- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Nil güzelKızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik. Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya
Benim aklımda bu 3u var
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik. Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya
Benim aklımda bu 3u var
Cok gecmis olsun cok üzüldüm allah şifa versin cnmcanım benim sonuçlar pek iyi gelmedi bebeğimin beyninde kitleler var
bir de parlak bağırsak göründü
bunlar anormali belirtisiymiş
eğer bir ay sonra gene bu bulgular olursa eğer kendiliğinden kaybolmadığı gibi yeni bullgular eklenirse
bebeğim engelli demekmiş
üzülüyorum ama içimdeki küçücük bir umuda sığınmaktan başka çarem de yok
Derdi veren dermanı da verir inşallah...
Kaan ismini.cok severim oğlum olsa ve eşim istese kesinlikle koymak isterdim. Metehan ve yaman da güzel. Bu sene çok olan isimleri koymamaya çalış bence canim bütün sınıf arkadaşlarının adı emir olacak mesela ben tercih etmezdim bu sene emir furyası var.canım kesinlikle Nil,
diğerleri eşimin bir lafı fos isim gibi...
benimde aklımda bayagı isim var bizde beğenemiyoruz... bizede yardım edin((
eşim ve kardeşim birbirlerinden haberi olmadan Metehan veya Kaan dediler.
ben Yaman Ozan Göktuğ Güney bir iki daha var unuttum...
bu arada Metehan ı bende beğeniyorum soyadımızada çok uyuyor.. kv dün diyorki oğlum kendi adın çok guzel metehan ney diyo:S eşimin adı revasta olan benımde bayıldığım bır isim hatta gecen ay ark oğluna koydu. çokta yok... offf.
bu yazdıklarımdan hangisi size güzel geliyor....
bende Hissetmiyorum yanlız de gitsin göbek bölgem yağlı oldugü İçin diyorum senin nasılYa kizlar ben daha bebegimi hissetmiyorum halbuki cok hareketli demisti dr. sizce normalmi daha ilk haamileligim. Siz hissetmeye basladinizmi.
Canım doktorum bana 20 21. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin acele etme ilk hamileliğin demişti normal yani :)Ya kizlar ben daha bebegimi hissetmiyorum halbuki cok hareketli demisti dr. sizce normalmi daha ilk haamileligim. Siz hissetmeye basladinizmi.
Selam , araniza yeni katildim, bende haziranda inşallah bebeklerimi kucagima alacağım, çok zor geçiyor hamilelik, su anda 14 haftadayım
Bende hissedemiyorum canimYa kizlar ben daha bebegimi hissetmiyorum halbuki cok hareketli demisti dr. sizce normalmi daha ilk haamileligim. Siz hissetmeye basladinizmi.
Ustelik ikiz benim.biri ni.hisstmesem digerini hissetsem bariBende hissedemiyorum canim
Ya kizlar ben daha bebegimi hissetmiyorum halbuki cok hareketli demisti dr. sizce normalmi daha ilk haamileligim. Siz hissetmeye basladinizmi.
Yok cnm benim ilk olcak insallah kocama benzyn bir bebek tee ne zaman koymustum benzesin die bakiom işte
Arkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?