2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar isim konusunu ciddiye almadın İz niye

rüya muhteşem sakın vazgeçme
bukettimm çok geçmiş olsun çok mutlu oldum....

Ya benim bebiş oynardı şimdi hiç oynamaz oldu sadece kasılıyo sürekli yukarıya çıkmış baya kasılınca bile yaşıyor diye seviniyorum ama neden vurmuyor sadece kasılıyo onu anlamıyorum.. Canım sıkılıyo

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik . Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya

Benim aklımda bu 3u var

Bence Nil harika bir isim

Ben de Metehan ve Yaman'ı beğendim

Allahım ne güzel bir haber,günler geçtikçe daha da iyi haberlerini alıçlar inşallah,çok Mutlu oldum çok sevindim adına,Mutlu,sağlıklı,huzurlu bir yıl senin olsun

Rüya ismi bence de çok güzel bir isim,bence vazgeçme,bazen büyükleri dinlememek gerekiyor.
Benim kızımın adı Yağmur bu da kız olursa Damla olacak

bukettimm gözün aydin cnm. Bu forumdan öğrendiğim, kesinlikle umutsuzluğa kapilmadan, Allah'tan gelene razı olmak. Nasilda açıyor kapıları bir bir. Bende Cmtden beri yatak döşek yatiyorum. Uyku girmiyor gözüme. Grip+ sinüziti atlatmaya çalışıyorum. Hastane bi ağrı kesicili serum bir de oksijen verip gönderdi. antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Şiddetli hapsirik, hafif ateş, kasik ağrısı, sinüslerin akmasi, dolayısıyla diseti çekilmesi, kulak ve boğaz ağrısı..disetim agridigi için uyuyamiyorum. Burnumu da temizliyorum sık sık. Velhasıl modum düşüp ağlamaya başladığımda Forumda okuduklarim geliyor aklıma. Sizlerden güç alıyorum. En fazla bi haftaya geçecek diyorum. İyi ki böyle bir forum var, iyi ki güçlü forum gebisleri var.

Canım çook geçmiş olsun, Allah bir an önce şifasını verir inşallah, hep güzel düşün tamamı, düzeleceğini hiç aklından çıkarma

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik . Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya

Benim aklımda bu 3u var

Hepsi de birbirinden güzel
Ya kizlar ben daha bebegimi hissetmiyorum halbuki cok hareketli demisti dr. sizce normalmi daha ilk haamileligim. Siz hissetmeye basladinizmi.

Ben hissediyorum 2-3 gündür, gazdan farklı pıt pıt vuruyor içerden, belki bugün hissedersin sende

Bu arada ben detaylı ultsaron için randevu aldımm
17 ocak 21. haftamız olacak, İstanbul Zeynep Kamil Devlet Hastanesine, sadece 20-24 hafta gebelere bakılıuyo perinatolog tarafından.
İnşallah güzel salıklı bir oğlum vardır, mutlu mutlu haberler veririm size.

Canım su kasilma işini doktoruna sor bence. Kasılma neden oluyor bilmiyorum ama sor için rahatlasin

Kızlar günaydın

Ayrıntılı ultrasona en geç kaçıncı haftada giriliyor ben Azerbaycan dayım nasip olurda ay sonu gidersek Türkiye de baktırmak istiyorum ama gidemez de geç kalırsak kaçıncı hafta en son

Günaydın kızlar, Decavit vitamin ve ferro sanol demir ilacı kullanıyorum ama iştah açılması, kabız ve kilo alımı şuan herşeyi yaptılar bana. bu etkileri nasıl geçirebilirim fikri olan varmı?
64 kg ile başladım 14+5 teyim ve şimdiden 5 kg aldım çok fazla değil mi?

Bende de aynı dert var canim iştahım hiç kapanmıyor ve bunu yapan ilaçlar evet
Havalar güzel olsa yürüyüş en güzeli en azından kilo alımını azaltır imkânın varsa yürü. Ilaclari bırakma tabii ama doktoruna da danış ben bir sonraki kontrolümde sorucam bu is nereye gidiyo doktor bey dicem

Tartıda fazla çıktıkça psikolojik olarakta etkileniyorum, herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlığı ama şimdiden bu kadar alıyorsak ilerisini düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…