- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Ben kendime kota koydum 4 5 6. Haftalarda 1 er kilo 7 8 9. Haftalarda ikişer kilo alma hakkım var. Fazlası olacak gibiyse hemen o ay bol yürüyüş ve sadece sağlıklı besinlere geçiş yapicam. Bakalım 4. Ay hedefim gerçekleşti 1 kilo aldım ama bu ay gerçekten dikkatli yedim. Bi de bol bol su.
Ay canım benim amin hepimize inşallah gonlundeki gibi hayırlı sağlıklı evlatlar versin sağlıkla zamanında kucaklarimiza alıp minciralimmAllah sana da böyle güzel sağlıklı bir bebek versin inşallah canım. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ben de baktıkça gülümsüyorum çok tatlı maşallah...
Bu arada ben detaylı ultsaron için randevu aldımm
17 ocak 21. haftamız olacak, İstanbul Zeynep Kamil Devlet Hastanesine, sadece 20-24 hafta gebelere bakılıuyo perinatolog tarafından.
İnşallah güzel salıklı bir oğlum vardır, mutlu mutlu haberler veririm size.
Gözünaydn canım biran olsun bile ümidini kaybetme güven bebisine ki oda sana sımsıkı tutunsn Allahın izniyle alacağız kucaklarimiza sagsalimSağol canım on gündür ilkkez yüzüm güldü Allah'ım hepimizi güldürsün
5 kilo biraz fazla olmuş.. Ama olsun canım, önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı..Günaydın kızlar, Decavit vitamin ve ferro sanol demir ilacı kullanıyorum ama iştah açılması, kabız ve kilo alımı şuan herşeyi yaptılar bana. bu etkileri nasıl geçirebilirim fikri olan varmı?
64 kg ile başladım 14+5 teyim ve şimdiden 5 kg aldım çok fazla değil mi?
Canimm
Canım Z. Kamil de kaydı var mıydı nasıl aldın randevuyu?
Hayırlı haftalar,mutlu yıllar güzel anneler...
ben konu dışı bir soru sormak istiyorum müsaadenizle..şimdi biz hayırlısıyla bir ev aldık da topraktan,sıra mutfak dolaplarına geldi.bize önerilen bir model vardı şimdi eşim Başka birşey söylüyor kafam karıştı... sorum kısaca şu ki mutfakta yatay(üste doğru açılan) dolaplar mı daha kullanışlı olur,yoksa normal sağa sola açılanlar mı?
Mütahit 3 lü dolap yaptırıyor ,3 ünün de üst kısmı dikey,alt kısımları yatay dolap..eşim üstler kısa kalacağı işin çirkin durmaz mı diyor? Sadece ortası dikey ve yatay olsun diğerleri komple dikey olsun diyor. Sizce nasıl daha iyi olur.?
Tavuk yiyor musunuz? Hem organik hem iyi piştiğinden emin olmak gerekiyormuş o yüzden hiç yiyemedim korkudan. Siz ne durumdasınızı
Hafta sonu sinir ettiler beni. Hani hiç karnın yok deyip duruyorlar. Bi de bunu diyen hemşire. Sanki anormal bir durum varmış gibi uzunca bi bakıp öyle söyledi. Zaten hareketlerini de hissetmiyorum gece uyuyamadım bi sorun mu var diye. İlkini kaybettiğim için zaten pimpirikliyim. Eşim de sen kendine sorun arıyorsun dediona da küstüm
Yawrim bana da öle söylüyorlar hiçHafta sonu sinir ettiler beni. Hani hiç karnın yok deyip duruyorlar. Bi de bunu diyen hemşire. Sanki anormal bir durum varmış gibi uzunca bi bakıp öyle söyledi. Zaten hareketlerini de hissetmiyorum gece uyuyamadım bi sorun mu var diye. İlkini kaybettiğim için zaten pimpirikliyim. Eşim de sen kendine sorun arıyorsun dediona da küstüm
Hafta sonu sinir ettiler beni. Hani hiç karnın yok deyip duruyorlar. Bi de bunu diyen hemşire. Sanki anormal bir durum varmış gibi uzunca bi bakıp öyle söyledi. Zaten hareketlerini de hissetmiyorum gece uyuyamadım bi sorun mu var diye. İlkini kaybettiğim için zaten pimpirikliyim. Eşim de sen kendine sorun arıyorsun dediona da küstüm
Ben bardaklık olan ortada iki kısmı üste doğru açılan şekilde yaptırdım. Diğerleri normal sağa ve sola. Görümcemin üsterin hepsi yukarı ve bence kullanışlı değil.Hayırlı haftalar,mutlu yıllar güzel anneler...
