- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
rüya muhteşem sakın vazgeçmeNil ismini çok eskiden beri severim. Ama içinden ne geçiyorsa onu koy bence , hangisi ağır basıyosa.
Bizde eşimle kızımız olursa rüya olsun ismi diyorduk. Cinsiyetini de öğrendik sonra annemlere söyledim rüya koymak istiyoruz ismini diye . Burun kıvırdılar, daha güzelini bulabilirdin falan diyolar. Moralim bozuldu. Neredeyse isimden soğuyacam.
Yaa bana arada bir pıt pıtliyor gibi geliyor ama ilk gebeliğim olduğu için bebek mi gaz mi bilemiyorum, sen hissediyor musun?Bebegi hissedem var mi
neva güzelmiş.Kizlar benim aklimdaki isimler de Neva reyyan ravza kiz olursa egerama baska da arastiriyorum:)
Ya benim bebiş oynardı şimdi hiç oynamaz oldu sadece kasılıyo sürekli yukarıya çıkmış baya kasılınca bile yaşıyor diye seviniyorum ama neden vurmuyor sadece kasılıyo onu anlamıyorum.. Canım sıkılıyocanım benim de aşağı yukarı okadar var... 22. haftamda perinatologa görüneceğim
ocak23-27 arası...
Bakbukettimm daha saatlerce önce umutsuzdu şimdi nasıl herşey yoluna girdi...
2 gündür bebeğim hiç kıpırdamıyordu
dün yatmadan önce sesli sesli dua ettim hem kendime hem benim gibi olan tüm hamişlere
o anda bebeğim tepki vermeye başladı.
Allah büyüktür..
Yol açar kapılar açar...
İnşallah biz de mutlu tamamlarız bu süreci
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik. Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya
Benim aklımda bu 3u var
canım kesinlikle Nil,
diğerleri eşimin bir lafı fos isim gibi...
benimde aklımda bayagı isim var bizde beğenemiyoruz... bizede yardım edin((
eşim ve kardeşim birbirlerinden haberi olmadan Metehan veya Kaan dediler.
ben Yaman Ozan Göktuğ Güney bir iki daha var unuttum...
bu arada Metehan ı bende beğeniyorum soyadımızada çok uyuyor.. kv dün diyorki oğlum kendi adın çok guzel metehan ney diyo:S eşimin adı revasta olan benımde bayıldığım bır isim hatta gecen ay ark oğluna koydu. çokta yok... offf.
bu yazdıklarımdan hangisi size güzel geliyor....
Arkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Nil ismini çok eskiden beri severim. Ama içinden ne geçiyorsa onu koy bence , hangisi ağır basıyosa.
Bizde eşimle kızımız olursa rüya olsun ismi diyorduk. Cinsiyetini de öğrendik sonra annemlere söyledim rüya koymak istiyoruz ismini diye . Burun kıvırdılar, daha güzelini bulabilirdin falan diyolar. Moralim bozuldu. Neredeyse isimden soğuyacam.
canım benim sonuçlar pek iyi gelmedi bebeğimin beyninde kitleler var
bir de parlak bağırsak göründü
bunlar anormali belirtisiymiş
eğer bir ay sonra gene bu bulgular olursa eğer kendiliğinden kaybolmadığı gibi yeni bullgular eklenirse
bebeğim engelli demekmiş
üzülüyorum ama içimdeki küçücük bir umuda sığınmaktan başka çarem de yok
Derdi veren dermanı da verir inşallah...
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.. isim konusunda hiçbişey beğenmiyoruz eşimle ortak bi beğenide bulusamaďik. Şunlar nasil sizce:
Sahil
Nil
Liya
Benim aklımda bu 3u var
Ya kizlar ben daha bebegimi hissetmiyorum halbuki cok hareketli demisti dr. sizce normalmi daha ilk haamileligim. Siz hissetmeye basladinizmi.
Canım su kasilma işini doktoruna sor bence. Kasılma neden oluyor bilmiyorum ama sor için rahatlasinYa benim bebiş oynardı şimdi hiç oynamaz oldu sadece kasılıyo sürekli yukarıya çıkmış baya kasılınca bile yaşıyor diye seviniyorum ama neden vurmuyor sadece kasılıyo onu anlamıyorum.. Canım sıkılıyo
Bende de aynı dert var canim iştahım hiç kapanmıyor ve bunu yapan ilaçlar evetGünaydın kızlar, Decavit vitamin ve ferro sanol demir ilacı kullanıyorum ama iştah açılması, kabız ve kilo alımı şuan herşeyi yaptılar bana. bu etkileri nasıl geçirebilirim fikri olan varmı?
64 kg ile başladım 14+5 teyim ve şimdiden 5 kg aldım çok fazla değil mi?
Bende de aynı dert var canim iştahım hiç kapanmıyor ve bunu yapan ilaçlar evet
Havalar güzel olsa yürüyüş en güzeli en azından kilo alımını azaltır imkânın varsa yürü. Ilaclari bırakma tabii ama doktoruna da danış ben bir sonraki kontrolümde sorucam bu is nereye gidiyo doktor bey dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?