2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben kendime kota koydum 4 5 6. Haftalarda 1 er kilo 7 8 9. Haftalarda ikişer kilo alma hakkım var. Fazlası olacak gibiyse hemen o ay bol yürüyüş ve sadece sağlıklı besinlere geçiş yapicam. Bakalım 4. Ay hedefim gerçekleşti 1 kilo aldım ama bu ay gerçekten dikkatli yedim. Bi de bol bol su.

Artık bende gerçekten dikkatli davranıcam, proteinden midem bulansada bol bol protein ve sebze sadece. ekmek sadece sabahları

Allah sana da böyle güzel sağlıklı bir bebek versin inşallah canım. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ben de baktıkça gülümsüyorum çok tatlı maşallah...
Ay canım benim amin hepimize inşallah gonlundeki gibi hayırlı sağlıklı evlatlar versin sağlıkla zamanında kucaklarimiza alıp minciralimm

Canimm

Canım Z. Kamil de kaydı var mıydı nasıl aldın randevuyu?

Sağol canım on gündür ilkkez yüzüm güldü Allah'ım hepimizi güldürsün
Gözünaydn canım biran olsun bile ümidini kaybetme güven bebisine ki oda sana sımsıkı tutunsn Allahın izniyle alacağız kucaklarimiza sagsalim

5 kilo biraz fazla olmuş.. Ama olsun canım, önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı..
Kabız olduğun için, kilon fazla çıkmıştır.. Belki de vücudun da ödem de vardır..
Kabız olmamak için, sabahları aç karnına kuru kayısı, kuru incir, kuru erik yiyebilirsin. Faydasını görenler çok..

Hayırlı haftalar,mutlu yıllar güzel anneler...
ben konu dışı bir soru sormak istiyorum müsaadenizle..şimdi biz hayırlısıyla bir ev aldık da topraktan,sıra mutfak dolaplarına geldi.bize önerilen bir model vardı şimdi eşim Başka birşey söylüyor kafam karıştı... sorum kısaca şu ki mutfakta yatay(üste doğru açılan) dolaplar mı daha kullanışlı olur,yoksa normal sağa sola açılanlar mı?

Mütahit 3 lü dolap yaptırıyor ,3 ünün de üst kısmı dikey,alt kısımları yatay dolap..eşim üstler kısa kalacağı işin çirkin durmaz mı diyor? Sadece ortası dikey ve yatay olsun diğerleri komple dikey olsun diyor. Sizce nasıl daha iyi olur.?

Bu da foto.su kızlar.. hepsi soldaki gibi olacaktı,eşim sadece ortadaki öyle olsun diyor..

Eklentiler

• IMG_0229.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 63
Tavuk yiyor musunuz? Hem organik hem iyi piştiğinden emin olmak gerekiyormuş o yüzden hiç yiyemedim korkudan. Siz ne durumdasınızı

Canimm

Canım Z. Kamil de kaydı var mıydı nasıl aldın randevuyu?

Zaten anadolu yakasında devlet hastanesi olarak bi zeynep kamil bi de ümraniye eğitim araştırmada varmış.
Gece 12 yi bekledim 15 gün sonrası için randevu açılıyor ve hemen doluyor.
00.00 da aldım :) Perinatolog Nazan Tarhan (ANTENATAL TAKİP POL. Detaylı USG Fetal Anomalisi)
Kayıt derken ne demek istedin :s

Hafta sonu sinir ettiler beni. Hani hiç karnın yok deyip duruyorlar. Bi de bunu diyen hemşire. Sanki anormal bir durum varmış gibi uzunca bi bakıp öyle söyledi. Zaten hareketlerini de hissetmiyorum gece uyuyamadım bi sorun mu var diye. İlkini kaybettiğim için zaten pimpirikliyim. Eşim de sen kendine sorun arıyorsun dedi ona da küstüm

Canım bizim evde 2 tane üst üste var, ben üsttekine yetişemiyorum yani açılınca tavana gidiyo kapatamıyorum
Dolap hep açık :)
Eşim oraya benim tutmam için bi ip yapacaktı ama nerdeee :)
Görüntü olarak fena durmuyor

Tavuk yiyor musunuz? Hem organik hem iyi piştiğinden emin olmak gerekiyormuş o yüzden hiç yiyemedim korkudan. Siz ne durumdasınızı

Ben yiyorum cnm bilindik marka alıyoruz evde yapıyorum, ama çok değil yine de kırmızı et veya balık daha tercihim.
Bi kere dışarda yemiştim tavuk, o gün hep ishal olmuştum büyük ihtimal etkiledi, ben de daha dışardan yemiyorum evde yapıyorum.

