyorum,bütün Bebek bekleyen annelere.

Maşallah hepsi birbirinden güzel,iyi günlerde kullansın oğluşunuz,iyiy seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…