ben konu dışı bir soru sormak istiyorum müsaadenizle..şimdi biz hayırlısıyla bir ev aldık da topraktan,sıra mutfak dolaplarına geldi.bize önerilen bir model vardı şimdi eşim Başka birşey söylüyor kafam karıştı... sorum kısaca şu ki mutfakta yatay(üste doğru açılan) dolaplar mı daha kullanışlı olur,yoksa normal sağa sola açılanlar mı?
Mütahit 3 lü dolap yaptırıyor ,3 ünün de üst kısmı dikey,alt kısımları yatay dolap..eşim üstler kısa kalacağı işin çirkin durmaz mı diyor? Sadece ortası dikey ve yatay olsun diğerleri komple dikey olsun diyor. Sizce nasıl daha iyi olur.?
Canım benim dolaplarim da iki tanesi böyle yataylardan bardaklar icin kullanıyorum bence kullanışlı oluyor ama onları ulasabilecegin kapatabilecegin yükseklikte yaptır. Yatay da yaptır dikey de ikisinin kullanışı da ayrıBu da foto.su kızlar.. hepsi soldaki gibi olacaktı,eşim sadece ortadaki öyle olsun diyor..
O ne biçim hemşire öyle 7 ay hiç karnı çıkmayan hamileler var dengesiz galiba ya da işini bilmeden yapıyor.Hafta sonu sinir ettiler beni. Hani hiç karnın yok deyip duruyorlar. Bi de bunu diyen hemşire. Sanki anormal bir durum varmış gibi uzunca bi bakıp öyle söyledi. Zaten hareketlerini de hissetmiyorum gece uyuyamadım bi sorun mu var diye. İlkini kaybettiğim için zaten pimpirikliyim. Eşim de sen kendine sorun arıyorsun dediona da küstüm
Slm gebişler. Bi haftadır grip olmamak için savaşıyordu vücudum. Maalesef sık aralıklarla şiddetli hapsirik, kapalı geniz ve burun, sıcak basması ile yeni yıla giriyorum. Gribe yakalanan arkadaslar, nasil atlattiniz. Doktora gitmeme gerek var mı?
kizlar bi sorum olacak ben doktora belim agriohr dedigim icin mi magnezyum calsiyum ilaci verdi bana yoksa zaten gebelikte herkese verilen bisey mi kafama takildi sizlerde kullaniyormusunuz calsiyum magnezyum
Herkese mutlu seneler kızlar ne güzel hissediosunuz ben yatakta denilen gibi sırt üstü yatip Sakince dinliom ama yok hissetmiom bebegimin suçu yok koca göbekle Gebis olursan anne cekicle vursam anca hissedersin diodur heralde5 kilo almışm çok yemiom ama çok kilo aliom nedir bu anlamadım:) bende hissetmek istiomm sonra diom sağlıklı olsun da geç hissetsemde olur
canım kesinlikle Nil,
diğerleri eşimin bir lafı fos isim gibi...
benimde aklımda bayagı isim var bizde beğenemiyoruz... bizede yardım edin((
eşim ve kardeşim birbirlerinden haberi olmadan Metehan veya Kaan dediler.
ben Yaman Ozan Göktuğ Güney bir iki daha var unuttum...
bu arada Metehan ı bende beğeniyorum soyadımızada çok uyuyor.. kv dün diyorki oğlum kendi adın çok guzel metehan ney diyo:S eşimin adı revasta olan benımde bayıldığım bır isim hatta gecen ay ark oğluna koydu. çokta yok... offf.
bu yazdıklarımdan hangisi size güzel geliyor....
Arkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Ya benim bebiş oynardı şimdi hiç oynamaz oldu sadece kasılıyo sürekli yukarıya çıkmış baya kasılınca bile yaşıyor diye seviniyorum ama neden vurmuyor sadece kasılıyo onu anlamıyorum.. Canım sıkılıyo
Hayırlı haftalar,mutlu yıllar güzel anneler...
Tavuk yiyor musunuz? Hem organik hem iyi piştiğinden emin olmak gerekiyormuş o yüzden hiç yiyemedim korkudan. Siz ne durumdasınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?