Canım benim takılma hemşireye boşver, kendini de bebişi de eşini de üzersin sonra,
Ne güzel olmaması çok olup da 6-7 aylık mısın demeleri daha kötü olurdu
Ben 18. hafta bittiğinde hissetmiştim çok hafif 2-3 gündür daha yeni bebişin biraz daha büyüsün daha çok küçüktür annesi

Yawrim bana da öle söylüyorlar hiç
Umursama ne güZel demekki çatlamıcam şişmicem oh de düşüncesiz dolu etrafımız ne yazıkki. Bana da bu hafta sonu yatılı misafir geldi hiçbişe yapmasam da yoruldum sanırım dün hece baş agrısıyla hastaneye gittim tansiyonum dilan yüksek değil ama başım çok fenaydı fizik trdaviye gitcem sanırım boynumun ağrısı başıma vuruo galiba

Ah canım ne güzel ya, benim gibi şişmiyorsun en azından :)
Bebek için aklın kalıyorsa kalp dinleme cihazı al, ben kullanıyorum arada birşey olup merak edince hemen 30 sn dinliyorum, çok iyi geliyor.

Aynı şey benim de başıma geldi. Kafama taktım bi ara. Ama şu an bizim için daha iyi gibi. Çünkü erkenden gerilme olmıcak .karnımızdaki çatlaklar daha az olcak.
Ben doktora sordum benim de canımı sıkanlar olmuştu. Bebeğin gayet iyi önemli olan bu ve herkesin anatomisi bir değil diyince rahatladım. He hevesleniyorum tabi çıksa diye.
Eşine de çok küsme :) bizim yaşadığımız duyguları yaşamıyorlar. Daha rahatlar :)

Ben bardaklık olan ortada iki kısmı üste doğru açılan şekilde yaptırdım. Diğerleri normal sağa ve sola. Görümcemin üsterin hepsi yukarı ve bence kullanışlı değil.

Bu da foto.su kızlar.. hepsi soldaki gibi olacaktı,eşim sadece ortadaki öyle olsun diyor..
Canım benim dolaplarim da iki tanesi böyle yataylardan bardaklar icin kullanıyorum bence kullanışlı oluyor ama onları ulasabilecegin kapatabilecegin yükseklikte yaptır. Yatay da yaptır dikey de ikisinin kullanışı da ayrı

O ne biçim hemşire öyle 7 ay hiç karnı çıkmayan hamileler var dengesiz galiba ya da işini bilmeden yapıyor.
Eşime ben de kızgınım gerçi 3 gündür herşeye alınıp ağlıyorum o da nasibini alıyor biz de cok hassasız canim üzme kendini de bebisini de

Bende biraz nane molla gidiyorum bu günlerde. burnum tıkalı sinuzler dolu. hasta olmamak için direniyorum resmen. bol bol c vitamini alıyorum. birde ıhlamur elma ve limonda çay yapıp günde 1 kupa içiyorum.

kizlar bi sorum olacak ben doktora belim agriohr dedigim icin mi magnezyum calsiyum ilaci verdi bana yoksa zaten gebelikte herkese verilen bisey mi kafama takildi sizlerde kullaniyormusunuz calsiyum magnezyum

o bel sırt ağrısı bende de var. cumartesi günü doktora sordum. bana da magnezyum verdi. birde süt yopurt peynir bol bol tüket dedi. oturduğun zaman beline şeker yastık denen o yastıklardan koy ve kalkarken mutlaka destekli kalk dedi.

bir ay deneyeceğim o zaman geçmezse fizik tedaviye göndericem onlar sana birkaç rahatlatıcı hareket gösterirler dedi.

ben ilk hamileliğimde 21 -22. haftada hissettim. çıldırıyordsum resmen neden hissetmiyorum diye. meğerse plesenta öndeymiş bebek vursada o ben hissetmiyormuşum. bunda da öyle plesenta önde o sebeple forumun en son hissedenlerden biri olucam bu kesin hemde ikinci hamilelik olmasına rağmen.

hissedemeyen arkadaşlar böyle bir durumda olabilir. plesenta yastık görevi yapıyor olabilir bebeklerle aranızda

ben metehan çok beğeniyorum oğlum olsaydı metehan koymayı düşünüyordum.

ay canım çok sevindim allah yardımcın olsun ve plesenta en kısa zamanda tamamen toplasın kendisini. amniyotik bantta kendiliğinden kaybolur inşallah. tansiyonun içinde mutlaka bir tedavi vardır önericekleri.

inşallah hep güzel haberler alacağımız bir yıl olur 2017 ve hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz bebeşlerimize.

benim ilk bebeğim öyle çok kasılırdı ama ilerki aylardı diye hatırlıyorum arkasını dönünce hep poposu ittirirdi. ama kasılma için bence bi doktora danış istersen.

yatay dolap kullanışlı değil bence benim mutfak dolaplarım öyle hem zor açılıp kapanıyor hem çabuk bozuluyor. belki en altlar olabilir ama üstlere kesinlikle tavsiye etmem.

ben tavuk yemiyorum tavuğu görmek bile istemiyorum.zaten kaybedicek birşeyim olduğunu da düşünmüyorum. organik tavuk bulmak zor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…