- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Valla yoruldm canim ya simdi de temizlik yapicaz sonrada dinlenicem insallahMutlu yıllar güzelim,inşallah kendini yormuyorsundur
Dikkat et istirahat modaya geç hemen bizim leke doğuma kadar devam heraldeMutlu yıllar kızlar benim kanamam durmuştu sabah beri yine lekelenmem başladı yoğun bir şekilde napicam ben ya
Benim artık hiç umudum kalmadı kan geldikçe aceba plesenta ayrılması buyuyormu diyorum icimde hamileliği karşı en ufak heves kalmadı oysa iki yıl beklemistim mucizemiDikkat et istirahat modaya geç hemen bizim leke doğuma kadar devam heralde
Benim artık hiç umudum kalmadı kan geldikçe aceba plesenta ayrılması buyuyormu diyorum icimde hamileliği karşı en ufak heves kalmadı oysa iki yıl beklemistim mucizemi
Canım benim plesenta da ayrılma var ondan bukadar umutsuzum doktorun dediği bişey yok yat dinlen tedaviye devam etmez zamana bağlı diyor ya ayrılır ya birleşir diyorcanım hemen vazgeçme
2 yıl bekledikten sonra pes etmek bu kadar kolay değil
moralini bozma doğuma kadar kanama yaşayan insanlar var
doktorunu ara istersen ve kendini yorma
Canım benim plesenta da ayrılma var ondan bukadar umutsuzum doktorun dediği bişey yok yat dinlen tedaviye devam etmez zamana bağlı diyor ya ayrılır ya birleşir diyor
İyi dileklerin için sağol canım günler geçmek bilmiyor karnimda canlimi cansizmi onu bile bilemiyorum inşallah Allah yavrularimizi bize bagislarbukettimm ne kadar güçlü bir yavrun var ki her şartta sana sımsıkı tutunmuş. Kaza geçirmişsin, plasenta ayrılmış, kanamaların var ama o minik yavru o kadar güçlü ki annesini bırakmıyor. O ufacık nedeniyle o kadar güçlüyken senin daha da güçlü olman lazım. Herşey düzelecek inşallah. Bol bol dinlen. Kendini de yavrunu da üzme canim
Canım lütfen güzel düşün pes etme noolur,İyi dileklerin için sağol canım günler geçmek bilmiyor karnimda canlimi cansizmi onu bile bilemiyorum inşallah Allah yavrularimizi bize bagislar
Aminnnnnn, bu yıldan tek dileğim bu..Haziran anneleriiiii herkezin yeni yili kutlu olsun bu yil kismetse insallah hepimiz yavrularimizi saglikla alalim kucagimiza ve hazirana kadar cok rahat bi hamilelik gecirelim hastalik yuzu gostermesin Rabbim
bende de d vitamini eksikliği var da günde 8 damla çok gelmişti bana
acaba dedim ben mi yanlış anladım o yüzden sordum
herkese barış ve huzur dolu yıllar,
herkese sağlıklı evlatlar nasip olur inşallah...
Valla yoruldm canim ya simdi de temizlik yapicaz sonrada dinlenicem insallah
Kızlar sağlıklı mutlu huzurlu yıllar :)
Mutlu yıllar kızlar benim kanamam durmuştu sabah beri yine lekelenmem başladı yoğun bir şekilde napicam ben ya
efsunsuz canim sen ne yaptin bebegin iyi miymis ayrintili ultrasonla bakti mi doktor ne dedi epeydir giremedim merak ettim.umarim iyi sonuclar almisindir
Kızlar yardım edin akıl verin dişim apse yapmış dünden beri mahvetti beni hafta sonu dr da bulamam şimdi ne keser ki ağrıyı
Canim Allah sifa versin bebegine kendiliginden kaybolabilirmis bak moralini yuksek tut dinlen bol bol sivi al bebek büyüsün kocaman olsun kaderimizde ne varsa ona razi olmaktan dua etmekten baska caremiz yok insallah çocuğun sagliklo olacak ben eger kizim saglikli dogarsa sadaka vericem elimden geldigi kadar bir baskasinin duasi bazi seyleri degistirebiliyormus..canım benim sonuçlar pek iyi gelmedi bebeğimin beyninde kitleler var
bir de parlak bağırsak göründü
bunlar anormali belirtisiymiş
eğer bir ay sonra gene bu bulgular olursa eğer kendiliğinden kaybolmadığı gibi yeni bullgular eklenirse
bebeğim engelli demekmiş
üzülüyorum ama içimdeki küçücük bir umuda sığınmaktan başka çarem de yok
Derdi veren dermanı da verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?