Sağol canım on gündür ilkkez yüzüm güldü Allah'ım hepimizi güldürsünÇok sevindim canım...Gözün aydın... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla... Az önce okumuştum kanamam başladı mesajını.. Ona üzülmüştüm.. Bu mesajı görünce çok sevindim.
Canım çok sevindim adına daha da güzel haberlerini alırız inşallah:) her zaman morelini yüksek tutArkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Arkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Öyle düşünme Rabbim büyük eğer dünyaya gelecekse hiçbirşey ona mani olmaz veren Rabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlar acısıyla imtihan etmez dua en buyuk nimet sabır kulun en büyük silahı dualarım seninleBenim artık hiç umudum kalmadı kan geldikçe aceba plesenta ayrılması buyuyormu diyorum icimde hamileliği karşı en ufak heves kalmadı oysa iki yıl beklemistim mucizemi
Yok canım benim geçen haftadan beri var tansiyonum kaza anında olmuş ztn plasentanın ayrılmasına tansiyon sebep olmuştu salı günü kardiyolaga gitcem o tedavi veriyomusTansiyon için de ilaç kullanılıyor kontrol altında tutuluyor diye biliyorum ama? İlaç mı kullanıyorsun onun için canım? Benim kuzenimin yüksekti ama onun 6.aya kadar doktor farketmediği için bebek prematüre doğmuştu maalesef. Ama sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Şu an 3 yaşında çok tatlı bir kızı var.
Tansiyon sorunu farkedildikten sonra ilaçla kontrol altına aldılar diye biliyorum. Sen ilaç kullanıyor musun canım onun için?
Evet cnm çok şükür şimdi daha iyiyimÖyle düşünme Rabbim büyük eğer dünyaya gelecekse hiçbirşey ona mani olmaz veren Rabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlar acısıyla imtihan etmez dua en buyuk nimet sabır kulun en büyük silahı dualarım seninle
Şu günlerde umut bizim herşeyimiz oldu inşallah umudumuzun sonu iyiye çıkar ayrıntılı nezaman senin benim 23 gün kaldı sonuçlaracanım benim sonuçlar pek iyi gelmedi bebeğimin beyninde kitleler var
bir de parlak bağırsak göründü
bunlar anormali belirtisiymiş
eğer bir ay sonra gene bu bulgular olursa eğer kendiliğinden kaybolmadığı gibi yeni bullgular eklenirse
bebeğim engelli demekmiş
üzülüyorum ama içimdeki küçücük bir umuda sığınmaktan başka çarem de yok
Derdi veren dermanı da verir inşallah...
Çok sevindim canımmmArkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik. Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya
Benim aklımda bu 3u var
Arkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Yok canım benim geçen haftadan beri var tansiyonum kaza anında olmuş ztn plasentanın ayrılmasına tansiyon sebep olmuştu salı günü kardiyolaga gitcem o tedavi veriyomus
Şu günlerde umut bizim herşeyimiz oldu inşallah umudumuzun sonu iyiye çıkar ayrıntılı nezaman senin benim 23 gün kaldı sonuçlara
Nil ismini çok eskiden beri severim. Ama içinden ne geçiyorsa onu koy bence , hangisi ağır basıyosa.
Bizde eşimle kızımız olursa rüya olsun ismi diyorduk. Cinsiyetini de öğrendik sonra annemlere söyledim rüya koymak istiyoruz ismini diye . Burun kıvırdılar, daha güzelini bulabilirdin falan diyolar. Moralim bozuldu. Neredeyse isimden soğuyacam.
Canım bende de bulantı, kusma hiç olmadı sadece biraz et ile aram yoktu o kadar içini ferah tut...Ben 14. Haftadayım hiç bir belirti yok bazen panikliyorum muayenede bebişi göresiye kadar benim gibi olan var mı göbeğimde cıkmadı gibi sanırım erken ama
Ohh çok şükür canim.. Ben dedim senin yavrun çok güçlüArkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Eşim de dun rüya dedi canim gerçekten çok güzel isim. Ve su isim işini aslında dediğin gibi eşinle karar vereceksin ve kimseye fikir sormadan kesinleşince herkese net kararını söyleyeceksin bebeğinizin adı şu gibi. Gerçekten herkes isimden soğutuyor. Yahu çocuk benim çocuğumNil ismini çok eskiden beri severim. Ama içinden ne geçiyorsa onu koy bence , hangisi ağır basıyosa.
Bizde eşimle kızımız olursa rüya olsun ismi diyorduk. Cinsiyetini de öğrendik sonra annemlere söyledim rüya koymak istiyoruz ismini diye . Burun kıvırdılar, daha güzelini bulabilirdin falan diyolar. Moralim bozuldu. Neredeyse isimden soğuyacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?