2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sağol canım on gündür ilkkez yüzüm güldü Allah'ım hepimizi güldürsün

Canım çok sevindim adına daha da güzel haberlerini alırız inşallah:) her zaman morelini yüksek tut

Tansiyon için de ilaç kullanılıyor kontrol altında tutuluyor diye biliyorum ama? İlaç mı kullanıyorsun onun için canım? Benim kuzenimin yüksekti ama onun 6.aya kadar doktor farketmediği için bebek prematüre doğmuştu maalesef. Ama sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Şu an 3 yaşında çok tatlı bir kızı var.

Tansiyon sorunu farkedildikten sonra ilaçla kontrol altına aldılar diye biliyorum. Sen ilaç kullanıyor musun canım onun için?

Benim artık hiç umudum kalmadı kan geldikçe aceba plesenta ayrılması buyuyormu diyorum icimde hamileliği karşı en ufak heves kalmadı oysa iki yıl beklemistim mucizemi
Öyle düşünme Rabbim büyük eğer dünyaya gelecekse hiçbirşey ona mani olmaz veren Rabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlar acısıyla imtihan etmez dua en buyuk nimet sabır kulun en büyük silahı dualarım seninle

Yok canım benim geçen haftadan beri var tansiyonum kaza anında olmuş ztn plasentanın ayrılmasına tansiyon sebep olmuştu salı günü kardiyolaga gitcem o tedavi veriyomus

Evet cnm çok şükür şimdi daha iyiyim

Şu günlerde umut bizim herşeyimiz oldu inşallah umudumuzun sonu iyiye çıkar ayrıntılı nezaman senin benim 23 gün kaldı sonuçlara

Çok sevindim canımmm

Ben 14. Haftadayım hiç bir belirti yok bazen panikliyorum muayenede bebişi göresiye kadar benim gibi olan var mı göbeğimde cıkmadı gibi sanırım erken ama

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik . Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya

Benim aklımda bu 3u var

Nil ismini çok eskiden beri severim. Ama içinden ne geçiyorsa onu koy bence , hangisi ağır basıyosa.

Bizde eşimle kızımız olursa rüya olsun ismi diyorduk. Cinsiyetini de öğrendik sonra annemlere söyledim rüya koymak istiyoruz ismini diye . Burun kıvırdılar, daha güzelini bulabilirdin falan diyolar. Moralim bozuldu. Neredeyse isimden soğuyacam.

Çok sevindim inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın

Yok canım benim geçen haftadan beri var tansiyonum kaza anında olmuş ztn plasentanın ayrılmasına tansiyon sebep olmuştu salı günü kardiyolaga gitcem o tedavi veriyomus

Anladım canım. İyi Salı'ya az kaldı. İnşallah geçici birşeydir kazadan dolayı olduysa. Ama geçici olmasa da kontrol altında tutuyorlar merak etme.

Şu günlerde umut bizim herşeyimiz oldu inşallah umudumuzun sonu iyiye çıkar ayrıntılı nezaman senin benim 23 gün kaldı sonuçlara

canım benim de aşağı yukarı okadar var... 22. haftamda perinatologa görüneceğim
ocak23-27 arası...

Bak bukettimm daha saatlerce önce umutsuzdu şimdi nasıl herşey yoluna girdi...

2 gündür bebeğim hiç kıpırdamıyordu
dün yatmadan önce sesli sesli dua ettim hem kendime hem benim gibi olan tüm hamişlere
o anda bebeğim tepki vermeye başladı.
Allah büyüktür..
Yol açar kapılar açar...
İnşallah biz de mutlu tamamlarız bu süreci

Benim kızım olsaydı kesin rüya koyardım. Bence çoook güzel isim annelere garip gelebilir bence aldırış etme :)

Ben 14. Haftadayım hiç bir belirti yok bazen panikliyorum muayenede bebişi göresiye kadar benim gibi olan var mı göbeğimde cıkmadı gibi sanırım erken ama
Canım bende de bulantı, kusma hiç olmadı sadece biraz et ile aram yoktu o kadar içini ferah tut...

Kızlar bu arada bebisi hiç hissettik mi, ben 19.haftadayım sanki arada pıt pıt yapıyor gibi, var mı bebisini hisseden???

Ohh çok şükür canim.. Ben dedim senin yavrun çok güçlü

Eşim de dun rüya dedi canim gerçekten çok güzel isim. Ve su isim işini aslında dediğin gibi eşinle karar vereceksin ve kimseye fikir sormadan kesinleşince herkese net kararını söyleyeceksin bebeğinizin adı şu gibi. Gerçekten herkes isimden soğutuyor. Yahu çocuk benim çocuğum

Doktor geçen ay koza benziyor dedi. Eşim Melek ismini istiyor bende yanına güzel bir isim eklemek istiyorum öneri varsa alabilirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…